2011. február 7. hétfő

febr. 7
20:39
Anglia: a szurkolók Ashley Cole-t választották meg 2010 legjobbjává (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) hivatalos honlapján a szurkolók Ashley Cole-t, a Chelsea balhátvédjét választották meg 2010 legjobb válogatott labdarúgójának.
febr. 7
20:41
Így látta a balesetet Kubica navigátora (Infostart)
Kis híján elvérzett Robert Kubica, akinek autóját vasárnap reggel egy olaszországi ralivesenyen felnyársalta egy acélkorlát-darab. A Lotus-Renault Formula-1-es pilótájának jobb keze a baleset következtében csaknem leszakadt, legalább tíz törése van. A lengyel versenyzőnek nem volt szerencséje: rossz helyen csapta falnak az autóját.
febr. 7
20:41
Kaposvár: portugál játékos erősíti a Rákóczit a tavaszi szezonban (She)
A Kaposvári Rákóczi szerződést kínált a portugál André Portuleznek – adta hírül a labdarúgó NB I-ben szereplő somogyi klub hivatalos honlapja.
febr. 7
21:00
Orbán Adrienn két évvel hosszabbított Győrben (Agroinform)
A Győri Audi ETO két évvel meghosszabbította Orbán Adrienn szerződését, aki Katarina Mraviková visszavonulásával stabil kezdőjátékos lehet.
febr. 7
21:36
Mezey szerint leiskolázták szerb első osztályú ellenfelüket (Agroinform)
A Videoton szakvezetője szerint amíg a csapat formája, szerkezete és összetétele volt a döntő, addig briliáns módon futballoztak, leiskolázták az FK Indjiját.
febr. 7
21:38
Davigyenko kiesett, Cilic továbbment (Agroinform)
Az első forduló jelentette a végállomást Nyikolaj Davigyenko számára az 1,45 millió euró összdíjazású fedettpályás rotterdami férfi tenisztornán: az orosz játékost a francia Michael Llodra győzte le hétfőn két szettben.
febr. 7
22:30
Ribéry és Robben is távozhat a Bayernből (Agroinform)
A hírek szerint Franck Ribéry-t a Real Madrid, Arjen Robbent pedig egykori csapata, a Chelsea szeretné szerződtetni nyáron.
febr. 7
22:48
Király védett a Torghellét nélkülöző Düsseldorf ellen (Agroinform)
Király Gábor végig a pályán volt az 1860 Münchenben, és néhány bravúrt is bemutatott a Fortuna Düsseldord elleni 1-1-re végződő mérkőzésen.
febr. 7
23:03
NFL: az idei Super Bowllal megdőlt az amerikai nézettségi rekord (She)
A Green Bay Packers győzelmével záruló, magyar idő szerint hétfő hajnali XLV. Super Bowl lett minden idők legnézettebb amerikai televíziós eseménye.
febr. 7
23:06
A gól, ami nincs! (Agroinform)
Van olyan, hogy mindenki látja, hogy a labda bent volt, csak a játékvezetők nem. A hétvégén Costa Ricán kellett volna szemüveg a bírónak.
febr. 7
23:08
Megúszhatja Militót a Bayern (Agroinform)
Nagy valószínűséggel nem játszhat február 23-án a Bayern München elleni  első mérkőzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében Diego Milito, az Internazionale csatára, mert ismét megsérült.
febr. 7
23:24
Suáreznek angol követői lettek (Agroinform)
Liam Brownhill Luis Suárezt idézte a Droylsden-Blyth Spartans Fa-Trophy találkozón, miután kézzel ütötte ki a labdát a kapuból.
febr. 7
23:57
Videó: Nyitva az U21-es válogatott kerete, de nehéz bekerülni - Róth (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott Telkiben készül az őszi Eb-selejtezőkre, ahol az olasz, a török, az ír és a liechtensteini nemzeti csapat lesz majd az ellenfele. Róth Antal szövetségi edző örül, hogy ismét együtt lehet a kerettel és a nehéz ellenfelek ellenére bizakodóan várja a rajtot.
febr. 7
23:59
Ökölvívás: David Haye menedzsere cáfolta Vladimir Klicsko ajánlatát (She)
Dabid Haye menedzsere cáfolta, hogy a WBO és az IBF nehézsúlyú bajnoka, Vladimir Klicsko menedzsmentje ajánlatot tett volna a brit öklözőnek egy július 2-i mérkőzésre.

Keresés