2011. február 9. szerda

febr. 9
21:35
Sportlövészet: Gerebics Roland hatodik lett Cipruson (She)
Gerebics Roland szerdán hatodik lett Cipruson az év első és egyben legnagyobb hagyományos koronglövő nemzetközi versenyének dupla trap számában.
febr. 9
21:36
Hatgólos meccsen nyertek a horvátok - Videó (Agroinform)
A találkozón a horvátok két góllal elhúztak 13 perc után, de a vendégek még a félidő vége előtt egyenlítettek, aztán a második játékrészben a hazaiak újra kétgólos előnyt szereztek, amit a végégig tartottak, és nyertek 4-2-re.
febr. 9
21:37
Felkészülés: szerb siker Izraelben, gól nélküli török-dél-koreai meccs (She)
A szerb labdarúgó-válogatott Zoran Tosics és a nemzeti csapatban első találatát jegyző Veszeljko Trivunovics góljával 2–0-ra nyert Izrael vendégeként felkészülési mérkőzésen. A 2002-es vb bronzmérkőzését vívó török és dél-koreai nemzeti csapat ezúttal Trabzonban találkozott, az összecsapást követően a játékvezető azonban csak kiállítást (Emre Belözoglu) jegyezhetett fel a jegyzőkönyvbe, gólt nem.
febr. 9
21:39
Ökölvívás: Káté váratlan búcsúja a Bocskai István-emlékversenyen (She)
Nagy meglepetéssel kezdődött az 55. Bocskai István ökölvívó-emlékverseny, ugyanis a debreceni esemény szerdai nyitó napján, amikor a legjobb nyolc közé jutásért küzdöttek a résztvevők, vereséget szenvedett az Eb-ezüstérmes és vb-3. Káté Gyula.
febr. 9
22:12
Ukrajna nyerte a Ciprus-kupát a svédek ellenében (Agroinform)
A felkészülési tornán a románok végeztek a harmadik helyen, miután büntetőkkel felülmúlták a házigazda ciprusi válogatottat.
febr. 9
22:27
Felkészülés: Szlovákia vereséget szenvedett Luxemburg vendégeként (She)
A szlovák labdarúgó-válogatott meglepetésre vereséget szenvedett Luxemburgban felkészülési mérkőzésen. A tavalyi vb-résztvevő végzete Daniel de Mota volt, aki két góllal terhelte északi szomszédunk hálóját, amely így 2–1-re kikapott.
febr. 9
22:29
Videó: a Lazio brazil csatára De Jongot idézte Franciaország ellen (She)
Azonnal kiállította a játékvezető a brazil Hernanest, aki kíméletlenül beletalpalt Karim Benzema mellkasába a Franciaország–Brazília labdarúgó felkészülési mérkőzésen. A dél-afrikai világbajnokság döntőjében a holland középpályás, Nigel de Jong hasonló módon rúgta le a spanyol Xabi Alonsót.
febr. 9
22:30
Anglia visszavágott Dániának a korábbi sérelmekért - Videó (Agroinform)
Az angol válogatott a győzelemmel visszavágott a 2005 augusztusi 4-1-es, és a 2003 novemberi 3-2-es, szintén barátságos találkozón elszenvedett vereségért.
febr. 9
22:31
Felkészülés: Hollandia győzelemmel hangolt a mieink ellen (She)
Könnyed sikerrel hangolt a Magyarország elleni márciusi Eb-selejtezőkre a holland labdarúgó-válogatott: a narancsmezesek Wesley Sneijder, Klaas-Jan Huntelaar és Dirk Kuyt góljával 3–1-re nyertek Ausztria ellen. Sógoraink szépítő gólját Marko Arnautovic szerezte.
febr. 9
22:45
Videó: a Lazio brazil középpályása De Jongot idézte Franciaország ellen (She)
Azonnal kiállította a játékvezető a brazil Hernanest, aki kíméletlenül beletalpalt Karim Benzema mellkasába a Franciaország–Brazília labdarúgó felkészülési mérkőzésen. A dél-afrikai világbajnokság döntőjében a holland középpályás, Nigel de Jong hasonló módon rúgta le a spanyol Xabi Alonsót.
febr. 9
22:47
Felkészülés: a finnek az utolsó percben egyenlítettek Belgiumban (She)
A magyar válogatottal azonos Euróba-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő finn válogatott Roni Porokara utolsó percben szerzett góljával bravúros döntetlent ért el Belgiumban felkészülési mérkőzésen. A lengyelek Norvégiában nyertek, míg Svájc erejéből csak gól nélküli döntetlenre futotta Máltán.
febr. 9
22:48
Hollandia is győzelemmel melegített az Eb-selejtezőre - Sneijder óriási gólt lőtt (Agroinform)
Az Oranjében Wesley Sneijder, Klas-Jaan Huntelaar és Dirk Kuyt volt eredményes, a sógorok szépító találatát Marko Arnautovic lőtte.
febr. 9
22:50
Elmaradt a német bosszú az olaszok ellen - videó (Agroinform)
Telt ház, 80 ezer néző előtt készült a visszavágásra a német nemzeti tizenegy, de Giuseppe Rossi a 81. percben kiegyenlített a sokáig vezető Nationalelf ellen.
febr. 9
23:03
Felkészülés: Franciaország Benzema góljával verte meg Brazíliát (She)
Felkészülési mérkőzésen Párizsban a házigazda francia labdarúgó-válogatott Karim Benzema 54. percben szerzett találatával nyert Brazília ellen. A dél-amerikaiak a 40. perctől emberhátrányban játszottak, Anderson Hernanes a találkozót góljával eldöntő madridi légióst talpalta vállon(!).
febr. 9
23:05
Felkészülés: C. Ronaldo betalált, de Messi góljával Argentína nyert (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re nyert Portugália ellen Genfben. Az első félidőben a dél-amerikaiak Ángel Di María góljával szereztek vezetést, ám Cristiano Ronaldo egyenlíteni tudott. A rendes játékidő utolsó percében Lionel Messi azonban értékesített egy tizenegyest, így az argentinok örülhettek.
febr. 9
23:06
Újabb francia győzelem Brazília ellen - videó (Agroinform)
1992 augusztusában, barátságos mérkőzésen tudta utoljára legyőzni a brazil labdarúgó-válogatott Franciaországot.
febr. 9
23:24
Ismét Messi örülhetett a gigászok összecsapásán - videó (Agroinform)
CR7 madridi csapattársával, Ángel Di Mariával is farkasszemet nézett, éppen az argentin szélső vezető gólját egyenlítette ki a portugál támadó.
febr. 9
23:26
Búcsúzott a Sopron is (Agroinform)
Véget ért a nemzetközi kosáridény a magyar klubok számára.
febr. 9
23:39
Felkészülés: Zambia kiütötte Szváziföldet - eredmények a nagyvilágból (She)
Marokkó, Dél-Afrika, Szenegál és Zambia labdarúgó-válogatottja is magabiztos győzelmet aratott szerdai felkészülési mérkőzésén.
febr. 9
23:41
Felkészülés: a szerdai nap összes eredménye egy helyen (She)
Válogatott meccsdömping volt szerdán világszerte: Máltától Malajziáig, Dániától Spanyolországig felkészülési mérkőzések sorozatát vívták. Cikkünkben összegyűjtöttük a játéknap összes eredményét egy helyre. Tekintse meg az európai mérkőzések gólszerzőit, ha pedig bővebbet kíván tudni a találkozóról, kattintson a linkre!
febr. 9
23:42
A Fradi máltai kapusa megviccelte a svájciakat (Agroinform)
Haber két svájci tizenegyest is kivédett, mellyel oroszlánrészt vállalt a máltaiak bravúros pontszerzéséből Svájc ellen.
febr. 9
23:43
NB II: Eyenga nem kell a DVTK-nak, két játékossal szerződést bontottak (She)
Alakul az NB II-ben szereplő DVTK labdarúgócsapatának kerete a tavaszi szezonra. A klub hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n megjelentek szerint a tesztelés során újabb próbajátékostól köszönt el a klub.
febr. 9
23:44
Silva góljával megtört a spanyol átok - videó (Agroinform)
Elmúlt három barátságos mérkőzésén megégett a spanyol labdarúgó válogatott, Kolumbia ellen David Silva mentette meg világbajnoki címvédő becsületét, a 86. percben 5 méterről kotorta be a hálóba a labdát.
febr. 9
23:57
Videó: parádés Sneijder-gól, félpályánál cselezgető kapus - a nap góljai (She)
Szerdán világszerte több válogatott labdarúgó-mérkőzést rendeztek. Magyarország Dubaiban Azerbajdzsán verte 2–1, míg a nap rangadóin Franciaország minimális különbséggel győzte le Brazíliát, Németország  döntetlent játszott Olaszországgal, Argentína a ráadásban egy büntetővel nyert Portugália ellen. Anglia Dániában diadalmaskodott, Horvátország pedig hatgólos meccsen Csehországot verte.

Keresés