2011. április 12. kedd

ápr. 12
12:51
Labdarúgás: Délkelet-Ázsia tizenegyes társrendezésben pályázna vb-re (She)
A délkelet-ázsiai országok különbizottságot hoztak létre regionális szövetségükön (AFF) belül, hogy pályázati tervet készítsenek a 2030-as labdarúgó-világbajnokság megrendezésére.
ápr. 12
12:51
Overdose a zsokéval már nyert (Behaviour)
Andreas Suborics lesz Overdose zsokéja április 17-én vasárnap a Berlin melletti Hoppegartenben. A német zsoké már négy alkalommal, a legnagyobb versenyein vezette sikerre Overdose-t, a tulajdonosok szerint ezért ő az, aki legjobban össze tudja vetni a ló 2008-as sérülése előtti és mostani mentális és fizikai állapotát.
ápr. 12
12:53
Serie A: az Inter kész 30 millió eurós ajánlatot tenni Tévezért (She)
Az olasz bajnok és Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale labdarúgócsapata kész 30 millió eurós ajánlatot tenni Carlos Tévezért az argentin csatárt foglalkoztató Manchester Citynek.
ápr. 12
12:55
AC Milan: Berlusconi scudettóról és C. Ronaldo megszerzéséről álmodik (She)
Silvio Berlusconi, az AC Milan labdarúgócsapatának tulajdonosa egy hétfői televíziós interjúban kijelentette: ha a piros-feketék megszerzik a bajnoki címet, „egy vagy két nagyszerű játékost" igazolnak – és az egyik Cristiano Ronaldo lehet.
ápr. 12
12:57
Ciprus: Leandro bizalmi ember, elsőként vele tárgyal az Omonia (She)
Ciprusi honlapok beszámolója szerint a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Omonia megkezdte a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat Leandróval.
ápr. 12
12:59
Videó: azt hitte a kapus, hogy tud cselezni, de helyette gólt kapott (She)
Érdekes gól született a Skót Kupában lejátszott Queen of the South–Ross County mérkőzésen (0–2). A vendégek a kilencedik percben megszerezték a vezetést, elsősorban David Huttonnak, hazaiak kapusának köszönhetően. Hutton egy feléje továbbított labdával trükközni próbált, de nem jött össze, a rátámadó Andy Barrowman pedig köszönte szépen a lehetőséget és a hálóba lőtt.
ápr. 12
13:09
Győri ETO: markáns NB I-es csapatot szeretne látni az elnök (She)
Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke az eto.hu-nak elmondta: a következő évre szeretné markánsnak látni a csapatát az NB I mezőnyében.
ápr. 12
13:24
Egykori NHL-sztár az ukránok edzője (Agroinform)
Bár Ukrajna is remek együttes, a divízió I-es vb-re készülő magyar csapat ellenfelénél mégis a kispadon ül a legnagyobb sztár.
ápr. 12
13:27
Bayern München: a nyáron sem Ribéryt, sem Robbent nem adják el (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság első embere a Bildnek elmondta: a német rekordbajnok a nyáron nem hajlandó megválni a kulcsjátékosaitól – akkor sem, ha nem indul a Bajnokok Ligájában.
ápr. 12
13:27
Az Inter 30 millió euróért vinné Tévezt (Metropol)
Az olasz futballbajnok és Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale kész 30 millió eurós ajánlatot tenni Carlos Tévezért az argentin csatárt foglalkoztató Manchester Citynek.
ápr. 12
13:29
Csehország: Róth Ferenc két gólt vágott korábbi csapatának (She)
Róth Ferenc két gólja döntötte el a Viktoria Plzen II–Sokol Ovcáry mérkőzést (0–2) a cseh labdarúgó-bajnokság harmadosztályának legutóbbi fordulójában.
ápr. 12
13:29
Európa Liga: Kassai Moszkvában vezet meccset (Metropol)
Kassai Viktor vezeti csütörtökön a Szpartak Moszkva-FC Porto labdarúgó Európa Liga-negyeddöntő visszavágóját.
ápr. 12
13:45
Videó: ráfázott túlzott magabiztosságára a Radzsa Casablanca védője (She)
Nem a védőmunka mintapéldája volt Iszmail Belmaalam, a Radzsa Casablanca játékosának megmozdulása a Vidad Casablanca elleni bajnoki derbin Marokkóban. Ahelyett, hogy megjátszotta volna az alapvonal felé pattogó labdát a jobb oldalról rá támadó ellenfél elől, látványos térdemelésekkel fedezni kezdte. Csakhogy arra nem számított, hogy a másik oldalról is jön valaki...
ápr. 12
13:45
Robben és Ribéry marad a Bayern Münchennél (Metropol)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke kijelentette: Arjen Robben és Franck Ribéry akkor is marad a bajor labdarúgócsapatnál, ha nem sikerül kiharcolni a részvételt a Bajnokok Ligájában.
ápr. 12
13:47
Hollandia: Simon Krisztián góllal jelentkezett az utánpótlásban (She)
Simon Krisztián a kapuba talált a Feyenoord és a szintén rotterdami Excelsior közös utánpótláscsapatának hétfői bajnoki mérkőzésén.
ápr. 12
14:00
Az év meccsére készülnek Nyíregyházán és Diósgyőrben (Agroinform)
Óriási várakozás előzi meg az NB II két éllovasának vasárnapi mérkőzését a Keleti csoportban.
ápr. 12
14:18
Andreas Suborics ül Overdose nyergébe Hoppegartenben (Agroinform)
Andreas Suborics háromszoros német zsoké-sampion lovagolja Overdose-t vasárnap Hoppegartenben.
ápr. 12
14:21
Hermafroditák felé nyit az IAAF (Metropol)
A női 800 méter szabadtéri világbajnoka, a korábban vitatott nemű Caster Semenya hosszúra nyúlt ügyét követően a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) új szabályt alkotott, amely azokat a női sportolókat érinti, akiknek szervezete túlzott mértékben termeli a férfihormonokat.
ápr. 12
14:39
Tenisz: Federernek nem okozott gondot az első meccs Monte-Carlóban (She)
A második helyen kiemelt Roger Federer nagyon magabiztosan, két játszmában győzött a német Philipp Kohlschreiber ellen a Monte-Carlóban zajló ATP-tenisztorna második fordulójában. A svájci klasszis az első körben erőnyerő volt.
ápr. 12
14:41
Anderlecht: Romelo Lukaku túl drága volt a Barcelonának (She)
Christophe Henrotay, Romelo Lukaku játékosügynöke elmondta a Het Nieuwsblad belga lapnak: a Barcelona írásos vételi ajánlatot tett az Anderlecht 17 éves csatártehetségéért, de sokallta a brüsszeliek által kért árat.
ápr. 12
14:54
Federer könnyedén jutott tovább (Agroinform)
A második helyen kiemelt svájci Roger Federer összesen három játékot veszített a német Philipp Kohlschreiber ellen kedden, a 2,75 millió euró összdíjazású, salakpályás monte-carlói férfi tenisztorna második fordulójában.
ápr. 12
14:57
Kemény Dénes a szívére hallgatott (Infostart)
"A vezetés a szívvel kezdődik, nem a fejjel" - így szól Kemény Dénes egyik legfontosabb üzenete Endrei Judit most megjelent, Kemény üzenetek című könyvében. A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kedden angol kollégáinak tart előadást Manchesterben.
ápr. 12
14:57
Birkózás: lázadnak a britek, kitúrják őket a csapatból a honosítottak (She)
Nyilvánosan tiltakozott több brit birkózó, mivel a honosított és honosítandó – gyakran még brit útlevéllel sem rendelkező – riválisok „kitúrják" őket a válogatottból a londoni olimpia előtt.
ápr. 12
15:15
Videó: bocsánatot kért a Zaragoza edzője, hogy bedobta a labdát (She)
Javier Aguirre, a Zaragoza edzője bocsánatot kért, amiért időhúzás céljából csapata kispadjáról valaki bedobott egy labdát a pályára a Getafe elleni spanyol bajnoki mérkőzés végéhez közeledve. A Zaragoza 2–1-re vezetett, amikor a 89. percben a másik labda is megjelent a játéktéren .
ápr. 12
15:15
A Chelsea az Old Traffordon tréfálná meg a MU-t (Metropol)
A negyeddöntős párharcok visszavágói közül jószerivel csak egyetlenegy nem tekinthető formalitásnak a labdarúgó Bajnokok Ligájában, méghozzá az angol házirangadó: az egygólos előnyben lévő Manchester United kedden fogadja a Chelsea-t.
ápr. 12
15:17
BL: Mourinho alaposan megkeverheti a kártyákat a Tottenham ellen (She)
A spanyol Real Madrid tetemes, szinte már elődöntőt érő előnnyel várja az idegenbeli visszavágót a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, miután az angol Tottenham Hotspur ellen a Bernabéuban 4–0-s sikert aratott. José Mourinho, a blancók portugál trénere ennek ismeretében alaposan megkeverheti a kártyákat, legalábbis ami a kezdőcsapat összeállítását illeti.
ápr. 12
15:33
Formula-1: Maranellóban vizsgálódnak az elégedetlen Ferrari-vezetők (She)
Visszarepültek Maranellóba a Ferrari Formula–1-es csapatának vezetői: az istálló eddigi 2011-es szereplésével elégedetlen Stefano Domenicali, Aldo Costa, Pat Fry trió a központban felügyeli az eddigi eredményekkel (illetve eredménytelenséggel...) kapcsolatos vizsgálatot.
ápr. 12
15:51
Hoffenheim: Pezzaiuoli a szezon végén feláll a kispadról - hivatalos (She)
A 2010–2011-es szezon végén távoznia kell a Hoffenheim labdarúgócsapatának éléről Marco Pezzaiuoli vezetőedzőnek.
ápr. 12
15:53
Videó: Rafael van der Vaart a szájába dekázta a rágógumiját (She)
Meglehetősen laza hangulatban telt a Tottenham egyik edzése Rafael van der Vaart számára. A holland játékos egy hete, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első meccsére készülvén mutatta be az alábbi trükköt a rágógumijával.
ápr. 12
15:55
Pécs: 100 millióval csökken a sporttámogatás - rosszul járnak a kosarasok (She)
Pécsen az önkormányzat 2011-ben a tavalyihoz képest 100 millió forinttal kevesebbet, mintegy 200 millió forintot fordít sporttámogatásra. A takarékossági intézkedés legnagyobb kárvallottjai a város kosárlabdacsapatai lesznek, míg a másodosztályú labdarúgók nem tartanak igényt önkormányzati támogatásra – derül ki az Új Dunántúli Napló összeállításából.
ápr. 12
15:57
BL: Piqué élete legnagyobb csalódásaként élte meg az Inter elleni búcsút (She)
Fantasztikus húsz napra készül Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgócsapatának középhátvédje, hiszen csapata kétszer – a bajnokságban és spanyol Király-kupa döntőjében – biztosan, míg további kétszer, a BL elődöntőjében nagyon valószínű, hogy összecsap a legnagyobb honi riválisnak számító Real Madriddal. Utóbbi portugál tréneréről nem a legszebb emlékeket őrzi a világbajnok játékos.
ápr. 12
16:06
Giorgia Palmas, a világszépe focista-barátnő (Agroinform)
A Serie B-s Albinoleffe hátvédje, Davide Bombardini nem tartozik a legmeghatározóbb olasz focisták közé, viszont annál szerencsésebb. Hogy miért? Íme!
ápr. 12
16:24
Berki és a légiósok sikere az unalmassá váló BL és F1 ellen (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.
ápr. 12
16:27
BL: Életem legnagyobb csalódása volt az Inter elleni búcsú - Piqué (She)
Fantasztikus húsz napra készül Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgócsapatának középhátvédje, hiszen csapata kétszer – a bajnokságban és spanyol Király-kupa döntőjében – biztosan, míg további kétszer, a BL elődöntőjében nagyon valószínű, hogy összecsap a legnagyobb honi riválisnak számító Real Madriddal. Utóbbi portugál tréneréről nem a legszebb emlékeket őrzi a világbajnok játékos.
ápr. 12
16:29
Kajak-kenu: a Kanyon Raft csapatai nyerték az első vb-válogatót (She)
Szlovéniában rendezték meg az első világbajnoki válogató versenyt a raftingosok számára. A Socán és a Száván megrendezett Európa-kupán a férfiaknál és a nőknél is a Kanyon Raft csapata győzött.
ápr. 12
16:31
Öttusa: majd' 40 országból érkeznek a százhalombattai vk-ra (She)
Az előzetes jelentkezések alapján 39 ország 99 férfi és 77 női öttusázója indul majd a májusi, hazai öttusa világkupa-versenyen, amelyre először kerül sor Százhalombattán. Szabó Lajos, a hazai sportági szövetség elnöke az esemény keddi, budapesti sajtótájékoztatóján többek között arról beszélt, hogy a márciusi, kairói vk-forduló törlésével felértékelődött a magyarországi viadal, vélhetően…
ápr. 12
16:42
Marco Pezzaiuoli távozik a Hoffenheim éléről (Agroinform)
A szezon végén távozik a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim vezetőedzői posztjáról Marco Pezzaiuoli.
ápr. 12
16:45
DVSC: A Paksnak nincsenek nagynevű játékosai - Nagy Zoltán (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA hátvédje, Nagy Zoltán a dvsc.hu-nak adott interjúban kifejtette, hogy a Paksi FC – amellyel a Ligakupa döntőjében csap össze a debreceni gárda – nem rendelkezik nagynevű játékosokkal, ereje a csapategységben rejlik.
ápr. 12
16:45
Jól vizsgázott a Pirelli Sepangban (Behaviour)
A Maláj Nagydíj nem csupán a versenyzőknek jelentette erőpróbát: vízválasztója volt a Pirelli abroncsainak is. Magyarán: megfelelnek-e a Forma-1 követelményeinek. A trópusi forróságban egyértelműen bizonyított az olasz gumigyártó.
ápr. 12
17:00
Ronaldo az álmunk, Ibrával mellényúltam - Berlusconi (Agroinform)
Az AC Milan olasz tulajdonosa szerint mindenki boldog lenne, ha leigazolnák a Real Madrid portugál csillagát, de Ibrahimovicról már nincs ilyen jó véleménnyel.
ápr. 12
17:02
A Chelsea Torresben, a Sahtar a csodában bízik (Agroinform)
Szerintetek a Kékek spanyol csatára beindul végre? És az ukránok imái meghallgatásra találnak? Szavazzatok a cikkben!
ápr. 12
17:03
Franciaország: eladják a Paris Saint-Germaint - lapértesülés (She)
Francia lapértesülés szerint a Paris Saint-Germain többségi tulajdonosa el szeretné adni a fővárosi labdarúgóklubot.
ápr. 12
17:05
Jégkorong: veszélyben a Vasas, a tulajdonosok nem adnak több pénzt (She)
A mai napon a Vasas jégkorongszakosztályát finanszírozó tulajdonosi kör arról tájékoztatta Markovits Lászlót, a Vasas Sport Club ügyvezető elnökét, hogy két év sikeres együttműködés után nem tudják, és nem is kívánják kizárólag saját forrásból tovább működtetni a korosztályos és felnőtt jégkorongcsapatokat – adta hírül a vasassc.hu.
ápr. 12
17:18
39 országból érkeznek versenyzők (Agroinform)
Az előzetes jelentkezések alapján 39 ország 99 férfi és 77 női öttusázója indul majd a májusi, hazai öttusa Világkupa-versenyen, melyre először kerül sor Százhalombattán.
ápr. 12
17:21
Videó: a „bagolygyilkos” most ellenfelét rugdosta meg a földön (She)
Ismét hallatott magáról Luis Moreno. A Deportivo Pereira panamai labdarúgójának neve sajnos akkor vált ismertté, amikor az egyik kolumbiai bajnokin lerúgta a pályáról az ellenfél kabalabaglyát, amely végül elpusztult. A Deportivo Cali elleni mérkőzésen azonban már „továbbment”, és az egyik csapattársa lábát satuba fogó Andrés Ramiro Escobárt rúgta meg többször hason.
ápr. 12
17:23
Tenisz: Ljubicic két szettben múlta felül Tsongát Monte-Carlóban (She)
Ivan Ljubicic két szoros szettben múlta felül Jo-Wilfried Tsongát a Monte-Carlóban zajló, 2 227 500 euró összdíjazású tenisztorna második fordulójában. A horvát játékos ezzel visszavágott francia ellenfelének a februárban, Rotterdamban elszenvedett vereségért.
ápr. 12
17:36
Senki sem várta a Pakstól ezt a teljesítményt - Nagy Zoltán (Agroinform)
A Ligakupa döntőjének első mérkőzésén a DVSC-TEVA hazai pályán 2-1-re legyőzte a Paksot, de a visszavágó izgalmasnak ígérkezik az atomvárosban.
ápr. 12
17:54
Ljubicic elbúcsúztatta Tsongát (Agroinform)
A 12. helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsonga két szoros játszmában kikapott a horvát Ivan Ljubicictől kedden, a 2,75 millió euró összdíjazású, salakpályás monte-carlói férfi tenisztorna második fordulójában.
ápr. 12
17:57
Strandkézilabda: a sportág bekerült a Világjátékok hivatalos programjába (She)
A Világjátékok Nemzetközi Szövetsége (IWGA) a szervezet londoni ülésén úgy döntött, hogy a strandkézilabda bekerül a legközelebb 2013-ban, a kolumbiai Caliban megrendezendő Világjátékok hivatalos versenyprogramjába.
ápr. 12
18:12
Szigorúbban ellenőrzik a nőket a vitatott nemű sportoló esete után (Agroinform)
Caster Semenya ügyét követően a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) új szabályt alkotott.

Keresés