2011. április 12. kedd

ápr. 12
18:14
Eladják a PSG-t - lapértesülés (Agroinform)
Francia lapértesülés szerint a Paris Saint-Germain többségi tulajdonosa el szeretné adni a fővárosi labdarúgóklubot.
ápr. 12
18:15
MLSZ: Vlaszákot két mérkőzésre tiltotta el a fegyelmi bizottság (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága soros ülésén határozatokat hozott az NBI, az NB II, a női és férfi futsalbajnokságok kapcsán.
ápr. 12
18:17
Súlyemelő Eb: török siker született női 53 kg-ban Kazanyban (She)
A török Aylin Dasdelen győzött összetettben a női 53 kg-os súlycsoportban kedden, az oroszországi Kazanyban zajló súlyemelő Európa-bajnokság második versenynapján.
ápr. 12
18:30
Áthelyezhetik a Japánba tervezett röplabdatornákat is (Agroinform)
A nukleáris szennyeződés miatt elvehetik Japántól két olimpiai kvalifikációs röplabdatorna rendezési jogát.
ápr. 12
18:33
MLSZ: öt játékost is két meccsre tiltottak el a „piros lapos” forduló után (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága soros ülésén határozatokat hozott az NB I, az NB II, valamint a női és férfi futsalbajnokságok kapcsán.
ápr. 12
18:51
Anglia: a tizenegyedik helyen tanyázó Fulham bejuthat az Európa-ligába? (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) tizenegyedik helyén tanyázó Fulham a Sportszerűségi rangsornak köszönhetően kvalifikálhatja magát az Európa-liga következő idényére.
ápr. 12
19:06
A Barcelona védője végképp Andalúziába költözhet (Agroinform)
Végleg megvásárolná Martín Cáserest a Sevilla a Barcelonától. Az uruguayi védő eredetileg egy évre kölcsönbe került a klubhoz.
ápr. 12
19:09
Anglia: a 11. helyen tanyázó Fulham bejuthat az Európa-ligába? (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) tizenegyedik helyén tanyázó Fulham a sportszerűségi rangsornak köszönhetően kvalifikálhatja magát az Európa-liga következő idényére.
ápr. 12
19:11
NB II: elutasították a Nyíregyháza óvását a HTE-meccs kapcsán (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elutasította az NB II-es Nyíregyháza óvását, amelyet a 16. fordulóban lejátszott, Hajdúböszörmény elleni 1–1-es meccs kapcsán nyújtott be a nyírségi csapat.
ápr. 12
19:13
Arsenal: a szurkolók nem adják el Kroenkének részvényeiket (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal szurkolóit tömörítő szervezet (AST) nem hajlandó eladni részvényeit a tegnap többségi tulajdonossá vált amerikai üzletembernek, Stan Kroenkének.
ápr. 12
19:27
Röplabda: elvehetik Japántól az olimpiai kvalifikációs torna rendezését (She)
A március 11-i földrengés és szökőár következtében kialakult nukleáris szennyeződés miatt elvehetik Japántól két olimpiai kvalifikációs röplabdatorna rendezési jogát.
ápr. 12
19:27
Kovács Katalinnak fizet az MTK (Blikk)
ápr. 12
19:29
Női kosárlabda NB I: a ZTE nyerte a bronzcsata első felvonását (She)
A női kosárlabda NB I bronzmérkőzésén a ZTE 91–82-re nyert a Szeged ellen, ezzel 1–0-ra vezet az egyik csapat második győzelméig tartó párharcban.
ápr. 12
19:42
Pirlo nem kell a Napolinak (Agroinform)
Ügynöke "elsütötte" volna a lejáró szerződésű világbajnok középpályást a délieknek, nekik azonban nem kell 30 feletti játékos.
ápr. 12
19:45
Lósport: Overdose hoppegarteni futamát élőben közvetíti a Sport TV (She)
Vasárnap délután ismét – az idén először – fut Overdose, a magyar csodaparipa, és ma eldőlt, hogy Mikóczy István lovának hoppegarteni versenyét élőben adja a SportM televíziós csatorna.
ápr. 12
19:47
Női röplabda Extraliga: a Vasas egyenlített a döntő második meccsén (She)
A Vasas 3:0-ra legyőzte a BSE-t a női röplabda bajnoki döntő második mérkőzésén, így a piros-kékek kiegyenlítették a bajnoki finálé állását (1–1).
ápr. 12
20:00
FIFA-bizottság vette át az uralmat Szarajevóban (Agroinform)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kedden bizottságot állított fel Bosznia-Hercegovinában, hogy irányítsa a helyi futballt.
ápr. 12
20:03
Videó: a Boston kosarasa azt hitte, nagyot zsákolt, azonban... (She)
Hosszabbítás után egy ponttal, 95–94-re kikapott a Boston Celtics kosárlabdacsapata a Washington Wizards ellen idegenben az észak-amerikai profiliga (NBA) 160. játéknapján. A harmadik negyed kilencedik percében egy érdekes esetet láthattak a nézők, amikor a vendégek játékosa, Von Wafer a labdával azonnal kosárra tört, ám zsákolásába hiba csúszott. A 11 pontot szerző Wafer csak később vette észre,…
ápr. 12
20:05
BL: Torres, Anelka és Malouda kezd az MU otthonában (She)
Carlo Ancelotti Fernando Torrest, Nicolas Anelkát és Florent Maloudát nevezte a Chelsea támadósorába a Manchester United elleni labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóján. Az olasz szakember Didier Drogbát csak a kispadra ülteti a „vörös ördögök” otthonában.
ápr. 12
20:07
Férfi kosárlabda NB I: a Pécs és a Kecskemét is egyenlíteni tudott (She)
A férfi kosárlabda NB I rájátszásában a negyeddöntő második mérkőzésén a Pécs legyőzte a Szolnokot, a Kecskemét pedig a Körmend ellen nyert, így összesítésben mindkét csata 1–1-re áll.
ápr. 12
20:18
Feleslegesen eltapsolt milliók a Mercedesnél (Agroinform)
Malajziában a kilencedik helyen ért célba, mégsem dicsőítette senki a Michael Schumachert. Pedig lett volna miért.
ápr. 12
20:21
FIFA: átvették az irányítást a helyi szövetség felett Boszniában (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kedden bizottságot állított fel Bosznia-Hercegovinában, hogy irányítsa a helyi futballt.
ápr. 12
20:23
BL: Afellay és Mascherano is helyet kapott a Barca kezdőjében (She)
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője a támadósorba nevezte Lionel Messit, Ibrahim Afellayt és David Villát, míg a középpályán Xavi, Javier Mascherano és Seydou Keita kap helyet. Az első mérkőzésen a katalánok 5–1-re diadalmaskodtak a Camp Nouban.
ápr. 12
20:25
Ökölvívás: Erdei Zsolt június 4-én Kosteckivel bokszolhat (She)
Már csak néhány aláírás hibádzik, és hivatalosan is kijelenthető: Erdei Zsolt június 4-én a lengyel Davod Kosteckivel találkozik Atlantic Cityben, és a győztes három nagy szervezetnél is a világranglista élére ugrik.
ápr. 12
20:27
Férfi kézi NB I: a Csurgó döntetlenre hozott egy félidőt a Veszprém ellen (She)
Az MKB Veszprém 38–32-re győzött a Csurgó vendégeként a férfi kézilabda NB I 24. fordulójának elhalasztott mérkőzésén. A kilencgólos Darko Pavlovics vezette hazaiak az első félidőben kifejezetten jól tartották magukat a címvédő ellen: harminc perc után 17–17-es állásnál vonulhattak pihenőre a felek. A bakonyiak legeredményesebb játékosa a tíz találatot jegyző Marko Vujin volt.
ápr. 12
20:29
Férfi kosárlabda NB I: a Falco 16 ponttal nyert az Albcomp ellen (She)
A Pécs és a Kecskemét után a Falco is egyenlíteni tudott a Férfi kosárlabda NB I rájátszásában, miután a szombathelyiek 79–63-ra nyertek az Albacomp ellen.
ápr. 12
20:36
Hivatalos kezdők a manchesteri és a donyecki mérkőzésre (Agroinform)
A vezetőedzők kiadták hivatalos kezdőcsapataikat a Manchester-Chelsea és a Sahtar-Barcelona BL-negyeddöntők előtt.
ápr. 12
20:39
Férfi kosárlabda NB I: a Falco 16 ponttal nyert az Albacomp ellen (She)
A Pécs és a Kecskemét után a Falco is egyenlített a férfi kosárlabda NB I rájátszásában, miután a szombathelyiek 79–63-ra nyertek az Albacomp ellen.
ápr. 12
20:54
Hibátlan alapszakaszt zárt a Veszprém (Agroinform)
Az MKB Veszprém hat góllal győzött Csurgón, így százszázalékos teljesítménnyel zárta a férfi kézilabda NB I alapszakaszát.
ápr. 12
20:57
Kettős győzelemmel jutott tovább a Man United és a Barcelona (Infostart)
Kettős győzelemmel jutott tovább a Manchester United és a Barcelona. A Vörös Ördögök 2-1-re nyertek a Chelsea ellen, s 3-1-es összesítéssel léptek az elődöntőbe. A katalánok 1-0-ra győztek a Sahtar pályáján, s így 6-1-es összesítéssel jutottak be az elődöntőbe. Lionel Messi a 48. gólját lőtte a mostani idényben.
ápr. 12
20:57
BL: Sahtar-Barcelona és MU-Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan elkezdődik a Sahtar Doneck–FC Barcelona és a Manchester United–Chelsea Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágó, amely találkozókról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 12
20:59
Súlyemelő Eb: női 53 kg-ban és férfi 62 kg-ban is török siker (She)
A női 53 kg után a férfiak 62 kg-os súlycsoportjának küzdelmei is török sikert hoztak kedden az oroszországi Kazanyban zajló súlyemelő Európa-bajnokság második versenynapján. Bunyami Sezer összetettben és szakításban is győzött, lökésben pedig egy bronzot szerzett. A lökést a román Marius Giscan nyerte meg.
ápr. 12
21:12
Egyenlített a döntőben a Vasas (Agroinform)
A Vasas nagy csatában, de három szettben legyőzte a BSE-t, s ezzel kiegyenlített kedden a női röplabda NB I fináléjában.
ápr. 12
21:33
Férfi kosárlabda NB I: az ASE 79-70-re nyert Zalaegerszegen (She)
A férfi kosárlabda NB I rájátszásában a negyeddöntő mai meccsén egyedül az Atomerőmű tudott nyerni idegenben, a ZTE otthonában, de mivel az első meccset a zalaiak nyerték, így ez a párharc is 1–1-re áll.
ápr. 12
21:35
Jégkorong: Széligék túlórás vereséget szenvedtek Ukrajnától (She)
Felkészülési mérkőzésen a magyar jégkorong-válogatott a káposztásmegyeri jégcsarnokban 3–2-es, túlórás vereséget szenvedett Ukrajnától. Legjobbjaink az első harmad közepén kevesebb, mint két perc alatt kétgólos előnyre tettek szert, de az ellenfél egalizált, majd a hosszabbítás harmadik percében emberelőnyös góllal a győzelmet is megszerezte. Folytatás holnap Dunaújvárosban, a vb-hangolás utolsó…
ápr. 12
21:48
1-0-ra vezet a Manchester a Chelsea ellen és a Barcelona Donyeckben - félidő (Agroinform)
A Man. United Hernandez, míg a Barcelona Messi révén került előnybe, így a két csapat négy közé jutása borítékolható.
ápr. 12
21:51
Jégkorong, EBEL: hetedik mérkőzés dönt majd a fináléban (She)
A Salzburg hazai pályán 5–2-re legyőzte a Klagenfurtot az osztrák jégkorongbajnokság döntőjének hatodik mérkőzésén, így kiegyenlítette a párharcot. A finálét a párharc hetedik összecsapása dönti el, amit Klagenfurtban rendeznek.
ápr. 12
21:53
Videó: Chicharito közelről, Messi három ember között talált be - a legfrissebb BL-gólok (She)
Kedd este eldől, az első két párharcból mely csapatok jutnak be a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A Chelsea-nek egygólos hátrányt kellene ledolgoznia a Manchester United otthonában, míg a Barcelona négygólos előnnyel utazik a Sahtar Doneckhez. Tekintse meg a találkozók góljait.
ápr. 12
22:06
Messi okos gólja a Sahtar ellen - videó (Agroinform)
Messi a 43. percben lőtt góljával vezet a Barcelona a Sahtar Donyeck otthonában a BL-negyeddöntő visszavágóján.
ápr. 12
22:08
Hernandez találata a Chelsea ellen - videó (Agroinform)
A Manchester United Javier Hernandez 43. percben szerzett góljával vezetett a félidőben a Chelsea elleni BL-negyeddöntő visszavágóján.
ápr. 12
22:09
Kikapott Ukrajnától a hokiválogatott (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re kikapott az ukrán csapattól divízió I-es világbajnokság előtt álló csapatok keddi, budapesti felkészülési mérkőzésén.
ápr. 12
22:24
Kikapott Ukrajnától a vb előtt álló hokiválogatott (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re kikapott az ukrán csapattól a divízió I-es világbajnokság előtt álló csapatok keddi, budapesti felkészülési mérkőzésén.
ápr. 12
22:42
A Manchester United és a Barcelona is kettős győzelemmel elődöntős (Agroinform)
A Chelsea ugyan betalált, a Sahtar pedig többször is közel állt a gólszerzéshez, sok izgalmat végül nem tudtak okozni a negyeddöntőben.
ápr. 12
22:45
BL: Messi góljával Doneckben is nyert a Barcelona (She)
Hazai fölényes, 5–1-es győzelme után a Barcelona a Sahtar Doneck otthonában is nyert, így kettős győzelemmel jutott az elődöntőbe. A mérkőzés egyetlen gólját a kétszeres aranylabdás Lionel Messi szerezte.
ápr. 12
22:47
BL: a Man. United kettős győzelemmel jutott az elődöntőbe (She)
A Manchester United a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján hazai pályán 2–1-re legyőzte a Chelsea-t, ezzel 3–1-es összesítéssel bejutott az elődöntőbe. A „vörös ördögök” az első félidőben Javier Hernández góljával szerezték meg a vezetést, majd a Ramires kiállítása miatt emberhátrányba kerülő Chelsea Didier Drogba révén egyenlített, azonban ugyanabban a percben Pak Dzsi Szung találatával…
ápr. 12
23:03
BL: az MU kettős győzelemmel jutott az elődöntőbe (She)
A Manchester United a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján hazai pályán 2–1-re legyőzte a Chelsea-t, ezzel 3–1-es összesítéssel bejutott az elődöntőbe. A „vörös ördögök” az első félidőben Javier Hernández góljával szerezték meg a vezetést, majd a Ramires kiállítása miatt emberhátrányba kerülő Chelsea Didier Drogba révén egyenlített, azonban ugyanabban a percben Pak Dzsi Szung találatával…
ápr. 12
23:03
Elődöntőben a Manchester és a Barcelona (Metropol)
Mindkét sztárcsapat kettős győzelemmel jutott tovább. Sir Alex Ferguson, az MU trénere továbbjutással és győzelemmel ünnepelte 100. nemzetközi kupameccsét.
ápr. 12
23:05
Skócia: a Celtic 1-0-ra győzött a St. Johnstone otthonában (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság kedd esti meccsén a Celtic az izraeli Biram Kajal góljával 1–0-ra nyert a St. Johnstone vendégeként, így jelenleg öt ponttal vezeti a tabellát a második Rangers előtt.
ápr. 12
23:07
Videó: Messi döntött Doneckben, egy perc alatt két gól Angliában - BL-gólok (She)
A Manchester United hazai pályán is legyőzte (2–1) a Chelsea-t a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így továbbjutott. A Barcelona a Sahtar Doneck vendégeként is nyert (1–0), így magabiztosan lépett az elődöntőbe. Tekintse meg a találkozók góljait!
ápr. 12
23:18
Mind a négy párharc 1-1-re áll (Agroinform)
A paksiak a címvédő ZTE vendégeként küszöbölték ki a nyitányon otthon elszenvedett vereséget.

Keresés