2015. augusztus 1. szombat

aug. 1
15:30
MU: divatguru? Depay négymilliós szettben feszít – kép (She)
Memphis Depay, a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgója szemmel láthatóan nagyon fontosnak tartja a megfelelő eleganciát, és nem is spórol a pénzzel, ha kiegészítőkről van szó. A 21 éves holland legutóbb egészen érdekes összeállítást választott, a The Mail pedig kiszámolta a szett hozzávetőleges értékét is.
aug. 1
15:32
Olimpia 2024: LA, Washington és Frisco lépne Boston helyébe (She)
A hónap végére dől el, hogy melyik amerikai város léphet Los Angeles, San Francisco és Washington közül jelöltként a 2024-es olimpiai pályázattól hétfőn visszalépő Boston helyébe.
aug. 1
15:34
Community Shield: Wenger és Mourinho párharcai – képekben (She)
Arsene Wenger és José Mourinho a sajtóban már üzengetett egymásnak, vasárnap a Community Shielden pedig a pálya mellett is összecsapnak egymással. Az előző évek Chelsea–Arsenal párharcainak képei.
aug. 1
15:48
Argentína: „Messi egy szörny! Ennek sírás lesz a vége…” (She)
Manu Ginóbili, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs sztárja figyelmeztette nemzetét, ha nem fejezik be a futballválogatott kiválóságának, Lionel Messinek a kritizálását, könnyen lehet, hogy honfitársa egy nap hátat fordít a fehér-kékeknek.
aug. 1
16:06
MU: Van Gaalnak most lett elege, elengedné csapata sztárját? (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint pont kerülhet a Manchester United labdarúgócsapatát erősítő David de Gea régóta húzódó ügyének végére, miután Louis van Gaal menedzser közölte a vezetőséggel, engedjék el a kapust.
aug. 1
16:08
Porto: Casillas elárulta, miért a „sárkányokhoz” szerződött (She)
Iker Casillas, a Real Madridot 25 év után elhagyó és a portugál FC Portóhoz igazoló kapus elárulta, hogy döntését nagyban meghatározta új klubja edzőjének személye.
aug. 1
16:15
Logibet: Íme július királyai - havi összesítő (Agroinform)
Augusztusra benépesült a junior tippmesterek tábora, hárman is felkerültek a rookie-k közül.
aug. 1
16:24
Felkészülés: az Atl. Madrid sztárja szögletből talált be – videó (She)
A La Ligában szereplő Atlético Madrid felkészülési mérkőzésen 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 4–1-re legyőzte a japán Szagan Toszut. A találkozó első gólját Koke szerezte – a 23 éves középpályás szögletből volt eredményes.
aug. 1
16:42
Magyar pincér szolgálta ki Alonsóékat (Blikk)
Mogyoród – Magyar fia­talember csatlakozott a McLaren Forma–1-es csapatához. A négy éve Angliában élő Tiwald Miklós (32) az istálló mogyoródi főhadiszállásán, a motorhome-ban dolgozott, a bárért felelt, és a vendégek mellett a pilótákat is kiszolgálta.
aug. 1
16:42
Vizes vb: 50 méteres sor az esőben? Hosszú aláírásáért simán! (She)
Nemcsak Magyarországon, hanem Kazanyban, a vizes világbajnokság helyszínén is óriási kedvenc Hosszú Katinka, aki hét egyéni számot vállal a csúcsviadalon, melynek vasárnap kezdődnek el az 50 méteres medencében rendezendő úszóküzdelmei.
aug. 1
16:42
Indul a küzdelem a medencében, nyolc magyar a nyitányon (Metropol)
A nyíltvíziek után vasárnap az 50 méteres medencében is megkezdődnek a kazanyi vizes világbajnokság úszóküzdelmei.
aug. 1
17:00
Női kézi: Sopronyi rossz hírt kapott, gyors váltás jött (She)
Porckorongsérve után hiába készült a visszatérésre Sopronyi Anett, a DVSC női kézilabdacsapatának átlövője, a kontrollvizsgálatok után rossz hírt kapott: nem folytathatja a játékot.
aug. 1
17:18
MLS: a Fradi játékosa miatt ért véget az „amerikai álom”? (She)
Tovább húzódik David Mateos ügye. A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros spanyol védőjét korábban bejelentette az egyesült államokbeli Orlando City, Kubatov Gábor azonban elmondta, az amerikaiak még nem fizettek a játékosért, így nem hivatalos az átigazolás. A hírek szerint az orlandóiak azonban most újabb lépést tettek Mateos-ügyben…
aug. 1
17:18
Nadal-Fognini döntő lesz Hamburgban (Infostart)
A volt világelső spanyol játékos 1 óra 21 perc alatt múlta felül negyedikként rangsorolt olasz riválisát, a vasárnapi döntőben pedig a szintén olasz Fabio Fogninivel találkozik.
aug. 1
17:20
NB I: Soumah kezd a Vidinél, Mervó nincs az MTK keretében (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójában 18 órától négy mérkőzést rendeznek. Az összes kezdőcsapat egy helyen itt!
aug. 1
17:22
Tenisz: Nadal a döntőben visszavághat idei mumusának (She)
A korábbi világelső spanyol Rafael Nadal két sima szettben legyőzte az olasz Andreas Seppit, így bejutott a hamburgi férfi tenisztorna fináléjába.
aug. 1
17:36
Bundesliga 2.: az első forduló hőse Simonékat is elintézte (She)
Simon Krisztián nem kapott játéklehetőséget az 1860 Münchenben, amely hazai pályán 1–0-ra kikapott a Freiburgtól a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 2. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 1
17:38
NB II: bekezdett a Várda és a Szolnok, vezet a Siófok – ÉLŐ! (She)
Szombaton nyolc mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 1. fordulójában. Az NB I-ből kiesett Dunaújváros Siófokon lép pályára, míg a Gyirmót a Szeged 2011 ellen szerezheti meg első pontjait. Az újonc Kisvárda a Csákvárt fogadja, a Budaörs pedig Csákváron játszik a Balmazújvárossal. Az Ajka a Sopronnal, a Soroksár a Szolnokkal találkozik, este pedig a Mezőkövesd a Vácot látja vendégül. Kövesse a…
aug. 1
17:45
Tipp: Erre a tippre már most le kell csapni! (Agroinform)
Noha még csak szombat van, ezt a fogadást nem lehet tovább halogatni!
aug. 1
17:54
NB I: Újpest FC–Békéscsaba – élőben az NSO-n! (She)
Újpest FC–Békéscsaba találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a labdarúgó NB I 3. fordulójának mérkőzését a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 1
18:12
Két magyar bronz az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál zárónapján (Infostart)
A magyar küldöttség tagjai két bronzérmet szereztek a Tbilisziben szombaton záruló 13. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) utolsó versenynapján.
aug. 1
18:12
NB I: Puskás Akadémia–Paks élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Paksi FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a labdarúgó NB I 3. fordulójának mérkőzését a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 1
18:14
NB I: Haladás–MTK élőben az NSO-n! (She)
Haladás–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 1
18:16
NB I: Diósgyőr–Videoton élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Videoton FC (Tv: Duna World) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 1
18:30
Hosszú Katinka Kazanyban is sztár (Infostart)
Nemcsak Magyarországon, hanem Kazanyban, a vizes világbajnokság helyszínén is óriási kedvenc Hosszú Katinka, aki hét egyéni számot vállalt a csúcsviadalon, melynek vasárnap kezdődnek meg úszóküzdelmei 50 méteres medencében.
aug. 1
18:30
EYOF: magyar bronzérem kosárlabdában és cselgáncsban (She)
A magyar küldöttség tagjai két bronzérmet szereztek a Tbilisziben szombaton záruló 13. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) utolsó versenynapján.
aug. 1
18:48
Real Madrid: megvan Benítez első áldozata a blancóknál? (She)
Spanyol lapértesülések szerint megvan Rafa Benítez első áldozata a Real Madridnál: a katalán Sport úgy tudja, hogy még a nyáron búcsút inthet a spanyol fővárosnak Lucas Silva.
aug. 1
18:50
Videó: Messi szólóit idézték – 75 méteres pazar futás (She)
Egészen gyönyörű gólt szerzett Sam Johnson, a Djurgarden játékosa a Häcken elleni svéd bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A libériai játékos duplázott a találkozón. Az egyik góljánál mintha Lionel Messi bújt volna a bőrébe...
aug. 1
19:06
Vizes vb: az amerikaiak három negyed alatt kiütötték a mieinket (She)
A magyar női vízilabda-válogatott nem került a legjobb nyolc közé a kazanyi vizes vb-n, miután a negyeddöntőbe jutásért 12–7-re kikapott az olimpiai bajnok Egyesült Államoktól. Az eredmény kicsit még hízelgő is számunkra, ugyanis az utolsó negyedben, 11–3 után már nem erőltették meg túlzottan magukat az amerikaiak.
aug. 1
19:08
Tenisz: most hazájában, idén már másodszor tett csodát (She)
Teliana Pereira nyerte meg a florianópolisi női teniszviadal döntőjét, így 2015-ben már a második tornagyőzelmét ünnepelte.
aug. 1
19:10
Felkészülés: a Stuttgart nagyon meglepte a Manchester Cityt (She)
A Mercedes-Benz Arena 40 122 nézője maradandó élményben részesült szombat délután: a legutóbbi német bajnokságban nagy nehézségek árán bennmaradó VfB Stuttgart 4–2-re legyőzte vendégét, a Manchester Cityt a két labdarúgócsapat felkészülési mérkőzésén.
aug. 1
19:24
Nem jutott a nyolc közé a női vízilabda-válogatott (Infostart)
Nem jutott be a legjobb nyolc közé a magyar női vízilabda-válogatott a kazanyi vizes világbajnokságon, miután a szombati összecsapáson 12-7-re kikapott az Egyesült Államok olimpiai bajnoki címvédő csapatától.
aug. 1
19:24
Vizes vb: az oroszok nyerték a kombinációt is (She)
A házigazda Oroszország szinkronúszócsapata győzött a szabad kombinációs versenyben a kazanyi vizes világbajnokság szombati napján.
aug. 1
19:42
NB II: újabb csákvári csoda, négyet vágott a Siófok is (She)
Egyelőre a lesajnált, kiesőjelöltnek titulált csapatokról szól a labdarúgó NB II 1. fordulója. Az előző bajnokságban az utolsó mérkőzés hosszabbításában szerzett góllal bennmaradó Csákvár úgy nyert 4–3-ra Kisvárdán, hogy az első öt perc után már kétgólos hátrányban volt. A több ifistával felálló Siófok négy gólt vágott a Dunaújvárosnak, míg a Szigetszentmiklós a ráadásban egyenlített a ZTE ellen.…
aug. 1
19:44
NB I: Leandro belső védő, Varga a padon, Nagy Ádám a kezdőben (She)
Nagy Ádám az előző heti remek játékával kiharcolta a kezdőcsapatbeli tagságot, Cristian Ramírez visszatért, így Leandro ismét belső védő lesz a Ferencvárosnál a Vasas elleni bajnokin, amely 20.30-tól kezdődik. Kimaradt így Varga Roland és Gyömbér Gábor. A hazaiaknál Kenesei Krisztián kezdőbe jelölése a meglepetés, valamint az, hogy Novák Csanád le tudott ülni a padra, mivel sérüléssel bajlódik.…
aug. 1
19:46
Felkészülés: Dárdaiék főpróbája vereséggel végződött (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC 2–0-ra kikapott az olasz Genoától a két labdarúgócsapat szombati berlini felkészülési mérkőzésén.
aug. 1
20:00
Serena Williams kihagyja a stanfordi tenisztornát (Infostart)
A világelső Serena Williams könyöksérülése miatt nem indul a jövő héten a kaliforniai Stanfordban sorra kerülő női tenisztornán.
aug. 1
20:00
99 milliárdos nyári álomcsapat (Blikk)
Budapest – Egyre nagyobb fordulatszámon dübörög a nyári átigazolási piac a labdarúgásban.
aug. 1
20:00
Vizes vb: „Nem a játékosok veresége, hanem a kapitányé” (She)
Merész András szerint az Egyesült Államoktól elszenvedett vereség nem a játékosoké, hanem a kapitányé. Mint ismert, az amerikai női vízilabda-válogatott 12–7-re kiütötte a magyar csapatot a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 1
20:00
Sima vereség az amerikaiaktól (Metropol)
Simán kikapott, így nem jutott be a nyolc közé a női vízilabda-válogatott.
aug. 1
20:02
NB I: az Újpest simán megverte odahaza a Békéscsabát (She)
Az Újpest nagyon sima, 2–0-s győzelmet aratott a Békéscsaba ellen hazai pályán a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A találkozó során Kálnoki Kis Dávid és Mihailo Perovics volt eredményes.
aug. 1
20:04
NB I: kiharcolta a döntetlent az MTK a Haladás ellen (She)
Az utolsó pillanatban szerzett Thiam-góllal mentet pontot az MTK Szombathelyen a Haladás ellen egy rendkívül jó iramú, helyzetdús meccsen a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A házigazda a mérkőzés nagy részében jobban játszott, de hiába vezetett már két góllal, Hegedüs tartotta a lelket a kék-fehérekben, akik nem adták fel, és végül egyenlítettek.
aug. 1
20:18
Olimpia 2024 - A hónap végére dől el, melyik amerikai város léphet Boston helyébe (Infostart)
A hónap végére dől el, hogy melyik amerikai város léphet Los Angeles, San Francisco és Washington közül jelöltként a 2024-es olimpiai pályázattól hétfőn visszalépett Boston helyébe.
aug. 1
20:18
NB III: több mint 3000 néző ünnepelte az ETO jó rajtját (She)
Győzelemmel kezdte az ETO FC Győr az NB III-beli szereplést: a győri labdarúgócsapat hazai pályán 3–0-ra megverte a Csornát a harmadik vonal szombati nyitányán.
aug. 1
20:18
Az utolsó percben mentett pontot az MTK (Metropol)
Az MTK kétgólos hátrányt ledolgozva döntetlent játszott a Szombathelyi Haladás otthonában.
aug. 1
20:20
Vizes vb: meglett a nyolcadik kínai arany műugrásban (She)
Kínai győztest avattak a nők 3 méteres műugró számában a kazanyi vizes világbajnokság szombati versenynapján. Ez volt az ázsiai ország nyolcadik szakági vb-elsősége a tatár fővárosban.
aug. 1
20:21
Lefújták a koncertfesztivált a Balatonon (Behaviour)
Az előadássorozat másodszor kívánta felsorakoztatni a magyar zenei élet élvonalának képviselőit.
aug. 1
20:36
NB I: Vasas–Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
Vasas–FTC (Tv: M4) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 1
20:38
NB I: Már nagyon kellett ez a győzelem a beleinknek - Casoni (She)
Drámai fordulat után a Diósgyőr nyert helyzetből pillanatok alatt elbukta a bajnoki labdarúgó-mérkőzést hazai pályán a Videoton ellen. A két vezetőedző a Duna Worldnek értékelt.
aug. 1
20:40
Német Szuperkupa: Bayern–Wolfsburg élőben az NSO-n! (She)
A német futball első fontos eseménye az idei szezonban a bajnok és a kupagyőztes találkozója a német Szuperkupáért. Tartsanak velünk a Bayern München és a Wolfsburg mérkőzésének élő, percről percre frissülő közvetítésén. Szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!

Keresés