2016. január 23. szombat

jan. 23
18:46
Videó: Messihez berohantak, így reagált az aranylabdás (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona 2–1-re legyőzte idegenben a Málagát a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. A lefújás után Lionel Messi váratlan ölelést kapott.
jan. 23
18:48
Vízi Eb: olvasóinknál Gangl volt a női csapat legjobbja (She)
A szerbiai Európa-bajnokságon aranyérmet nyerő magyar női vízilabda-válogatottban olvasóink szerint a torna legjobb kapusának megválasztott Gangl Edina nyújtotta a legkiemelkedőbb teljesítményt.
jan. 23
18:50
Videó: Ibra-találat, Di María-dupla, fölényesen győzött a PSG (She)
Ángel Di María duplájával, valamint Zlatan Ibrahimovic, Lucas Moura és Gregory van der Wiel találatával 5–1-re győzött a PSG az Angers ellen a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. Íme, a találkozó góljai!
jan. 23
19:00
Videó: így reagált Klopp Lallana utolsó pillanatban lőtt góljára (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójában a Liverpool elképesztő mérkőzésen 5–4-re nyert a Norwich City otthonában, a győztes találatot Adam Lallana szerezte a 95. percben. Nézze meg, hogyan reagált Jürgen Klopp az utolsó perces álomlövésre!
jan. 23
19:02
Vízi Eb: Szerbia sorozatban harmadszor lett aranyérmes (She)
A szerb vízilabda-válogatott nyerte meg a belgrádi Európa-bajnokságot, miután a döntőben 10–8-ra legyőzte Montenegrót. A szerbek sorozatban harmadszor, összességében pedig – a jugoszláv és szerb-montenegrói sikereket is beleszámolva – hetedszer lettek kontinenselsők.
jan. 23
19:18
FTC: A mezőnyben mi voltunk a jobbak – Thomas Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője az 1–0-s vereség ellenére elégedett azzal, amit labdarúgóitól látott a német második ligás Paderborn elleni szombati felkészülési mérkőzésen.
jan. 23
19:36
Ligue 1: 22 fordulót vártak, hogy ez végre megtörténjen (She)
A sereghajtó Troyes megszerezte első győzelmét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 2015–16-os idényében: az újonc óriási meglepetésre 3–1-re nyert Lille-ben a 22. forduló szombati játéknapján.
jan. 23
19:38
Vízi Eb: „Erős csapat tért vissza a rossz nyári szereplés után” (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott bronzérmes lett a belgrádi Európa-bajnokságon, miután a harmadik helyért játszott mérkőzésen 13-10-re legyőzte Görögországot. A Nemzeti Sport helyszíni tudósítójának Benedek Tibor szövetségi kapitány értékelte a bronzmeccset és a tornát.
jan. 23
19:45
Hazai pályán kapott ki a Manchester United (Metropol)
A Southampton 1-0-ra győzött a Manchester United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 23
19:54
A szerb férfi vízilabda-válogatott megvédte címét (Infostart)
A szerb férfi vízilabda-válogatott megvédte Európa-bajnoki címét: a hazai rendezésű kontinensviadal belgrádi fináléjában 10-8-ra legyőzte a montenegrói csapatot.
jan. 23
19:54
Videó: Van Gaal nagyon nem örült az újságíró kérdésének (She)
Jelenet egy újságíró és Louis van Gaal igen rövidre sikerült beszélgetéséből a Manchester United–Southampton (0–1) angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés után.
jan. 23
19:56
Légiósok: Stieber sok sikert kívánt legyőzött excsapatának (She)
„Örülök az eredménynek és az első gólomnak” – írta rövid Facebook-bejegyzésében Stieber Zoltán, a német második ligás Nürnberg magyar labdarúgója az Újpest ellen 2–1-re megnyert szombati felkészülési mérkőzés után.
jan. 23
20:12
Három ponttal nyert a Zalaegerszeg (Infostart)
A ZTE szoros meccsen győzött a MAFC vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
jan. 23
20:12
Férfi kézi Eb: Omeyer is betalált, a franciák átgázoltak a horvátokon (She)
A Lengyelországban zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság krakkói középdöntőcsoportjában Franciaország magabiztosan, 32–24-re legyőzte Horvátországot.
jan. 23
20:14
Férfi kosár NB I: a Sopron legyőzte a Szolnokot (She)
A férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján a Kaposvár idegenben legyőzte a Nyíregyházát, a ZTE és az Atomerőmű három ponttal nyert, a Sopron legyőzte a Szolnokot
jan. 23
20:16
Vízi Eb: Nagy Viktor lett a legjobb kapus, máltai a gólkirály (She)
A bronzérmes magyar férfiválogatott kapusát, Nagy Viktort választották posztjának legjobbjává a szombaton véget ért belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon.
jan. 23
20:18
Úszás: Cseh László három döntőben győzött Genfben (She)
Cseh László három számban is győzött a genfi nemzetközi úszóverseny szombati napján.
jan. 23
20:20
Serie A: először ért el ilyen eredményt az abszolút újonc (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójának nyitó mérkőzésén gól nélküli döntetlenre végzett egymással a Frosinone és az Atalanta. Érdekesség, hogy az abszolút újonc hazaiaknak ez volt az első 0–0-juk első osztályú történelmük során.
jan. 23
20:30
Öttusa: Kovács Sarolta 6. lett fedett pályán (She)
A magyarok közül a hatodik helyen záró Kovács Sarolta szerepelt a legjobban szombaton a Peridot fedett pályás öttusaviadal női versenyében. Vasárnap a férfiak döntőjét rendezik meg.
jan. 23
20:32
Úszás: Hosszú újabb két elsősége; Verrasztóék két érme (She)
A pénteki négy elsőség után szombaton két számban diadalmaskodott Hosszú Katinka a nizzai nemzetközi úszóversenyen.
jan. 23
20:34
Vízi Eb: Storcknak üzent az aranyérmes magyarok kapitánya (She)
Megérkezett Budapestre a Belgrádban Európa-bajnoki címet nyerő magyar női vízilabda-válogatott. A hosszú buszút ellenére a játékosok jókedve nem, viszont a házi készítésű sütemények elfogytak. Az NSO Tv riportja.
jan. 23
20:36
PL: E. Valencia–Agüero 2–2, botlott a Manchester City (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójában a Manchester City 2–2-es döntetlent játszott a West Ham United otthonában.
jan. 23
20:39
Hosszú Katinka két arannyal gazdagodott (Metropol)
A pénteki négy elsőség után szombaton két számban diadalmaskodott Hosszú Katinka a nizzai nemzetközi úszóversenyen.
jan. 23
20:48
Bundesliga: győzelmével két szériát is megtört a Dortmund (She)
A Dortmund idegenben 3–1-re legyőzte a Mönchengladbachot a két Borussia rangadóján a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 18. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
jan. 23
20:50
NB II: kapust, védőket és középpályást igazolt a Szolnok (She)
Somogyi Csaba, Papp Szilárd, Villám Balázs és Lőrinczy Attila személyében négy játékossal erősítette meg a keretét a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 23
21:06
Nagy Viktor lett a vízilabda Eb legjobb kapusa (Infostart)
A bronzérmes magyar férfiválogatott kapusát, Nagy Viktort választották posztjának legjobbjává a szombaton véget ért belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon.
jan. 23
21:24
Asztalitenisz: dél-koreai és japán siker az U21-eseknél (She)
A férfiaknál dél-koreai, a nőknél pedig japán játékos nyerte a szombati döntőt az U21-es mezőnyben a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) World Tour-sorozatának idei első versenyén, a budapesti Tüskecsarnokban.
jan. 23
21:42
Cseh László szombaton három döntőben győzött (Infostart)
Cseh László három számban is győzött a genfi nemzetközi úszóverseny szombati napján.
jan. 23
22:00
Egyre több sportolónak segít a modern tudomány (Infostart)
Az elmúlt hat évben dinamikusan emelkedett a beavatkozások száma a Sportkórház teljesítmény-diagnosztikai kutató osztályán. Kovács Péter osztályvezető, kutató az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt.
jan. 23
22:00
Videó: váratlan, de annál szebb befejezés a Benfica csatárától (She)
Látványos gólt szerzett Kosztasz Mitroglu, a Benfica görög labdarúgója az Arouca ellen 3–1-re megnyert portugál bajnoki mérkőzésen.
jan. 23
22:18
Férfi kosár NB I: az Alba remek második negyeddel nyert (She)
A férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján az Alba Fehérvár otthon 88–72-re legyőzte a Körmendet.
jan. 23
22:20
Férfi kézi Eb: Norvégia elcsendesítette a krakkói arénát (She)
A Lengyelországban zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság krakkói középdöntőcsoportjában Norvégia a meccs nagy részében vezetve 30–28-ra legyőzte a házigazdát. A korábbi találkozón Franciaország magabiztosan, 32–24-re felülmúlta Horvátországot.
jan. 23
22:22
Alpesi sí: borzalmas esés, vége a világklasszis szezonjának (She)
Térdszalagszakadás miatt véget ért a szezonja a norvég Aksel Lund Svindalnak, aki vezeti a férfi alpesi sízők összetett pontversenyét a világkupában.
jan. 23
22:36
Az oroszokkal egy csoportban a magyarok az olimpiai selejtezőn (Infostart)
Az orosz csapat tűnik a legnehezebb ellenfélnek a férfi vízilabdázók olimpiai selejtezőtornájának szombat esti sorsolásán kapott öt csoportrivális közül.
jan. 23
22:36
La Liga: kétgólos hátrányból állt fel a Getafe, de kikapott (She)
A Granada a La Liga 21. fordulójában 3–2-re legyőzte a Getafét.
jan. 23
22:38
Hosszú Katinka két arannyal gazdagodott Nizzában (Infostart)
A pénteki négy elsőség után szombaton két számban diadalmaskodott Hosszú Katinka a nizzai nemzetközi úszóversenyen.
jan. 23
22:54
Francia győzelem a férfi kézilabda Eb-n (Infostart)
Az olimpiai és világbajnok, egyben címvédő francia válogatott magabiztos győzelmet aratott a horvát csapat felett a Lengyelországban zajló olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében.
jan. 23
22:54
Serie A: hiába vezetett kétszer a Milan, ez sem volt elég (She)
A Milan az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójában 2–2-es döntetlent játszott az Empolival.
jan. 23
23:12
Videó: Stieber Zoltán gyönyörű kapásgólja az Újpest ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Nürnberg 2–1-re legyőzte az Újpestet. Íme, a találkozó összefoglalója!
jan. 23
23:48
Vasárnapi sportműsor: Kleinheisler a brémai keretben (She)
A friss brémai igazolás, Kleinheisler László neve is ott van a Werder keretében, amely a Bundesliga 18. fordulójában a Schalke vendégeként lép pályára. Az angol (Premier League) és az olasz (Serie A) bajnokságban is rangadót rendeznek, előbbiben az Arsenal fogadja a Chelsea-t, utóbbiban a Juventus a Romát. A spanyol élvonalban (La Liga) kétfrontos Madrid–Sevilla összecsapás lesz. Délután az…

Keresés