2016. január 9. szombat

jan. 9
15:33
Az olasz élvonalba hívják Balogh Norbertet (Metropol)
A 19 éves debreceni csatár átigazolásáról a Palermóval tárgyal a DVSC.
jan. 9
15:42
A Bundesliga őszi gólrekordere Afrika legjobb játékosa (Infostart)
Pierre-Emerick Aubameyangot, a Borussia Dortmund gaboni támadóját választották a 2015-ös év legjobb afrikai labdarúgójának.
jan. 9
15:42
Női kézi BL: a hibátlan Rosztov elvette a Fradi veretlenségét (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 1. fordulójában a Ferencváros 23–21-re kikapott a szakasz egyedüli hibátlan csapata, a Rosztov-Don otthonában. A magyar csapat öt győzelem és egy döntetlen után először kapott ki.
jan. 9
15:44
Africa Race: „50 százalék esélye volt, hogy elsüllyed az autó” (She)
Több ezer dűnét kellett megmásznia pénteken az Africa Race mezőnyének Mauritániában. A verseny utolsó igazán hosszú szakaszát a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a hetedik helyen zárta, igaz, az autójukat ki kellett menteniük a homok fogságából.
jan. 9
16:00
Tizenhét éve nem történt meg ilyesmi az ausztrálokkal (Infostart)
A házigazda ausztrálok Zöld csapata legyőzte Ukrajna együttesét a teniszezők Perth-ben rendezett nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságának szombati döntőjében.
jan. 9
16:00
Kép: a Liverpoolt akarták szívatni a táblával, balhé lett belőle (She)
A Paddy Power fogadóiroda szeret gúnyt űzni a bukdácsoló angol csapatokból. Most az FA-kupában a negyedosztályú Exeter Cityvel ikszelő Liverpoolba vájták fogukat az írek, ám most túl messzire mentek…
jan. 9
16:02
Női kézi BL: Győri ETO–Buducsnoszt Podgorica élőben az NSO-n! (She)
A Ferencváros Rosztov-Don elleni mérkőzése után a Győri Audi ETO KC is megkezdte szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. A Rába-partiak a címvédő Buducsnoszt Podgoricával játszanak. Kövessék a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
jan. 9
16:18
FA-kupa: újabb negyedik ligás csapat bravúrja (She)
Az Exeter Liverpool elleni pénteki döntetlenje után újabb negyedosztályú csapat, a Wycombe Wanderers készteti megismételt meccsre élvonalbeli ellenfelét, az Aston Villát az angol FA-kupa 3. fordulójában.
jan. 9
16:20
Légiósok: A jó játékost hamar befogadják – Gyurcsóról edzője (She)
Czeslaw Michniewicz, a Pogon Szczecin labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett volt a gólt is szerző Gyurcsó Ádámmal a szombati felkészülési mérkőzésük után.
jan. 9
16:22
Real Madrid: Benítez utolsó kívánsága, Angliából hoznak játékost? (She)
Bár már nem Rafa Benítez a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, könnyen lehet, hogy a spanyol mester kérésére szerződtetnek játékost a blancók.
jan. 9
16:24
DVSC: Horváth Zsolték legyőzték Tisza Tiborékat (She)
Ma délelőtt a DVSC-Teva néhány játékosa edzésen vett részt, a többiek egymás közti játékkal zárták a felkészülés első hetét – írja a debreceni klub hivatalos honlapja.
jan. 9
16:36
Fájó Fradi-vereség Rosztovban (Infostart)
A hajrában, fontos pillanatokban hibázó FTC-Rail Cargo Hungaria 23-21-re kikapott az orosz Rosztov Don otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének szombati nyitányán.
jan. 9
16:36
Bayern: Götzét a pletykáról kérdezték, nem erre számítottak… (She)
Mario Götze átigazolása az utóbbi napokban állandó témája a német sportlapoknak. A Bayern München labdarúgócsapatának német középpályást a Liverpoollal boronálták össze, a világbajnok játékos pedig most válaszolt arra, mik a tervei a jövőre nézve.
jan. 9
16:36
Az éjszakai kézzsibbadás komoly bajt jelezhet! (Behaviour)
A stresszes testtartás, a dermedt vállizmok is hozzájárulnak a szindróma kialakulásához.
jan. 9
16:45
Vasárnap kezdődik a vízilabda Eb (Metropol)
A holnap kezdődő kontinensviadalon 16 férfi- és 12 női válogatott, benne a két magyar nemzeti együttes méri össze erejét.
jan. 9
16:54
Negnyitották a póló Eb-t, a kontinensviadal vasárnap kezdődik (Infostart)
A 32. vízilabda Európa-bajnokság ünnepélyes megnyitóját szombaton tartották Belgrádban, ahol vasárnaptól zajlik a riói olimpiára kvalifikáló kontinensviadal 16 férfi- és 12 női válogatott, benne a két magyar nemzeti együttes részvételével.
jan. 9
16:54
Videó: élmény nézni a 17 éves Agüero csodálatos szólóját (She)
A 101 Great Goals sportportál előásta a múltból Sergio Agüero (Manchester City) talán legszebb gólját, amelyet a támadó még 17 évesen, 2005. szeptember 11-én szerzett nevelőegyesületében, az argentin Independientében. A csatár nagyszerű szólót követően (még a bedobott pénztárgépszalaggal is „megküzdött”) talált be a Racing Club kapujába, ő szerezte csapata negyedik gólját az Independiente 4–0-s…
jan. 9
16:56
Videó: Messi mesterhármast lőtt, a Barca kiüti a Granadát (She)
Az alábbi videós összeállításban az FC Barcelona–Granada spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg!
jan. 9
16:58
Vízi Eb: megnyitották a 28 csapatos tornát; csúcsdöntés a közvetítésekben (She)
A 32. vízilabda Európa-bajnokság ünnepélyes megnyitóját szombaton tartották Belgrádban, ahol vasárnaptól zajlik a riói olimpiára kvalifikáló kontinensviadal 16 férfi- és 12 női válogatott, benne a két magyar nemzeti együttes részvételével.
jan. 9
17:00
NFL: a rájátszás előtt nálunk a Cardinals a favorit; NFC-uralom (She)
Kialakult az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának mezőnye. Szubjektív erősorrendünkben rendhagyó módon a tizenkét, kieséses szakaszba bejutott csapatot vesézzük ki. A Redskins és a Chiefs a mezőny két fekete lova, az utolsó fordulókban visszaeső New England pedig újult erővel várhatja ellenfelét a konferencia-elődöntőben. Hiába van elől a Panthers és a Cardinals is, a…
jan. 9
17:03
Női kézilabda BL: fájó vereség Rosztovban (Metropol)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria a hajrában kapott ki az orosz Rosztov Don otthonában.
jan. 9
17:12
Megnyitották a póló Eb-t, a kontinensviadal vasárnap kezdődik (Infostart)
A 32. vízilabda Európa-bajnokság ünnepélyes megnyitóját szombaton tartották Belgrádban, ahol vasárnaptól zajlik a riói olimpiára kvalifikáló kontinensviadal 16 férfi- és 12 női válogatott, benne a két magyar nemzeti együttes részvételével.
jan. 9
17:12
Serie A: Udinese-bánat, másodszor nyert otthon a Carpi (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) másodszor nyert otthon a Carpi – a szezonban ez a harmadik sikere a továbbra is kieső helyen álló együttesnek –, amely a 19. fordulóban az Udinesét győzte le minimális különbséggel.
jan. 9
17:14
Vidi: Kleinheisler próbajátékra utazik a Werderhez (She)
Kleinheisler László a Werder Bremenhez utazik próbajátékra – adta hírül a Videoton a hivatalos honlapján, a vidi.hu-n.
jan. 9
17:16
Videó: íme, Gyurcsó Ádám első gólja új csapatában! (She)
Gyurcsó Ádám is gólt szerzett a Pogon Szczecin Arkonia Szczecin elleni felkészülési mérkőzésén. A magyar válogatott labdarúgó a harmadik találatot szerezte a 8–1-re megnyert találkozón. Nézze meg a gólt!
jan. 9
17:18
Tour de Ski: Östberg feladta a leckét Johaugnak (She)
Az olaszországi Val Di Fiemmében férfi 15 és női 10 km-es klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók idei Tour de Ski-sorozata. Mindkét számban norvég siker született, előbbieknél Martin Johnsrud Sundby, utóbbiaknál pedig Heidi Weng győzött.
jan. 9
17:30
Kleinheisler a Werder Bremenhez utazik próbajátékra (Infostart)
A német élvonalban szereplő Werder Bremen labdarúgócsapatához utazik próbajátékra a Videoton FC magyar válogatott támadója, Kleinheisler László.
jan. 9
17:30
Gyorskorcsolya Eb: Nagy Konrád harmadik lett 500 m-en (She)
Nagy Konrád harmadik lett 500 méteren a Minszkben zajló gyorskorcsolya Európa-bajnokság szombati versenynapján.
jan. 9
17:48
Női kézi BL: a hősies Győr legyőzte a címvédő Podgoricát (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában a tartalékos Győri Audi ETO otthon kapta el a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát. A győriek ezzel pontszámban beérték a sorozat címvédőjét, amely az első vereségét szenvedte el a most zajló kiírásban.
jan. 9
17:50
Sílövészet: Eder nagyot küzdve győzte le Fourcade-ot (She)
Simon Eder győzelmével ért véget Ruhpoldingban a férfi sílövők üldözéses vk-versenye. Az osztrák versenyző csak egyszer hibázott a lövészet során, így elegendő időelőnyt gyűjtött össze Martin Fourcade-dal szemben. A francia címvédő gyorsabban síelt, de nem tudta behozni lemaradását.
jan. 9
18:06
La Liga: Barca-gála, Messi triplával üzent Zürichbe (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójában a címvédő Barcelona otthon simán nyert a Granada ellen. A győzelemből Lionel Messi oroszlánrészt vállalt: a FIFA-Aranylabda hétfői díjátadója előtt a cím legnagyobb esélyese három gólt szerzett. A vendégek számára a kegyelemdöfést a hajrában Neymar adta meg.
jan. 9
18:08
Vízi Eb: „Ez a csapat még nem stabil, de döntőbe juthat” (She)
Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónkat, Kiss Gergelyt kérdeztük a magyar férfiválogatott Európa-bajnoki esélyeiről, a fiatalokról és az olimpiai kvalifikációról.
jan. 9
18:15
Nadal mindössze három játékot nyert Djokovic ellen (Metropol)
A világelső Novak Djokovic fölényesen nyerte meg a volt világranglista-vezető Rafael Nadal elleni, szombati döntőt.
jan. 9
18:17
Kleinheisler a Werder Bremenhez utazik próbajátékra (Metropol)
A 21 éves játékos játékára az őszi idényben nem számítottak Székesfehérváron, ezért egyetlen bajnoki találkozón sem lépett pályára.
jan. 9
18:19
Fontos győri győzelem a címvédő ellen (Metropol)
A győriek 22-20-ra győztek a montenegrói Buducnost Podgoricá ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének szombati nyitányán.
jan. 9
18:24
Tenisz: Nadal csupán három játékot nyert Djokovics ellen (She)
A világelső Novak Djokovics fölényesen nyerte meg a korábbi világranglista-vezető Rafael Nadal elleni, szombati döntőt az 1.2 millió dollár (347 millió forint) összdíjazású dohai kemény pályás férfi tenisztornán.
jan. 9
18:26
Női kézi BL: Rosszul oldottuk meg a „Lunde-kérdést” – Elek (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros női kézilabdacsapata 23–21-es vereséget szenvedett az orosz Rosztov-Dontól a Bajnokok Ligája középdöntőjének első mérkőzésén. A találkozó után Elek Gábor vezetőedző értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 9
18:28
FA-kupa: fordított az Arsenal, Agüeróék könnyed sikere (She)
Az angol FA-kupa 3. fordulójában szombat délután nagy meglepetés nem született, az élvonalbeli csapatok közül a Manchester City és a címvédő Arsenal is sikert aratott, igaz, a londoniaknak 0–1-ről fordítaniuk kellett.
jan. 9
18:42
A Győr legyőzte az utódát: nagy diadal a Buducsnoszt ellen (Infostart)
A Győri Audi ETO KC hazai pályán kitűnő védekezéssel 22-20-ra legyőzte a címvédő montenegrói Buducnost Podgoricát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének szombati nyitányán.
jan. 9
18:42
Férfi kézi: kétgólos vereséget szenvedett a válogatott Zentán (She)
A lengyelországi Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott 14–11-es félidő után 24–22-es vereséget szenvedett Szerbia vendégeként Zentán.
jan. 9
19:00
Nagy Kornél a tizenkilencedik helyen áll (Infostart)
Két táv versenye után a 19. helyen áll Nagy Konrád a minszki összetett gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 9
19:00
Kézi BL: elképesztő bírói hiba sújtotta a Fradit – kép (She)
Könnyű kvízkérdés lehetne, hogy alapesetben hány játékos tartózkodhat a pályán egy csapatban kézilabdában. Nos, a Rosztov-Don–FTC-Rail Cargo Hungaria (23–21) női BL-meccs utolsó percében a játékvezetők elszámolták magukat…
jan. 9
19:18
Női kézi NB I: a Fehérvár hét góllal nyert az újonc ellen (She)
A Fehérvár KC női kézilabdacsapata 28–21-re legyőzte az újonc Budaörsöt az élvonalbeli bajnokság 13. fordulójának szombati mérkőzésén.
jan. 9
19:20
Gyorskorcsolya Eb: Nagy Konrád 19. az első nap után (She)
Két táv versenye után a 19. helyen áll Nagy Konrád a minszki összetett gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 9
19:22
Férfi röplabda NB I: dunaújvárosi siker Dágon (She)
A Dunaferr meglepetésre négy játszmában győzött a Dág vendégeként a férfi röplabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján.
jan. 9
19:24
Mol Liga: kétgólos Fradi-siker Csíkszeredában (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Ferencváros két góllal nyert Csíkszeredában. A 10. percben vezetést szerző vendégek a második harmad utolsó percében duplázták meg előnyüket.
jan. 9
19:27
Kikapott a magyar férfi kézilabda-válogatott (Metropol)
Az Európa-bajnokságra készülő csapat Zentán játszott felkészülési mérkőzést a szerbek ellen.
jan. 9
19:54
Magyar vereség a szerbek elleni felmérőn (Infostart)
Az Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott kikapott a szintén Eb-résztvevő szerb együttestől szombaton a délvidéki Zentán játszott felkészülési mérkőzésen.
jan. 9
19:54
Női kézi BL: Amióta itt vagyok, ez volt a legjobb meccsem! – Grimsbö (She)
A Győri Audi ETO KC 22–20-ra legyőzte a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát a kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első mérkőzésén. Az NSO Tv-nek a parádésan védő Kari Aalvik Grimsbö, valamint Korsós Dorina és Bódi Bernadett értékelt.
jan. 9
19:56
DVSC: az Ajax is ajánlatot tett, 1.5 millióért válthat a csatár – sajtóhír (She)
Az olasz sajtóban egyre több részlet jelenik meg a debreceni Balogh Norbert küszöbön álló palermói szerződéséről.

Keresés