2007. április 13. péntek

ápr. 13
3:01
Fényesség (Lakáskultúra)
Szükség lehet ugyan a teraszon a tájékozódásunkat segítő irányfényekre, itt mégis elsősorban hangulatvilágításként alkalmazzuk a különböző lámpákat, mécseseket. Óvjuk a széltől az élő lángoka, az esőtől az elektromos csatlakozásokat!
ápr. 13
3:23
Keleti áramlatok (Lakáskultúra)
Színes papírokból gyerekjáték legyezőt hajtogatni. A kép tanúsága szerint ezekkel a legyezőkkel a legegyszerűbb fehér falat is elvarázsolhatjuk.
ápr. 13
3:25
Kis fiók fakkokkal (Lakáskultúra)
Mennyivel könnyebb megtalálni az áhított zoknit, vagy harisnyát, ha a gardróbszekrény egyik fiókját fachosítjuk. Ráadásul többet is tárolhatunk így, mint ömlesztve.
ápr. 13
4:18
Egészséges babaételek (origo.hu)
Finomak, egészségesek, könnyen elkészíthetőek, sok zöldségre, gyümölcsre és némi rafinériára lesz szükség. Íme néhány recept, nem csak babáknak.
ápr. 13
6:27
Ujszászy István titokzatos halála (hvg.hu)
Az ÁVH börtönéből – ahol három hónapig kihallgatták - eltűnt, visszavitték a szovjet lágerek valamelyikébe, vagy talán helyben kivégezték? Talán soha nem fogjuk megtudni. A Horthy éra legendás hírű, angol-orientációjú kémfőnökének kényszer alatt, az ÁVH börtönében írt jegyzeteit most Vallomások a holtak házából címmel, Haraszti György gondozásában a Corvina adta ki.
ápr. 13
7:10
Az űrbe megy Bill Gates is (prog.hu)
ápr. 13
8:56
Szuperpontos gamer-egér a Microsofttól (prog.hu)
ápr. 13
9:13
Hallgassa meg Simonyit az űrből! (origo.hu)
Pénteken hajnali 1 óra 15 perckor körülbelül 8 perces sikeres rádiókapcsolatot létesült a budapesti Puskás Tivadar Távközlési Technikum és a Nemzetközi Űrállomás között, melynek során a fedélzeten tartózkodó Simonyi Károly hat magyar diák kérdésére válaszolt. A szervezők a teljes hanganyagot elérhetővé tették.
ápr. 13
9:41
Az éjjeli baglyok lázadása (hvg.hu)
A koránkelő pacsirta-társadalom béklyói ellen lázadnak az éjjel élénk dán későnkelők, akik társaságot is alapítottak. Sok múlik azon, milyen hosszú valakinek a circadián-ja.
ápr. 13
9:55
AM-DeadLink v3.1 (pcworld)
Méret: 1,12 MB
ápr. 13
10:43
Májustól Palkonya lesz Európa közepe (origo.hu)
Idén kiemelt fontosságú események ad otthon egy parányi Baranya megyei falu, Palkonya, ugyanis e település lesz 2007-ben lesz Európa Kulturális Faluja. A májustól októberig tartó rendezvénysorozat előkészületei már javában zajlanak a Baranya megyei településen.
ápr. 13
10:56
Ukrajna polgárháború küszöbén? (hvg.hu)
Bízunk abban, hogy a középhatalmi méretű hadsereggel, nukleáris iparral, fontos geostratégiai pozícióval bíró, a kijevi fejedelemség okán a szlávok bölcsőjeként emlegetett Ukrajna nem borul az 1993 őszi Moszkva jeleneteit idéző polgárháborús kataklizmába.
ápr. 13
11:48
Ökológiai vészhelyzet a Galápagos-szigeteken (origo.hu)
A turizmust, a légi forgalmat és a betelepülést korlátozó elnöki rendelet hirdettek ki Ecuadorban a Galápagos-szigetek egyedülálló állat- és növényvilágának megőrzése érdekében.
ápr. 13
11:59
A Malév gépeit is érint a brüsszeli sztrájk (origo.hu)
Törölték a brüsszeli repülőtérről induló járatok nagy részét, az érkező gépeket pedig környező repülőterekre irányították át pénteken, mert a tűzoltók meglepetésszerűen sztrájkba kezdtek - közölte a belga főváros légikikötőjének szóvivője. A sztrájk a Malév járatait is érinti.
ápr. 13
12:02
K&H Csoport: 8 milliós támogatás 1 forintokból (btl.hu)
(BTL.hu) A K&H Csoport számos elemet tartalmazó K&H gyógyvarázs programja 2004. óta támogatja a gyermek-egészségügyet. A K&H tavaly tovább bővítette a programot, így ügyfeleinek...
ápr. 13
12:06
Francia Odüsszeia - új sorozat a TV Paprikán (btl.hu)
(BTL.hu) A TV Paprikán futó, Brit ízek a legjavából c. sorozatból már jól ismert angol tengeri herkentyű-szakértő, Rick Stein most Franciaország felé veszi az irányt, hogy...
ápr. 13
12:08
70 nap 70 autó – vége a Vodafone promóciójának (btl.hu)
(BTL.hu) Véget ért a Vodafone Magyarország, és valószínűleg Magyarország történetének legnagyobb szabású termékpromóciós játéka, amelyben az autóskártya vásárlók között...
ápr. 13
12:33
Alvó-dolgozó a lakás tetején (Lakáskultúra)
A minilakás legfelső, harmadik szintjén egy szerény matrac, a teret teljes egészében áthidaló munkaasztal és dolgozószék jelenti a berendezést. Figyelem: tériszonyosoknak nem ajánlott, de a többiek sem árt, ha vigyáznak!
ápr. 13
13:12
Eltartottak egészségügyi járuléka (hvg.hu)
Bár az idén még a nagykorú eltartott hozzátartozókat is a korábbi gyakorlat szerint fogadják az orvosok, az adóhivatal a körmükre nézhet, ha nem fizetik az egészségügyi szolgáltatási járulékot.
ápr. 13
13:23
Új domainnel tennék biztonságossá a pénzügyi weblapokat (prog.hu)
ápr. 13
13:50
Ismét feltörték a Vista aktivációs eljárását (prog.hu)
ápr. 13
17:12
IBM-megoldások a Hondánál (Computerworld)
A Honda Racing F1 Team 2008-as Forma 1-es autóját az IBM életciklus-kezelési megoldását felhasználva fejleszti.
ápr. 13
22:40
Legjobban teljesítő kampányok az Etargeten, 15. hét (onlinemedia.blog.hu)
Az Etarget hirdetési hálózaton az elmúlt héten az alábbi öt hirdetés teljesített a legjobban, azaz ezeknek a legmagasabb a kattintási aránya (CTR) az aktuális kulcsszóra történő megjelenéskor az Etarget hálózatában található keresőkben (azaz a tartalom alapján történő megjelenések és a katalógus megjelenések nélkül).Nincsenek nagy változások, igazán új hirdető a legjobbak közé nem érkezett. Talán…
ápr. 13
23:00
A szerelem ízei (HáziPatika.com)
A húsok, halak széles repertoárja, gyümölcsökkel, zöldségekkel, egzotikus fűszerekkel elkészítve kiváló kulináris élvezetet jelent, emellett a szerelem felélesztését, a szexuális élet virágba borulását szolgálja. Lássuk őket...

Keresés