2007. április 5. csütörtök

ápr. 5
0:00
A gyógyszer neve: szeretet (astronet.hu)
Úgy tűnik, minden bajra van már ellenszer - bár aki ebben túlságosan is bízik, az alaposan megjárhatja. A testi bajok, hiányosságok, nyavalyák ellen hol ilyen kenőcsöt, hol olyan tablettát, hol amolyan gyógyszert adnak. De a szeretetre vagy a szerelemre nem volt recept - eddig. Mint gyógymód, egyik sem szerepelt semmiféle szakkönyvben. Ám mostantól megváltozott a helyzet.
ápr. 5
8:13
Gainward BLISS 8800GTS 320MB Golden Sample (pcworld)
Nem csak a középkategóriáé a világ! Akadnak olyan csúcskártyák is, amelyek ára megfizethető. Jó példa erre cikkünk szereplője is – ráadásul olyan gyártótól van, amelyik nem éppen olcsóságáról híres.
ápr. 5
10:07
Az OTP lufik és a szivárvány – egy megkapó szpot születése (btl.hu)
Israel Kamakawiwo'ole neve kevés ember számára cseng ismerősen. Legtöbben akkor hallottunk róla először, amikor az Aktív című műsorban egy túlsúlyos magyar kisfiú őt nevezte meg egyik példaképeként. Nemrégiben azonban feltűnt egy OTP reklámfilm a televíziókban, és azóta a név igen sűrűn bukkan fel az internetes fórumokban...
ápr. 5
11:37
Roaming árhívó szolgáltatás (Computerworld)
A Vodafone Magyarország április elején vezeti be a roaming árhívót, ami megkönnyíti a külföldön való telefonálás költségének tervezését.
ápr. 5
13:31
Néha még a rekordtartó is hibázik (pcworld)
A VB100% tesztek rekordját tartó NOD32 a Virus Bulletin márciusi tesztjén is megállított minden vírust, a VB100% minősítést azonban – 5 év óta először – egy téves riasztás miatt nem kapta meg.
ápr. 5
14:15
Nokia 6300 bemutató (pcworld)
A Nokia 6300 bemutatója: egyszerű telefon divatos üzletembereknek.

2007. április 6. péntek

ápr. 6
0:00
Húsvét: az áldozatos szeretet ünnepe (astronet.hu)
A legnagyobb szeretet azé, aki életét adja barátaiért - áll a Bibliában. Jézus életét adta értünk, emberekért és megváltotta bűneitől a világot. A húsvét legmélyebb üzenete szerte a világon éppen ezért: a szeretet.

Keresés