2007. április 5. csütörtök

ápr. 5
0:00
A gyógyszer neve: szeretet (astronet.hu)
Úgy tűnik, minden bajra van már ellenszer - bár aki ebben túlságosan is bízik, az alaposan megjárhatja. A testi bajok, hiányosságok, nyavalyák ellen hol ilyen kenőcsöt, hol olyan tablettát, hol amolyan gyógyszert adnak. De a szeretetre vagy a szerelemre nem volt recept - eddig. Mint gyógymód, egyik sem szerepelt semmiféle szakkönyvben. Ám mostantól megváltozott a helyzet.
ápr. 5
8:13
Gainward BLISS 8800GTS 320MB Golden Sample (pcworld)
Nem csak a középkategóriáé a világ! Akadnak olyan csúcskártyák is, amelyek ára megfizethető. Jó példa erre cikkünk szereplője is – ráadásul olyan gyártótól van, amelyik nem éppen olcsóságáról híres.
ápr. 5
9:14
Létrejön az első magyar űr-tesztközpont (origo.hu)
Egy tegnap aláírt megállapodás az első lépés egy hazánkba tervezett, európai színvonalú űrkutatási beruházás irányába. A terv keretében a Zsámbéki-medence területén egy olyan űr-tesztközpontot kívánnak létesíteni, amelyhez hasonló Európában négy van, ugyanakkor a kontinens keleti felén még egy sincsen.
ápr. 5
9:55
"Szinte mindenkivel szavaztam együtt, de ellenében is" (hvg.hu)
Az Alkotmánybíróság (AB) munkájában nincs különösebb jelentősége, hogy kit melyik politikai oldal jelölt - mondja Erdei Árpád (68 éves), az AB korábbi elnökhelyettese, aki bár a jobboldal támogatásával szerzett mandátumot, úgy tartja: közel két évszázada alig volt jelentős büntetőjogász, aki szakmailag ne liberális lett volna.
ápr. 5
10:01
Kőszeg Ferenc válasza Betlen Jánosnak (hvg.hu)
A 2006 októberében elhunyt Bence György megitélése körüli vitában közöltük Betlen János nyílt levelét Kőszeg Ferenchez. Az alábbiakban közöljük Kőszeg Ferenc válaszát, és ezzel a magunk részéről a vitát lezártnak tekintjük.
ápr. 5
10:07
Az OTP lufik és a szivárvány – egy megkapó szpot születése (btl.hu)
Israel Kamakawiwo'ole neve kevés ember számára cseng ismerősen. Legtöbben akkor hallottunk róla először, amikor az Aktív című műsorban egy túlsúlyos magyar kisfiú őt nevezte meg egyik példaképeként. Nemrégiben azonban feltűnt egy OTP reklámfilm a televíziókban, és azóta a név igen sűrűn bukkan fel az internetes fórumokban...
ápr. 5
11:37
Roaming árhívó szolgáltatás (Computerworld)
A Vodafone Magyarország április elején vezeti be a roaming árhívót, ami megkönnyíti a külföldön való telefonálás költségének tervezését.
ápr. 5
13:31
Néha még a rekordtartó is hibázik (pcworld)
A VB100% tesztek rekordját tartó NOD32 a Virus Bulletin márciusi tesztjén is megállított minden vírust, a VB100% minősítést azonban – 5 év óta először – egy téves riasztás miatt nem kapta meg.
ápr. 5
14:15
Nokia 6300 bemutató (pcworld)
A Nokia 6300 bemutatója: egyszerű telefon divatos üzletembereknek.

2007. április 6. péntek

ápr. 6
0:00
Húsvét: az áldozatos szeretet ünnepe (astronet.hu)
A legnagyobb szeretet azé, aki életét adja barátaiért - áll a Bibliában. Jézus életét adta értünk, emberekért és megváltotta bűneitől a világot. A húsvét legmélyebb üzenete szerte a világon éppen ezért: a szeretet.

Keresés