2007. április 2. hétfő

ápr. 2
1:00
A Mátra, mint szakrális hely (astronet.hu)
Húsvétkor zarándokok százai keresik fel Fallóskutat, a csodatévő forrásáról, a hasznosi látó asszonyról, no meg a kápolnát gondozó remetéről híres Mária-kegyhelyet.
ápr. 2
6:00
Már fut a Vista Macen is (pcworld)
A Vista futtatására alkalmas Boot Camp még csak Beta állapotban létezik, a végleges verzió az Apple legújabb Leopard kódnevű operációs rendszerébe kerül beépítésre - melynek megjelenési időpontjáról még nincs pontos információ.
ápr. 2
9:20
Gigabájtok olcsón - Samsung SpinPoint T166 HD501LJ 500GB (pcworld)
Fél terabájtos kapacitás egyetlen merevlemezen? Pár évvel ezelőtt még szinte elérhetetlennek tűnt, manapság viszont már jó áron juthatunk hozzá egy ilyen modellhez.
ápr. 2
12:20
Oront Burning Kit 2 Basic - az áprilisi teljes verziónk (pcworld)
E havi teljes verziónk olyan univerzális íróalkalmazás, amelynek segítségével egyszerűen tudunk CD/DVD/HD DVD/Blu-ray anyagokat összeállítani és lemezre égetni.
ápr. 2
14:52
Megújult az MPP Desktop spamszűrő (pcworld)
Számtalan új funkcióval kiegészülve immár elérhető a legnépszerűbb magyar nyelvű asztali spamszűrő program legújabb változata, az MPP Desktop 3.4-es kiadása.
ápr. 2
16:13
Nem mindenki nevetett Jobs levelén (Computerworld)
Az EMI elnöke az Apple első emberével közösen jelentette be a DRM-mentes tartalmak elérhetőségét az iTunes Store-on keresztül.
ápr. 2
19:38
Ingyenes remek, kis hibával (pcworld)
Ingyenes eszköz a Gimp, melyet elsősorban precíz munkára terveztek. Sajnos néhány, a mindennapi amatőr munkában praktikus funkció kimaradt a készletből. Ilyen az automatikus fehéregyensúly, mikor egy eredetileg semleges (fehér vagy szürke) pontra mutatva ahhoz a ponthoz igazítjuk a kép színei. Szerencsére lelkes fejlesztők zsákszámra ontják a Gimphez a kiegészítő szkripteket és a mi problémánkra…
ápr. 2
23:50
Az üldözöttek és üldözők is mi vagyunk (astronet.hu)
Mi történik, amikor álmodunk? Mi az álom? Üzenetet hordoznak-e látszólag összevissza villódzó képek? Mit üzennek? Meg lehet fejteni az álmokat? Az ember ősidők óta keresi e kérdésekre a választ, mert álmaink éppúgy jellemeznek bennünket, mint az, hogy mit gondolunk felőlük. Jellemző, ha fontosnak tartjuk, és az is, ha nem törődünk velük. És az is, hogy emlékezni akarunk-e rájuk, vagy el akarjuk…

Keresés