Hírarchívum - Auto-Motor - 2006 december 7.

2006. december 7. csütörtök

dec. 7
1:00
1600 gyorshajtó bukott le egyetlen nap alatt az M1-en (Autó-Motor)
Egy nap alatt 1600 gyorshajtót fotóztak le az M1-es autópályára nemrég kihelyezett automata sebességmérők: mindannyian legalább 30-cal túllépték a megengedett sebességhatárt.
dec. 7
3:40
2007-es motorkerékpár-újdonságok (3. rész): a Piaggio-csoport modelljei (Autó-Motor)
Míg a kölni Intermoton a japán és német márkák voltak a főszereplők, addig a 64. milánói EICMA kiállítás hazai környezetében egymást licitálták felül az olasz gyártók, szinte mindegyik kategóriában fantasztikus újdonságokat mutattak be. Sorozatunk aktuális epizódjában a hat márkát tömörítő Piaggio Group nóvumait mutatjuk be, következő lapszámunkban pedig a Benelli, a Buell, a Cagiva, a Ducati, a…
dec. 7
4:00
A Škoda motorsport-történelme folytatódik (Autó-Motor)
A Škoda márka motorsport-történelme folytatódik a raliversenyzés terén. A Škoda Auto igazgatótanácsa engedélyezte a jövő év elején debütáló, következő generációs Fabiára épülő új raliautó kifejlesztésének tervét.
dec. 7
4:20
Már 1.8-as TFSI motor is az Auditól (Autó-Motor)
Az Audi egy teljes egészében új fejlesztésű, high-tech négyhengeressel demonstrálja ismét vezető pozícióját a motorfejlesztésben: az 1.8 TFSI egy új motorcsalád piaci bevezetését jelzi, és a TFSI-technika továbbfejlesztését egy teljes mértékben új alap-motorkonstrukcióval kombinálja.
dec. 7
4:20
Új Škoda Roomster Scout (Autó-Motor)
A Škoda Auto bemutatta az új Roomster Scoutot, kompakt egyterűjének teljesen új változatát. A Párizsi Autókiállításon debütált Octavia Scout után a Roomster Scout a Scout-család második tagja, amely feltűnő terepjárós elemekkel vértezi fel a személyautókat.

Keresés