2014. augusztus 18. hétfő

aug. 18
12:41
Ifjúsági olimpia: Szilágyi révén megvan az első magyar arany (She)
A Nankingban zajló ifjúsági olimpián Szilágyi Liliána megnyerte a 200 méteres női pillangóúszást, míg Sebestyén Dalma az ötödik helyen ért célba. A Kőbánya SC úszónője a hetedik magyar, aki aranyérmet nyert a játékok történetében. Nem sokkal később pedig újabb két sikernek örülhettünk.
aug. 18
12:57
Férfi kézi: Párizsban folytatja a Csurgótól távozó átlövő (She)
Hivatalosan is megerősítették a Nemzeti Sport korábbi információját: egy évre francia klubba, a párizsi US Ivrybe szerződött a csurgói Grebenár Gábor.
aug. 18
12:57
Úszó Eb: Hosszú Katinka, Verrasztó Evelyn és Kis Gergő döntőzhet a nyitónapon (Agroinform)
A 17 fős magyar csapatból hat egyéni számban 11-en indultak a berlini Európa-bajnokság úszóversenyeinek nyitónapján.
aug. 18
12:59
Atlétika: Bolt a Copacabanán futotta idei első 100 méterét (She)
A jamaicaiak hatszoros olimpiai bajnok sztársprintere, Usain Bolt nyerte meg azt a bemutató 100 méteres versenyt, amelyet Rio de Janeiro világhírű strandján, a Copacabanán kialakított pályán rendeztek meg.
aug. 18
13:01
MU: Van Gaal megaajánlatra készül Di Maríáért - sajtóhír (She)
A Daily Mail információi szerint a Manchester United 50 millió fontos átigazolási díjat sem sajnálna azért, hogy megszerezze Ángel Di Maríát a Real Madridtól. A bulvárlap szerint a szombati, vereséget hozó bajnoki nyitány után Louis van Gaal menedzser és Ed Woodward ügyvezető igazgató mindenre elszánt, hogy világklasszis kategóriába tartozó játékossal erősítse meg a keretet.
aug. 18
13:03
KTE: visszatért hazájába a Cseliktől igazolt korábbi légiós (She)
Visszatért hazájába, és az élvonalban szereplő Rudar Pljevlja együttesében folytatja pályafutását Borisz Bulajics, a Kecskeméti TE korábbi középpályása.
aug. 18
13:15
Ifjúsági olimpia - Aranyérmes az úszó Szilágyi Liliána (Infostart)
Hétfőn megszületett a magyar küldöttség első érme, rögtön egy arany a nankingi ifjúsági olimpián: Szilágyi Liliána a 200 méteres pillangóúszásban bizonyult a legjobbnak.
aug. 18
13:33
NB II: Békéscsabán próbázik a korábbi válogatott támadó (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint tovább bővülhet a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba kerete: Zoran Szpisljak együttesénél szerepel próbajátékon az egyszeres válogatott támadó, Majoros Árpád. A csatár mellett a jobbhátvéd Balogh Miklós is visszatérhet a Viharsarokba.
aug. 18
13:33
Ifjúsági olimpia: két magyar aranyérem, hat dobogós hely hétfőn (Metropol)
Hétfőn megszületett a magyar küldöttség első érme, rögtön egy arany a nankingi ifjúsági olimpián.
aug. 18
13:35
Ifjúsági olimpia: aranyeső - Gercsák és Esztergályos sikere (She)
Újabb két aranyérmet nyert a magyar küldöttség a Nankingban zajló ifjúsági olimpián: Gercsák Szabina a cselgáncsozók 63 kilogrammos súlycsoportjában, Esztergályos Patrik pedig férfi párbajtőrben bizonyult a legjobbnak.
aug. 18
13:37
Haladás: a tulajdonosok megkapták a Radó-ajánlatot (She)
Amint arról már beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata múlt héten újabb ajánlatot tett a Haladásnak Radó Andrásért. A Nemzeti Sport Online ezzel kapcsolatban kereste meg a szombathelyiek ügyvezetőjét, Tóth Miklóst – arra voltunk kíváncsiak, elfogadja-e a klub a Fradi ajánlatát.
aug. 18
13:39
PSV: „B..d meg a wifit” - a mag szurkolásra serkent (She)
Miközben a Manchester United szurkolóinak egy része amiatt háborog, hogy kitiltották az Old Traffordról a 10x15 centiméteresnél nagyobb képernyőjű táblagépeket, Eindhovenben azon fakadt ki a kemény mag, hogy a PSV wifielérhetőséget biztosít a nézőknek a Philips-stadionban.
aug. 18
13:51
Aranyérmes a cselgáncsozó Gercsák Szabina (Infostart)
A cselgáncsozó Gercsák Szabina aranyérmet nyert a 63 kilogrammosok között hétfőn a Nankingban zajló ifjúsági olimpián.
aug. 18
13:51
PAFC: a spanyol harmadik ligában a korábbi légiós (She)
Fél év után csapatot talált magának, és a spanyol harmadik vonalban folytatja a pályafutását Miguel Ángel Luque, a Puskás Akadémia korábbi spanyol labdarúgója.
aug. 18
13:51
Neymar zöld utat kapott (Metropol)
Az FC Barcelona orvosi stábja engedélyezte a játékot Neymarnak.
aug. 18
13:51
Ligue 1: A bíróra fogta a súlyos vereséget a Monaco edzője (Agroinform)
Nagyon rosszul kezdte a bajnokságot a Monaco, de az új edzőnek, Leonardo Jardimnek van magyarázata.
aug. 18
13:53
Úszó Eb: Ön szerint hány érmet nyer Hosszú? - szavazás (She)
Ön szerint hány érmet nyer Hosszú Katinka a berlini úszó Európa-bajnokságon?
aug. 18
13:55
Ifjúsági olimpia: nincs megállás - itt a negyedik arany (She)
Csúcsformában a magyar sportolók a Nankingban zajló ifjúsági olimpián! A férfi 200 méteres vegyes úszás a legjobb idővel döntőbe kerülő, tehát papírforma-győzelmet arató Grátz Benjámin (2:01.08) sikerével zárult, Szabó Norbert (2:02.47) pedig bronzérmet szerzett.
aug. 18
13:57
NB I: szeptember 21-én lesz az Újpest-Fradi - részletes program (She)
Szeptember 21., 16.30. Akit lázba hoz az Újpest–Ferencváros mérkőzés, jegyezze meg a dátumot, mert az MLSZ erre az időpontra tette az őszi idény fővárosi derbijét. Íme a 7., a 8. és a 9. forduló részletes programja a közvetítésekkel!
aug. 18
14:09
Videó: nem zavarták le a pályáról a CR-mezes drukkert (She)
Érdekes jelenet játszódott le a hétvégi Fiorentina–Real Madrid (2–1) felkészülési mérkőzésen. A találkozó 75. percében ugyanis egy Cristiano Ronaldo-mezes szurkoló rohant be a pályára, de az égvilágon senki sem foglalkozott vele. A drukker így maga hagyta el a játékteret.
aug. 18
14:11
Tenisz: Federer sorozatban a 13. vb-jére készülhet (She)
A volt világelső svájci Roger Federer biztosította a helyét harmadikként a férfi teniszezők idényzáró ATP-világbajnokságán.
aug. 18
14:27
Két újabb arany az ifjúsági olimpián (Infostart)
A párbajtőröző Esztergályos Patrik, valamint 200 méteres vegyesúszásban Grátz Benjámin aranyérmes lett a Nankingban zajló ifjúsági olimpián.
aug. 18
14:27
Bp. Honvéd: a Milan afrikai tehetsége aláírt - hivatalos (She)
Július végén olasz sajtóhírek alapján már beszámoltunk arról, hogy a Milan 18 éves labdarúgója, Donald Bende Bende a Budapest Honvédnál folytathatja a pályafutását. A középpályás szerződtetését a Nemzeti Sport Online kérdésére ma a klub is megerősítette.
aug. 18
14:29
Neymar újra játszhat (Infostart)
Az FC Barcelona orvosi stábja engedélyezte a játékot Neymarnak, a csapat brazil labdarúgójának, aki a nyári világbajnokság negyeddöntőjében szenvedett súlyos hátsérülést.
aug. 18
14:29
Válogatott: megsérült a Szpari kapusa, nem utazott el Telkibe (She)
Megsérült a labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus kapusa, Balogh János, aki így nem utazott el Telkibe, a magyar válogatott összetartására – tudatta a nyiregyhazaspartacus.hu.
aug. 18
14:45
Barcelona: Neymar is pályára léphet a Gamperen (She)
Az FC Barcelona orvosi stábja engedélyezte a játékot Neymarnak, a csapat brazil labdarúgójának, aki a nyári világbajnokság negyeddöntőjében szenvedett súlyos hátsérülést.
aug. 18
14:45
Átigazolás: Guarín az Intertől, az Inter Guaríntól szabadulna (Agroinform)
Találkozik Fredy Guarín menedzsere az Inter vezetőivel, hogy megegyezzenek egy forgatókönyvben a játékos eladására.
aug. 18
15:03
1860 München: „Ha a klubom azt mondja, maradok!” - Király (She)
Rövid száműzetése után Király Gábor visszakerült a német második ligás 1860 München első keretébe, de az angol másodosztályú Fulham is csábítja – a magyar kapus szerint ez a két klub ügye, és ha a müncheni „oroszlánok” marasztalják, akkor marad is.
aug. 18
15:05
Videó: Honda borzalmas szöglete erős riválisra lelt (She)
Nehéz eldönteni, hogy Honda Keiszuke vagy Serge Gakpé szöglete sikerült borzalmasabbra. Az AC Milan középpályása az égbe küldte a labdát a Valencia elleni felkészülési meccsen, míg a Nantes támadója a szögletzászlót rúgta el. Íme!
aug. 18
15:07
Újpest: a svéd másodosztályból jött macedón U19-es tesztelésre (She)
Az Újpest labdarúgócsapata a macedón U19-es válogatott Enis Bardhit teszteli a héten – adta hírül a lila-fehérek hivatalos honlapja. A balszélsőként, támadó középpályásként bevethető 169 centiméteres játékos a svéd másodosztályú KSF Prespa Birlik játékosa, korábban a dán Bröndbyben is szerepelt.
aug. 18
15:39
US Open: Nadal sérülés miatt nem indulhat - hivatalos (She)
A címvédő spanyol Rafael Nadal csuklósérülés miatt nem indulhat el az Amerikai nemzetközi teniszbajnokságon. A spanyol szupersztár a Facebook-oldalán tette meg a bejelentést.
aug. 18
15:40
Tenisz: Federer sorozatban tizenharmadszor lesz ott az év végi vb-n (Agroinform)
A cincinnati tenisztornát vasárnap megnyerő Roger Federer kvalifikálta magát az év végi ATP World Tour Finalsre.
aug. 18
15:41
Real Madrid: Ancelotti elárulta, ki véd az Atlético ellen (She)
A spanyol Szuperkupáért rendezendő párharc első mérkőzésére készülő Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti a találkozót felvezető sajtótájékoztatóján elárulta, melyik kapusa véd a kedden 23 órakor kezdődő meccsen. Az olasz szakember Ángel Di Maríáról, valamint a Milanhoz távozó Diego Lópezről is beszélt.
aug. 18
15:43
NB II: Balajti ismét Kövesden, a Fradiból kapus érkezett (She)
Több, újonnan igazolt játékos is pályára lépett labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd színeiben a Balmazújváros elleni szezonnyitón: Kunsági Roland az FTC-től, Tajthy Tamás a Lombard Pápától, Pantovics Nikola a Honvédtól, míg az előző szezonban kölcsönben már a kövesdieknél futballozó Balajti Ádám a DVSC-től érkezett.
aug. 18
15:57
Federer az ATP-vb harmadik résztvevője (Infostart)
A volt világelső svájci Roger Federer biztosította a helyét harmadikként a férfi teniszezők idényzáró ATP-világbajnokságán.
aug. 18
15:57
Videoton: a portugál újoncnál folytatja a hazatérő középpályás (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Moreirense hivatalosan bejelentette a honlapján, hogy szerződtette a Videoton volt középpályását, Vítor Gomest.
aug. 18
15:57
Nadal nem indul a US Openen (Metropol)
Csuklósérülés miatt nem indul a címvédő Rafael Nadal az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
aug. 18
16:15
NB II: Balajti végleg Kövesden, a Fradiból kapus érkezett (She)
Több, újonnan igazolt játékos is pályára lépett a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd színeiben a Balmazújváros elleni szezonnyitón: Kunsági Roland az FTC-től, Tajthy Tamás a Lombard Pápától, Nikola Pantovics a Honvédtól, míg az előző idéynebn kölcsönben már a kövesdieknél futballozó Balajti Ádám a DVSC-től érkezett.
aug. 18
16:15
Spanyol Szuperkupa: Ancelotti nem rúgta ki Diego Lópezt, Simeone a különbségekről beszélt (Agroinform)
A Real Madrid kedden, 23 órakor az Atlético Madridot fogadja a spanyol labdarúgó Szuperkupa első meccsén.
aug. 18
16:17
DVSC: Tiszára kihagyás vár, Mészáros utazhat Bernbe (She)
Begyulladt az Achilles-ina a DVSC-Teva labdarúgójának, Tisza Tibornak, ezért nem szerepelt az Újpest elleni bajnokin a keretben sem – olvasható a dvsc.hu-n. A támadóra néhány nap kényszerpihenő biztosan vár, a visszatérés időpontját a hétfői MRI-vizsgálat után lehet csak megmondani.
aug. 18
16:19
DVSC: Mészáros és Novakovics talán játszhat csütörtökön (She)
Több futballista is sérüléssel bajlódik a bajnoki címvédő DVSC-Teva együttesében.
aug. 18
16:33
Haladás: Rocchiról még nem döntöttek, Cribari hazatért (She)
A Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján tudatta, hogy a Lazio excsatárával, Tommaso Rocchival hétfőn is tárgyalt, ám a szerződtetéséről még nem született döntés – ezt Szombathely város önkormányzatának gazdasági és jogi bizottsága hozhatja meg. A brazil Emílson Cribari családi okokból hazarepült, és már nem is jön vissza.
aug. 18
16:51
Tenisz: Rafael Nadal kihagyja a US Opent - hivatalos (Agroinform)
Csuklósérülése miatt kénytelen kihagyni a szezon negyedik Grand Slam-tornáját a világranglista második helyezettje.
aug. 18
17:09
Videó: van, ami a Puskás-díjas lövésnél és Mracskó rakétájánál is jobb (She)
Irdatlan méretű bombagólt küldött az SV Sandhausen hálójába Fabian Klos, az Arminia játékosa a bielefeldiek 4–1-es győzelmével végződő Német Kupa-mérkőzésen.
aug. 18
17:27
Női kosár: nagy név Győrben, Vajda is a zöld-fehéreknél (She)
Igazi nagyágyút igazolt az UNI Győr női kosárlabdacsapata: a kisalfold.hu beszámolója szerint a zöld-fehéreknél folytatja a  pályafutását Vajda Anna.
aug. 18
17:27
Barcelona: Mi fogunk alkalmazkodni Messihez - Luis Enrique (Agroinform)
Az FC Barcelona mestere szerint támadásban a csapatnak kell alkalmazkodnia a négyszeres aranylabdáshoz.
aug. 18
17:29
Női BL: Barca, PSG, Jakabfiék - az MTK lehetséges ellenfelei (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) illetékes bizottsága elkészítette a női Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza első fordulójának kiemelését. A pénteken Nyonban megtartandó sorsoláson a selejtezőcsoportját hibátlan teljesítménnyel megnyerő MTK a Jakabfi Zsanettet foglalkoztató német Wolfsburggal, a francia Lyonnal és a spanyol Barcelonával is összekerülhet.
aug. 18
17:31
Atlétikai Eb: „Pars korszakos világklasszissá nőtte ki magát” (She)
Spiriev Attila szerint évtizedek óta nem volt arra példa, hogy egy magyar atlétikai csapat világversenyen egyéni csúcsok sorát szállítsa, köztük országos rekordokat, mint történt az a vasárnap befejeződött zürichi Európa-bajnokságon. A szakmai igazgató az újból aranyérmes Pars Krisztiánt így méltatta: korszakos világklasszissá nőtte ki magát.
aug. 18
17:33
Úszó Eb: orosz siker a műugrók csapatversenyében (She)
A Viktor Minibajev, Nagyezsda Bascsina orosz kettős sikerével zárult a műugrók csapatversenye a Berlinben zajló úszó Európa-bajnokság hétfői napján.
aug. 18
18:03
Atlétikai Eb - A kapitány szerint megfelelő és bíztató a szereplés (Infostart)
Spiriev Attila szerint évtizedek óta nem volt arra példa, hogy egy magyar atlétikai csapat világversenyen egyéni csúcsok sorát szállítsa, köztük országos rekordokat, mint történt az a vasárnap befejeződött zürichi Európa-bajnokságon. A szakmai igazgató az újból aranyérmes Pars Krisztiánt így méltatta: korszakos világklasszissá nőtte ki magát.

Keresés