2014. augusztus 7. csütörtök

aug. 7
13:19
Edzősors: Váczi Zoltán lett a Ferencvárosi FC új edzője (She)
Hevesi Tamás után ismét egy híresség ül le a Ferencvárosi FC kispadjára, a következő szezonban a 90-es évek egyik legpengésebb és legnépszerűbb magyar játékosa, Váczi Zoltán irányítja a Fradi-szurkolók csapatát – számolt be róla a pestifoci.hu.
aug. 7
13:21
Videó: ismét a csípőjét rázta a rajtnál a csinos gátfutó (She)
Az ausztrál Michelle Jenneke ismét csípőjét rázva, táncolva melegített be a brit Nemzetközösségi Játékok 100 m-es gátfutásának döntőjében. A mozdulatok már ismerősek lehetnek, hiszen néhány éve a Barcelonában rendezett junior atlétikai világbajnokságon is ugyanezt a módját választotta a bemelegítésnek. A fiatal sportoló a modellszakmát sem veti meg, s ezúttal is megmutatja, hogyan tudja…
aug. 7
13:33
Real Madrid: Benzema „csak” évi 7 millióért hosszabbított? (She)
Spanyol lapértesülés szerint Karim Benzema új szerződése értelmében évi 7 millió eurót keres a Real Madridnál.
aug. 7
13:36
Férfi vízilabda BL: Az OSC szeptemberben kezd, a Szolnok és az Eger később játszik (Agroinform)
A három érintett magyar együttes közül az OSC mutatkozik be először a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában.
aug. 7
13:51
Bayern: a vb-győztesekkel pózolt, majd lesérült Schweini (She)
Bastian Schweinsteiger az észak-amerikai profi liga (MLS) válogatottja elleni meccs előtt még vígan pózolt vb-győztes társaival, a találkozó utolsó percében azonban már nem mosolyoghatott: megsérült a német középpályás.
aug. 7
13:51
Túl sokat kért Di Maríáért a Real Madrid (Metropol)
A Paris Saint-Germain katari elnöke közölte: a klubnak már nem kell a spanyol királyi gárda argentin labdarúgója.
aug. 7
13:53
FTC-Chelsea: szombaton családi napot tartanak sok programmal (She)
Egy nappal a BL-győztes Chelsea elleni stadionmegnyitó előtt szombaton családi napot tart a Ferencváros az új stadionban és környékén. Az ingyenes rendezvényen délelőtt 10 órától egészen este 22 óráig várjuk a családokat, szurkolókat. Az eseményen rengeteg koncert, gyermekprogram, játék szórakoztatja a fiatalokat és idősebbeket, emellett legendás fradisták vezetésével lehet stadiontúrán részt…
aug. 7
14:09
PSG: bemutatták Luizt, elárulta, mennyit bíbelődik a hajával (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatta be nyári szerzeményét, az 50 millió euróért megvásárolt David Luizt, aki a 32-es mezt viseli új csapatában. A brazil válogatott középhátvéd úgy véli, nem kérdőjelezték volna meg a képességeit, ha nemzeti csapatával korábban kiesik a világbajnokságon, illetve szót ejtett a sokak által csodált hajfürtjeiről is.
aug. 7
14:11
Nyíregyháza: új alapokra helyezik az utánpótlásképzést (She)
A tehetségek megtalálását, megtartását és a lehető legtöbb saját nevelésű futballista felnőtt csapatba építését célozza az az új típusú együttműködés, amelyet az labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza és az utánpótlás-neveléssel foglalkozó Nyírsuli Kft. vezetői kötöttek.
aug. 7
14:27
Férfi kézi: jövőre „zebra” lesz a klasszis dán kapus (She)
Újabb nagy fogást jelentett be a THW Kiel férfi kézilabdacsapata, a dán válogatott kiválósága, a jelenleg a Rhein-Neckar Löwent erősítő Niklas Landin jövőre lejáró szerződése után három évig a „zebrákat" erősíti.
aug. 7
14:29
Manchester United: Hummels nem jön; ajánlat Vermaelenért (She)
Angol lapértesülés szerint a Manchester United nem tudott megegyezni a Borussia Dortmunddal Mats Hummels vételáráról.
aug. 7
14:30
Átigazolás: Cuadrado kérvényezi az eladását, a Barca és a United felkészül (Agroinform)
Pénteken jelenti be hivatalosan távozási szándékát a Fiorentina vezetőinek a csapat kolumbiai középpályása.
aug. 7
14:31
Stranfoci: ilyen még nem volt; Siófokon Angliával is játszunk (She)
A magyar strandlabdarúgás eddigi legjelentősebb eseményére kerül sor péntektől: a Euro Beach Soccer League (EBSL) nevű sorozat utolsó fordulójának a siófoki MLSZ Beach Aréna ad otthont.
aug. 7
14:45
Strandfoci: ilyen még nem volt; Siófokon Angliával is játszunk (She)
A magyar strandlabdarúgás eddigi legjelentősebb eseményére kerül sor péntektől: a Euro Beach Soccer League (EBSL) nevű sorozat utolsó fordulójának a siófoki MLSZ Beach Aréna ad otthont.
aug. 7
14:45
Döntetlen a Libertadores Kupa döntőjének első felvonása (Metropol)
A paraguayi Nacional labdarúgócsapata hosszabbításban szerzett góllal 1-1-es döntetlent játszott az argentin San Lorenzo ellen. Visszavágó jövő szerdán.
aug. 7
14:45
Maradt az euró-alapkamat (Behaviour)
A döntés megfelelt a piaci várakozásoknak.
aug. 7
14:47
Videó: Hevesi futsalosaival trükközött Szász Kitti (She)
Mivel a magyar válogatott nyerte meg a tavalyi zadari Dia Euro 2013 futsaltornát, hazánk rendezi meg a cukorbetegséggel küzdők futsal Európa-bajnokságát. A torna hivatalos reklámfilmjében Szász Kitti futball freestyle-világbajnok a magyar csapat tagjaival és edzőjükkel, a cukorbetegségben szintén érintett Hevesi Tamással közösen mutatta be tudását az Európa-bajnokságnak otthont adó…
aug. 7
14:47
Állami boldogságmámor (Behaviour)
A NER úgy véli, mentül hamarébb rúgik be egy fiatal, antul jobb.
aug. 7
14:49
Kíméletlen vihar - Hidak szakadtak le Lengyelországban (Behaviour)
A romániai árvizek halálos áldozatokat is követeltek.
aug. 7
15:03
Arsenal: megvan a 100.! Reust is szóba hozták az „ágyúsokkal” (She)
Ha nyár, akkor szünetelnek a topbajnokságok, s ha szünetelnek a topligák, akkor tonnaszámra jönnek az átigazolási pletykák. Lassan már megszokhattuk, hogy az angol első osztályú Arsenal rendre az egyik legnépszerűbb csapat ezen a téren. Nincs olyan átigazolási időszak, amelyben ne hoznának szóba több tucat futballistát az „ágyúsokkal”. Így történt ez az idén is, egy szurkolói honlap lelkes…
aug. 7
15:05
Férfi kézi: Tatabányán edz a Veszprémet is megjárt iráni (She)
Az EHF-kupa-induló Grundfos Tatabányában edz az iráni beállós Alireza Muszavi, akit a Veszprém az előző idényben a PLER-nek adott kölcsön, a következő szezonban pedig szívesen látnák a tatabányaiak.
aug. 7
15:06
Átigazolás: Visszatért Európába a Barcelona korábbi hátvédje (Agroinform)
Újra Európában, az olasz Hellas Veronában játszik a mexikói válogatott csapatkapitánya, Rafael Márquez.
aug. 7
15:07
Atlétika: tisztességtelennek nevezték Pistorius védelmét (She)
Tisztességtelennek nevezte a vád képviselője csütörtökön a védelem erőfeszítéseit, amely többféle elmélettel is előállt a barátnőjének előre megfontolt megölése vádjával bíróság előtt álló Oscar Pistorius perében.
aug. 7
15:21
BL: Bouadlát lepontozták, de Novakovics sem büszkélkedhet (She)
A Nemzeti Sport Online olvasói szerint az első félidőben kiállított Selim Bouadla nyújtotta a leggyengébb teljesítményt a DVSC-Teva BATE Boriszov ellen 3–1-re elveszített Bajnokok Ligája-selejtezője alkalmával, de Nenad Novakovicsról sem voltak jó véleménnyel szavazóink. A Loki kapusa a hazaiak második és harmadik góljánál is bizonytalanul mozdult ki a kapujából.
aug. 7
15:23
Férfi kosár: amerikai irányítót igazolt a Kaposvár (She)
Matthew Gibson lesz az elmúlt szezonban a bajnokság 4. helyén végző Kaposvári KK új irányítója.
aug. 7
15:39
Fradi: leleplezték a stadion előtt az Albert-szobrot - kép (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos Facebook-oldalán adta hírül, hogy a zöld-fehérek új stadionja előtt leleplezték a klub legendás játékosának, Albert Flóriánnak a szobrát, valamint a Fradi-múzeum is megnyílt.
aug. 7
15:57
Vettel 57 milliós Ferrarit vett apjának (Blikk)
Heppenheim — Sebastian Vettel (27) Ferrarival száguldozhat.
aug. 7
15:57
Jégkorong: próbaszerződéses AHL-kapus pótolja Hetényit (She)
Az osztrák szervezésű jégkorongbajnokság, az EBEL előző szezonjában az alapszakasz tizedik helyén végző Fehérvár AV19 sajtótájékoztatót tartott, melyen a következő szezonra kitűzött célokról és a súlyos betegsége miatt kidőlt Hetényi Zoltán pótlásáról is beszéltek.
aug. 7
15:59
Videó: íme, a különbség Keylor Navas és Iker Casillas között (She)
Mint ismeretes, a Real Madrid szerződtette a Costa Rica-i válogatott kapusát, Keylor Navast. A világhálón máris beszédtéma esetleges rivalizálása Iker Casillasszal, amit mémekkel és videókkal szemléltetnek a szurkolók. Néhányan úgy vélik, hogy a fő különbség a játékosok mozgásában van. Ön mit gondol?
aug. 7
16:00
Skót foci: A pénz vagy a Rangers hiányzik jobban a Celticnek? (Agroinform)
Tavaly még megúszta a blamát a Celtic, idén azonban biztosan nem lesz ott a Bajnokok Ligája főtábláján.
aug. 7
16:01
Juventus: a Manchester United megegyezett Vidallal? (She)
Olasz lapértesülések szerint az angol Manchester United szerződteti Arturo Vidalt, miután a PL-együttes megduplázná a Juventus középpályásának bérét.
aug. 7
16:15
Kajak-kenu: Vajda és Kökényék a vb-döntőben, Dombvári nem (She)
A kenus Vajda Attila és a Hufnágel Tibor, Kökény Roland kajakos duó sikerrel vette a csütörtök délutáni középfutamot Moszkvában a kajak-kenu világbajnokságon, a kajakos Dombvári Bence viszont nem jutott döntőbe 1000 méteren.
aug. 7
16:15
Vajda és Kökényék a döntőben (Metropol)
A délutáni több fokos hőmérséklet-visszaesés miatt a versenyzőknek megváltozott körülmények között kellett teljesíteniük.
aug. 7
16:17
DVSC: Az El-ben javíthatnánk, de nehéz lesz - Zsidai (She)
Zsidai László, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva futballistája csapata hivatalos honlapján elmondta, nehéz feldolgozni a BATE Boriszov elleni kiesést a Bajnokok Ligájából.
aug. 7
16:19
Kézi: Lunde kiválása után mindenkitől több kell - Martín (She)
Ambros Martín nem szokott megijedni a kihívásoktól – elvégre a sorozatban a harmadik Bajnokok Ligája-győzelem irányába terelgetni a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatát önmagában sem kis feladat –, úgyhogy az sem ingatta meg a lelkesedését, hogy két héttel a nyári felkészülés kezdete után elveszítette egyik legjobb játékosát, az anyai örömök előtt álló norvég kapust, Katrine Lundét. Úgyhogy…
aug. 7
16:33
Futsal: rekordszámú nevezés a 2014-2015-ös szezonra (She)
A hazai futsal 2014–2015-ös idényére több mint 200 nevezés érkezett a Magyar Labdarúgó-szövetséghez.
aug. 7
16:35
Arsenal: a világbajnokok nélkül készülnek a Szuperkupára (She)
Három német világbajnoka, Mesut Özil, Per Mertesacker és Lukas Podolski nélkül készül az Arsenal a Manchester City elleni szombati labdarúgó Angol Szuperkupára, a Community Shieldre.
aug. 7
16:36
Átigazolás: A Manchester United ajánlatott tett Vermaelenért - Wenger (Agroinform)
Az Arsenal menedzsere bejelentette, hogy több klub, köztük a Manchester United is elvinné tőlük Thomas Vermaelent.
aug. 7
17:09
PMFC: 191 centis szerb csatárt tesztelnek a pécsiek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC-nél van próbajátékon a szerb Lazar Popovics.
aug. 7
17:11
Videó: páratlan drónkamerás felvételek az Újpest edzéséről (She)
Korábban soha nem látott szemszögből nézhetnek meg részleteket az Újpest labdarúgóinak edzéséből. A drónkamera szenzációs képeket rögzített. Az ujpestfc.hu videója.
aug. 7
17:27
DVTK: Egy százalék esélyünk van a továbbjutásra - Alves (She)
William Alves, a Diósgyőr labdarúgója szerint együttesének egy százalék esélye van a továbbjutásra az FK Krasznodar ellen a hazai pályán elszenvedett 5–1-es vereséget követően.
aug. 7
17:27
Alig 39 óra alatt szelte át a Himaláját (Metropol)
Jacob Zurl, grazi kerékpáros nyolc hágón kerekezett át, összesen 530 kilométert tett meg megállás nélkül.
aug. 7
17:29
Bundesliga 2.: csoda, hogy ezt túlélte Korcsmár csapattársa (She)
Kis híján végzetes autóbalesetet szenvedett Ilir Azemi, a Greuther Fürth labdarúgócsapatának 22 éves koszovói csatára.
aug. 7
17:30
Ferencváros: Felavatták Albert Flórián egész alakos szobrát (Agroinform)
Felavatták a Ferencváros három éve elhunyt aranylabdás futballistájának egész alakos szobrát a Groupama Arénánál.
aug. 7
17:45
Így néznek ki az athéni olimpia romjai (Blikk)
aug. 7
17:45
Újpest: Jól kezdtünk, de van bennem hiányérzet - Balajcza (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest kapusa, Balajcza Szabolcs szerint nem kezdték rosszul a bajnokságot a lilák, de lehetett volna szebb is a szezonkezdet.
aug. 7
17:47
El: egy csatárral kezd Krasznodarban a DVTK (She)
Kihirdette az FK Krasznodar elleni kezdőcsapatát Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 3. körében.
aug. 7
18:03
El: FK Krasznodar-Diósgyőr visszavágó élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK az FK Krasznodar otthonában lép pályára az Európa-liga selejtezőjének 3. körében. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
aug. 7
18:05
Videó: Messiék kipipálták az utolsó kört is az orvosin (She)
Minden rendben levőnek tűnik a Barcelona labdarúgócsapatánál, már ami a játékosok egészségét illeti. Lionel Messiék a többlépcsős orvosi teszt utolsó akadályát is sikerrel vették a szezon kezdete előtt. A katalánok exkluzív videójában betekintést nyerhetünk az ilyenkor szokásos vizsgálatokba.
aug. 7
18:06
Kajak-kenu vb: Nyolcból hét számban döntősök a mieink (Agroinform)
A kenus Vajda Attila és a Hufnágel Tibor, Kökény Roland kajakos duó sikerrel vette a csütörtöki középfutamot Moszkvában.

Keresés