2018. május 27. vasárnap

máj. 27
0:18
Zidane: Háromszor is megnyerni? Ez őrület! (m4sport.hu)
A francia szakember egyelőre nem foglalkozik Ronaldo esetleges eligazolásával.
máj. 27
0:24
BL: Mit mondhatnék a gólokról? Mi egyet lőttünk, ők hármat – Klopp (She)
A Liverpoolból Jordan Henderson, Virgil van Dijk és a menedzser, Jürgen Klopp is értékelte a Real Madrid ellen 3–1-re elveszített Bajnokok Ligája-finálét. Egyetértenek abban, hogy Mohamed Szalah elvesztése nagy érvágás volt az angol csapatnak, és a két nagy hibát ejtő Loris Karius mellett is kiálltak.
máj. 27
0:28
BL: Bale ollózós góljától Klopp keserű mosolyáig – képgaléria (She)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid 3–1-re legyőzte a Liverpoolt a labdarúgó Bajnokok Ligája szombat esti kijevi döntőjében. Tekintse meg a Nemzeti Sportnak a helyszínen fotózó Makádi Péter, valamint a nemzetközi hírügynökségek képeiből válogatott képgalériánkat!
máj. 27
0:36
Unalom ellen – Somogyi Zsolt jegyzete (She)
A vita még mindig tart. Elég-e 12 csapat az NB I-ben? A létszámnövelés mellett érvelők szerint az ország nyugati oldala kezd eltűnni: Pécs, Győr...
máj. 27
0:40
Kisunokám – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Szeretném megsimogatni a nagy hatalmú UEFA fejét, kedvesen, megértőn, mint ahogy a nagypapa az unokájáét, amikor rossz fát tesz a tűzre, egyest...
máj. 27
1:00
NS: Fradi-ünnep a Komjádiban, Real-diadal Kijevben – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
máj. 27
2:00
Inkább behelyezi, mint belövi: születésnapos az első magyar vb-gól! (She)
Van kedvük egy időutazáshoz a labdarúgó-világbajnokságok csodálatos birodalmában? Ha igen, jó helyen járnak, éppen az első lapot ütjük fel vb-öröknaptárunkban, hogy segítségével újra bebarangoljuk a vb-évszak nagyjából két hónapját. Szóval: előre!
máj. 27
7:00
MLS: Nikolics cseréje döntött; Stieberék ikszeltek (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) a Chicago Fire 2–1-re nyert az Orlando City otthonában. A chicagóiak magyar csatára, Nikolics Nemanja gólt ezúttal nem szerzett, a három pont sorsát a helyére beálló Alan Gordon döntötte el.
máj. 27
7:30
Nem akárkivel szelfizett olimpiai bajnok legendánk (Ripost)
Kiss Gergely a Nagy Sportágválasztón futott össze Milák Kristóffal.
máj. 27
7:36
Úszás: Hosszú Katinka két győzelemmel folytatta Irvine-ban (She)
Hosszú Katinka a 200 méter vegyesen aratott fölényes győzelme után 400 méteren sem talált legyőzőre a kaliforniai Irvine-ban zajló nagymedencés nemzetközi úszóverseny, a Speedo Grand Challenge döntőjében.
máj. 27
7:38
BL: Budapest is tombolt vagy szomorkodott a kapushibák miatt – videó (She)
A Real Madrid 3–1-re nyert a Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében. A spanyol csapat magyar szurkolói a Budapest Parkban, míg az angolé a Trefort-kertben gyűltek össze, vagyis több ezer honfitársunk tombolt vagy éppen szomorkodott együtt a mérkőzés alatt. Mindkét helyszínen ott járt az NSO Tv stábja is.
máj. 27
7:48
NBA: sima GSW-siker, jöhet a 7. meccs Houstonban (She)
A Golden State Warriors nem hibázott hazai pályán, 115–86-ra nyert a Houston Rockets ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nyugati főcsoportdöntőjének hatodik mérkőzésén, így a következő összecsapáson dől el, hogy melyik csapat jut be a nagydöntőbe.
máj. 27
8:12
Magába roskadt a BL-döntő után a Liverpool kapusa (m4sport.hu)
Két hatalmasat hibázott.
máj. 27
8:18
Egy szurkoló és két rendező zárta Ronaldo előtt a rövid sarkot (m4sport.hu)
Több szempontból is emlékezetes marad a kijevi BL-döntő.
máj. 27
8:21
Egy-egy zápor, zivatar előfordulhat (Behaviour)
Délutánra 26 és 31 fok közé melegszik a levegő.
máj. 27
8:36
Háromnegyednyi Splash: 29 ponttal nyert a GSW (She)
Ugyan az első negyedet még 17 ponttal megnyerte, ezt követően viszont esélytelennek bizonyult a Chris Pault nélkülöző Rockets a Golden State otthonában: a címvédő végül kiütéses, 29 pontos győzelmet aratott, és ismét kiegyenlítette az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) nyugati döntőjét.
máj. 27
8:36
Odaérne a dobogóra utolsó hazai bajnokiján a DVSC (m4sport.hu)
Otthon tartaná a három pontot Herczeg András.
máj. 27
8:48
Férfi vízi ob I: Egy-egy lövésen múlott, a Fradi frissebb volt fejben – Cseh Sándor (She)
Rendkívül izgalmasan alakult a férfi vízilabda ob I idei fináléja, hiszen csak az ötödik meccsen dőlt el, hogy az FTC letaszítja a trónról a címvédő Szolnokot. Az ezüstérmes csapatból a bajnoki aranyról döntő mérkőzés után Cseh Sándor vezetőedző, illetve Kis Gábor értékelt az NSO Tv-nek.
máj. 27
8:48
Magánéleti problémái nem hatnak ki Hosszú Katinka versenyteljesítményére (444.hu)
Szombaton hatalmas fölénnyel nyerte a 400 vegyest a kaliforniai Irvine-ban.
máj. 27
8:48
Hosszú Katinka már két aranynál tart Kaliforniában (m4sport.hu)
És még van két száma.
máj. 27
8:50
MLB: egyedülálló rekordot tart, megszégyenülten veszítette életét (She)
Az egyetlen dobó a profi baseball történetében, aki egy szezon összes meccsét végigjátszotta csapatában, a társaival elcsalt mérkőzések miatt azonban megszégyenülten és egy árva vas nélkül halt meg hat évvel pályafutása vége után.
máj. 27
8:54
Nagy változás jöhet a Real Madridban (Infostart)
Cristiano Ronaldo távozhat a Real Madridból. Történelmi tettről beszélt Zinedine Zidane, aki első edzőként sorozatban háromszor nyert labdarúgó Bajnokok Ligáját. Jürgen Klopp szerint komoly a sérülése Mohamed Szalahnak.
máj. 27
8:54
Ha Bogdán állt volna kapuban, BL-t nyert volna a Liverpool (888.hu)
Vagy minimum lett volna erre esélye a csapatnak, de Bogdán a negyedik, míg Karius az első számú kapus. Meg is mutatta, miért. Ja, nem.
máj. 27
9:00
BL: Sergio Ramos üzent a megsérülő Szalahnak (She)
Mint ismert, a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati döntőjében a Real Madrid 3–1-re legyőzte a Liverpoolt. Az első félidőben Sergio Ramos és Mohamed Szalah találkozásánál a „vörösök” kulcsjátékosának megsérült a válla, le is kellett cserélni. A Real Madrid csapatkapitánya a találkozó után üzent az egyiptomi támadónak.
máj. 27
9:12
BL: megröntgenezték Szalahot, Egyiptomban bizakodnak (She)
Sírva hagyta el a pályát a szombati Bajnokok Ligája-döntőben Mohamed Szalah, aki a 30. percben Sergio Ramosszal akadt össze, és a sérülése miatt azonnal le kellett cserélni. A Liverpool klasszis labdarúgóját még szombaton megröntgenezték, ami után kiderült, hogy az egyiptominak vállsérülése van.
máj. 27
9:12
Markót aggasztja Verstappen „szükségtelen hibája” (m4sport.hu)
„Meg kell tanulnia, hogy nem vezethet mindig padlógázzal.”
máj. 27
9:24
F1: Red Bull-szendvicsben a mezőny Monacóban – de mi jöhet a versenyen? (She)
Monaco nem az a helyszíne a Formula–1-es versenynaptárnak, ahol sok mindent lehetne nagy valószínűséggel megjósolni a versenyt megelőzően. Egy dolog azonban biztos – aki a pole-ból vagy legalább annak közvetlen közeléből indul, nagy eséllyel harcban lesz a futamgyőzelemért. A rajtelsőséggel járó előny ezúttal Daniel Ricciardóé (Red Bull), míg
máj. 27
9:24
Az egész világot sokkolta a BL-döntő után Cristiano Ronaldo – Most aztán magyarázkodhat emiatt (Blikk)
Váratlan kijelentést tett Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligája döntőjét követően.
máj. 27
9:24
Cristiano Ronaldo: "Nagyon jó volt a Real Madridban játszani" (ATV)
Cristiano Ronaldo a szombat esti győztes Bajnokok Ligája-döntő utáni nyilatkozatában arra utalt, hogy nyáron távozik a Real Madrid labdarúgócsapatától.
máj. 27
9:26
Hosszú Katinka Tusup nélkül is megállíthatatlan (Blikk)
A 200-on aratott pénteki sikere után Hosszú Katinka szombaton 400 méteres vegyesúszásban sem talált legyőzőre a kaliforniai Irvine-ban.
máj. 27
9:30
400 méteren is győzőtt Hosszú Katinka (ATV)
A 200-on aratott pénteki sikere után Hosszú Katinka szombaton 400 méteres vegyesúszásban sem talált legyőzőre a kaliforniai Irvine-ban.
máj. 27
9:30
Sergio Ramos üzent Szalahnak (m4sport.hu)
A Liverpool csatárának fél óráig sem tartott a BL-döntője.
máj. 27
9:36
Ebben a városban tölti a hétvégét a magyar sport álompárja (Ripost)
A VIP-páholyból nézték a mérkőzéseket.
máj. 27
9:48
Női kézi: a volt győri átlövő remekelt, Csapóék francia bajnokok (She)
A Dunaújváros kölcsönjátékosaként a francia Metz női kézilabdacsapatában szereplő Csapó Kyra szombaton annak ellenére bajnoki címet ünnepelhetett társaival, hogy a finálé második meccsén, hazai pályán vereséget szenvedtek a Bresttől.
máj. 27
10:00
Maszkban járt a betörő (Behaviour)
A férfit 27 rendbeli lopással gyanúsítják.
máj. 27
10:00
FIA: Volt embere mártotta be a Ferrarit – alaptalanul (m4sport.hu)
Az FIA meglepő nyíltsággal erősítette meg, honnan indult az ERS-ügy. De éket ver-e ezzel a Ferrari és a Mercedes közé?
máj. 27
10:12
BL: Puyol gratulált a Realnak – majd odaszúrt a Barcának… (She)
A Real Madrid ősi riválisa, a Barcelona ikonja, Carles Puyol (illetve maga a klub is) gratulált a királyi gárda Bajnokok Ligája-győzelméhez. A katalánok korábbi csapatkapitánya néhány mondatot írt csupán, ám így is odaszúrt a Barcának…
máj. 27
10:36
Amikor az angolok önfeledten ünnepelték a magyar futballistákat (She)
Van, aki az 1970-es vb-re esküszik, más az 1982-esre, 1954-et természetesen sohasem feledjük, de a ’66-os brazilverést sem. A világbajnokságok 1930 óta íródó története tele van emlékezetes csatákkal, bizonyára a nyári oroszországi tornán is lesznek ilyenek – a vb végéig szombatonként felidézzük az eddigi húsz futballünnep legcsodásabb és legbo
máj. 27
10:36
Fucsovics Márton: gyerekkorom óta erről álmodtam (ATV)
Büszkén és meghatottan nyilatkozott az MTI-nek Fucsovics Márton, miután szombaton megszerezte pályafutása első ATP-trófeáját az 501 ezer euró (159 millió forint) összdíjazású genfi salakpályás tenisztornán.
máj. 27
10:38
Férfi vízi ob I: bajnoki címmel búcsúzik Madaras Norbert? (She)
Tizennyolc év után lett ismét bajnok a Ferencváros a férfi vízilabda ob I-ben. A Szolnok elleni, összesítésben 3–2-re megnyert finálé után Varga Zsolt vezetőedző beszélt az NSO Tv-nek arról, mivel sikerült felülmúlniuk a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjére készülő ellenfelüket, valamint kitért a zöld-fehér szurkolók szerepére is. Az első bajnoki dönt
máj. 27
10:39
Hosszú Katinka vallomása, ennek tud még örülni (Ripost)
Reggeli bölcsesség az úszótól a nagy családi drámában.
máj. 27
10:42
Monacói Nagydíj – rajtrács (m4sport.hu)
Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését!
máj. 27
10:48
Ronaldo? Bale? Esetleg Koszta? Melyik volt a legszebb ollózós gól? (m4sport.hu)
A Bajnokok Ligája és az NB I. is szállított akrobatikus találatot. Szavazzon a kedvencére!
máj. 27
11:12
BL: Ha visszamehetnék az időben, megtenném – Karius (She)
Loris Karius két kapitális hibája miatt (is) a Liverpool 3–1-re elbukta a Bajnokok Ligája fináléját a Real Madriddal szemben. A német kapus a mérkőzés után elmondta, mérhetetlenül sajnálja a csapattársait, és ha visszamehetne az időben, hogy kijavítsa a hibáit, megtenné.
máj. 27
11:36
Két játékost is elveszíthet a Real (HírTV)
Távozhat a Real Madrid labdarúgó csapatától Cristiano Ronaldo és Gareth Bale.
máj. 27
11:42
Érdekes nyilatkozat, Ronaldo elhagyja a Real Madridot? (Ripost)
Az idei BL-serleg lesz az utolsó trófeája a spanyol sztárcsapattal?
máj. 27
11:42
„Kész cirkusz volt” – a felgyorsult F1 végleg kinőtte Monacót? (m4sport.hu)
Sosem érezte még ennyire stresszesnek az időmérőt a középmezőny. A gyorsulás, a kis különbségek és a tumultus az oka.
máj. 27
11:48
Az egyiptomi szövetség közölte Szalah diagnózisát (m4sport.hu)
Megvolt a röntgenvizsgálat.
máj. 27
12:06
Bajnokot avathatnak az NB I-ben (888.hu)
Vasárnap a 32. fordulóban eldőlhet a bajnoki cím, a dobogó és a kiesés sorsa, de az is lehet, hogy minden kérdés nyitott marad.
máj. 27
12:06
Räikkönen a büntetés kapujában, Verstappen már átlépett rajta (m4sport.hu)
A hollandé az első idei hátrasorolás, nyolcan pedig már a veszélyzónában.

Keresés