2018. július 1. vasárnap

júl. 1
0:48
Csóközön – S. Tóth János publicisztikája (She)
A németek futball-világbajnoki szereplésének véget vető dél-koreai csapást követően Mexikóvárosban ujjongó szurkolók rohamozták meg az ázsiai or...
júl. 1
0:52
Messi hazatér – Somogyi Zsolt jegyzete (She)
A magyar futballközegben talán fel sem fogható a teher, amely Lionel Messi vállát nyomja: győzelemre kellene vezetni Argentínát! Hiszen ő a legj...
júl. 1
1:00
Gyász: eltűnése után holtan találták a Szpari volt játékosát (She)
Elhunyt a szlovák élvonal legjobb góllövője, a korábban a Nyíregyházában is futballozó Juraj Halenár. A szlovák hírforrások szerint az egykori kiváló támadó öngyilkos lett – írja a sportolunk.sk.
júl. 1
1:24
Zidane élete formájában okította a brazilokat (She)
2006-ban Franciaország ezen a napon ejtette ki a címvédő Brazíliát, és úgy tűnt, Zinédine Zidane visszavonulása az alkalomhoz méltón ünnepi lesz. A labdarúgó-világbajnokságok történetét videókkal feldolgozó öröknaptárunk július elsejei bejegyzései következnek – a továbbjutó Lionel Messivel és a továbbjutó Cristiano Ronaldóval…
júl. 1
7:18
Szilágyi Áronnak augusztusban kezdődik a nyár (BorsOnline)
Tehetségtámogató Programjának keretén belül a cég minden évben több tucat sportolónak segít, hogy elérje a célját. Az első patronáltjaik között ott volt az olimpiai bajnok Szilágyi Áron is, aki ma már jószolgálati nagykövete az alapítványnak. A programról, nyári céljairól és a családjáról beszélgettünk a vívóval. Legutóbb csapatban nyertek Európa-
júl. 1
7:24
MLS: Nikolics betalált, Stieber és Németh is gólpasszt adott (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján három magyar érdekeltségű meccset rendeztek: Nikolics Nemanja, Sallói Dániel, Németh Krisztián és Stieber Zoltán egyaránt kezdőként lépett pályára, előbbi góllal járult hozzá csapata győzelméhez, míg utóbbi kettő egymás ellen szerepelt.
júl. 1
7:30
Tömegbunyó a meccsen: összeverekedtek a szülök, sírtak a gyerekek (Ripost)
11-12 éves kissrácok zokogtak tehetetlenül. Szégyellhetik magukat az óriási balhéban résztvevő apukák és anyukák.
júl. 1
7:36
Vb 2018: kövesse velünk a torna 18. napjának eseményeit! (She)
Spanyolország–Oroszország és Horvátország–Dánia nyolcaddöntőkkel folytatódik a labdarúgó-világbajnokság. Mint az oroszországi torna minden napján, úgy ma is élő hírfolyamban számolunk be a tornához kapcsolódó eseményekről.
júl. 1
7:36
Kapitánytörténelem: Bozsik Péternek a máltai 1-2 lett a végzete (BorsOnline)
Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Korábbi szakvezetőkkel idézzük fel a múltat, s hogy mi történt velük azóta. A sort Bozsik Péterrel folytatjuk.
júl. 1
7:38
Felkészülés: Rossi búcsúzott, Doll hiányolta a küzdeni tudást (She)
A DAC és a Ferencváros 1–0-s dunaszerdahelyi sikert hozó felkészülési meccse után a két vezetőedző, Marco Rossi és Thomas Doll sajtótájékoztatón értékelt. Pontosabban a jövőben a magyar válogatottat irányító Rossi búcsúzott, Doll pedig elmondta, mit hiányolt csapatából a meccsen. Valamint szóba került a legújabb Fradi-igazolás, az izlandi Kjartan F
júl. 1
8:24
Római úszóverseny: Verrasztó Dávid győzött 400 vegyesen (Blikk)
Verrasztó Dávid győzött 400 méter vegyesen a Hét Domb (Sette Colli) elnevezésű római úszóverseny szombati versenynapján, melyen összesen négy érmet szereztek a magyarok.
júl. 1
8:24
Uralkodók nélkül folytatódik a vb (m4sport.hu)
Nincsenek aranylabdások, de a világbajnok és az Európa-bajnok is búcsúzott már.
júl. 1
8:30
Vb: Uruguay-Portugália 2-1 (ATV)
Az uruguayi válogatott 2-1-re legyőzte az Európa-bajnok portugál csapatot az oroszországi labdarúgó-világbajnokság szombati nyolcaddöntőjében, Szocsiban.
júl. 1
8:30
Micsoda megtiszteltetés! Termet neveztek el a Liu testvérekről (BorsOnline)
Az ötlet remek! A pjongcsangi téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolyázó férfi váltójában aranyérmes Liu Sha­o­lin Sándor és öccse, Liu Shao­ang nevére keresztelték alma materük egyik osztálytermét. A Csanádi Árpád Általános, Sport- és Középiskola matematika-tanárnője, Krajnyákné Nagy Katalin elmesélte, hogy Sanyi épp ebben a helyiségben koptatt
júl. 1
8:48
A nap, amelyen Messi és Ronaldo is elköszönt a vb-től (Infostart)
2018. június 30. – ez volt a nap, amelyen Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is elbúcsúzott, nagy valószínűséggel pályafutása utolsó világbajnokságától. Úgy, hogy a XXI. század eddigi legsikeresebb két játékosa egyetlen gólt sem szerzett a vb-k egyenes kieséses szakaszában. A szombati nap hősei a Paris Saint-Germain csatárcsillagai voltak, Kylian Mb
júl. 1
8:48
NHL: emberemlékezet óta nem volt példa ilyen börzére (She)
Hat európai és csak két kanadai, ellenben négy védő az első tízben – megtartották az NHL újoncbörzéjét, de Ilja Kovalcsuk visszatérése még ezt is elhomályosította.
júl. 1
9:12
Uralkodók nélkül folytatódik a vb (Azenpenzem)
Messi és Ronaldo egy napon esett ki a vb-ről, de a kontinensek legjobbjai sincsenek már versenyben ha egyáltalán kijutottak.
júl. 1
9:24
Strandröplabda Magyar Bajnokság: Rácz László és Koch Róbert a legjobbak között (Blikk)
Nem fújta el a szél - A szeles időjárás sem akadályozta meg a remek küzdelmeket az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság nyíregyházi fordulójában, amelynek második napja Rácz László és Koch Róbert különleges teljesítményéről (is) szólt.
júl. 1
9:24
Élmény lesz a folytatás (Azenpenzem)
Bár férfi kosarasainknak vasárnap 20 órakor lesz még egy selejtezője, de annak eredményétől függetlenül továbbjutottak a világbajnoki selejtezők második körébe.
júl. 1
9:24
Észre sem vették a versenyzők a Renault „partimódját” (m4sport.hu)
Nem hozott jelentős előrelépést az új motorbeállítás az időmérőn.
júl. 1
9:36
A fiatal Ronaldót látják Mbappéban: ez szinte ijesztően jó volt (She)
Argentína labdarúgó-válogatottja valahogy még továbbküszködte magát a csoportkörből a világbajnokságon, ám a nyolcaddöntőben Franciaország 4–3-as győzelemmel hazaküldte Lionel Messiéket. Kylian Mbappé az ifjú Ronaldóra emlékezteti a szakértőket, míg Messi csalódottan lépett le a színről ismét, Argentína kezdheti az újjáépítést.
júl. 1
9:48
Gyászol a Nyíregyháza Spartacus: 35 éves korában elhunyt a csapat egykori focistája (Blikk)
Elhunyt Juraj Halenár a szlovák élvonal legjobb góllövője, aki korábban a Nyíregyházában is futballozott.
júl. 1
9:48
Európa-liga: Ha a Fradi be akar jutni a csoportkörbe, akkor… – Leandro (She)
A két Európa-liga-induló csapat, a Ferencváros és a DAC felkészülési mérkőzését utóbbi nyerte meg 1–0-ra Dunaszerdahelyen. A meccs után a zöld-fehérek játékosa, Leandro értékelt az NSO Tv-nek, valamint arról is beszélt, hogyan várják a Maccabi Tel-Aviv elleni selejtezőt.
júl. 1
10:00
Bayern: évekkel ezelőtt távozott, most újra kapható a meze (She)
Bastian Schweinsteiger 2015-ben távozott a Bayern Münchentől, azonban augusztusban visszatér – igaz, csak egy búcsúmérkőzés erejéig. Ez alkalomból a bajorok hivatalos fanshopjában a 2018–2019-es szezon meze kapható Schweinsteiger felirattal és 31-es mezszámmal.
júl. 1
10:00
Ez történt a vb-nyolcaddöntők első napján (m4sport.hu)
Franciaország és Uruguay is a legjobb nyolc között.
júl. 1
10:06
Verrasztó Dávid: „Kövér disznó vagyok az úszás szempontjából” (Blikk)
Fölényes győzelmet aratott Verrasztó Dávid Rómában.
júl. 1
10:12
Vb 2018: több szövetséget is büntetett a FIFA (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 10 ezer svájci frankra (2.8 millió forintra) büntette a házigazda orosz szövetséget, mivel a válogatott szurkolói diszkriminatív tartalmú transzparenst tettek ki a nemzeti csapat Uruguay elleni, 3-0-ra elveszített világbajnoki találkozóján.
júl. 1
10:24
F1: Hamilton tetemes előnnyel érkezhet meg a Magyar Nagydíjra (She)
A Formula–1 2018-as szezonjában a címvédő Lewis Hamilton és Sebastian Vettel ádáz csatát vív egymással az ötödik bajnoki címért, hiszen nyolc nagydíj után mindkettejük neve mellett egyaránt három győzelem áll, miközben a német és a brit is kétszer vezette már a vb-összetettet. A kiírás legzsúfoltabb időszakát – amikor hat hét leforgása alatt öt nag
júl. 1
10:24
Látunk még Messi-gólt világbajnokságon? (m4sport.hu)
A világ egyik legjobbja negyedik vb-jéről megy haza csalódottan.
júl. 1
10:26
Vb 2018: „Ő szerettette meg velem a futballt” – ezért ölelte át Pogba Messit (She)
A Franciaország–Argentína (4–3) világbajnoki nyolcaddöntő lefújását követően Lionel Messi, a dél-amerikaiak csapatkapitánya szomorúan törölgette izzadságcseppjeit, amikor Paul Pogba átölelte. A Manchester United középpályása nem sokkal később elárulta, hogy minek volt köszönhető a gesztusa.
júl. 1
10:36
Harag nincs – de biztosan kézben tartja a helyzetet a Red Bull? (m4sport.hu)
Verstappen a médiát korholta, Ricciardo elismerte, ő sem segített volna. A rádiós engedetlenségük viszont felvethet pár kérdést.
júl. 1
10:39
Rég várt erre Nikolics, megtörte a rossz sorozatát (Ripost)
Újra betalált a magyar csatár.
júl. 1
10:48
Jó szívű FIFA: a házigazda orosz szövetség kapta a legkisebb büntetést eddig a vébén (444.hu)
És az eddig levett 2700 minta egyikében sem találtak doppingolásra utaló nyomot. Maradonát nem vizsgálták.
júl. 1
10:48
A jövőjéről is nyilatkozott Ronaldo a vb-búcsú után (m4sport.hu)
A portugálok bíznak benne, hogy Ronaldo ott lesz a két év múlva esedékes Eb-n
júl. 1
11:00
Mocsai Lajos: Vitathatatlan tény, hogy felhígult a sportújságírás (She)
Megszépült környezet, csúcstechnológiájú infrastruktúra és új, felsőfokú szakirányú  továbbképzések várják a hallgatókat a Testnevelési Egyetem 2018–2019-es tanévében. Az intézmény a sportmédia, valamint a nemzetközi sportkapcsolatok-sportdiplomácia szakirányú kurzussal is segíteni szeretné a sport elfogadottságát és társadalmi elismertségének növe
júl. 1
11:02
DAC: Örülök, hogy minden edzésen ott van a szövetségi kapitány – Vida (She)
A DAC 1–0-ra legyőzte a szintén Európa-liga-selejtezőre készülő Ferencvárost a dunaszerdahelyi Mol Arénában játszott felkészülési mérkőzésen. A találkozó után a hazaiak magyar légiósa, Vida Kristopher beszélt arról, mekkora jelenleg a fociláz a felvidéki városban, mennyire nyugodt a felkészülésük úgy, hogy tudják, Marco Rossi távozik. Elmondta tová
júl. 1
11:06
A házigazda borítaná a papírformát (Azenpenzem)
Egyértelműen a spanyol válogatott az esélyese az oroszok elleni vasárnapi nyolcaddöntőnek a labdarúgó-világbajnokságon.
júl. 1
11:18
Osztrák Nagydíj – rajtrács (frissítve) (m4sport.hu)
Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését!
júl. 1
11:24
PAFC: aláírt a Haladástól igazolt ifjú középpályás (She)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport Online információja, Kiss Tamás a Haladás labdarúgócsapatától a Puskás Akadémiához igazolt.
júl. 1
11:26
Mbappé a messiás; A törpe eltüntette CR-t – aki a Juvéba tart? (She)
A francia lapok a vb-negyeddöntőbe jutó labdarúgó-válogatottjukat, azon belül is Kylian Mbappét dicsőítik. A franciák által kiejtett argentinoknál az apátia az úr, a portugáloknál viszont az érezhető, hogy az Eb-arany után bíztak az újabb diadalmenetben. Csakhogy jött a „családias” Uruguay, amely egy törpéből óriássá váló ember segítségével legyőzt
júl. 1
11:36
Vajon kik rúgják fel a papírformát: az oroszok vagy a dánok? (888.hu)
Egyértelműen a spanyol válogatott az esélyese a házigazdák elleni vasárnapi nyolcaddöntőnek az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, melyen talán éppen az lehet a szbornaja legnagyobb előnye, hogy lényegesen kisebb lesz rajta a nyomás, mint riválisán. Nagyjából ugyanez mondható el a dán válogatottról is, amely a lendületben lévő, százszázalékos
júl. 1
11:36
A Haas tempója sokkolta az ellenfeleket (m4sport.hu)
Van, aki sejtette, hogy gyorsnak lesznek, de azt nem, hogy ennyire.
júl. 1
11:48
Olyasmire készül az orosz válogatott, ami eddig még soha nem sikerült neki (Infostart)
Nem lesz könnyű dolga a spanyol válogatottnak az oroszok ellen.
júl. 1
11:48
Vb 2018: szomorú arcok a végén, avagy ez volt CR és Messi vb-je – galéria (She)
Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nagy vesztesége, hogy Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is búcsúzott csapatával a nyolcaddöntőben. Kiválogattunk 24 képet, amely összefoglalja kettejük történetét. Ritkán örülhettek az elmúlt bő két hét alatt…
júl. 1
11:48
A dánok megpróbálják megállítani a lendületben lévő horvátokat (Azenpenzem)
A vb egyik titkos favoritjaként emlegetett horvátok először jutottak tovább a csoportkörből 1998-as vb-bemutatkozásuk óta, amikor a bronzéremig meneteltek.
júl. 1
11:54
Kivágta az ablakon a meccs után a tévéjét egy feldühödött szurkoló (Blikk)
Szombaton a franciák kiejtették az argentin csapatot a vébéről, ami úgy tűnik, ezt a drukkert nagyon érzékenyen érintette.
júl. 1
11:54
Cavaniék két passzból átrohantak a portugálokon (m4sport.hu)
Elképesztő passz. Szemet gyönyörködtető befejezés.
júl. 1
12:00
NB I: három játékos érkezését jelentette be az újonc (She)
A labdarúgó NB I-be feljutó Kisvárda hivatalos oldalán jelentette be három játékos szerződtetését.
júl. 1
12:02
Oroszok ezrei tizenegy spanyol ellen; dán erőpróba vár a titkos esélyesre (She)
Franciaország és Uruguay után két újabb résztvevővel bővül vasárnap a negyeddöntősök köre a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. A házigazda Oroszország szurkolóiban bízva igyekszik túljutni az egyelőre nem igazán meggyőző Spanyolország ellen, míg a horvátok Dánia ellen bizonyíthatják, hogy sokan nem véletlenül tekintenek rájuk titk
júl. 1
12:06
A Puskásban folytatja a Haladás fiatal tehetsége (m4sport.hu)
A Fradi elleni góljának köszönhetően ismerte meg a magyar közönség.

Keresés