2018. július 26. csütörtök

júl. 26
0:12
Mezőkövesd: elszakadt Iszlai Bence keresztszalagja (She)
Az őszi szezonban szinte biztos, hogy nem léphet már pályára Iszlai Bence, a Mezőkövesd labdarúgócsapatának középpályása ugyanis keresztszalag-szakadást szenvedett.
júl. 26
0:36
Dia Euro 2018: összejátszottak a magyar csapat ellen (She)
Nem jutott a negyeddöntőbe a magyar válogatott a cukorbetegek futsal Európa-bajnokságán Pozsonyban, miután csak a harmadik helyen végzett a csoportjában. A kiesésben döntő szerepet játszott a szlovák szervezők hibasorozata, valamint a bosnyák és a macedón együttes összejátszása.
júl. 26
0:40
Darts: a világbajnok már a nyolcaddöntőben búcsúzott (She)
A világbajnokságot követő legrangosabb dartsversenyen, a blackpooli World Matchplayen a világbajnok Rob Cross már a nyolcaddöntőben kiesett.
júl. 26
3:48
Anglia már csak egy lépésre a világbajnoki aranyéremtől (She)
Az e napon még zajló két labdarúgó-világbajnokság is a végéhez közeledik: július 26-án kialakult az 1966-os döntő párosítása, és 1930-ban is ismertté vált a finálé egyik szereplője – két hónapja tartó sorozatunkban két mérkőzést elevenítünk fel röviden videó és képek segítségével.
júl. 26
4:24
Tiszta vizet öntött a pohárba: ez lesz Dzsudzsák Balázs sorsa a válogatottnál - interjú Marco Rossival (Blikk)
Edzést még nem tartott, de gőzerővel dolgozik a labdarúgó-válogatott élére kinevezett olasz Marco Rossi (53). Az új szövetségi kapitány és stábja figyeli, a játékosok közül kik lehetnek a segítségére abban, hogy sikeres legyen a csapat, és kijusson az Eb-re.
júl. 26
5:51
Hosszú Katinka magyar edzőt választott, nem is akárkit (Ripost)
Az Iron Lady az augusztusi Eb-rajtjáig még az amerikai Dave Salóval készül. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő új egyesületet alapított.
júl. 26
5:54
Megvan Hosszú Katinka új edzője (Azenpenzem)
A fiatal szakember nem cáfolta értesülésünket, de türelmet kért, mondván, jövő hétfőig, a hivatalos bejelentésig nem akar semmit sem mondani az együttműködésről.
júl. 26
6:54
Ez nagyot szólna, vele pótolná Ronaldót a Real Madrid (Ripost)
Igazi világklasszis érkezhet Cristiano Ronaldo helyére a Real Madridba.
júl. 26
7:12
ICC: csúcsmeccsek sora – a Juve a Bayernt, a Pool a Man. Cityt győzte le (She)
Igazi csemegékkel folytatódott a labdarúgó Bajnokok Nemzetközi Kupája (ICC): a Juventus a Bayern München ellen nyert két góllal, a Benfica a Borussi Dortmund ellen állt fel kétgólos hátrányból, a Liverpool egy utolsó percben szerzett góllal múlta felül a Manchester Cityt, míg a Milan és a Manchester United nem bírt egymással.
júl. 26
7:24
El: itt készülnek Banegáék – fotók a Sevilla öltözőjéből (She)
Az Újpest elleni Európa-liga-selejtezőre készülő Sevilla labdarúgócsapatának szerda délelőtti edzése után a lila-fehér klub sajtóosztályának társaságában bepillantást nyerhettünk az andalúziai klub öltözőjébe a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban. Itt készülnek majd Éver Banegáék a magyar csapat elleni csütörtöki találkozójukra és természetesen m
júl. 26
7:24
Újabb hasznos Vidi-döntetlen (Azenpenzem)
A bolgár Ludogorec Razgrad vendégeként a tegnapi 0-0 nem csupán dicséretes, hanem sikerrel kecsegtető eredmény a jövő heti visszavágóra.
júl. 26
7:36
Élete végéig rajongott a sportért Szepesi György (BorsOnline)
A tegnap, életének 96. évében elhunyt Szepesi György, a magyar rádiózás korszakos alakja volt. Számos sportág szak­avatott hozzáértője volt, mégis a labdarúgás szakértőjének ismerte az or­szág. 1945. augusztus 20-án ő közvetítette a ma­gyar–osztrák focimeccset (5:2), amelyen Puskás Öcsi bemutatkozott. Amikor az Aranycsapat 12. játékosának nevezt
júl. 26
8:00
NB I: Kassai Viktor vezeti az örökrangadót – bíróküldés (She)
Íme, a labdarúgó NB I 2. fordulójának játékvezetői küldése!
júl. 26
8:06
Marco Rossi: Alázatosnak kell lennünk (m4sport.hu)
Visszaszerezné a szurkolók bizalmát az olasz kapitány.
júl. 26
8:12
UEFA: egy magyar is ott van a nagy reménységek listáján (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétett egy listát, melyben összeállította a sportág 50 reménységét. A felsorolásban egy magyar futballista is helyet kapott.
júl. 26
8:18
Nem lesznek fércmunkák a Hungaroringen (Infostart)
Már csütörtökön kimehetnek a szurkolók a Hungaroringre, ahol délután bokszutca-látogatást tartanak – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Hungaroring Sport Zrt. elnöke. Gyulay Zsolt arról is beszélt, hogy akár már jövőre elkezdődhet a terület felújítása.
júl. 26
8:24
MLS: Stieberék hazai pályán kaptak ki, továbbra is sereghajtók (She)
A D. C. United Stieber Zoltánnal a soraiban 1–0-ra kikapott a New York Red Bullstól az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján.
júl. 26
8:30
Elrajtol a Kékszalag – sport a tévében (Infostart)
Elrajtol a Kékszalag. A férfi vízilabda-válogatott Montenegróval mérkőzik meg az Európa-bajnokságon. Az Újpest ellenfele pedi a Sevilla lesz az Európa Liga-selejtezőn.
júl. 26
8:30
Nem jött a taxi Tomori Zsuzsannáért (BorsOnline)
Mint megírtuk, Tomori Zsuzsannát, a győriek válogatott kézilabdázóját ittas vezetésen érték a rendőrök. Megtudtuk: Balatonbogláron egy társasággal kapcsolódott ki, egy fröccsöt fogyasztott, majd taxit rendelt. Csakhogy a városban nincs taxi, ezért némi hezitálás után beült a kocsijába. Rossz döntést hozott, mert a balatonlellei Honvéd utcában megs
júl. 26
8:42
Marco Rossi feltételt szabott Dzsudzsáknak (ATV)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi szerint Dzsudzsák Balázs – Gera Zoltánnal karöltve – az utóbbi tíz év legjobb magyar futballistája, de csak akkor kerülhet be a finnek elleni keretbe, ha legkésőbb a következő héten talál magának új klubcsapatot.
júl. 26
8:42
Ő az első fogás: nagy névvel erősíthet a McLaren! (m4sport.hu)
Wokingba tart a Toro Rosso technikai igazgatója, James Key, miközben Éric Boullier egyik kulcsembere szintén távozott.
júl. 26
8:48
Cseh László: Éreznem kell, hogy van értelme csinálnom az egészet (She)
Bár továbbra is szeret úszni, a kétszeres világbajnok Cseh László gondolkodóba esett a folytatást illetően, és úgy véli, a glasgow-i Európa-bajnokság mérföldkő lesz a pályafutásában.
júl. 26
9:00
Tour de France: Froome a szakasz után bukott – egy csendőr miatt (She)
Nem a szerdai volt élete napja Chris Froome-nak: a négyszeres Tour de France-győztes versenyző a francia kerékpáros-körverseny 17. szakaszán időt kapott a legnagyobb riválisaitól, ráadásul az etap után egy csendőr miatt lejtmenetben elesett, miközben a szállása felé tartott.
júl. 26
9:00
Kegyetlen menet vár az Újpestre: ezt jósolta a bennfentes (Ripost)
Olyan városban lép fel az Újpest labdarúgó-csapata az Európa-ligában, ahol a mai napig köztiszteletnek örvend egy magyar edző. Sevillában jó szívvel emlegetik a lila-fehérek egykori játékosát, Dunai Antalt, aki korábban Spanyolországban dolgozott.
júl. 26
9:02
Brazília: Tite 2022-ig hosszabbított – hivatalos (She)
A Brazil Labdarúgó-szövetség (CBF) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Tite szövetségi kapitány szerződését.
júl. 26
9:06
Lemaradt a vb-elődöntőről a férfi párbajtőrcsapat (m4sport.hu)
Legjobb esetben az ötödik helyen végezhet a Rédli András, Bányai Zsombor, Berta Dániel, Peterdi András négyes.
júl. 26
9:18
Kikapott a férfi párbajtőr csapat a világbajnokságon (Infostart)
Vereséget szenvedett a negyeddöntőben a dél-koreaiaktól, így a folytatásban legjobb esetben az ötödik helyen végezhet a magyar férfi párbajtőrcsapat a kínai vívó-világbajnokságon, Vuhsziban.
júl. 26
9:24
Rossi: Egy nemzetért küzdünk, egy csodálatos országért dolgozunk (She)
A Dunaszerdahelytől méltóképp búcsúzó szövetségi kapitány az egyre tisztább képről, Dzsudzsák Balázs beválogatásáról, az amerikai telefonhívásról és a játékosoktól elvárt elszántságról is beszélt lapunknak.
júl. 26
9:36
Chelsea: angol válogatott kapus érkezett – hivatalos (She)
A Chelsea labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a szabadon igazolható Rob Greent.
júl. 26
9:36
A Pool megint legyőzte a Cityt, a Juve pedig a Bayernt (m4sport.hu)
A Tottenham és a Manchester United is olasz ellenféllel szemben győzött felkészülési mérkőzésen.
júl. 26
9:42
Novothny Soma: Nem hagyjuk, hogy lemészároljanak (BorsOnline)
Az ötszörös UEFA-kupa/EL- győztes spanyol Sevilla ellen méreti meg magát az Újpest focicsapata az EL-ben. Vajon megússza a kiütést a Magyar Kupa-győztes a spanyol sztárcsapat ellen? EL-selejtező Sevilla–Újpest Ma, 21.45, Tv: M4 Sport
júl. 26
9:48
Juventus: a vezérigazgató elismerte, Bonucci visszatérne (She)
Giuseppe Marotta, a Juventus labdarúgócsapatának vezérigazgatója elismerte, igazak a pletykák és Leonardo Bonucci valóban vissza akar térni a „zebrákhoz”.
júl. 26
9:50
Vívó-vb: kikapott a negyeddöntőben a férfi párbajtőrcsapat (She)
Vereséget szenvedett a negyeddöntőben a dél-koreaiaktól, így a folytatásban legjobb esetben az ötödik helyen végezhet a magyar férfi párbajtőrcsapat a kínai vívó-világbajnokságon, Vuhsziban.
júl. 26
9:52
Serie A: Leonardo lett az AC Milan sportigazgatója (She)
A világbajnok Leonardo lett az AC Milan futballklub sportigazgatója.
júl. 26
9:54
Tite marad a brazil kapitány (444.hu)
Csak negyeddöntőig jutottak a vébén, mégis folytathatja.
júl. 26
9:54
Az Aranycsapat hangja (Azenpenzem)
Szepesi György nem az Aranycsapat megfigyelőjeként, hanem annak hangjaként, „tizenkettedik embereként” él tovább az emlékezetünkben. Amíg lesz magyar sport, addig örökké élni fog.
júl. 26
9:54
Sms-ben kapott tipp segítette a pole-hoz Vettelt Németországban (m4sport.hu)
Timo Glock egy "álmos" DTM-es szabadedzésen tett fölfedezését osztotta meg barátjával.
júl. 26
10:00
Kékszalag: elrajtolt a jubileumi mezőny Balatonfüredről (She)
Elrajtolt az 50. Kékszalag Erste Nagydíj mezőnye csütörtök reggel Balatonfüredről.
júl. 26
10:02
MLSZ: gyászszünet a hétvégi bajnokik előtt Szepesi emlékére (She)
A szerda hajnalban elhunyt Szepesi György emlékére egyperces néma gyászszünettel kezdődnek a hétvégi NB I-es és NB II-es bajnokik – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ). A magyar rádiózás legendája riporterként, tudósítóként, MLSZ-elnökként, valamint sportdiplomataként is fontos szereplője volt a magyar sportéletnek.
júl. 26
10:06
Nagy visszatérő az AC Milannál (m4sport.hu)
„Minden szakmai döntést ő fog meghozni, és mindenben támogatjuk őt.”
júl. 26
10:24
MLS: ez a gólöröm megért egy sárgát, előkerült a 100-as mez (She)
Mint arról beszámoltunk, a D. C. United Stieber Zoltánnal a soraiban 1–0-ra kikapott a New York Red Bullstól az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján. Az összecsapás egyetlen találata már a második percben megszületett Bradley Wright-Phillips révén – ez volt a támadó 100. gólja az MLS-ben, amit Wright-Phillips méltó módon ü
júl. 26
10:24
A sikertelen vb ellenére megerősítették posztján a brazil kapitányt (m4sport.hu)
A brazil szövetség a következő világbajnokságig meghosszabbította a szerződését.
júl. 26
10:26
Nem volt kérdés, hogy folytatja-e a munkát az orosz kapitány (m4sport.hu)
„Természetesen ő folytatja a munkát.”
júl. 26
10:30
Bíró nélkül, bírók ellen (Azenpenzem)
Az utolsó töltényig küzdött a magyar női vízilabda-válogatott a hollandok elleni Eb-elődöntőben, de egy góllal alulmaradt, így marad pénteken a bronzérem megszerzésének lehetősége.
júl. 26
10:36
Női röpi: BL-rutinnal rendelkező feladó Kaposváron (She)
A két magyar válogatott játékos, Miklai Zsanett és Vacsi Evelin után egy tapasztalt, neves feladó érkezését jelentette be az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapatának vezetése. A 2018–2019-es szezonban a somogyiak színeiben folytatja pályafutását a 33 esztendős, szerb-magyar állampolgárságú Krisztina Csesljar.
júl. 26
10:36
Räikkönen még nem vitte nászútra Minttut (BorsOnline)
Forma-1 Magyar Nagydíj Vasárnap, 15.10, Tv: M4 Sport
júl. 26
10:38
Férfi vízi Eb: Ennél nem bonyolultabb játék a vízilabda – Märcz Tamás (She)
Feladatokkal zsúfolt szünnapot tartott a magyar férfi vízilabda-válogatott, hogy ne legyen idő gondolkodni a történteken, és csak az előttük álló feladatokra koncentráljanak a játékosok.
júl. 26
10:40
Vb 2018: Csercseszov marad az orosz kapitány (She)
Sztanyiszlav Csercseszov marad a hazai rendezésű világbajnokságon negyeddöntős orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
júl. 26
10:48
Meglepetés: ő lett Hosszú Katinka új edzője (Infostart)
Új úszóegyesületet jegyeztetett be Hosszú Katinka, aki kiválasztotta új edzőjét is.
júl. 26
10:48
ICC: Joe Hart sarokkal adott kötényt Szalahnak (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Nemzetközi Bajnokok Kupájában (ICC) a Liverpool egy utolsó percben szerzett góllal győzte le a Manchester Cityt. A mérkőzésen egy nem várt eseménynek is tapsolhattak a MetLife Stadionba kilátogató szurkolók: a manchesteriek kapusa, Joe Hart sarokkal adott kötényt Mohamed Szalahnak. Íme!

Keresés