2018. április 1. vasárnap

ápr. 1
0:09
NS: Újpest–Fradi; a veszprémi kiesés nyomában – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
ápr. 1
0:21
Tenisz: Sloane Stephens a női bajnok Miamiban (She)
A hazai közönség előtt szereplő Sloane Stephens nyerte a miami kemény pályás tenisztorna női versenyét, mivel a szombati fináléban két játszmában legyőzte a lett Jelena Ostapenkót.
ápr. 1
0:57
Meg kell néha állni – Ballai Attila publicisztikája (She)
Nagyszombat délelőttjén írom ezeket a sorokat. Gyermekeim iskolájában – és tudomásom szerint másutt sem – nem tartottak tegnap misztériumjátékot...
ápr. 1
1:01
Kudarc után – Thury Gábor jegyzete (She)
Nem sikerült a bravúr.Már persze az is kérdés, hogy a nemzetközi erőviszonyok ismeretében miért lett volna bravúr a dán Skjern kiverése a Veszpr...
ápr. 1
1:21
Profi boksz: Joshua nyerte a nehézsúlyú címegyesítő csatát (She)
Szombatról vasárnapra virradóra Cardiffban a brit Anthony Joshua, a Bokszvilágszövetség (WBA) és a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) világbajnoka egyhangú pontozással legyőzte a Bokszvilágszervezet (WBO) bajnokát, az új-zélandi Joseph Parkert nehézsúlyú címegyesítő mérkőzésen.
ápr. 1
7:21
NBA: nagyot hajrázott, sorozatban hatodszor nyert a Celtics (She)
A Miami Heat még mindig nem tudta bebiztosítani a helyét az NBA rájátszásában, a floridai kosárlabdacsapat hazai pályán 110–109-es vereséget szenvedett hosszabbítás után a Brooklyn Netstől. Sorozatban hatodik győzelmét aratta a Boston Celtics, amely a hajrában egy 20–7-es rohammal végül 11 ponttal legyőzte a Toronto Raptorst.
ápr. 1
7:33
NHL: bejutott a playoffba a Pittsburgh Penguins (She)
A címvédő Pittsburgh Penguins is bejutott az NHL playoffjába, miután a legutóbbi játéknapon 5–2-re legyőzte a  Montreal Canadiens együttesét. A kétszeres bajnok sorozatban tizenkettedik alkalommal került be a rájátszásba, ez jelenleg a leghosszabb aktív csúcs az NHL-ben.
ápr. 1
7:35
Ljubomir Vranjes: Az én hibám, hogy nem jutott nyolc közé a Veszprém (She)
Hiába nyert öt góllal, 34–29-re a Veszprém a Skjern ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, a dánok jutottak a nyolc közé. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Ljubomir Vranjes magára vállalta a kiesésért a felelősséget, mint mondta, a bakonyi csapat hosszú idő óta nem látott rossz teljesítményt nyújtott a kinti meccs
ápr. 1
7:48
Shane Tusup lesifotót készített Hosszú Katinkáról (Ripost)
Boldogan mosolyog az amerikai edző.
ápr. 1
7:57
Már három szövetség bajnoka a nehézsúlyú Anthony Joshua (444.hu)
Összejöhet a nagy meccs minden idők leghatékonyabb nehézsúlyújával, az amerikai Deontay Wilderrel.
ápr. 1
7:57
Horváth Ferenc: Aki CD-t akar csináltatni élete góljairól, az ide jöjjön (m4sport.hu)
A vezetőedzők és a játékosok értékelései az NB I 24. fordulójának mérkőzései után.
ápr. 1
8:21
MLS: Nikolics átvette az Aranycipőt, majd gólt szerzett (She)
A válogatottól visszatérő Nikolics Nemanja góllal folytatta szereplését a Chicago Fire együttesében: a magyar csatár a hazai, Portland Timbers elleni mérkőzés előtt átvette a tavaly gólkirályi címért kapott Aranycipőt, majd az új szezonban harmadik bajnokiján megszerezte a harmadik gólját.
ápr. 1
8:45
A bevételi listán az MU, a Facebookon a Real az első (She)
Sohasem kerestek még annyit a világ leggazdagabb labdarúgóklubjai, mint az elmúlt idényben. Összeállításunk azt mutatja meg, merre halad a futball a XXI. században.
ápr. 1
8:57
MLS: Ibra csak ennyit mondott az elképesztő bemutatkozás után (She)
Mint arról beszámoltunk, finoman szólva is jól sikerült Zlatan Ibrahimovic bemutatkozása az MLS-ben: a svéd klasszis csereként pályára lépve döntötte el a Los Angeles-i derbit a Galaxy és a Los Angeles FC között. És az első, meccs utáni interjúja sem lett rossz…
ápr. 1
8:57
Vida Máté U17-es válogatott öccsének ajánlotta bombagólját (m4sport.hu)
A fiatal középpályás találatűt Horváth Ferenc sem hagyta szó nélkül.
ápr. 1
8:59
NB I: az Újpest kapusa húsvétkor már a hímes tojásait versenyezteti (She)
Gól nélküli döntetlennel zárult az Újpest és a Ferencváros szombati derbije. A mérkőzés után a lilák kapusa, Filip Pajovics értékelt az NSO Tv-nek. A találkozó mellett szóba került, hogy nemrég született kislánya, és azt is elmondta, hogy Szerbiában hogyan ünneplik a húsvétot.
ápr. 1
9:01
NB I: A válogatottnál sem láttam jobb játékot... – Doll (She)
Nem született gól az Újpest és a Ferencváros derbijén a labdarúgó NB I 24. fordulójában. Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője szerint nem játszottak túl minőségi futballt, emiatt csalódott. Nebojsa Vignjevics, a lilák vezetőedzője elégedett az egy ponttal, mint mondta, a második félidőben jobb volt a Fradi.
ápr. 1
9:09
Bejelentkezett a szezon góljára a Vasas középpályása (m4sport.hu)
Vida Máté nem tud kis gólt rúgni.
ápr. 1
9:11
Még Guardiola is csettintene erre az NB I-es gólra (m4sport.hu)
Megszakítás nélkül 13 passz előzte meg a gólt, minden mezőnyjátékos labdához ért.
ápr. 1
9:33
A Raptors sem bírt a bostoni védekezéssel, a Houstoné az alapszakasz (She)
Kiváló védekezéssel győzte le a Torontót a Boston az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, ezzel még nyílttá teheti a keleti első hely kérdését, ráadásul a Raptors vereségével hivatalossá vált, hogy a Houston nyerte a 2017/2018-as alapszakaszt. John Wall visszatért és nyert a Washington, Klay Thompson is visszatért és nyert a GS
ápr. 1
9:35
Liverpool: két nagyon furcsa megmozdulás, szétszedik Manét (She)
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool 2–1-re legyőzte pénteken a Crystal Palace-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League). A találkozón gólt is szerzett a „vörösöknél” Sadio Mané, akit azonban a szurkolók így is rengeteget kritizálnak a meccs másnapján!
ápr. 1
9:54
Ibrahimovic szenzációs bemutatkozására nincsenek szavak - videó (Ripost)
Ilyet csak Zlatan tud! Stílusosan kezdett az Egyesült Államokban a svéd focizseni.
ápr. 1
9:57
Birkózás: a leánycsapat érmekért utazik a kadét Eb-re (She)
Svédországban edzőtáborozik a kadét leány birkózóválogatott, s gőzerővel készül az áprilisi, kijevi korosztályos Európa-bajnokságra. Ritter Diletta, a leányok vezetőedzője szerint akár három érmet is hazahozhat a csapat.
ápr. 1
10:33
Vízilabda: három góllal debütált a Partizan magyar játékosa (She)
Miközben az ob I-ben minden évben több szerb vízilabdázó is megfordul, a szerb bajnokságban elég ritkán szerepel magyar játékos. A kivételt most Dőry Farkas jelenti, akit a Partizan szerződtetett, és első mérkőzésén három góllal járult hozzá a belgrádiak sikeréhez.
ápr. 1
10:35
Vidi: hazaengedték a kórházból az eszméletét vesztő játékost (She)
Anel Hadzic, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton középpályása eszméletét vesztette a Puskás Akadémia elleni felcsúti bajnokin (0–0), és kórházba szállították. A fehérváriak honlapja azt írja: a bosnyák légiós jobban van, már haza is engedték a kórházból.
ápr. 1
10:45
PL: „Itt már Ronaldinho sem segítene, mindenki tehetségtelen!” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Stoke Cityben sokan Anglia új „nagycsapatát” látták, miután a klubhoz igazolt például a Real Madridnál nevelkedő Jesé, a Barcelonát is megjáró Ibrahim Affelay, vagy épp a korábban a Bayern Münchent erősítő Xherdan Shaqiri. A csapat azonban látványosan szenved, és most Shaqirinél
ápr. 1
10:47
Kézilabda: fergeteges visszavágást tervez a Szeged (She)
Szerény reményekkel várja a Szeged a Kiel elleni csatát, de kis szerencsével képes a fantasztikus bravúrra, amellyel egy lépésre állna a kölni négyes döntőtől.
ápr. 1
10:57
Botrány, elnökjelöltet vert a sztárfocista (Ripost)
Hihetetlen a Liverpool-csatár népszerűsége a hazájában, de érvénytelenek a rá leadott voksok. Pedig milliónyi szavazatot kapott.
ápr. 1
11:45
Bódog Tamás: Néhányan elhitték, hogy tényleg tudnak futballozni (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójának mestermérlegei közül az Újpest–Ferencváros derbiével már jelentkeztünk, most pedig jöjjön a másik öt mérkőzés edzői értékelése. Bódog Tamás, a DVTK vezetőedzője kritikus volt saját csapatával szemben, Horváth Ferenc, a Balmazújváros trénere elmondta, mi hiányzott a Vasas ellen.
ápr. 1
12:00
Rejtélyes tragédia, több emeletet zuhant az ismert focista (Ripost)
Egész Spanyolország találgat: öngyilkosságot akart elkövetni, vagy véletlen baleset volt?
ápr. 1
12:18
Letelepedési kötvények közelében a Jobbik kommunikációs igazgatója (Behaviour)
ápr. 1
12:21
Kihagyhatatlannak tűnő helyzetet puskázott el a Vidi támadója (m4sport.hu)
Olykor a legjobbak is hibáznak.
ápr. 1
12:23
Vida bombagólja vagy a paksi oktatófilm a 24. forduló legszebbje? (m4sport.hu)
Nehéz döntés.
ápr. 1
12:33
Életmódváltás: pályázati 250 millió az Észak-magyarországi régiónak (She)
Kétszázötven-millió forintot nyert el hároméves projektre az Emmi Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programjában (EFOP) a Sárospataki Utánpótlás-nevelő Sportiskola Egyesület (SUSI) és vele konzorciumban a Sportos és Egészséges Zemplénért Egyesület (SEZE).
ápr. 1
12:45
NB II: forradalmi újítás – lila lesz a gyep Békéscsabán (She)
Néhány hónap múlva átadják az új lelátót Békéscsabán, és a klub hivatalos honlapjáról kiderült az is: a labdarúgó NB II-ben szereplő klub a gyepet is megújítja a Kórház utcában.
ápr. 1
12:45
Komoly gyorsulásra számítanak Silverstone-ban (m4sport.hu)
Minden kategória esetében pályarekordot várnak.
ápr. 1
12:57
Hajdu János: Egy nagy kézilabdakaland volt a szakmai pályám (She)
Hajdu Jánosnak szívügye a kézilabda. Több mint négy évtizedes edzői pályafutása során női válogatottunkkal olimpiai elődöntőt és vb-negyeddöntőt vívott, a férfi nemzeti csapatot világbajnoki 6. helyre vezette, klubedzőként az Elektromossal Magyar Kupát, a Közel-Keleten ázsiai BL-t nyert. Utánpótláscsapatai élén junior Eb-2. és ifi Eb-3. hellye
ápr. 1
13:09
Portugália: nagy hajrával, 0–3-ról fordított a Portimonense – videó (She)
Őrületes hajrával tartotta otthon a három pontot a portugál élvonalban szereplő Portimonense labdarúgócsapata, amely 0–3-ról fordítva úgy nyert 4–3-ra, hogy az utolsó két gólját a 90. és a 94. percben tizenegyesből szerezte. A meccs hőse a 37 éves Jorge Costa Pires volt, aki háromszor is betalált.
ápr. 1
13:09
Az utolsó percekben mentette meg veretlenségét a Barcelona (ATV)
A listavezető FC Barcelona 2-2-es döntetlent játszott a Sevilla otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 1
13:09
Rájátszásba jutott a Washington (m4sport.hu)
A Boston Celtics sorozatban a hatodik győzelmét aratta.
ápr. 1
13:11
Sorozatban 12-szer rájátszásban a címvédő (m4sport.hu)
Ezzel a jelenlegi sorozatban rekorder a Pittsburgh .
ápr. 1
13:57
A továbbjutás küszöbén a BL-ben az Eger pólócsapata (m4sport.hu)
Dabrowski Norbert együttese könnyedén verte spanyol ellenfelét.
ápr. 1
14:09
La Liga: 12 éve nem látott eseményt hozott a déli meccs (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 30. fordulójának vasárnapi déli mérkőzésén az Espanyol és az Alavés gól nélküli döntetlenre végzett egymással.
ápr. 1
14:11
Bundesliga: jönnek az esti meccsek, klubszínekkel megvilágítva (She)
A német labdarúgó Bundesliga közösségi oldalának szerkesztői úgy gondolták, április elsején jelentenek be egy fontos hírt. Méghozzá azt, hogy az előttünk álló szezonban több meccset fognak este rendezni, a stadionokat pedig a házigazda színeivel világítják meg.
ápr. 1
14:33
Férfi vízi BL: az Eger bejutott a nyolcas döntőbe (She)
Az Eger nyolc góllal nyert a spanyol Sabadell vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének vasárnapi játéknapján, így biztosította a helyét a nyolcas döntőben.
ápr. 1
14:39
Szilágyi Áron aranyérmes Dél-Koreában (m4sport.hu)
Márton Anita is döntőzött.
ápr. 1
14:45
Vívó-vk: Szilágyi arany-, Márton ezüstérmes a szöuli kard GP-n (She)
Szilágyi Áron arany-, Márton Anna pedig ezüstérmet nyert a kardozók dél-koreai Grand Prix-viadalán, Szöulban.
ápr. 1
14:57
Férfi vízi BL: az Eger közel került a nyolcas döntőhöz (She)
Az Eger nyolc góllal nyert a spanyol Sabadell vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének vasárnapi játéknapján, így a hátralévő három fordulóban már csak egy pontot kell szereznie ahhoz, hogy bejusson a nyolcas döntőbe.
ápr. 1
15:09
Videó: csapatot talált magának Usain Bolt, be is jelentették (She)
Mint arról talán már minden futballdrukker hallott, napjaink egyik legismertebb sportolója, Usain Bolt a Borussia Dortmundnál edzett nemrég. Igaz, nem a BVB-nél, de úgy tűnik, aláírt egy futballcsapathoz a futólegenda!
ápr. 1
15:09
A túlélésért küzdött a magyar úszósztár (Ripost)
Mindenkit meglepett a debreceni országos bajnokságon szárnyaló Milák Kristóf.

Keresés