2018. április 2. hétfő

ápr. 2
7:21
NBA: James és Westbrook újra tripla duplával vezette csapatát (She)
LeBron James (Cleveland) és Russell Westbrook (Oklahoma) egyaránt tripla duplával vezette győzelemre csapatát az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) mérkőzésdömpinget hozó vasárnapi játéknapján. A texasi rangadón a San Antonio megszakította a 12. győzelmére törő, ligaelső Houston sikersorozatát.
ápr. 2
7:45
Videó: paksi tiki-taka – 13 passz előzte meg a gólt (She)
Ritkán láthatunk olyan gólt futballmeccsen, melyet 13 passz előz meg úgy, hogy az ellenfél egyszer sem ér a labdába. Ezt a bravúrt mutatták be a paksiak a Mezőkövesd ellen 3–2-re megnyert bajnokin, a harmadik találatuk előtt, amely Bartha László nevéhez fűződött. Videó!
ápr. 2
8:09
NHL: mélyről jött vissza és nyert fontos csatát az Anaheim (She)
A harmadik harmadot még kétgólos hátrányban kezdte az Anaheim Ducks, de remekül hajrázott, és a hosszabbításban le is gyűrte egyik közvetlen riválisát, a Colorado Avalanche legénységét az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) vasárnapi játéknapján.
ápr. 2
8:33
PAFC: a bíró nekiment a védőnek; a csatár sarokkal csapta be Fiolát (She)
Bár gól nem született a hétvégén a Puskás Akadémia–Videoton NB I-es futballmeccsen, az M4 Sport több érdekes jelenetet is megosztott a meccsről.
ápr. 2
8:57
Labdarúgás: csak négy utánpótláskorú a pályán az NB I-ben (She)
A fiatalszabály végéhez közeledvén újabb negatív csúcsot regisztrálhattunk a labdarúgó NB I-ben: mindössze két meccsen jutott szóhoz 1997 után született futballista. Összesen négyen léptek pályára a 24. fordulóban, az általuk lejátszott 155 perc pedig abszolút mélypont. A pozitív oldalra csupán a kispesti Májer Milán debütálása került.
ápr. 2
8:59
PL: Nem ez a megfelelő pillanat, hogy felhozzam... – Conte (She)
Antonio Conte alig tudta leplezni csalódottságát a Tottenham elleni vereség után: a Chelsea menedzsere a jövőjét firtató kérdésre elmondta, nem rajta múlik a folytatás.
ápr. 2
9:00
Leleplező fotó, Hosszú Katinka újra edzésben (Ripost)
Nem esett messze az alma a fájától, ezt bizonyítja most az olimpiai bajnok.
ápr. 2
9:15
Komoly terv szerint dolgozik a Honda (m4sport.hu)
Gasly kiemelte, bizonyítani akarják, hogy tudnak jó motorokat készíteni.
ápr. 2
9:21
Tizenegy győzelem után kapott ki a Houston (m4sport.hu)
Megszenvedett az Oklahoma a New Orleansszal.
ápr. 2
9:33
Locsolkodás után sport? - közvetítések a tévében (Infostart)
Jégkorong, kerékpár, tenisz - ez a hétfői kínálat.
ápr. 2
9:45
Kosár: ez egyszer is elképesztő bravúr, ő megduplázta – videó! (She)
Hatalmas izgalmak közepette nyerte meg az amerikai egyetemi női kosárlabda-bajnokságot a Notre Dame Fighting Irish – a Mississippi State Bulldogs elleni vasárnapi döntő az utolsó tizedmásodpercben született triplával dőlt el.
ápr. 2
9:45
Karriercsúcsot ért el Babos Tímea a világranglistán (m4sport.hu)
Első ötben a magyar teniszező.
ápr. 2
9:47
Lebontotta a Houstont a Spurs, Westbrook extrájával nyert az OKC (She)
83 ponton tartotta a leeresztő Houstont a San Antonio az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, így újabb fontos lépést tett a nyugati playoff-harcban – szintén kulcsmeccset nyert a Jazz, a Nuggets és az OKC is, alakul a tabella. Keleten nincs változás, a Philly könnyedén, a Pacers nehezebben, a Cavs pedig vért izzadva hozta a g
ápr. 2
10:09
Tenisz: Babos először ilyen magasan a párosranglistán (She)
Babos Tímea karriercsúccsal a negyedik helyen áll párosban a női teniszezők világranglistáján.
ápr. 2
10:11
Bayern: április végéig kiderül, ki lesz az új edző (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója a Sky Sports műsorában elmondta, legkésőbb április végéig szeretnének pontot tenni az edzőügy végére.
ápr. 2
10:21
Babos Tímea karriercsúccsal a negyedik a világranglistán (ATV)
Babos Tímea karriercsúccsal a negyedik helyen áll párosban a női teniszezők világranglistáján. A férfiaknál pedig a spanyol Rafael Nadal visszavette első helyét svájci riválisától.
ápr. 2
10:33
Futsal: Costa Rica ellen mutatkozik be a megújuló válogatott (She)
Turzó József szövetségi kapitány irányításával először lép pályára a magyar futsalválogatott: április 4-én, szerdán 18.00 órától Gyöngyösön, április 5-én, csütörtökön 20.00 órától Budapesten, a népligeti Elek Gyula Arénában mérkőzik meg Costa Ricával – adta hírül az mlsz.hu.
ápr. 2
10:35
Tenisz: megelőzte Federert, újra Nadal a világranglista élén (She)
Rafael Nadal megelőzte Roger Federert, újra a spanyol világklasszis vezeti a férfi teniszezők világranglistáját, amelyen Fucsovics Márton egy helyet rontva a 61.
ápr. 2
10:45
Videó: a Vidi-csatár az ötösről hét méterrel lőtt mellé (She)
A labdarúgó NB I-ben gól nélküli döntetlennel zárult a Puskás Akadémia–Videoton (0–0) találkozó, pedig a fehérváriak csatára, Sztefan Scsepovics akár már a 17. percben eldönthette volna a mérkőzést, ha Danko Lazovics szöglete, illetve Juhász Roland csúsztatása után a kapuval szemben nem úgy találja el  labdát, ahogy...
ápr. 2
10:57
Videó: „Szabadrúgás a félpályánál? Nem gond, belövöm!” (She)
A Galatasaray hazai pályán ugyan 2–1-re legyőzte a Trabzonsport, a mérkőzés mégis a vendégek szépítő góljáról maradt emlékezetes. A 92. percben a kezdőkörben jutottak szabadrúgáshoz a trabzoniak, Juraj Kucka, az AC Milan korábbi középpályása úgy döntött, kapura küldi a labdát. Igaza lett – a szlovák válogatott játékos irgalmatlanul nagy gólt lő
ápr. 2
10:59
Eurofutball: egy lista, amin az NB I a PL és a BL előtt van (She)
A Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legújabb kutatásában azt vizsgálta, hogy az európai futballbajnokságok mennyire kiegyenlítettek a mérkőzések átlagos gólkülönbsége alapján. Kiderült, hogy a Bajnokok Ligája a legkevésbé sem az, míg például a magyar NB I a kiegyenlítettebbek közé tartozik.
ápr. 2
11:06
Sosem volt még ilyen menő Babos Timi (Ripost)
Karriercsúcsot ért el a teniszező párosban.
ápr. 2
11:09
Tollaslabda, U15 bajnokság: Küzdelmes papírforma (She)
„Harminckettes tábláról indulhatott a bajnokság, és ez példaértékű, mivel az utóbbi esztendőkben ez nem gyakran fordult elő. Habár habár mindenhol érvényesült a papírforma; senki sem feltartott kezekkel állt ki az esélyesek ellen, így kifejezetten élvezetes, izgalmas párharcokat hozott a viadal” - összegezte Csorba József, a Magyar Tollaslabda Szö
ápr. 2
11:21
Majdnem a bolondját járatták Király Gáborral (Infostart)
Király Gábor 1976 április 1-jén született. A kapus 108 alkalommal szerepelt a magyar labdarúgó-válogatottban, mellyel jelenleg ő a csúcstartó.
ápr. 2
11:21
Tollaslabda: papírforma-sikerek az U15-ös bajnokságon (She)
„Harminckettes tábláról indulhatott a bajnokság, és ez példaértékű, mivel az utóbbi esztendőkben ez nem gyakran fordult elő. Habár mindenhol érvényesült a papírforma, senki sem feltartott kezekkel állt ki az esélyesek ellen, így kifejezetten élvezetes, izgalmas párharcokat hozott a viadal” – összegezte Csorba József, a Magyar Tollaslabda Szövetség
ápr. 2
11:23
Videó: így nyerte meg a Puskás Akadémia a Nike Premier-kupát (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Puskás Akadémia U14-es labdarúgócsapata az 1–1-es rendes játékidőt követően szétlövéssel 5–4-re legyőzte a Hoffenheimet a korosztály legrangosabb globális tornája, a Nike Premier-kupa európai döntőjében.
ápr. 2
12:09
Man. City: kilenc PL-rekordot megdönthetnek a hátralévő fordulókban (She)
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy egyértelműen a Manchester Cityről szól a Premier League 2017–2018-as kiírása: Pep Guardiola együttese már több rekordot megdöntött a szezon során, és akadnak még olyan kategóriák, amelyekben túlszárnyalhatják a jelenlegi legjobbakat.
ápr. 2
12:09
Meglepő titkot árult el születésnapján Király Gábor (Ripost)
A 108-szoros válogatott legenda elmondta, hány mackónadrágot használ el évente.
ápr. 2
12:21
Játékossors: az olasz futballista pornószínésznek állt, magyar klubot keres (She)
Davide Iovinella 24 évesen döntött úgy, hogy felhagy a labdarúgással és profi pornószínésznek áll.
ápr. 2
12:21
A Juventus visszavághat a tavalyi BL-döntőért a Real Madridnak (m4sport.hu)
A legutóbbi négy oda-visszavágós mérkőzést az olasz csapat nyerte.
ápr. 2
12:33
Véget ért a szezon a West Ham játékosa számára (m4sport.hu)
A tavalyihoz hasonlóan, megint a combizma sérült.
ápr. 2
12:39
Könnyek között hagyta el a pályát: Véget ért az idény a West Ham sztárjának (ATV)
Combizomsérülés miatt véget ért az idény Michail Antonio, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United jobbszélsője számára.
ápr. 2
12:57
PL: sorozatban kilenc zakó – csak ez lehetett a vége (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Alan Pardew menedzserrel – adta hírül hivatalos közleményben a klub.
ápr. 2
13:03
Karrierje csúcsán Babos Tímea (Infostart)
Babos Tímea karriercsúccsal a negyedik helyen áll párosban a női teniszezők világranglistáján.
ápr. 2
13:03
Négy hónapot bírt a West Brom kispadján Pardew (m4sport.hu)
Az idényben másodszor is edzőt vált a PL-sereghajtója.
ápr. 2
13:09
Műkorcsolya: Alina Zagitova útja a mennyből a kudarc poklába (She)
Alig pár hét leforgása alatt a 15 éves Alina Zagitova megjárta a mennyet és a poklot. A sorrend ebben az esetben különösen fontos, hiszen először – még januárban – Európa-bajnok lett, majd az egekig szökött a népszerűsége, amikor a februári téli játékokon olimpiai bajnokságot nyert, hogy aztán márciusban a felhők közül visszahuppanjon a földre, job
ápr. 2
13:11
Oroszország: néma csend a plázában égett emberek emlékére (She)
Néma csendben töltötték az első félidőt a szurkolók az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójának mérkőzésein. A drukkerek így tisztelegtek a március 25-i, kemerovói plázatűzvészben elhunytak emléke előtt.
ápr. 2
13:12
Micsoda fotó, Dzsudzsák Nyírlugoson húsvétozik (Ripost)
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya hazatért az ünnepekre.
ápr. 2
13:15
Növényi Norbert fia a legjobb MMA-harcos akar lenni (m4sport.hu)
Magic Norbi a Bellator történetének legfiatalabb harcosaként lép ketrecbe.
ápr. 2
13:27
Dzsudzsák Balázs durván belehúzott a húsvéti ünneplésbe (Infostart)
Vidám fotót publikált közösségi oldalán Dzsudzsák Balázs.
ápr. 2
13:45
Férfi kézi BL: Tibor Ivanisevics és Källman a forduló csapatában (She)
Jonas Källman, a Mol-Pick Szeged kézilabdázója bekerült a Bajnokok Ligája-forduló legjobbjai közé a THW Kiel hazai legyőzése (28–27) során nyújtott teljesítményével. A szélső hat góllal járult hozzá a német együttes legyűréséhez – igaz, a Szeged összesítésben 56–50-re elbukta a párharcot.
ápr. 2
13:47
Világfutball: Etoo szerint óriásit hibáztak, akik tréfát űztek vele (She)
Samuel Etoo, a 118-szoros kameruni válogatott labdarúgó jogi lépéseket is kilátásba helyezett, amiért az egyik francia nyelvű portál egy vele „készített” fiktív interjút jelentetett meg április elsején. A képzelt beszélgetés fő állítása az volt, hogy Etoo ugyanúgy államelnök szeretne lenni hazájában, mint példaképe, George Weah, akit tavaly val
ápr. 2
13:57
Súlyemelés: eltiltottak két Európa-bajnoki érmest (She)
Egy nappal a bukaresti súlyemelő Európa-bajnokság zárulta után a nemzetközi szövetség (IWF) doppingvétség miatt eltiltott két korábbi Eb-érmes versenyzőt.
ápr. 2
13:57
A korlátnak támaszkodott, majd kizuhant a harmadik emeletről a spanyol focista (ATV)
Hosszú gyógyulási folyamat vár Pelayo Novóra, a spanyol másodosztályú Albacete futballistájára, aki szombaton leesett a harmadik emeletről.
ápr. 2
13:57
Dopping miatt eltiltottak egy ukrán és egy örmény súlyemelőt (m4sport.hu)
Korábbi Eb-érmes versenyzők.
ápr. 2
14:09
Légiósok: Futács a könnyeivel küszködött, amikor becserélték (She)
Csaknem nyolc hónapos kihagyás után visszatért a pályára Futács Márkó, a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hajduk Split csatára, aki a 79. percben váltotta Gyurcsó Ádámot a címvédő Rijeka elleni bajnokin (1–1). A magyar futballista a klub hivatalos honlapjának elmondta, nagyon jólesett neki, ahogy a szurkolók fogadták.
ápr. 2
14:15
Titokzatos baleset érte a spanyol futballistát, majdnem meghalt (Infostart)
Hosszú gyógyulási folyamat vár Pelayo Novóra, a spanyol másodosztályú Albacete futballistájára, aki szombaton leesett a harmadik emeletről.
ápr. 2
14:15
Kásás Tamás fontos bejelentést tett, aztán... (Ripost)
Megtréfálták az UVSE rajongóit, utána persze mindent tisztáztak.
ápr. 2
14:21
Spanyolország: lezuhant a futballista, az intenzíven ápolják (She)
Hosszú gyógyulás vár Pelayo Novóra, a spanyol másodosztályú Albacete futballistájára, aki szombaton leesett a harmadik emeletről.
ápr. 2
14:33
BL: a 2015-ös döntő játékvezetője fújja a Juventus–Real Madridot (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzéseinek játékvezetőit. A Juventus–Real Madrid mérkőzésen a 2015-ös döntő (Juventus–Barcelona 1–3) játékvezetője, a török Cüneyt Cakir fújja a sípot, míg a Liverpool–Manchester City rangadót a német Felix Brych vezeti.

Keresés