2018. április 12. csütörtök

ápr. 12
0:03
Marad, aki volt – Vincze Szabolcs jegyzete (She)
Pars Krisztiánt nem azért büntették meg, mert doppingolt volna.  Pars megbukott a doppingteszten, jövő júliusig eltiltották Ennyit szögezz...
ápr. 12
0:07
Hamburgi parkból a Velencei-tóhoz – Deák Zsigmond publicisztikája (She)
Dlusztus Imre publicista kollégánk tegnap megjelent Rettegtek a futballtól című írásában idézte meg Kádár János ártó szellemét és mondatait a „h...
ápr. 12
0:11
BL: Heynckes számára nem létezik az álomsorsolás (She)
„A Bayern az elődöntőbe nullázta magát” – írja a Bild, és ennél jobban tényleg nehéz lenne összefoglalni a müncheniek Sevilla elleni visszavágóját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A 0–0-s végeredmény a Bayern továbbjutását jelentette az idegenbeli 2–1 után, de ha a bajorok ilyen teljesítményt nyújtanak az elődöntőben, nem sok jóra
ápr. 12
0:12
CR7 nem érti a Juventus dühét; „Tudtam, hogy én döntök” (m4sport.hu)
„Sokat szenvedtünk, de ez is a javunkra válik.”
ápr. 12
0:24
A túlélés mesterei - olvasható a külföldi sajtóban a Real Madridról (m4sport.hu)
Ronaldo egy szörnyeteg.
ápr. 12
3:21
Doppingbotrány: ennyi pénzt bukik az olimpiai bajnok magyar sportoló az eltiltása miatt (Blikk)
Szombathely – Óriási bukás: talán ez a két szó fejezi ki legjobban, mi történt az utóbbi két napban Pars Krisztián (36) olimpiai bajnok kalapácsvetővel. A dobóatlétáról kedden derült ki, doppingvétséget követett el, s most dupla csapás éri. Megszégyenült, anyagilag pedig legalább 10,8 millió forintot veszít.
ápr. 12
5:45
C. Ronaldo kivetkőzött magából a Juventus elleni gólja után - képgaléria (Infostart)
Real Madrid-Juventus: a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzése a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. április 11-én.
ápr. 12
6:27
Közel volt a csodához a Juventus, de elődöntőben a Real Madrid (ATV)
A Juventus közel volt a csodához a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szerdai visszavágóján a címvédő Real Madrid vendégeként: bár ledolgozta háromgólos hátrányát, ám a ráadásban Ronaldo tizenegyesgóljával a spanyolok jutottak a négy közé.
ápr. 12
7:15
Vigasz Itália vb-kudarcáért (Azenpenzem)
Minden Iniesta arcára volt írva. A Barca csapatkapitánya már a kispadon gubbasztott, onnan nézte döbbenten a meccset. A szeme még lángolt, mégis üres volt a tekintete.
ápr. 12
7:27
NBA: dráma után lett teljes a playoff mezőnye, itt a párosítás! (She)
A Minnesota Timberwolves csapott le az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának utolsó szabad helyére, miután az alapszakasz szerdán megrendezett utolsó játéknapján kiélezett csatában, hosszabbítást követően megnyerte a Denver Nuggets elleni ki-ki mérkőzést. A liga mezőnyében a Wolves várakozott a leghosszabb ideje (2004 ót
ápr. 12
7:51
BL: látni kell Buffon és CR meccs utáni találkozását! – videó (She)
Miután a Real Madrid a 97. percben szerzett tizenegyesgóllal kiejtette a Juventust a Bajnokok Ligájából, Cristiano Ronaldo, a királyi gárda sztárja összefutott a Gianluigi Buffonnal, a torinóiak legendájával. Íme!
ápr. 12
7:53
NHL: történelmi sikerek – ketten is először nyertek a rájátszásban (She)
Szerdán megkezdődött az észak-amerikai profi hokiliga (NHL) rájátszása: a Winnipeg Jets és az újonc Vegas Golden Knights is története első sikerét aratta a playoff-szakaszban, míg a Pittsburgh Penguins kiütötte a Philadelphia Flyerst.
ápr. 12
7:55
NB I: Nem tudom, mit lehet erre kitalálni… – Supka Attila (She)
A Videoton 4–1-re legyőzte vendégként a bajnoki címvédő Honvédot. A szerda esti NB I-es labdarúgó-mérkőzés után Marko Nikolics természetesen elégedetten értékelt, míg Supka Attila kritikával illette a játékosait, akik sorozatos egyéni hibákat követnek el.
ápr. 12
7:57
Csapadékos idő nehezítheti az F1-es mezőny kínai felkészülését (m4sport.hu)
Ezt mondják az időjósok a Kínai Nagydíj előtt.
ápr. 12
8:03
A világklasszis kapus szerint a futballmaffia kiejtette a Juventust (Infostart)
A Real Madrid 3-0-s előnnyel kezdte a Bernabéuban a Juventus elleni visszavágót a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A 93. percben ellenben az olaszok vezettek 3-0-ra, ledolgozták a hátrányukat. Michael Oliver, az angol bíró akkor büntetőt ítélt a Real Madridnak, amelyet Cristiano Ronaldo értékesített. Ezzel a címvédő versenyben maradt, a
ápr. 12
8:09
Gyilkosságot emlegetnek az olaszok: óriási a botrány a BL-háború után, Buffon tombol (Blikk)
Óriási indulatokat kavart a szerda esti Real Madrid-Juventus (1-3) Bajnokok Ligája negyeddöntő, amelyen a hazai futballisták egy 93. percben megadott 11-essel szépítettek, s idegenbeli 3-0-ás sikerük után ezzel a góllal jutottak a négy közé.
ápr. 12
8:09
Minden, amit a pénteki BL-sorsolásról tudni kell (m4sport.hu)
Mikor sorsolnak és mikor lesznek a meccsek? Fontos infók egy helyen.
ápr. 12
8:27
Tenisz: Querrey nem jutott túl a nyolcaddöntőn Houstonban (She)
A második helyen kiemelt amerikai Sam Querrey három játszmában kikapott az argentin Guido Pellától a houstoni salakpályás tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.
ápr. 12
8:29
BL: Sergio Ramost eltilthatják, pedig nem is játszott (She)
Lehet, hogy Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya nem játszhat a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 12
8:45
Váratlan fordulat: Buffont védi a Real edzője a botrány után (Blikk)
Megdöbbentő fordulat a Bajnokok Ligája-csata után: drámai körülmények között, a 93. percben, egy sokak által vitatott büntetővel jutott a legjobb négy közé a Real Madrid a Juventus ellen, de a kedélyek nem csitulnak.
ápr. 12
8:51
Bayern München: eldőlt Franck Ribéry jövője – sajtóhír (She)
A Kicker úgy értesült, hogy megszületett a megállapodás a Bayern München és Franck Ribéry között: a 35 esztendős francia szélső egy évvel meghosszabbítja a nyáron lejáró szerződését.
ápr. 12
8:57
Moszkvával küzd az Arsenal – sportműsor (Infostart)
Folytatódnak az Európa Liga mérkőzései.
ápr. 12
8:57
Villeneuve tisztázta: Kubica nem szabotőr, csak túl jó és egoista (m4sport.hu)
"Nem értem, az emberek miért reagáltak erre így. Egy versenyzőnek muszáj ilyennek lennie."
ápr. 12
9:09
Súlyos vád, a magyar sztárbíró ellen vallottak (Ripost)
Rasszizmussal vádolják Kassai Viktort. A magyar labdarúgó-játékvezető mindent tagad.
ápr. 12
9:15
Vízi: Mindig az olimpia tükrében kell gondolkodni – Märcz Tamás (She)
A magyar férfi pólóválogatott lezárta az Európa-bajnoki felkészülés első szakaszát. A csapat bejutott a világliga szuperdöntőjébe, de az Európa-kupában hullámzó teljesítményt nyújtott, ami Märcz Tamás szövetségi kapitány szerint arra vezethető vissza, hogy még nem eléggé stabil a játék.
ápr. 12
9:17
BL: „Fizettetek!” – ezt mondta Chiellini a Real büntetőjére? (She)
A Juventus labdarúgói alig akarták elhinni, hogy Michael Oliver játékvezető büntetőt fújt a Real Madridnak a 93. percben a két csapat Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének visszavágóján. A torinóiak 3–0-ra vezettek a Bernabéu-stadionban, így épp hosszabbításra állt a párharc, de a Mehdi Benatia és Lucas Vázquez találkozója után megítélt tizenegyest
ápr. 12
9:21
Buffon: Ilyen embernek nem szív van a mellkasában, hanem szemeteskuka (m4sport.hu)
„Ha ilyen döntést hozol, azt jelenti, sz**t se tudsz!"
ápr. 12
9:27
Kosárlabda: rigai erőpróba előtt az Alba Fehérvár U16-os fiúcsapata (She)
Az Alba Fehérvár együttese hamarosan elutazik Rigába, ugyanis ott rendezik meg az U16-os Európai Ifjúsági Kosárlabda Liga szuperdöntőjét, amelyre tíz csapat kvalifikálta magát. Az első ellenfél a tallinni TTÜ KK alakulata.
ápr. 12
9:29
BL: „Az évszázad rablása”, „Tizenegyes volt!” – a Real–Juve sajtóvisszhangja (She)
A spanyol és az olasz sajtó legtöbb címlapja arra utal, hogy a szerdai Real Madrid–Juventus Bajnokok Ligája-negyeddöntő hajrájában megítélt tizenegyes, amellyel a spanyol együttes továbbjutott igazságtalan volt. Persze akad kivétel…
ápr. 12
9:39
Buffon a meccs után nekitámadt az őt kiállító játékvezetőnek (Infostart)
Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője méltatta Gianluigi Buffont, a Juventus kapusát, akit a hajrában heves reklamálásért kiállítottak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szerdai visszavágóján.
ápr. 12
10:03
14 év után, hosszabbításos győzelemmel jutott rájátszásba a Minnesota (She)
Óriási küzdelemben, hosszabbításban verte meg a Denvert a Minnesota az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának utolsó játéknapján, így Jimmy Butlerék ott lesznek a rájátszásban, míg Nikola Jokicsék lemaradtak erről. A Portland Damian Lillard vezetésével megnyerte a Jazz elleni ki-ki meccset és megszerezte a nyugati harmadik helyet, a N
ápr. 12
10:03
Häkkinen: Az FIA vethetne egy pillantás az automata jelzőlámpákra (m4sport.hu)
Úgy érzi, jobb lenne, ha az emberek hoznák meg a végső döntést.
ápr. 12
10:05
Videó: így reagált Vidal C. Ronaldo tizenegyesére (She)
Arturo Vidal sérülés miatt nem lépett pályára a Bayern München–Sevilla (0–0) BL-meccsen szerdán. A chilei középpályás a lelátóról kísérte figyelemmel a találkozót, ám nemcsak saját csapata meccsét figyelte, hanem korábbi klubjának Real Madrid elleni összecsapását is.
ápr. 12
10:07
PSG: „Téves adatok” – a klub reagált az ellene felhozott vádakra (She)
A Paris Saint-Germain reagált a Financial Times által szerdán közölt cikkre, miszerint a francia klub újfent megsértette a pénzügyi fair play szabályát, amiért az UEFA kizárhatja a Bajnokok Ligájából a csapatot.
ápr. 12
10:09
NBA: nincs playoff, a New York Knicks elköszönt edzőjétől (She)
A New York Knicks az alapszakasz szerdai zárását követően menesztette edzőjét, Jeff Hornaceket, miután az együttes a tréner második szezonjában is gyengén szerepelt, és nem jutott be az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásába.
ápr. 12
10:09
Verstappen: Könnyű a kicsire fogni! (m4sport.hu)
Olcsó érvnek tartja, hogy Lewis Hamilton rutintalanságára fogta balesetüket. Nem tervez visszavenni a folytatásban.
ápr. 12
10:12
Nagy a baj: botrány botrányt követ olimpiai bajnokunk életében (Ripost)
Az olimpiai aranyérem megszerzése óta rossz fordulatot vett Pars Krisztián kalapácsvető sorsa.
ápr. 12
10:15
Férfi kosár: eltört a magyar válogatott légiós csuklója (She)
Eltört Allen Rosco csuklója csapata szerdai spanyol bajnoki mérkőzésén, a magyar válogatott kosárlabdázó tízhetes kihagyásra számíthat.
ápr. 12
10:33
Zidane is úgy érzi, Buffon nem ezt érdemelte (m4sport.hu)
Allegri is kiállt csapatkapitánya mellett.
ápr. 12
10:39
FIFA-világranglista: változatlan helyen a válogatott; Belgium 3. (She)
A magyar labdarúgó-válogatott változatlanul az 50. a FIFA világranglistáján. A legfrissebb rangsorban Belgium megelőzte Portugáliát és Argentínát, és feljött a harmadik helyre, míg Olaszország hat pozíciót visszacsúszva már csak a huszadik.
ápr. 12
10:39
Miklós Edit visszavonult (Infostart)
Bejelentette visszavonulását Miklós Edit olimpiai hetedik helyezett alpesi síelő.
ápr. 12
10:41
MU: Martialnak új szerződést kínáltak, de elutasította – sajtóhír (She)
Brit sajtóértesülések szerint a 2017–2018-as szezon végén távozhat a Manchester United labdarúgócsapatától Anthony Martial.
ápr. 12
10:45
Hogy kerülhetett Vázquez ilyen üresen Buffon kapuja elé? (m4sport.hu)
Az érzelmek túlcsordulása mellett nehéz racionálisan értékelni. Igyekeztünk megtenni.
ápr. 12
10:51
Vége: ennyi sorscsapást nem lehet elviselni, visszavonult a magyar sportlegenda (Blikk)
Bejelentette visszavonulását Miklós Edit olimpiai hetedik helyezett alpesi síelő.
ápr. 12
10:51
Alpesi sí: Miklós Edit könnyek között jelentette be, visszavonul! (She)
Csütörtöki sajtótájékoztatóján könnyek között jelentette be Miklós Edit, hogy befejezi pályafutását. A magyar alpesi síző azt is elmondta, hogy a Magyar Síszövetség vasárnapi közgyűlésén indul az elnökválasztáson.
ápr. 12
10:51
Nem Alonsót vette célba pimasz beszólásával Gasly (m4sport.hu)
Ráförmedtek a spanyol szurkolói, pedig csak azt akarta, hogy tiszteljék végre a Hondát.
ápr. 12
10:57
„A kapkodással csak ártunk az F1-nek” (m4sport.hu)
Steiner nem bánja, hogy nem fogadták el az „előzéssegítő csomagot.”
ápr. 12
11:03
Nagy László kemény kritikát mondott a Veszprémről (Infostart)
Önmagát múlt alul a Bajnokok Ligája legfontosabb meccsén a Veszprém - mondta Nagy László, a kézilabdacsapat kapitánya. A 37 éves átlövő ennek ellenére nem mondott le arról, hogy a bakonyiakkal még BL-t nyerjen.
ápr. 12
11:03
Férfi kosár: súlyos sérülést szenvedett a magyar válogatott sztár (She)
Súlyos sérülést szenvedett Rosco Allen, a spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban (ACB-liga) szereplő Iberostar Tenerife játékosa.
ápr. 12
11:05
Jégkorong: a távozás mellett döntött a Fradi svéd edzője (She)
Nem hosszabbítja meg lejáró szerződését Greg Lindqvist, a Ferencváros jégkorongcsapatának vezetőedzője. Utódjáról később döntenek – tudtuk meg a fradi.hu-ról.

Keresés