2018. április 28. szombat

ápr. 28
0:03
Férfi kosár Euroliga: három nagy és egy meglepetés a négy között (She)
Befejeződött a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntője: a CSZKA Moszkva, a Fenerbahce és a Real Madrid mellett egy meglepetéscsapat, a litván Zalgiris Kaunas került be a final fourba.
ápr. 28
0:15
NS: Nyilasi hisz a Fradi aranyában; Michelisz a dobogóra vágyik – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
ápr. 28
0:21
Yvan Muller ajándéka Michelisz Norbertnek (m4sport.hu)
„...talán ez volt életem legszebb időszaka. Úgyhogy én ezt szeretném kívánni a te gyermekednek is”
ápr. 28
0:39
Gőzgép vagy labda? – Ballai Attila publicisztikája (She)
Amikor azt olvasom, hallom, hogy a magyar konyhának, paprikának, bakának, szurkolónak nincsen párja széles e világon, egyszerre önt el némi mele...
ápr. 28
0:43
Filmszerű karrier – Thury Gábor jegyzete (She)
Valahogy mindig jobban szeretem azokat a futballistákat, akik nem valamelyik topbajnokság futballgyárából kerülnek ki, mi több, nem nagy futball...
ápr. 28
5:15
Ma eldől, csodás esténk lehet Budapesten! (Ripost)
Szombaton zárul a divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság Budapesten. A magyar válogatott feljuthat a legjobbak közé.
ápr. 28
7:15
NHL: idegenbeli győzelemmel kezdte az elődöntőt a Winnipeg (She)
Idegenbeli győzelemmel kezdte meg a Keleti főcsoport elődöntőjét a Winnipeg Jets jégkorongcsapata, amely Connor Hellebuyck kapus remeklésének is köszönhetően 4–1-re nyert a Nashville Predators otthonában.
ápr. 28
7:17
DVTK: Fernando gondolatai arról, hogy a szurkolók nem örülnek Bódog távozásának (She)
Bár a hivatalos stadionavatót május 5-én tartják, csütörtökön tesztelték a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK új arénáját a 2010–2011-es idényben NB II-es bajnok Diósgyőr és akkori mezőkövesdi riválisa 2x30 perces összecsapásával, illetve egy U17-es bajnoki mérkőzéssel. Előbbi meccsen a miskolciak újdonsült vezetőedzője, a spanyol Fernando is r
ápr. 28
7:39
NBA: idegenben jutott tovább a Raptors, otthon a Utah (She)
A 24 pontos Kyle Lowry vezérletével idegenben nyerte meg a párharc hatodik mérkőzését a Toronto Raptors, ezzel elbúcsúztatta a Keleti főcsoport negyeddöntőjében a Washington Wizards kosárlabdacsapatát. A Utah Jazz ötpontos sikerrel otthon harcolta ki a továbbjutást az Oklahoma City Thunder ellen. Az Indiana Pacers alapos verést mért a Cleveland
ápr. 28
7:39
Friss Róbert: 1968 - képeslap Berlinből (Behaviour)
Bereményi Gézának és Cseh Tamásnak igaza is van, meg nincs is. A hatvanas években nyár felé nem az ifjúsági probléma tetőzött, hanem a kétpólusú világ társadalmainak generális szerkezeti problémája.
ápr. 28
8:06
Ez már nem az a Hamilton? (m4sport.hu)
Lewis Hamilton jóllakottá vált volna? Bernie Ecclestone ezt érzi rajta, miközben utóbbi időben mutatott gyengébb teljesítményét figyeli.
ápr. 28
8:09
Zárul a hoki-vb, folytatódik a Fradi és a Vidi versenyfutása - sportműsor (Infostart)
Rangadót rendeznek az olasz futballbajnokságban, lesz tenisz, kézilabda és Formula-1 is a tévékben.
ápr. 28
8:18
Bottas mostantól bekeményít! (m4sport.hu)
A bahreini vereség nyitotta fel a szemét – no meg az, hogy érzi, van keresnivalója Lewis Hamilton mellett.
ápr. 28
8:24
Zavarosan tömör a mezőny (Azenpenzem)
A poraikból feltámadt délnyugati szomszédaink tegnap 5-3-ra legyőzték a volt szovjet tagállam csapatát, ezzel még jobban összekuszálták az eddigi helyzetet.
ápr. 28
8:24
Meztelenre vetkőzött a nagymellű színésznő, Ronaldo is behódolt neki (Ripost)
Az egyik férfimagazin kérésére vállalta a pucérkodást Ria Antoniu. A görög szépség a sztárok figyelmét is felkeltette.
ápr. 28
8:33
Csányi Sándor: eljött a komoly befektetők ideje a magyar futballban (Infostart)
Vissza fognak térni a nézők a magyar pályákra - mondta Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. A futballvezető szerint javult a bajnokság színvonala, a válogatott pedig akkor lesz sikeres, ha jó munkát végeznek a klubokban.
ápr. 28
8:39
WTCR: három magyar is büntetéssel kezdi a hungaroringi hétvégét (She)
Későn érkeztek meg a versenyzői eligazításra a Zengő Motorsport versenyzői, Nagy Norbert és Szabó Zsolt, valamint Nagy Dániel az M1RA-tól, emiatt csapataik pénzbüntetést kénytelenek fizetni az FIA-nak.
ápr. 28
8:54
Wenger éppen Mourinho ellen szerezheti meg az utolsó nagy bajnoki skalpját - preview, day 36 (444.hu)
A hét mérkőzésén a Manchester United és az Arsenal csap össze. Ez lesz Arséne Wenger utolsó bajnoki rangadója az Ágyúsok kispadján, sőt könnyen lehet, hogy az utolsó Wenger kontra Mourinho párharc is.
ápr. 28
8:54
A Williams fiataljai reagáltak Massa kritikájára (m4sport.hu)
Kettejük közül Stroll tűnt „sértettebbnek”.
ápr. 28
9:03
„Befejezem az élsportot, búcsúzom!” – Bejelentette visszavonulását a magyar válogatott kézilegenda (Blikk)
Harsányi Gergely a Tatabánya 179-szeres válogatott kézilabdázója bejelentette, hogy az idény végén visszavonul az élsporttól.
ápr. 28
9:03
Női kézi: feljutott az NB I-be a Mosonmagyaróvár (She)
Utolsó előtti bajnoki mérkőzésén 29–24-re legyőzte a második NEKA együttesét, ezzel behozhatatlan előnybe kerülve megnyerte a női kézilabda NB I B Nyugati csoportját az Eu-Fire Mosonmagyaróvár, amely így feljutott az első osztályba.
ápr. 28
9:05
Videó: elképesztő skorpiórúgás – csodagólt lőtt az ausztrál (She)
‏Riley McGree, az FC Bruges labdarúgója jelenleg kölcsönben az ausztrál Newcastle Jetset erősíti. A 19 éves ausztrál középpályás a Melbourne City elleni élvonalbeli bajnokin gyönyörű – és egyben nagyon fontos – gólt jegyzett: 15 méterről egy skorpiórúgással talált be az ellenfél kapujába.
ápr. 28
9:15
Westbrook 46 pontja ellenére kiesett az OKC, óriási verést kapott a Cavs (She)
Hiába dobott 46 pontot Russell Westbrook, a túloldalon 38-at szórt az újonc Donovan Mitchell, így a Ricky Rubiót korán elvesztő Jazz nyert és 4–2-es összesítéssel továbbjutott az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában – az OKC búcsúzott a szezontól. Szintén ott lesz a második körben a Toronto, amely Washingtonban zárta le a párharcá
ápr. 28
9:27
Videó: Szalai nagy helyzetet hagyott ki a Hannover ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, a Hoffenheim 3–1-re legyőzte a Hannovert a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 32. fordulójának pénteki játéknapján. A Hoffenheim magyar csatára, Szalai Ádám a 63. percben lépett pályára, s a hajrában a balról érkező beadás után a kapu torkában, nagy helyzetben hibázott.
ápr. 28
9:27
Nagydumás hokihős a magyar válogatott vezére (Ripost)
Hári János a magyar válogatott egyik kulcsembere a budapesti divízió I/A-s jégkorong-világbajnokságon. A 25 éves hokis még gyerek volt, amikor szüleivel Svédországba költöztek, így ma már jobban beszél svédül, mint magyarul.
ápr. 28
9:30
Extra löketet kapnak a Mercedes-csapatok Bakuban (m4sport.hu)
Csapataik az eddiginél többet használhatják maximális erőt biztosító motormódjukat.
ápr. 28
9:39
Szárnyalás égen és földön: megint nagy durranás lesz a Nagy Futam – Itt a program (Blikk)
Ez újra nagy durranás lesz! belvárosának útjait s az eget is birtokba veszik a pilóták május elsején: amíg az aszfaltot többek között Forma–1-es, NASCAR-, WTCR-, DTM-, rali- és tereprali-versenygépek és kamionok koptatják majd, a magasban különböző repülős bemutatók szolgáltatják a show-t.
ápr. 28
9:39
WTCR: saját rekordját megdöntve nyitott az élen Michelisz (She)
Michelisz Norbert hamar belelendült a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi versenyhétvégéjén, és új TCR-pályacsúccsal a leggyorsabbnak bizonyult az első szabadedzésen. A magyar pilótát Thed Björk követi a második helyen, míg a harmadik leggyorsabb Esteban Guerrieri volt. Michelisz mögött a legjobb magyar Nagy Dániel lett, aki az ötödik helyen vé
ápr. 28
10:00
Kiszámíthatatlanná teheti a bakui versenyt a 80 km/órás szél (m4sport.hu)
A versenyzők előre aggódnak a széllökések negatív hatásai miatt.
ápr. 28
10:03
Női kosár: megint a Sepsi nyerte meg a román bajnokságot (She)
Sorozatban a harmadik romániai bajnoki címét szerezte meg a sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC női kosárlabdacsapat, mivel péntek este harmadszor is legyőzte a rájátszásban a szatmárnémeti CSM-et.
ápr. 28
10:15
Nyilasi Tibor: Jövő héten bajnok lehet a Fradi (She)
A Ferencváros rajongói körében ma is rendkívül népszerű, korábbi ezüstcipős sztár, Nyilasi Tibor szerint a Videoton elleni rangadón eldől az aranyérem sorsa.
ápr. 28
10:15
Extrém varázslat Budapesten (Blikk)
A Vasárnapi Blikk megcsodálhatta Japánban azt, amit szeptemberben a hazai szurkolók is láthatnak: látványos mutatványokat a világ legjobb extrém sportolóitól.
ápr. 28
10:27
Edzősors: egyszer sem kaptak ki – Maradona kudarcot vallott (She)
Diego Maradona távozott az al-Fudzsaira vezetőedzői posztjáról, miután nem jutottak fel az Arab Emírségek labdarúgó-bajnokságának élvonalába.
ápr. 28
10:30
Nincs tovább: drámai hírt közölt a magyar válogatott sztárja (Ripost)
Harsányi Gergelynek ez az utolsó szezonja. A válogatottal két olimpián is negyedik lett.
ápr. 28
10:36
Működnek a fejlesztések, gyorsult a McLaren (m4sport.hu)
Alonso ennek ellenére óvatosan nyilatkozik.
ápr. 28
10:39
Vb 2018: sokallják a német szurkolók a mez árát (She)
A német labdarúgó-válogatott 2018-as világbajnokságon használatos mezének ára miatt van kiakadva jó néhány szurkoló. A 2006-os hazai rendezésű világbajnokságon 65 euróért lehetett szurkolói mezt vásárolni, a mostani eredeti dressz ennek pont a duplája.
ápr. 28
10:51
Kép: ezzel a címlappal tiszteleg Iniesta előtt a Marca (She)
A két legnagyobb madridi sportlap, a Marca és az AS is egész oldalas címlappal tiszteleg az FC Barcelona labdarúgócsapatának csapatkapitánya, Andrés Iniesta előtt, aki pénteken bejelentette, 22 év után távozik a katalán klubtól.
ápr. 28
10:53
Michelisz Norbert: Amit el kell rendezni a versenypályán, azt elrendezem (She)
Michelisz Norbert háromból kétszer dobogóra akar állni a hétvégén – a magyar pilóta tudja, hogy kemény csatákat kell megvívnia ennek érdekében, de sosem riadt vissza a kihívásoktól.
ápr. 28
11:12
Befejezte: Harsányi Gergely visszavonul (m4sport.hu)
Szezon végén elköszön az élsporttól.
ápr. 28
11:12
19. alkalommal rajtolt el a Balatonkör (HírTV)
A 206 km-es tókerülő túra töretlenül népszerű a biciklisek körében.
ápr. 28
11:15
Kényszerű csere a magyar női válogatottban (Infostart)
Az utolsó pillanatban kényszerű csere történt a magyar női válogatottban a svédországi Halmstadban vasárnap kezdődő és jövő vasárnapig tartó asztalitenisz csapat-világbajnokság előtt.
ápr. 28
11:15
WTCR: Mulleré a második edzés, de még mindig Michelisz a mai leggyorsabb (She)
Éppen az edzés leintését követően állt az élre Yvan Muller, aki 1:52.707-es körével megnyerte a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi hétvégéjének második szabadedzését. A francia legjobb ideje viszont fél tizedmásodperccel elmaradt Michelisz Norbert reggeli leggyorsabb körétől, aki mellesleg a második tréningen a harmadik helyen zárt. A második
ápr. 28
11:17
NBA: Westbrook nehezen viselte a kiesésüket – videó (She)
Russell Westbrook nehezen viselte, hogy csapata, az Oklahoma City Thunder kiesett az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának első körében. Az irányító összekapott a Utah Jazz szurkolóival.
ápr. 28
11:19
Birkózás: minden szempontból különleges Eb kezdődik (She)
Április 30-án, hétfőn kezdődik az oroszországi Kaszpijszkban az idei birkózó Európa-bajnokság, amely sok szempontból számít különlegesnek. Már maga a helyszín is az, hiszen a szabadfogású szakág paradicsomában, Dagesztánban még sosem rendeztek ilyen komoly eseményt.
ápr. 28
11:27
Horrorsérülés: verseny közben roppant el a csinos magyar szkanderes lány keze (Blikk)
Tardos – Nyolc hónapja találtak egymásra, s alig két hónappal később már az edzőterembe is, sőt a versenyekre is együtt járt Sztanek Sándor (20) – akinek szkandersikereiről már korábban beszámolt a Blikk – és párja, Fehér Ivett (16).
ápr. 28
11:39
Hoki-vb: Sofron szereplése továbbra is bizonytalan (She)
A magyar válogatott kétharmada jégre ment a szombat délelőtti átmozgató edzésen, amely után kezdődik a matekóra, majd este Nagy-Britannia ellen zárjuk a vb-t. Hogy milyen céllal és főleg milyen végeredménnyel, az egyelőre talány.
ápr. 28
11:41
Vettel vette át a vezetést Azerbajdzsánban; Hamilton a második (She)
Sebastian Vettel állt az élre az Azeri Nagydíj harmadik szabadedzésén, amelyen az eddig szenvedő Mercedes is magára talált némileg. Lewis Hamilton a második legjobb idővel be tudott férkőzni a két Ferrari-pilóta közé, míg márkatársa, Valtteri Bottas az ötödik lett. A finnt Max Verstappen az utolsó pillanatokban tudta megelőzni, aki akkor tudott
ápr. 28
12:27
Anglia: lehetnek még barátok Mourinhóval? Wenger válaszolt (She)
Egy héttel ezelőtt az Arsenal bejelentette, hogy az együttest 1996 óta irányító Arsene Wenger az idény végeztével lemond menedzseri posztjáról. Emiatt minden bizonnyal a vasárnapi, Manchester United elleni bajnokin mérheti össze az erejét utoljára José Mourinhóval. A francia menedzser köztudottan nem ápol túl jó viszonyt portugál kollégájával, így
ápr. 28
12:29
F1: Hamilton meghökkentő frizurával újított be – kép (She)
Lewis Hamilton már csütörtökön feltűnést keltett a paddockban az új frizurájával, amit tegnap este még tovább fokozott az Instagramján. Egyébként nem a címvédő az egyetlen, aki stílusváltásra szánta el magát idén, Sebastian Vettel még a szezonnyitón sokkolt az új hajviseletével.
ápr. 28
12:36
Megható pillanat: ajándékokat vittek a nagybeteg Törőcsik Andrásnak (Ripost)
Május elsején lesz 63 éves a magyar futball-legenda, akiről most friss képek készültek.

Keresés