2018. március 31. szombat

márc. 31
0:09
Elveszett finesz – Vincze András publicisztikája (She)
A rosszkedvét mindenki másba temeti. Ha kellemetlen focikudarc miatt nehezül el a lelkem (mint most legutóbb Kazahsztán és Skócia ellen), akkor...
márc. 31
0:13
Derby dUngheria – Bodnár Zalán jegyzete (She)
A derbikben az a legjobb, hogy lehet bármilyen rossz egy ország futballja, megverheti a válogatottat egy éven belül Andorra, Luxemburg és Kazahs...
márc. 31
3:21
Katinka mindent megbocsátott (Blikk)
Újra együtt Hosszú Katinka (28) és Shane Tusup (29)! A háromszoros olimpiai bajnok úszónő hosszú idő után osztott meg ismét közös fotót amerikai edző-férjével a Facebook- és az Instagram-oldalán, ami azt bizonyíthatja, a felek jó úton járnak afelé, hogy helyrehozzák hónapok óta válságban lévő házasságukat.
márc. 31
7:09
Úszás: Rió óta van bennem tüske... – Bernek Péter (She)
Pénteken rendezték a debreceni országos bajnokságon a férfi és a női 100 méteres gyorsúszás döntőjét. Németh Nándor a világ idei harmadik, Európa legjobb idejével nyert, de öt századdal elmaradt a kitűzött céltól, az országos csúcstól. Az egriek fiatal úszója, illetve a nőknél elsőként célba érő Verrasztó Evelyn, valamint az eddig 200 háton, 200 ve
márc. 31
7:39
Megbüntették Hosszú Katinkát, de ezt most egy cseppet sem bánja (Ripost)
Úgy tűnik, az úszónő elszokott attól, hogy Tusuppal közös lakásukban él.
márc. 31
7:57
NHL: 19 gól New Yorkban! Heten már a rájátszásban (She)
Az észak-amerikai profi jégkoronliga (NHL) legutóbb játéknapján nem volt jó napja a New York-iaknak. Az Islanders és a Rangers is hazai jégen szenvedett vereséget, a két találkozón összesen 19 gól született.
márc. 31
8:09
Verés lesz, az biztos – Anthony Joshua vs. Joseph Parker (She)
Szombat este Cardiffban nehézsúlyú címegyesítő mérkőzésen (Tv: Sport2, 22 óra) csap össze a Bokszvilágszövetség (WBA) és a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) világbajnoka, a brit Anthony Joshua és a Bokszvilágszervezet (WBO) bajnoka, az új-zélandi Joseph Parker.
márc. 31
8:21
Három fronton is nagy feladat vár a Fradira - sportműsor (Infostart)
A magyar és európai futballrangadók mellett a kézilabdában és a vízilabdában is izgalmakra lehet számítani.
márc. 31
8:33
Virtuálisan már kibékültek (Azenpenzem)
Hiába zajlik javában a 120. országos úszóbajnokság Debrecenben, mégis Hosszú Katinkáék csütörtöki Instagram-posztja tematizálja a honi sportéletet, sőt az egész bulvármédiát.
márc. 31
8:39
A Mezőkövesd MMA-edzésekkel készül a Paks ellen (m4sport.hu)
Tóth Bence szerint ha együtt marad a keret, jövőre nem a kiesés elkerüléséért küzdenek majd.
márc. 31
8:42
Messiért aggódhat a Barca, rosszabb a helyzet (Ripost)
Sorrendben harmadik meccsén nem léphet pályára az argentin sztár.
márc. 31
8:45
NBA: LeBron James megdöntötte Michael Jordan rekordját (She)
Több mérkőzés is csak a végjátékban dőlt el az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Hiába volt toronymagas esélyese a Phoenix Suns elleni meccsnek a Houston Rockets, a ligaelső csak Gerald Green hajrában dobott triplájával múlta felül az immár sorozatban tizennegyedik vereségét elszenvedő Sunsot. A Minnesota T
márc. 31
8:57
Női kézi MK: a Fradi megvédené, a Győr visszahódítaná (She)
A női kézilabda Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjében már a fináléba kerülésért játszik egymással a Győr és a Fradi, ami az erőviszonyokat tekintve előrehozott döntővel ér fel.
márc. 31
9:15
Király Gábor úgy érzi, felkészültek a Debrecen gyengéiből (m4sport.hu)
A kapus és edzője szerint is a helyzetkihasználás lesz a döntő a Loki elleni meccsen.
márc. 31
9:33
Tenisz: már nem Andre Agassi Novak Djokovics edzője (She)
Habár mindketten hosszabb távra terveztek, az amerikai Andre Agassi közölte, már nem ő az edzője a korábbi világelsőnek, a szerb Novak Djokovicsnak.
márc. 31
9:35
Juve: „Ez az abszolút csúcspont, Allegrinek maradnia kell!” (She)
Marcello Lippi azt tanácsolja a Juventust irányító Massimiliano Allegrinek, hogy hagyja figyelmen kívül a külföldi ajánlatokat, és maradjon a torinói klubnál, amely az abszolút csúcspontot jelenti.
márc. 31
9:45
Történelmi pillanat: LeBron James megdöntötte Michael Jordan rekordját (She)
Legutóbb beállította, most pedig meg is döntötte Michael Jordan egyik komoly rekordját LeBron James az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, ráadásul győzelemre is vezette csapatát a New Orleans ellen. Kis híján megégett, de végül nyert a Houston, hosszabbításban győzött a Denver az OKC vendégeként, lenyomta a Clipperst a Portla
márc. 31
9:47
Anglia: az életéért küzd a 84-szeres válogatott (She)
Szívrohamot kapott Ray Wilkins, a korábbi 84-szeres angol válogatott játékos, akit jelenleg mesterséges kómában tartanak London déli részén, Tootingban, a St. George kórházban – az életéért küzd.
márc. 31
10:09
Úszás: Nem volt jó, borzalmasak voltak a fordulók – Milák a döbbentes 200 pillangóról (She)
Milák Kristóf döbbenetes idővel nyerte meg szerdán a 200 méteres pillangóúszás döntőjét a debreceni országos bajnokságon. Az azóta eltelt időben átgondolta, hogyan sikerült a világ idei legjobbját úsznia a távon, s mint az NSO Tv-nek elmondta, azért nem minden klappolt. Edzője, Selmeci Attila is beszélt a tanítvány elképesztő fejlődéséről, ami még
márc. 31
10:33
Tenisz: A. Zverev jutott másodikként döntőbe Miamiban (She)
Alexander Zverev lesz John Isner ellenfele a férfi egyes döntőjében a Miamiban zajló kemény pályás tenisztornán. A német játékos 7:6, 6:2-re verte meg az elődöntőben a spanyol Pablo Carreno Bustát.
márc. 31
10:45
Újpest–FTC: infografika – minden, amit a derbiről tudni érdemes (She)
A ma délutáni Újpest–Ferencváros derbi előtt infografikában foglaljuk össze a párosítás legfontosabb statisztikáit, fókuszban az elmúlt húsz év gólszerzői és a legutóbbi tíz Újpest–Fradi.
márc. 31
10:47
Terrorizált bíró, repülő kövek és szidalmak: ilyen volt 100 éve az Újpest–Fradi (She)
A márciusi válogatott játéknapok után ismét itt az NB I, szombaton játsszák le az összes találkozót, melyek sorából kiemelkedik a 3. helyen álló Újpest FC és a listavezető Ferencváros derbije. A második helyen álló Videoton FC a Puskás Akadémia vendége lesz. Statisztikai és történelmi érdekességek a 24. forduló elé.
márc. 31
10:48
Őrület, a múlté a rekord, amiről azt hitték, hogy megdönthetetlen (Ripost)
Történelmi tettet vitt véghez a sztárkosaras.
márc. 31
11:09
Férfi kézi: volt utánpótlás-válogatottat igazol a Csurgó (She)
Tovább fiatalítja keretét a Csurgói KK kézilabdacsapata, amely leigazolta a 22 éves, volt utánpótlás-válogatott Nagy Szabolcsot. A hírt a klub hivatalos oldala is megerősítette.
márc. 31
11:39
Ez megint egy jó forduló... volt - (p)review, day 32 (444.hu)
Egyik csodálatos képességünk - az immáron több éve bizonyított jövőbelátás mellett - az időutazás, így az eheti hétvége előzetese inkább visszatekintés. Mi ugyanis már a hétfő reggeli locsolás után írjuk a posztot...
márc. 31
11:45
Szívrohamot kapott és az életéért küzd a 84-szeres válogatott, legendás focista (Blikk)
Jelenleg is az életéért küzd a legendás angol labdarúgó és edző, Ray Wilkins, miután szívrohamot kapott és összeesett az otthonában.
márc. 31
11:57
Mindketten mínusz hétről kezdenek (Azenpenzem)
Csak hatalmas bravúrral vívhatja ki a továbbjutást a Veszprém és a Szeged is a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 31
12:21
Újpest: „Rengeteg a mocskos trükk; a Puskás vagy a Videoton sokkal korrektebb” (She)
Az Újpest FC a bajnokság előtt az európai kvalifikációt tűzte ki elérendő célként, ami még összejöhet a lila-fehéreknek, hiszen a nyári nagybevásárlás után összeállt a keret, és egyelőre remekelnek tavasszal. Roderick Duchatelet klubtulajdonos az átigazolási nehézségekről és a magyar piacról is elmondta a véleményét, de szót ejtett Enisz Bardi
márc. 31
12:45
LeBron James megdöntötte Michael Jordan rekordját (Infostart)
LeBron James, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers sztárjátékosa sorozatban 867. mérkőzésén szerzett legalább tíz pontot, ezzel megdöntötte a legendás Michael Jordan rekordját.
márc. 31
12:45
Férfi kézi BL: A Veszprém azért Veszprém, mert képes rá – Vranjes (She)
Ha jó napot fog ki, a final fourba igyekvő Veszprém, hazai pályán nagyobb gond nélkül legyőzi a dán bajnoki ezüstérmest – csupán az a nagy kérdés a BL-nyolcaddöntő visszavágója előtt, hogy hány góllal.
márc. 31
12:54
Nagy a baj, az életéért küzd a korábbi válogatott focista (Ripost)
Mesterséges kómában tartják.
márc. 31
12:57
Gyászba borult Franciaország egy 12 éves fiú halála miatt (Blikk)
Szerdáról csütörtökre virradó éjjel elhunyt az EA Guingamp U12-es labdarúgócsapatának tehetsége, Baptiste Le Foll.
márc. 31
12:57
Fordulatos meccsen, hetesekkel jutott döntőbe az ETO (She)
A női kézilabda Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjében a Győr drámai csatában, 25–25-ös rendes játékidő után hétméteresekkel 5–4-re legyőzte a Ferencvárost, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba.
márc. 31
13:15
Győzelmi kényszerben (Azenpenzem)
A bajnoki címre hajtó, listavezető Fradi három ponttal vezet a Videoton előtt, szombaton pedig a Szusza stadionban, az Újpest ellen lép pályára.
márc. 31
13:33
Rangadó, ami mindig más: így készülnek az esti derbire az Újpest és a Fradi gólvágói (Blikk)
Derbivel folytatódik a labdarúgó- NB I. Az Újpest–Ferencváros rangadón ráadásul mesterlövészek vívhatnak gólpárbajt.
márc. 31
13:45
MLS: Ne aggódjanak a korom miatt; az oroszlán éhes – Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic nem hazudtolta meg önmagát első sajtótájékoztatóján a Los Angeles Galaxy játékosaként: a svéd támadó elmondta, egyáltalán nem érzi magát öregnek, és nagy dolgokat szeretne elérni az Egyesült Államokban.
márc. 31
13:57
Szörnyű tragédia, váratlanul elhunyt a fiatal focista (Ripost)
Egész Franciaország gyászol.
márc. 31
13:57
Úszó-ob: Németh legyőzte Kozmát, Verrasztó 14 év után ismét bajnok (HírTV)
A debreceni országos bajnokság pénteki eredményei.
márc. 31
14:09
Mindent elölről: mintha újonc lenne, úgy vág neki a túraautó-Világkupa új idényének Michelisz Norbi (Blikk)
Kis túlzással mintha újonc lenne, úgy vág neki Michelisz Norbert (33) a túraautó-Világkupa idei szezonjának.
márc. 31
14:15
Oda Jordan csúcsa (m4sport.hu)
Ahogy az várható volt, LeBron James átadta múltnak.
márc. 31
14:21
Légiósok: Vadócz betalált, tovább menetel a Kitchee (She)
Vadócz Krisztián góljával szerezte meg a vezetést a Kitchee, amely 4–1-re nyert a Hong Kong Sapling otthonában a hongkongi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.
márc. 31
14:27
Itt az újabb közös fotó: mókás képet osztottak meg Hosszú Katinkáék (Blikk)
Újra nagy a boldogság: Hosszú Katinka és Shane Tusup egy közös képpel kívántak kellemes húsvéti ünnepeket.
márc. 31
14:33
Fordulat: Újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup (ATV)
Újra együtt Hosszú Katinka (28) és Shane Tusup (29)! A háromszoros olimpiai bajnok úszónő hosszú idő után osztott meg ismét közös fotót amerikai edző-férjével a Facebook- és az Instagram-oldalán, ami azt bizonyíthatja, a felek jó úton járnak afelé, hogy helyrehozzák hónapok óta válságban lévő házasságukat.
márc. 31
14:33
Isner Del Potrót megállítva döntőzik Miamiban (HírTV)
Juan Martín Del Potro 15 mérkőzés után szenvedett vereséget.
márc. 31
14:45
Női kézi MK: drámai csatában, hetesek után döntős a Győr (She)
A női kézilabda Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjében a Győr drámai csatában, 25–25-ös rendes játékidőt követően hétméteresekkel 30–29-re legyőzte a Ferencvárost, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba.
márc. 31
14:51
Az ETO drámai csatában győzte le a Ferencvárost és jutott a döntőbe (m4sport.hu)
Egyetlen hétméteres döntött a végletekig izgalmas, fordulatos mérkőzés végén.
márc. 31
14:57
Serie A: a Roma egy pontot megmentett, de elveszítette kulcsemberét (She)
A Serie A 30. fordulójának nyitó meccsén az AS Roma 1–1-es döntetlent játszott a Bologna vendégeként, Radja Nainggolant viszont már az első félidőben elveszítette. A hazaiaknál Nagy Ádám nem kapott lehetőséget.
márc. 31
14:59
La Liga: tovább él a bilbaói sorozat, de az a 91. perc… (She)
Az Athletic Bilbao hazai pályán 1–1-re végzett a Celta Vigóval a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 30. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 31
15:00
Tizennégy éve nem előzte meg ilyen az Újpest-Fradi derbit (Ripost)
Szombat délután rendezik az NB I rangadóját.
márc. 31
15:02
Hosszú és Tusup húsvéti fotójánál cukibbat még nem láttál (Ripost)
Újra boldog a magyar sport álompárja.

Keresés