2018. március 15. csütörtök

márc. 15
0:36
Az utolsó csata: Barcelona vagy Chelsea (Infostart)
A Bayern München 3-1-re nyert Isztambulban a nap első BL-mérkőzésén, s 8-1-gyel továbbjutott. A nyolcaddöntő utolsó mérkőzésén a Barcelona és a Chelsea játszik a Camp Nouban. Az első találkozó 1-1-re végződött.
márc. 15
0:36
Juj! Nem hiszi el, mi zavarta meg a BL-meccset – fotó (Blikk)
Váratlan látogatója akadt a szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzésnek Isztambulban.
márc. 15
0:39
A Barcelona Messi köténygóljaival kiverte a Chelsea-t (444.hu)
A 100. BL-gólját lőtte az argentin.
márc. 15
0:39
Bajnokok Ligája: Továbbment a Barca és a Bayern (Azenpenzem)
Az FC Barcelona magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott a vendég Chelsea felett, így 4-1-es összesítéssel jutott tovább. A Bayern kettős győzelemmel búcsúztatta a Besiktast.
márc. 15
0:39
Egy magyar név is szerepelt a Barca–Chelsea VIP-listáján (m4sport.hu)
A korábbi Barcelona-játékosok, klubelnökök és szövetségi kapitányok között.
márc. 15
0:40
Négyes döntőbe jutott a Sopron az Euroligában (Infostart)
A Sopron Basket hazai pályán 67-46-ra legyőzte a török Fenerbahcét szerdán a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, így 2-1-es összesítéssel megnyerte a párharcot és fennállása során másodszor jutott a négyes döntőbe.
márc. 15
0:42
Messi háromszor villant, ez már sok volt a Chelsea-nek (She)
Lionel Messi főszereplésével a Barcelona 3–0-verte odahaza a Chelsea-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, és ezzel az idegenbeli döntetlen után kényelmesen továbbjutott a helyzeteket rontó, kétszer kapufáig jutó vendégek ellen. A duplázó Messi egy gólpasszt is kiosztott, de nem ezért marad számára feledhetetlen a mérkőzés: előbb
márc. 15
0:43
A Barca–Chelsea szünetében sorsolták ki a Rába ETO ellenfelét (m4sport.hu)
Az UEFA Futsal Cup elődöntőjében.
márc. 15
0:44
Sima Barca-siker, rekorddal ment tovább a Bayern (Infostart)
Az FC Barcelona magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott a vendég Chelsea felett szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így 4-1-es összesítéssel jutott tovább. A Bayern München kettős győzelemmel búcsúztatta a Besiktas együttesét.
márc. 15
0:46
Kép: hibátlan illusztráció Diego Costa és Conte kapcsolatáról (She)
Mint ismert, Diego Costa a Chelsea-től tért vissza az Atlético Madridhoz, miután megromlott a kapcsolata Antonio Conte menedzserrel. Az olasz szakember nem játszatta, a futballista pedig inkább visszatért korábbi sikerei színhelyére. Azt pedig, hogy milyen „felhőtlen” kapcsolatban van előző edzőjével, az alábbi kép remekül mutatja – Costa kisatíroz
márc. 15
0:47
A Barcelona esélyt sem adott a Chelsea-nek (m4sport.hu)
Egy percig sem volt kérdés, melyik csapat lesz ott a BL legjobb nyolc csapata között.
márc. 15
0:50
Kép: Neymar is elbúcsúzott az elhunyt Stephen Hawkingtól (She)
Március 14-én, 76 évesen elhunyt Stephen Hawking, az elméleti fizika kiemelkedő képviselője. A hosszú ideig a baseballsztár Lou Gehrighez és az amerikaifutball-játékos Steve Gleasonhoz hasonlóan amiotrófiás laterálszklerózisban (ALS-ben) szenvedő, s emiatt szinte teljesen mozgásképtelenné váló tudóst sokan gyászolják – a brazil futballcsillag, Neym
márc. 15
0:51
Dembélé elöl és hátul is villant a Chelsea ellen – videó (m4sport.hu)
„Ezért szerződtették egy teherautónyi lóvéért” – méltatta Hajdú B. István a húszéves francia csatárt.
márc. 15
0:54
NB III: „mágikus” 86. perc – a Makónak 3, a Szentlőrincnek 1 pontot jelentett (She)
Mint ismeretes, a pályák használhatatlansága miatt rengeteg mérkőzés elmaradt a labdarúgó NB III 17. fordulójában. Szerdán ezek közül három találkozót pótoltak be. A Közép-csoportban a Dunaújváros hazai pályán hiába vezetett már két góllal is a Szentlőrinc ellen, végül egy 86. percben kapott találat miatt meg kellett elégednie a döntetlennel. A
márc. 15
0:58
UEFA Futsal Cup: a Sportinggal játszik az ETO az elődöntőben (She)
A Rába ETO a lisszaboni Sporting CP csapatával találkozik az UEFA Futsal Cup elődöntőjében.
márc. 15
1:02
BL: három spanyol, két-két angol és olasz – a további menetrend (She)
Utolsóként a Barcelona labdarúgócsapata jutott a negyeddöntőbe a Bajnokok Ligájában, így teljessé vált a legjobb nyolc mezőnye. Három spanyol, két-két angol és olasz, valamint egy német klub küzd majd az elődöntőbe kerülésért.
márc. 15
1:06
BL: Conte szerint a pech és Messi miatt veszítettek (She)
Lionel Messi főszereplésével a Barcelona 3–0-ra megverte odahaza a Chelsea-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, és ezzel az idegenbeli döntetlen után kényelmesen továbbjutott a helyzeteket rontó, kétszer kapufáig jutó vendégek ellen. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
márc. 15
1:10
Southampton: Mark Hughes váltja Mauricio Pellegrinót (She)
Az idény végéig Mark Hughes irányítja a Southampton labdarúgócsapatát. A korábbi kiváló walesi csatár az argentin Mauricio Pellegrinót váltja a menedzseri poszton.
márc. 15
1:14
MK: Herczeg András nem akar úgy járni, mint a Man. United (She)
Két, gyengébb formában lévő csapat találkozott szerdán a Bozsik-stadionban, ugyanis a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Budapest Honvéd hazai pályán fogadta a DVSC-t. A 0–0-ra végződő mérkőzés után így értékelt a két vezetőedző:
márc. 15
6:45
NBA: két végjátékban hős lett, a harmadikat elszúrta (She)
Jayson Tatum, a hat sérültet nélkülöző Boston Celtics kosárlabdázója a rendes játékidőben és az első hosszabbításban is egyenlített kosarával a Washington ellen, kiharcolva a túlórát, illetve annak folytatását, de a második plusz öt percben egypontos hátrányban hárompontost hibázott a dudaszó pillanatában, így a Wizards nyerte meg az izgalmas össze
márc. 15
6:57
NHL: több mint három meccs óta gólképtelen a kanadai csapat (She)
Az Anaheim otthonában sem szerzett gólt a Vancouver Canucks a tengerentúli profi hokiligában, így már több mint három mérkőzés, tíz harmad óta gólképtelen a kanadai együttes az NHL-ben.
márc. 15
7:33
Tenisz: Csung Hjon Indian Wellsben is remekel (She)
Azután, hogy az Ausztrál nyílt teniszbajnokságon élete első Grand Slam-elődöntőjét vívta Csung Hjon, a dél-koreai teniszező először jutott be a legjobb nyolc közé ATP 1000-es versenyen. Indian Wellsben legközelebb Roger Federerrel játszik.
márc. 15
7:45
NB I: Pintér vezeti az FTC–Puskás Akadémiát – bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a 2017–2018-as NB I-es szezon 23. fordulójának játékvezetői küldését, amelyből kiderül, hogy Pintér Csaba fújja a sípot a szombat 19.30-kor kezdődő Ferencváros–Puskás Akadémia mérkőzésen.
márc. 15
7:45
Messiék elkalapálták a Chelsea-t (HírTV)
A Barcelona 3–0-ra verte odahaza a Chelsea-t a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján.
márc. 15
7:57
NFL: hét csapat igazolt új kezdő (?) irányítót a piac első napján (She)
Az elmúlt hetekben nem hivatalosan kiszivárgó sajtóhírek miatt a korábbiaknál sokkal csendesebb volt az NFL 2018-as holt szezonjának hivatalos nyitó napja, amelyen elsősorban az eddig is ismert szerződéseket írták alá. Azért néhány érdekesség így is történt.
márc. 15
8:09
Tragikus nap után született meg a soproni kosárcsoda (m4sport.hu)
Alaina Coates édesapja halála miatt nem tud csatlakozni a csapathoz.
márc. 15
8:21
MK: Az előző évad csoda volt, most a kupa a tét – Eppel (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Budapest Honvéd hazai pályán nem bírt a DVSC-vel, 0–0-ra végződött a találkozó. Eppel Márton az első félidőben büntetőt hibázott. Vele beszélgetett a meccs után az NSO Tv stábja.
márc. 15
8:21
Messi duplázott, továbbment a Barcelona és a Bayern is (ATV)
Az FC Barcelona 3-0-ás győzelmet aratott a vendég Chelsea felett szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így 4-1-es összesítéssel jutott tovább. A másik párharcban a Bayern München kettős győzelemmel ejtette ki a török Besiktas együttesét.
márc. 15
8:24
Váratlan fordulat, erre senki nem számított Győrben (Ripost)
Az eddigi legerősebb keret dolgozhat majd a kezei alatt.
márc. 15
8:42
Új információk a magyar sportoló sérülésérő: videón mondta el, mi van vele (Blikk)
Hanga Ádám térdsérülése mégsem súlyos, a Barcelona magyar kosarasa akár már két hét múlva újra játszhat. A katalán klub idén nem szerepelt jól az Euroligában, erről a DIGI Sport híradójának nyilatkozó magyar kosaras elárulta: azzal vigasztalják magukat csapattársaival, hogy pár év múlva úgyis mindenki csak azt tudja majd, hogy idén a Barcelona megn
márc. 15
8:57
Palvin Barbara is ott volt a Barcelona–Chelsea-n – KÉP (She)
A magyar szupermodell, Palvin Barbara is ott volt szerda este a Camp Nouban a Barcelona–Chelsea Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, amelyet a katalánok 3–0-ra megnyertek, így 4–1-es összesítéssel a legjobb nyolc közé jutottak. Palvin Barbara amellett, hogy a helyszínen szurkolhatott, még egy, a nevével ellátott Barcelona-mezt is kapott.
márc. 15
8:59
Dupla hosszabbítást nyert a Washington Bostonban (She)
Jó pár meghatározó játékosát nélkülözte a Celtics az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) ma hajnali játéknapján, ezt pedig extra túlórában ugyan, de ki tudta használni a Wizards – ugyanúgy hosszabbításban maradt alul a Heat, a Milwaukee pedig Orlandóban bukott el egy kötelező mérkőzést. Nyugaton a szintén erősen tartalékos GSW viszont nem hibázott
márc. 15
9:09
BL: „Érthetetlen, megengedhetetlen” – 8–1 után a Bayernnél (She)
Bár a Bayern München szerdán 3–1-re legyőzte a Besiktast Isztambulban és 8–1-es összesítéssel a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe jutott, egyes játékosok nem elégedettségüknek adtak hangot, hanem a hibákat emelték ki, és azt fejtegették, miben lehetne még jobb a csapat.
márc. 15
9:15
Állati a buli – egy cica lopta el a show-t a Bayern BL-meccsén (m4sport.hu)
Reméljük, ép bőrrel megúszta a kalandot.
márc. 15
9:21
Kép: Nikolics Nemanja is eltörpül a sztárkosaras mellett (She)
Nikolics Nemanja, a magyar labdarúgó-válogatott és az MLS-ben szereplő Chicago Fire csatára a helyszínen tekintette meg a Chicago Bulls–Los Angeles Clippers (106–112) NBA-mérkőzést, melyet követően a Clippers két szerb kosárlabdázójával, Milos Teodosziccsal és a 222 centiméter magas Boban Marjanoviccsal fotózkodott.
márc. 15
9:21
Német helyett Németh ült le a kispadra (Azenpenzem)
Bernd Storck októberi távozása óta több német szakember, köztük az U19-es korosztályos válogatott szövetségi edzője, Marcus Jahn sincs már az MLSZ alkalmazásában.
márc. 15
10:09
Hoffenheim: Szalai Ádám új erényeket csillogtatott meg (She)
Nico Schulz, a német élvonalbeli Hoffenheim labdarúgója a klub hivatalos honlapjának elmondta: Szalai Ádám az egyik legjobb barátja a csapatnál, a magyar válogatott támadó nemrég egy „csaknem tökéletes vacsorával” vendégelte meg társait.
márc. 15
10:21
Barcelona: Iniesta a távozást fontolgatja, hamarosan dönt (She)
Andrés Iniesta a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját követően elárulta, benne van a pakliban, hogy távozik az FC Barcelonától.
márc. 15
10:21
Lenyűgöző adatok Messi 100 BL-gólja mögött (m4sport.hu)
Az ötszörös aranylabdás argentin Cristiano Ronaldónál is gyorsabban jutott el a századosi címig.
márc. 15
10:23
Eb 2020: késik a bukaresti stadion építése, B-terv jöhet (She)
Előfordulhat, hogy Bukarest nem tudja fogadni a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság csapatait, hiszen az új Nemzeti Stadionnak még a megvalósítási terve sem készült el, pedig két év múlva a 12 országban megrendezendő kontinenstorna három csoportmérkőzését és a nyolcaddöntő egyik összecsapását is a román főváros pályázata nyerte el.
márc. 15
10:30
Kínos fotó, Neymar ezúttal túl messzire ment (Ripost)
A jelenleg sérült sztár furcsa módon emlékezett meg a tudósról.
márc. 15
10:33
FIFA-világranglista: nem játszottunk, de egy helyet rontottunk (She)
Magyarország egy helyet rontva az 50. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján.
márc. 15
10:45
Nem győzték dicsérni Messit az edzők a Barca-Chelsea után (m4sport.hu)
„Hatalmas luxus, hogy a csapatunkban tudhatjuk őt."
márc. 15
10:57
Hamilton: Meglepetést hozhat Ausztráliában a Red Bull fejlesztése (m4sport.hu)
A címvédő szerint már az első hétvégén élre állhatnak, ha igazak az új csomagjukról szóló pletykák.
márc. 15
11:09
Milan: hamarosan arab kézbe kerülhet a klub – sajtóhír (She)
Hamarosan újabb tulajdonosváltás történhet az olasz Milannál, a dubai uralkodó család egyik tagja ugyanis kész megvásárolni a piros-feketéket, akik tizenegy hónapja kerültek a kínai Li Jung-hung tulajdonába.
márc. 15
11:11
Női kézilabda: távozik a CSM Bucuresti BL-győztes irányítója (She)
A szezon végén távozik a CSM Bucuresti svéd válogatott irányítója, Isabelle Gulldén, aki a nyártól a Brest Bretagne játékosa lesz. A hírt mindkét női kézilabdacsapat megerősítette, Gulldén három szezonra kötelezte el magát új klubjához.
márc. 15
11:13
Honvéd: „Marco Rossi tudta fanatizálni a csapatot, ez most nincs meg” (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Budapest Honvéd hazai pályán nem bírt a DVSC-vel, 0–0-ra végződött a találkozó. A meccs előtt az NSO Tv stábja a kispesti szurkolókkal beszélgetett a csapat tavaszi szerepléséről.
márc. 15
11:21
Sikerült összekapnia magát a gyorskorisoknak a vb-re (m4sport.hu)
Nem volt egyszerű az euforikus állapotból magukhoz térni.
márc. 15
11:45
A Stoke menesztett edzőjét nevezte ki a Southampton (m4sport.hu)
A Szentek is a kiesés ellen küzdenek.
márc. 15
11:57
Barcelona: lábujjtörés miatt kidőlt az alapember (She)
A Barcelona bejelentette, hogy három hétig nem számíthat Sergio Busquetsre, akinek jobb lába ötödik ujjában eltörött az egyik csontja.

Keresés