2018. március 24. szombat

márc. 24
0:09
Válogatott: Az első húsz percben aludtunk, kaptunk is két pofont – Böde (She)
Böde Dániel csereként lépett pályára a kazahok ellen 3–2-re elvesztett felkészülési mérkőzésen, amely után elmondta, szerinte miért kaptak a meccs elején gyorsan két gólt. Szóba került, hogy mit mondott a találkozó után Georges Leekens szövetségi kapitány a csapatnak, valamint a szurkolók meccs közbeni hazamenetele, illetve a skótok elleni találkoz
márc. 24
0:13
Cenzúrázva – Csillag Péter publicisztikája (She)
A Nemzeti Sport interjút közölt a héten Javier Zanettivel, az Internazionale elnökhelyettesével, a milánói klub korábbi Bajnokok Ligája-győztes...
márc. 24
0:21
Naésaztán – Deák Zsigmond jegyzete (She)
Minden kezdet nehéz, tartja a mondás néhány száz éve, annál biztosan régebben, mint amióta létezik a magyar labdarúgó-válogatott, amely 1902 okt...
márc. 24
0:25
Válogatott: nevető kazahok, padlón a magyarok – galéria (She)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott 3–2-es vereséget szenvedett Kazahsztántól, a debütáló Georges Leekens szövetségi kapitány irányításával. Idézzük fel a látottakat fotósaink legjobb képeiből készült galériánkkal!
márc. 24
0:33
Tenisz: Babosnak a 2. forduló lett a végállomás Miamiban (She)
A Miamiban zajló kemény pályás női tenisztorna 2. fordulójában Babos Tímea két szettben kikapott a lett Jelena Ostapenkótól.
márc. 24
0:45
Női kézi: csökkentették a DVSC büntetését (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) fellebbviteli bizottságának döntése értelmében mégsem lesz zárt kapus a DVSC-TVP következő három hazai bajnoki mérkőzése.
márc. 24
0:49
NS Hosszabbítás: Miklós Magda legyőzte a dicső Szovjetuniót (She)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk:
márc. 24
3:15
Titokban békülnek Hosszúék: közösen járják a várost, második nászútra is mentek (Blikk)
Nő a remény, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka (28) és amerikai edző-férje, Shane Tusup (29) megmenti a házasságát!
márc. 24
3:45
Sebastian Vettelé az utolsó edzés Räikkönen és Ericsson előtt (She)
A harmadik és egyben utolsó szabadedzéssel folytatódott a 2018-as Formula–1-es szezonnyitó programja Melbourne-ben. A nedves pályán kezdődő edzés végén már felszáradt az aszfaltcsík az Albert Parkban, ekkor futotta a gyakorlás legjobb idejét Sebastian Vettel a Ferrarival, ahogy csapattársa, Kimi Räikkönen és a Sauberrel Marcus Ericsson is ekkor ugr
márc. 24
4:30
Rémálmáról mesélt a világsztár: Messi retteg a jövőjétől (Ripost)
Az argentin futballklasszis nem tudja, mihez kezd a visszavonulása után. A hazájáért is aggódik.
márc. 24
5:15
Vettel slickgumin nyerte az esős harmadik edzést (m4sport.hu)
Ez történt az Ausztrál Nagydíj esős harmadik szabadedzésén!
márc. 24
5:21
F1: a Ferrarié az utolsó edzés, Ericsson a 3. a Sauberrel (She)
Szombat hajnalban nedves pályán rendezték a Formula–1-es idénynyitó nagydíj 3. szabadedzését, melynek a végén a két Ferrari a már-már felszáradt pályán megfutotta a leggyorsabb köröket. Sebastian Vettelénél jobbat senki sem ment: csapattársa, Kimi Räikkönen majd másfél másodperccel volt lassabb nála, míg a harmadik helyre meglepetésre az Alfa Romeo
márc. 24
5:45
Ricciardo maga alatt: kegyetlennek érzi a büntetést (m4sport.hu)
Ésszerűtlennek és kegyetlennek tartja Daniel Ricciardo a pénteken kapott három rajthelyes büntetését. Főnöke még nem látta ennyire mérgesnek versenyzőjét.
márc. 24
6:27
10 részes F1-es dokumentumsorozatot készít a Netflix (m4sport.hu)
A királykategória megállapodást kötött az amerikaiakkal, akik exkluzív felvételekkel számolhatnak be a 2018-as szezonról.
márc. 24
6:45
F1: Bottas csúnya balesete miatt szakították félbe az időmérőt – ÉLŐ (She)
Mozgalmasan telt az Ausztrál Nagydíj harmadik szabadedzése, mely kezdetén még extrém esőgumikon körözött a mezőny. A körülmények viszont folyamatosan javultak, így az edzés utolsó perceiben is szorgosan rótták a köröket a versenyzők a melbourne-i aszfaltcsíkon. A leintéskor Sebastian Vettel állt az élen, így Lewis Hamilton és a Mercedes két pénteki
márc. 24
6:47
Felkészülés: Peru a horvátok ellen megvédte „vb-címét” (She)
Peru 2–0-ra legyőzte Horvátországot a két labdarúgó-válogatott Miamiban megrendezett felkészülési mérkőzésén. Mexikó Izlandnak lőtt hármat Kaliforniában.
márc. 24
7:09
NBA: Stephen Curry visszatért, aztán újra megsérült (She)
Hat kihagyott mérkőzés után visszatért a pályára Stephen Curry, a Golden State Warriors kosárlabdacsapatának szupersztárja, hogy aztán az Atlanta Hawks elleni NBA-mérkőzésen térdsérülés miatt idő előtt le kelljen mennie a parkettről. A kaliforniai klubnál remélik, nem súlyos az újabb sérülése. A találkozót egyébként 106–94-re megnyerte a Warriors.
márc. 24
7:21
NHL: felállt a padlóról a Pittsburgh, hogy aztán kiüssék (She)
A Pittsburgh Penguins kétgólos hátrányt ledolgozva kiharcolta a hosszabbítást a New Jersey ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, hogy aztán a ráadás 27. másodpercében Taylor Hall eldöntse a Devils javára az összecsapást.
márc. 24
7:33
Ökölvívás: profi gála a legendás bokszoló emlékére (She)
A névadó fiával egyeztetve a Feja Promotion szombaton 17 órától Kistarcsán rendezi meg az I. Papp László profi ökölvívógálát.
márc. 24
7:39
Ezek a fiatalok menthetik meg a magyar focit (Ripost)
Továbbra is veretlen a labdarúgó Eb-selejtezőkön az ezúttal Ciprust 4-0-ra legyőző magyar U21-es válogatott. A remekül játszó fiatalok közül többen bekerülhetnek majd a jövőben Georges Leekens keretébe a nemzeti csapatnál.
márc. 24
7:45
NFL: így lett a Seattle bajnoka az egyes számú közellenség (She)
Az első éveiben állandóan a száját járató, de azóta lecsillapodó és a liga legjobbjai közé tartozó Richard Sherman Seattle-ből San Franciscóba költözött, miután a Seahawks kivágta, hogy a szurkolók legnagyobb felháborodására a rivális 49ers színeiben folytassa a pályafutását.
márc. 24
8:15
Babos Tímea kikapott Miamiban (Infostart)
Babos Tímea két szoros szettben kikapott a hatodik kiemelt lett Jelena Ostapenkótól a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna női versenyének második fordulójában.
márc. 24
8:21
Videó: Bottas összetörte a Mercedest az időmérőn (She)
Rosszul kezdődött a 2018-as F1-idény a Mercedes pilótájának, Valtteri Bottasnak: a 28 esztendős finn az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén túl szélesen vette az egyik kanyart, megcsúszott a füvön, és a korlátnak csapódott – szerencsére csak az autónak esett baja.
márc. 24
8:23
F1: Hamilton odacsapott, hetedszer indulhat az élről Ausztráliában (She)
A Mercedes világbajnoki címvédője, Lewis Hamilton nyerte az idénynyitó Ausztrál Nagydíj időmérőjét és várhatja az élről a vasárnap magyar idő szerint 7.10 órakor rajtoló versenyt, mellőle a ferraris Kimi Räikkönen indulhat. Harmadiknak a négyszeres világbajnok Ferrari pilóta Sebastian Vettel indulhat. Az időmérő harmadik szakaszának elején a finn V
márc. 24
8:27
Böde: „A mester mondott pár szót, de nem jó az angolom, nem értettem, a többiek meg nem fordították le” (444.hu)
Le lettek vonva a Kazahsztán elleni vereség tanulságai.
márc. 24
8:27
Csapnivaló bemutatkozás (Azenpenzem)
Georges Leekens tegnap 3-2-es vereséggel debütált a magyar labdarúgó-válogatott élén. Teljes tárházát láthattuk annak, mi az, ami nem megy.
márc. 24
8:27
Hamilton körrekorddal a pole-ban, a Ferrarik fél másodpercen kívül (m4sport.hu)
A Mercedes regnáló világbajnoka körrekorddal szerezte meg a pole-t a 2018-as szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra.
márc. 24
8:33
Az egyik Mercedes a pole-ban, a másik darabokban (She)
Lewis Hamilton rajtelsőségével indul a 2018-as F1-es szezon. A Mercedes címvédőjénél senki sem volt gyorsabb az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, azonban nem lehet teljes mértékben boldog a Mercedes, ugyanis Valtteri Bottas csúnyán összetörte az autóját. Hamiltont a két ferraris követi Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel sorrendben. A nap meglepetésembere
márc. 24
8:42
Most lebuktak: Újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup - fotók (Ripost)
Óriási örömhír! Minden erejükkel házasságuk megmentésén dolgoznak Hosszú Katinkáék! Egy budai étteremben buktak le! Izgalmas fotók készültek róluk.
márc. 24
8:45
F1: Hamilton odacsapott, hetedszer indulhat az élről Ausztráliában (She)
A Mercedes világbajnoki címvédője, Lewis Hamilton nyerte az idénynyitó Ausztrál Nagydíj időmérőjét és várhatja az élről a vasárnap magyar idő szerint 7.10 órakor rajtoló versenyt, mellőle a ferraris Kimi Räikkönen indulhat. Harmadiknak a négyszeres világbajnok Ferrari pilóta Sebastian Vettel indulhat. Az időmérő harmadik szakaszának elején a finn V
márc. 24
8:45
Ausztrál Nagydíj: versenyzői nyilatkozatok az időmérő után (m4sport.hu)
Így értékeltek a főszereplők.
márc. 24
8:57
Origo: „A szurkolók szerint a belga kapitány megérdemli a bizalmat” (444.hu)
Nincs az a valóság, ami túl kemény ahhoz, hogy a fideszes média Orbán-szobrot tudjon faragni belőle.
márc. 24
9:09
Felkészülés: zárt kapus Vidi–DVTK Pasaréten (She)
Kihasználja a válogatott mérkőzések miatti szünetet a Videoton és a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata, szombaton felkészülési meccsen csapnak össze.
márc. 24
9:15
Babos Tímea egyesben is búcsúzott Miamiban (Blikk)
Babos Tímea két szoros szettben kikapott a hatodik kiemelt lett Jelena Ostapenkótól a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna női versenyének második fordulójában.
márc. 24
9:15
Bottas túlerőltette – de megtört-e az önbizalma is? (m4sport.hu)
A finn elismerte hibáját, elődje szerint Lewis Hamilton csúcsformája is nyomaszthatja.
márc. 24
9:17
Nem érezte jól magát a pályán a Garros címvédője ellen Babos (m4sport.hu)
Sajnálja a kiesést, mert sok esélye volt.
márc. 24
9:21
Emlékezés: Arany pillanatok kiállítás Nyíregyházán is (She)
Hatvanöt esztendeje annak, hogy a magyar futballválogatott a londoni Wembley Stadionban 6:3-ra legyőzte az angolokat. A Puskás Intézet ebből az alkalomból Nyíregyházán is bemutatja „Arany pillanatok" című kiállítását.
márc. 24
9:27
Böde: A mester mondott pár szót, de nem jó az angolom, nem értettem (ATV)
Csalódottan nyilatkoztak a magyar labdarúgó-válogatott játékosai péntek este a világranglista 136. helyén álló kazahoktól elszenvedett 3-2-es hazai vereség után.
márc. 24
9:33
Böde Dani megint ledobta az őszinteségbombát: „Mondott valamit a mester, de nem értettem” (Blikk)
Böde Dániel csalódottan értékelte a kazahok elleni pénteki kínos vereséget.
márc. 24
9:33
Konferencia: a sportmanipuláció elleni fellépés volt a téma (She)
A Nemzeti Versenysportszövetség sikeres konferenciát szervezett , amelyen a sportmanipuláció elleni fellépés volt a téma.
márc. 24
9:45
NB II: korábbi Honvéd-támadó érkezett a Szeged 2011-hez (She)
Fél évre írt alá a 28 éves szerb jobbszélső, Borisz Zsivanovics a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011-Grosics Akadémia csapatában folytatja pályafutását.
márc. 24
9:45
Meglepő vallomás, Dzsudzsák szerint elfogyott a türelem (Ripost)
A nemzeti csapat kínos, 3-2-es vereséget szenvedett Kazahsztántól.
márc. 24
9:47
Rangadót nyert a Spurs és a Celtics, Stephen Curry ismét megsérült (She)
Hat kihagyott mérkőzés után visszatért Stephen Curry az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, ám alig egy félidő játék után ismét kidőlt, ezúttal a térde sérült meg – nélküle is nyert a Warriors, de nem lehetnek nyugodtak Steve Kerrék. Hosszabbításban, LaMarcus Aldridge karriercsúcsával hozta a Jazz elleni rangadót a Spurs, Por
márc. 24
9:57
Hamilton Vettelnek: Csak le akartam törölni a mosolyt az arcodról (m4sport.hu)
Egymást kóstolgatta a két négyszeres bajnok a sajtótájékoztatón. Középpontban a Mercedes bűvös motormódja.
márc. 24
10:03
Képeken a meglehetősen elbaltázott, fájdalmas Leekens-bemutatkozás (m4sport.hu)
Nem épp szívderítő.
márc. 24
10:09
NB II: megműtötték a gyirmóti védőt, egy hónapot kihagy (She)
Megműtötték Lengyel Dánielt, az NB II-es Gyirmót FC Győr 29 éves védőjét.
márc. 24
10:09
Alonso megkönnyebbült (m4sport.hu)
A Q3 nem jött össze, mégsem csalódott.
márc. 24
10:15
Hamilton indul az élről az Ausztrál Nagydíjon (ATV)
A négyszeres világbajnok és címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a szezonnyitó Forma-1-es Ausztrál Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti meg az élről.
márc. 24
10:21
Válogatott: Ezt a kérdést ne nekem, én egy játékos vagyok – Szalai (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 3–2-es vereséget szenvedett a kazahoktól a hazai pályán játszott felkészülési mérkőzésen. A találkozó után a mieink első gólját szerző Szalai Ádám az NSO Tv-nek elmondta, miért kaptak az első félidő elején gyorsan két gólt és miért érdemelte meg ellenfelük a győzelmet. Emellett kitért arra is, érzékelték-e, hogy a szur
márc. 24
10:27
Büntetés vár Bottasra (m4sport.hu)
Daniel Ricciardo után az élmezőny újabb tagja kap büntetést Ausztráliában.

Keresés