2018. március 14. szerda

márc. 14
0:18
BL: Mourinho egymilliárd fontot költött, mégis így játszanak a csapatai – F. de Boer (She)
Miután a Manchester United némi meglepetésre hazai pályán búcsúzott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Sevilla elleni 2–1-es vereséggel, az MU menedzserébe, José Mourinhóba jókorát rúgott Frank de Boer. A holland tréner – aki Marcus Rashford miatt került „távolsági szóváltásba” Mourinhóval – elég kíméletlenül használta ki a ziccert.
márc. 14
4:12
Rossz hírek érkeztek: romlott Mészöly Kálmán állapota (Blikk)
– Nehéz meccset vív a gyógyulásáért Mészöly Kálmán (76). A Vasas és a magyar válogatott korábbi labdarúgója másfél hónapja van kórházban. Már úgy tűnt, minden rendben van, javult az állapota, de néhány napja kellemetlen húgyúti fertőzéssel küzd, a láza is felszökött.
márc. 14
5:06
Babosék elődöntőbe jutottak az Indian Wells-i tenisztornán (Infostart)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal magabiztos győzelemmel bejutott a legjobb négy közé az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna női párosversenyében.
márc. 14
5:54
Az MLSZ változtat a fiatalszabályon (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségi ülésén elfogadta a klubok új ösztönzési rendszerét, amelynek középpontjában a tehetséges játékosok kinevelése áll.
márc. 14
6:39
Mourinho: „A Man. Unitednek nem újdonság, hogy kiesik a BL-ből” (m4sport.hu)
A portugál saját sikereivel védekezett a Sevillától elszenvedett kínos vereség után.
márc. 14
7:12
Aggódnak az orvosok, új információk Mészöly Kálmán állapotáról (Ripost)
Eredetileg az ünnepekre engedték volna haza a legendás focistát. Sajnos most változhat ez a terv.
márc. 14
7:15
Amikor még a halott is feltámadna (Azenpenzem)
Isztambulban nyerni a Fenerbahce sztárokkal teletűzdelt női kosárlabda-csapata ellen nem tűnt reményteljes vállalkozásnak, aztán megtörtént – a csoda, a bravúr, a fantasztikus győzelem.
márc. 14
7:30
BL: „akasztják a hóhért”, így kapott kötényt Alexis Sánchez – videó (She)
A Sevilla kedden 2–1-re nyert az Old Traffordon a Manchester United vendégeként, ezzel továbbjutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből. A találkozón Franco Vázquez pimasz kötényt adott Alexis Sáncheznek. Íme!
márc. 14
7:32
NBA: történelmi tripla dupla egy fantasztikus játéknapon (She)
Sok mérkőzés, sok esemény az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján: Russell Westbrook tripla duplával (32 pont, 12-12 lepattanó és assziszt) vezette győzelemre az Oklahomát az Atlanta otthonában; LeBron James hasonló bravúrral (28 pont, 13 lepattanó, 11 assziszt) segítette nyerni a Clevelandet a Phoenix vendégeként;
márc. 14
7:54
BL: a Sahtar-játékos átlökte a reklámtáblán a labdaszedőt – videó (She)
Sportemberhez méltatlanul viselkedett Facundo Ferreyra, a Sahtar Doneck argentin labdarúgója az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján. Az ukránok támadója csúnyán ellökött egy labdaszedőt, ezért a játékvezetőtől sárga lapot kapott. A Sahtar 1–0-ra kikapott, így nem jutott tovább.
márc. 14
8:18
BL-rangadók füvön és vízben - sportműsor (Infostart)
A tenisz, a kosárlabda és a kerékpár kedvelőinek is érdemes leülni a képernyő elé.
márc. 14
8:18
MK: Apu az én meccsemet sohasem fogja közvetíteni – Gundel-Takács Bence (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén az Újpest FC a másodosztályú listavezető MTK-t fogadta, és 2–1-es győzelmet aratott hazai pályán. A találkozón debütált a lila-fehérek első csapatának kapujában az ismert sportkommentátor, Gundel-Takács Gábor fia, Bence, akivel az NSO Tv stábja beszélgetett.
márc. 14
8:30
NB II: még sérülések is nehezítik a Sopron helyzetét (She)
Ketten is megsérültek a labdarúgó NB II-ben sereghajtó Sopronban a legutóbbi, Vác elleni bajnokin (1–2).
márc. 14
8:32
BL: nehéz jelzőt találni Pogba pocsék megoldására – videó (She)
Paul Pogba, a Manchester United sztárja a 60. percben, 0–0-s állásnál állt be a Sevilla elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, ám a francia középpályás sem tudta megmenteni csapatát a kieséstől. Pogbának volt egy tőle nem megszokott, rossz átadása, íme!
márc. 14
8:42
MK: Nem dőlt még el semmi – Pintér; A magabiztos győzelem valami más – Bódog (She)
Négy napon belül másodszor játszott Felcsúton Bódog Tamás csapata. A DVTK a múlt szombaton bajnokin a Videoton FC vendégeként lépett pályára a Pancho Arénában, míg kedden a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Puskás Akadémiával mérte össze erejét. A diósgyőriek 1–0-ra nyertek. A mérkőzés után így értékelt a két vezetőedző.
márc. 14
8:54
NHL: emberhátrányba kerültek, azonnal ütöttek belőle két gólt (She)
A keleti első Tampa Bay Lightning kikapott, a Nyugati főcsoportot vezető Nashville Predators győzött az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján.
márc. 14
8:57
Bizakodó elődök a Barcelona-Chelsea BL-nyolcaddöntő előtt (m4sport.hu)
Morata vajon tényleg döntő tényező lehet?
márc. 14
8:59
Vettel: Az ellenfelek befolyásolni próbálták a Pirellit (m4sport.hu)
Nem hiszi, hogy hiteles volt a Mercedes és a Red Bull versenyszimulációja.
márc. 14
9:06
Paralimpia 2018: Balogh Zsolt a 15., Lőrincz Krisztina 24. lett (She)
Bemutatkoztak a magyar versenyzők is a pjongcsangi téli paralimpián szerdán: a látássérült alpesi síző, Balogh Zsolt a 15. helyen zárt óriás-műlesiklásban, Lőrincz Krisztina 24. lett az ülő sífutók sprint viadalán.
márc. 14
9:18
NB I: Bognár MU-csatártól leste el a különleges cselt (She)
Dimitar Berbatov mozdulata inspirálta Bognár István emlékezetes cselét. A  bolgár csatár még akkor mutatta be, amikor a Manchester Unitedban játszott 2008 és 2012 között. A Mezőkövesd középpályása bízik benne, hogy hamarosan a gól is összejön.
márc. 14
9:18
Szívfacsaró szavakkal emlékezett apjára Dárdai (Ripost)
Ezért is hiányzik decemberben elhunyt édesapja a Hertha edzőjének.
márc. 14
9:20
BL: a Sevilla duplázó hőse énekelt a meccs utáni interjúja során – videó (She)
Wissam Ben Yedder, a Sevilla francia támadója két gólt szerzett a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, ezzel a spanyol csapat 2–1-es összesítéssel továbbjutott. A 27 esztendős labdarúgótól a találkozó után az egyik riporter azt kérdezte, mit üzen a Sevilla-drukkereknek a fantasztikus győzelem után, mire Ben Yedde
márc. 14
9:27
Bódog: Rossz meccs volt, de a győzelemnek lehet örülni (m4sport.hu)
Győztes hadvezérek, akik mégis elégedetlenek.
márc. 14
9:30
Videó: egész pályás kosár az Alba válogatott játékosától (She)
Az Alba Fehérvár kedd este 78–76-ra legyőzte a litván Juventus Utenát a férfi kosárlabda FIBA Európa-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, ám összesítésben így is alulmaradt, így kiesett a sorozatból. A találkozón nem maradtak el a látványos kosarak sem, Filipovity Márkó például a saját büntetőjétől dobta a harmadik negyedet lezáró tripláját.
márc. 14
9:39
Produktivitási rendszerrel újítja meg a "fiatalszabályt" az MLSZ (m4sport.hu)
A "fiatalszabály" jó irányba tett lépés volt, de az élvonalban nem minden profi klub számára jelentett valódi ösztönzést, véli a vezető testület.
márc. 14
9:54
BL: legutóbb több mint 10 éve volt ennyi olasz csapat a negyeddöntőben (She)
Az AS Roma és a Juventus is bejutott a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában – pedig az előző tíz idényben egyszer sem fordult elő, hogy egynél több olasz együttes szerepelt volna a negyeddöntőben.
márc. 14
9:56
Arsenal: „Mindenki utálta az öltözőben Alexis Sánchezt!” (She)
Raphael Honigstein neve talán azoknak is ismerős lehet, akik nem olvassák napi szinten az angol és német futballsajtót, a sportújságíró ugyanis Jürgen Kloppról írt 2017-ben életrajzi könyvet. Azt tehát nem lehet mondani, hogy nincsenek kapcsolatai a futballvilágban. És a német szakíró most elárult egy titkot Alexis Sánchezről…
márc. 14
10:09
Felfrissítette a glóriaellenesek rövid memóriáját Jean Todt (m4sport.hu)
Az adott szó megszegése csalódottá teszi, a halál iránti közöny megrémíti az FIA elnökét.
márc. 14
10:15
Bemutatkoztak a magyar versenyzők is a phjongcshangi téli paralimpián (m4sport.hu)
A Balogh, Bocsi duó szombaton műlesiklásban lesz érdekelt.
márc. 14
10:18
Dibusz: A legjobb védelmű csapat nyeri meg a bajnokságot (She)
A négy éve a zöld-fehéreknél szereplő Dibusz Dénes, a Ferencváros labdarúgókapusa az új kapusgenerációról, a bajnoki címről, a megbecsülésről, a válogatottbeli szerepéről  és a kispesti látogatásáról is beszélt a Nemzeti Sportnak.
márc. 14
10:21
Gyászol az ország, váratlanul elhunyt a legendás szövetségi kapitány (Ripost)
A röplabdában és a labdarúgásban is sikereket ért el.
márc. 14
10:27
Baran Ádám: Markáns választ adtunk a kétkedőknek (m4sport.hu)
Tripláznának a békéscsabai lányok.
márc. 14
10:30
Úszás: két hónapja távozott, most visszatért Tusupékhoz Földházi (She)
Visszatért az Iron Aquaticshoz, és újra Shane Tusuppal edz az Európa-bajnoki bronzérmes Földházi Dávid – számolt be róla a Bors.
márc. 14
10:51
Talán ezért is mellőzi Mourinho a franciát (m4sport.hu)
Jókora pofont kapott José Mourinho a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A Manchester United az első mérkőzésen 0-0-ás döntetlen játszott Sevillában, majd a visszavágón az Old Trafforban Ben Yedder vezérletével az andalúz csapat némi meglepetésre 2-1-es győzelmet aratott kiejtve ezzel a portugál mester Vörös Ördögeit.
márc. 14
10:54
Westbrook történelmi mérföldkőhöz ért, nyert a Cavs és a Spurs is (She)
NBA-pályafutása századik tripla dupláját produkálta hajnalban Russell Westbrook az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, ezzel újabb fontos győzelemre vezette az OKC-t – Nyugaton egyébként is minden, playoffért igyekvő csapat nyert, kivéve a Denvert, amely parázs meccsen kapott ki a Lakerstől. Keleten nem hibázott a Toronto, Le
márc. 14
10:56
Labdarúgás: rosszabbodott Mészöly Kálmán állapota (She)
„Sajnos, a múlt hét végén kicsit rosszabbodott” – számolt be Mészöly Kálmán állapotáról a Vasas legendájának fia, Mészöly Géza a Blikknek.
márc. 14
11:06
NBA: a címvédőnek még legalább négy meccsre nélkülöznie kell Curryt (She)
Stephen Curry bokája egyelőre nem alkalmas a játékra, így az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Golden State Warriorsnak még legalább négy mérkőzésen nélkülöznie kell őt.
márc. 14
11:08
CEV-kupa: hátrányban a magyar érdekeltségű csapatok (She)
Sándor Renáta csapata, az Allianz MTV Stuttgart és Szakmáry Gréta együttese, az ugyancsak német SSC Palmberg Schwerin is hazai pályán kapott ki a női röplabdázók második számú európai sorozata, a CEV-kupa elődöntőjének első meccsén.
márc. 14
11:10
Tenisz: búcsúzott a Fucsovicsot legyőző Cilic Indian Wellsben (She)
A horvát Marin Cilic nem jutott be az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna férfi versenyének nyolcaddöntőjébe, a harmadik fordulóban kikapott a német Philipp Kohlschreibertől.
márc. 14
11:12
Hertha: Sok hazai edző előre akar lépni, de félretolják – Petry (She)
A Bundesligában szereplő Hertha BSC kapusedzője, Petry Zsolt a delmagyar.hu-nak adott nyilatkozatában beszélt Dárdai Pál vezetőedzőről, a saját elképzeléseiről, a válogatottról, és arról is, hogy hogyan látja a hazai futballt.
márc. 14
11:18
Puskás Akadémia: „Győzni megyünk a Groupama Arénába” (She)
Négy napon belül másodszor játszott Felcsúton Bódog Tamás csapata. A DVTK a múlt szombaton bajnokin a Videoton FC vendégeként lépett pályára a Pancho Arénában (4–1-re kikapott), míg kedden a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Puskás Akadémiával mérte össze erejét a felcsúti stadionban. A diósgyőriek 1–0-ra nyertek. A mérkőzés után f
márc. 14
11:20
BL: először állhat csak a négy topliga csapataiból a negyeddöntő (She)
Ha a Bayern München nem herdálja el 5–0-s előnyét a Besiktas ellen, akkor először a Bajnokok Ligája 1992 óta íródó történetében csak spanyol, angol, olasz és német klubok, azaz a mai értelemben vett négy legerősebb topliga csapatai alkotják a negyeddöntőt.
márc. 14
11:21
Nem gyanús a Renault kipufogótrükkje, de az FIA résen lesz (m4sport.hu)
Nem ajánlják a csapatoknak a motorbeállításokkal való játszadozást…
márc. 14
11:27
Ferreyrának elborult az agya: a labdaszedő bánta (m4sport.hu)
Hány meccses eltiltást érdemel az ilyen?
márc. 14
11:30
Tíz év alatt a Fraditól a Bundesliga-edzőségig (She)
Néhány héttel ezelőtt rég hallott kézilabdás névről érkezett hír Németországból: a magyarországi pályafutását 2008-ban maga mögött hagyó Ilyés Annamária Bundesliga-csapat edzője lett, február eleje óta ő irányítja a Neckarsulmer SU felnőttegyüttesét. Kézenfekvő volt, hogy az apropó alkalmából kézilabdás légiósainkat bemutató sorozatunkban megh
márc. 14
11:32
Kosár: Ez mérföldkő a sportág hazai történetében – Rátgéber (She)
Szeptemberben nyílik meg Pécsen a Nemzeti Kosárlabda Akadémia Rátgéber László mesteredző irányításával.
márc. 14
11:33
Montella: Ben Yedder volt a különbség az MU és a Sevilla között (m4sport.hu)
Örül játékosa sikerének az olasz edző.
márc. 14
12:03
Parádés csellel etette meg a Roma-játékosokat Ismaily (m4sport.hu)
Igazi varázslat a BL-nyolcaddöntőn.
márc. 14
12:05
Hosszú idő óta először van választása a Red Bullnak (m4sport.hu)
Hátradőlve figyelhetnek a páholyból…
márc. 14
12:18
Férfi kosár NB I: körmendi legenda az újonc szakmai stábjában (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő DEAC Patonay Imrével erősítette meg a szakmai stábját – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.

Keresés