2018. május 1. kedd

máj. 1
6:15
BL: történelmet ír a Real Madrid, ha az idén is döntőbe jut (She)
Értékes új fejezetet írhat az európai labdarúgás történetébe a Real Madrid, ha sikerrel veszi a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntő keddi visszavágóját, és bejut a fináléba.
máj. 1
6:27
NBA: a Boston magabiztosan hozta az első meccset (She)
A Boston Celtics a Terry Rozier (29 pont), Jayson Tatum (28), Al Horford (26) trió vezérletével 117–101-re legyőzte a Philadelphiát az NBA keleti főcsoport-elődöntőjének első mérkőzésén.
máj. 1
7:27
PL: eljárás indult Szalah ellen, de nem tiltották el (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást indított Mohamed Szalah, a Liverpool egyiptomi támadója ellen, mert a hét végi Premier League-forduló Stoke City elleni mérkőzésén megpróbálta megütni Bruno Martins Indit. Kedd reggelre a döntés is megszületett, az egyiptomit nem tiltják el.
máj. 1
7:39
NHL: egyenlített a Tampa Bay, ismét vezet a Vegas (She)
A Tampa Bay hazai pályán, a Vegas idegenben, hosszabbítás után győzött az NHL rájátszásának legutóbbi játéknapján.
máj. 1
7:48
Botrányosan szexi fotó készült a bombázóról, kitört a balhé (Ripost)
Kipakolt a kirúgott pomponlány. Elképesztő, olykor megalázó szabályokat kell betartaniuk. Bezzeg a focistáknak mindent szabad!
máj. 1
8:03
BL: Isco nincs keretben, van azonban visszatérő a Realnál (She)
Nem jött rendbe Isco sérülése, így a spanyol játékos kihagyja a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntő keddi visszavágóját.
máj. 1
8:06
A Bayernnek nem is egy Zidane-átkot kell megtörnie Európa örökrangadóján (m4sport.hu)
Legutóbb a müncheniek tripláztak, több, mint négy évtizede.
máj. 1
8:12
Alli és Kane góljaival nyert a Tottenham (Azenpenzem)
Három mérkőzéssel az idény vége előtt a Tottenham előnye öt pont a Chelsea-vel szemben. Mindkét csapat a Bajnokok Ligája-részvételt jelentő negyedik helyért küzd,
máj. 1
8:15
Rp. gyorskorcsolya: magyar lehet az amerikaiak olimpiai érmese (She)
Amerikai sajtóhírek szerint magyar színekben folytatná a versenyzést John-Henry Krueger, az amerikaiak olimpiai ezüstérmes rövid pályás gyorskorcsolyázója.
máj. 1
8:17
Vasas: véget ért az U-válogatott szélső idénye (She)
Az elmúlt NB I-es fordulóban megtörte a Vasas az öt mérkőzés óta tartó nyeretlen sorozatát, amikor otthonában, a Nagyerdei Stadionban 3–2-re legyőzte a DVSC-t. A siker azonban komoly áldozatot követelt a piros-kékek részéről, Szivacski Donát a második félidő elején ráesett a bal vállára, és rövid ápolás után kiderült, nem folytathatja a játéko
máj. 1
8:36
A BLSZ sampionátó legjobbját keresi kedden Horti Gábor (m4sport.hu)
Az m4sport.hu és a mennyei megyei idén is bemutatja: a Budapest Kupa döntőjét. Május 1. 17 óra.
máj. 1
8:39
Élesebb volt, hozta az elsőt a Boston a Philadelphia ellen (She)
Elöl-hátul gyengén játszott a Sixers, hiába remekelt Joel Embiid, a Terry Rozier, Jayson Tatum, Al Horford trió vezérletsével különösebb gond nélkül szerzett 1–0-s előnyt a 117 pontig jutó Celtics az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában.
máj. 1
8:45
Letépte a magyar zászlót egy román szurkoló a Sepsiszentgyörgy meccsén (Blikk)
Sepsiszentgyörgy – A román labdarúgó-bajnokság élvonalának alsóházi rájátszásában a Dinamo Bucurestit fogadta a Sepsiszentgyörgy.
máj. 1
8:51
Könnygázzal fékezték meg a dühöngő drukkereket, letépték a magyar zászlót (Ripost)
A bukaresti drukkerek nem bírták elviselni a vereséget.
máj. 1
9:03
PL: hiába a top négy, a Chelsea vagy a Spurs lemaradhat a BL-ről (She)
Két forduló van hátra az angol Premier League 2017–2018-as szezonjából, s bár a bajnoki cím eldőlt, a kiesés elkerüléséért, illetve a Bajnokok Ligája-szereplést érő helyekért továbbra is nagy a küzdelem. Utóbbinál még az is előfordulhat, hogy a negyedik pozícióban végző csapat nem indulhat a legrangosabb európai kupasorozatban, igaz, ehhez több
máj. 1
9:12
Magyar lesz az olimpiai ezüstérmes amerikai gyorskorcsolyázó, mert itt több a pénz (444.hu)
Igen, jól értik. Magyarországon több támogatást kap egy olimpiai érmes sportoló, mint az Egyesült Államokban.
máj. 1
9:54
Az utolsó pillanatban több szabálymódosítási javaslat is zöld utat kapott (m4sport.hu)
A cél az előzések számának a növelése!
máj. 1
10:03
Légiósok: Vadócz iskolásokkal focizott Hongkongban – képek (She)
Vadócz Krisztián, a hongkongi Kitchee SC magyar futballistája is részt vett néhány játékostársával egy ünnepélyes iskolalátogatáson. A Sing Yin középiskolában tíz éve létrehozott Jack Akadémia játékosaival négy a négy elleni barátságos meccset is játszottak Vadóczék.
máj. 1
10:05
PAFC: Talán odaérhetünk a harmadik helyre – Radó (She)
A Puskás Akadémia FC öt forduló óta veretlen, a múlt szombaton a kiesés ellen küzdő Balmazújvárost győzte le 3–1-re hazai pályán. A PAFC második gólját a csereként pályára lépő Radó András szerezte, aki nem először volt eredményes a kispadról beszállva. A szezon során korábban még a kieséstől közvetlenül fenyegetett felcsúti csapatnál az újabb
máj. 1
10:27
PL: balhé a West Hamnél – Carrollt hazaküldték edzésről (She)
Áll a bál az angol élvonalbeli West Ham United labdarúgócsapatánál: egybehangzó brit sajtóhírek szerint David Moyes menedzser hazaküldte a hétfői edzésről Andy Carrollt, és a klub eljárást indított a kilencszeres válogatott támadó ellen.
máj. 1
10:29
Arsenal: amerikai mintát követnek? Az MU stábtagja is képben (She)
Az angol Sun úgy tudja, az Arsenalnál José Mourinho manchesteri segédje, Rui Faria neve is felvetődött Arsene Wenger lehetséges utódjaként.
máj. 1
10:39
Olaszország: megállapodtak a következő kapitánnyal – sajtóhír (She)
Az olasz válogatott Gian Piero Ventura tavaly novemberi menesztése óta kinevezett kapitány nélkül volt, a legutóbbi két felkészülési mérkőzésen – Argentína és Anglia ellen – az U21-es válogatottat irányító Luigi Di Biagio gardírozta a csapatot.
máj. 1
10:51
Roma: „Hízelgő” – a Liverpool és a Real Madrid is vinné a brazilt (She)
A Roma BL-menetelésének egyik alappillére a brazil Alisson, akinek remek teljesítménye több európai élcsapatnak, többek között a Liverpoolnak és a Real Madridnak is szemet szúrt. A 25 esztendős kapus elmondta, hogy hízelgőnek tartja a két sztárcsapat érdeklődését, ám ő most kizárólag a jelenre koncentrál.
máj. 1
10:53
Man. City: Lehet, egymilliárdot is elköltünk – Guardiola (She)
Pep Guardiolát, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzserét az együttes nyári átigazolási terveiről kérdezték a klub legutóbbi sajtótájékoztatóján. A katalán szakember meglehetősen vicces kedvében volt, így mindenkit „megnyugtatott”, a nyáron is elköltenek legalább egymilliárd fontot.
máj. 1
11:03
Olimpiai érmessel erősíthet a magyar sikersportág (Infostart)
Cole Krueger után testvére, a februári olimpián rövidpályás gyorskorcsolyában 1000 méteren ezüstérmes John-Henry Krueger is Magyarországon folytatja pályafutását.
máj. 1
11:03
Arsenal: amerikai minta? Az MU stábtagja is képben (She)
Az angol Sun úgy tudja, az Arsenalnál José Mourinho manchesteri segédje, Rui Faria neve is felvetődött Arsene Wenger lehetséges utódjaként.
máj. 1
11:05
Vívás: Nagy Kinga világbajnoki bronzzal búcsúzott a juniorkortól (She)
Kitűnően szerepeltek idei korosztályos Európa- és világbajnokságon a magyar vívók. Igaz ez a Diósgyőr VE versenyzőjére, a junior korosztályhoz tartozó Nagy Kingára is, aki a Szocsiban rendezett Eb-n ötödik lett, majd a veronai vb-n felállhatott a dobogó harmadik fokára. A MOL Új Európa alapítványa által támogatott 19 esztendős párbajtőröző szépen b
máj. 1
11:07
Aranycipő: Messi átvette a vezetést, Immobile lemaradt (She)
Lionel Messi a hétvégi triplájával az élre állt az európai Aranycipőért folytatott harcban, a múlt heti első Mohamed Szalah visszacsúszott a második helyre. A harmadik Ciro Immobile lemaradása már négy pont.
máj. 1
11:09
NB II: megkezdődtek a tárgyalások, az MTK légiósa maradhat Bulgáriában (She)
A Nemzeti Sport Online Bulgáriából származó információi szerint a bolgár élvonalbeli Levszki Szófia megkezdte a tárgyalásokat Khaly Thiam végleges megvásárlásáról az NB II-ben szereplő MTK-val.
máj. 1
11:27
F1: új szabályok születtek, még könnyebbé teszik az előzést (She)
Az FIA elfogadta azokat a szabálymódosítási javaslatokat, amelyekkel jövőre megkönnyítenék az előzéseket a Formula–1-ben.
máj. 1
11:54
Lám Bálint bronzéremért küzdhet az Eb-n (m4sport.hu)
Birkózónk úgy véli, ha nem ront, akkor meglesz a dobogó
máj. 1
12:03
Anglia: Szalah lett az idény játékosa a szakíróknál is (She)
Bő egy héttel azt követően, hogy Mohamed Szalah, a Liverpool egyiptomi támadója begyűjtötte az év játékosa díjat az angol profi labdarúgók szervezeténél (PFA), most újabb rangos egyéni elismerést gyűjtött be: az angliai Futballszakírók Szövetsége (FWA) is őt választotta a szezon legjobbjának.
máj. 1
12:12
Péni István két olimpiai számban is vezeti a világranglistát (m4sport.hu)
„Amikor először fogtam puskát a kezemben, akkor ez még csak egy álom volt” – mondta a sportlövő.
máj. 1
12:24
Az újságírók is Szalah-t választották az év legjobbjának a PL-ben (m4sport.hu)
Az 1968/69-es idény óta most volt a legszorosabb a verseny.
máj. 1
12:27
A Bayern olyanra vágyik, ami még soha nem történt Zidane-nal (Infostart)
Bő egy éve ilyenkor Bajnokok Ligája-visszavágón (akkor a negyeddöntőben, s nem, mint most, az elődöntőben) a Bayern München hátránnyal kezdett a Real Madrid ellen a Bernabéuban. Ám a rendes játékidőben ledolgozta a hátrányát, igaz, aztán, részben bírói tévedések miatt, a hosszabbításban kikapott és kiesett. A bajorok most az első 90 perc megismétlé
máj. 1
12:27
Arsenal: megegyeztek Klopp távozó segédjével – sajtóhír (She)
A bosnyák Pravda PL információi szerint a Liverpool másodedzői posztjáról távozó Zeljko Buvac megegyezett az Arsenallal, így ő lesz Arsene Wenger utódja a londoni klubnál.
máj. 1
12:39
Ajánló: nyolc PL-játékos, akinek bejött a posztváltás (She)
Steve Bould, az Arsenal egykori védője, Arsene Wenger jelenlegi segítője szerint Alexandre Lacazette-nek jót tenne, ha visszavonnák támadó középpályásnak, nagyjából a „tízes posztra”. Ez nem is hangzik olyan furcsán, ha figyelmesen átnézzük az alábbi listát: a Premier League 2017–2018-as szezonjában több játékosnak határozottan jól jött a posz
máj. 1
12:41
Sportlövészet: Péni két olimpiai számban is világranglista-első (She)
A sportlövő Péni István két olimpiai versenyszámban, légpuskában és kisöbű összetettben is vezeti a világranglistát.
máj. 1
12:42
Újabb nagy fordításra készül az AS Roma (Azenpenzem)
Az AS Roma összesítésben 5-2-es hátrányból kezdi majd a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének szerdai visszavágóját, ennek ellenére változatlanul a továbbjutás a célja a Liverpoollal szemben.
máj. 1
12:51
Kína: az élvonalbeli klub szerint kacsa Wenger szerződtetése (She)
A kínai élvonalban szereplő Santung Luneng tagadja, hogy szerződtetné Arséne Wengert, aki több mint 21 év után az idény végén távozik az Arsenal vezetőedzői posztjáról.
máj. 1
13:03
Csoda történhet a BL-ben, íme a bizonyítékok (Ripost)
Még hogy az első meccsek után már lefutottak az elődöntők visszavágói?
máj. 1
13:12
Lőrincz Tamás a vigaszágról érhet fel a dobogóra a birkózó Eb-n (m4sport.hu)
A kedden bemutatkozó öt magyar közül négyen léptek eddig szőnyegre, s a mérleg felemás.
máj. 1
13:24
Még a kínaiakat is meglepte Arséne Wenger szerződtetésének híre (m4sport.hu)
Az Arsenaltól távozó szakember állítólag nem lesz a Santung Luneng vezetőedzője.
máj. 1
13:27
Rangers: elköszönt a menedzser, Gerrard lehet az utódja (She)
Ahogy arról beszámoltunk, az elmúlt hétvégén a skót bajnokság 35. fordulójában a Rangers 5–0-s vereséget szenvedett az ősi rivális Celtictől – amely ezzel a győzelemmel be is biztosította fennállása 28. bajnoki címét. A Rangers ráadásul két héttel korábban a Skót Kupa elődöntőjében is kikapott a Celtictől, akkor 4–0-ra. Miután azonban a csapat
máj. 1
13:30
Viilámgyőzelemmel jutott nyolc közé Szabó László (m4sport.hu)
Az UTE versenyzője órákon át várakozott első meccsére.
máj. 1
13:39
Rangers: elköszönt a menedzser, Gerrard lehet az utódja (She)
Ahogy arról beszámoltunk, az elmúlt hétvégén a skót bajnokság 35. fordulójában a Rangers 5–0-s vereséget szenvedett az ősi rivális Celtictől – amely ezzel a győzelemmel be is biztosította fennállása 28. bajnoki címét. A Rangers ráadásul két héttel korábban a Skót Kupa elődöntőjében is kikapott a Celtictől, akkor 4–0-ra. A tavaly novemberben az idén
máj. 1
13:41
NB III: bizarr gól lett a vége a meg nem értésnek – videó (She)
A labdarúgó NB III Közép-csoportjának 25. fordulójában a sereghajtó Vecsés 1–0-ra legyőzte a Szekszárdot szombaton. A találkozó egyetlen gólját egy hatalmas meg nem értés előzte meg: leshelyzet után a vendégek egyik játékosa társához gurította volna a labdát, a játékvezető azonban ezt a szabadrúgás elvégzéseként értelmezte. A hazaiak támadója, Kais
máj. 1
13:43
Asztalitenisz: hátrányból nyertek a hölgyek a csapat-vb-n (She)
A magyar női válogatott a vártnál jóval nehezebben, 3:2-re győzte le az amerikaiakat a svédországi Halmstadban zajló asztalitenisz csapat-világbajnokság keddi játéknapján, s este, az ukránok ellen a továbbjutásért küzdhet.
máj. 1
13:45
BL: két visszatérő a Liverpool Rómába utazó keretében (She)
Jürgen Klopp megnevezte a Liverpool 23 fős, Rómába utazó keretét a Bajnokok Ligája elődöntőjének szerdai visszavágójára.
máj. 1
13:51
A vb-történet ötven legjobb futballistája: 45. Bobby Charlton - egy lovag Manchesterből (Infostart)
Mindössze két olyan testvérpár akad a labdarúgó-világbajnokságok történetében, aki aranyérmes lett. Az 1954-es német válogatottban Fritz és Ottmar Walter, az 1966-os angolban pedig Bobby és Jackie Charlton. Közülük a legfiatalabb szerepelt a legtöbb tornán: Bobby Charlton 1958-ban nem játszó tartalék volt, majd Chilében, Angliában és Mexikóban pály

Keresés