2018. április 22. vasárnap

ápr. 22
0:15
NB I: a madár sem jár erre? Dehogynem! – galéria (She)
Nem mondhatjuk, hogy a madár sem járt a labdarúgó NB I 27. fordulójának mérkőzésein – a futballistákon kívül valahol egy szárnyast, máshol a nézőket örökítették meg a fotósaink. Tekintsék meg a forduló négy mérkőzésén készült legjobb képeinket!
ápr. 22
0:19
MLS: Nikolics gólt lőtt, győzött a Chicago – videó (She)
Nikolics Nemanja tizenegyesből szerzett góllal járult hozzá ahhoz, hogy a Chicago Fire 2–1-re győzzön a New York Red Bulls vendégeként az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) szombati játéknapján.
ápr. 22
0:39
NS: támadta lapunkat Csertői Aurél, a Paks edzője – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
ápr. 22
0:51
Kiütéssel lett kupagyőztes a Barca (Infostart)
Az FC Barceona 5-0-ra legyőzte a Sevilla csapatát a labdarúgó spanyol Király Kupa szombat esti döntőjében, a madridi Wanda Metropolitano stadionban.
ápr. 22
1:15
Az élre állt a Videoton (Infostart)
A Ferencváros döntetlent játszott a Paks csapatával, a Videoton legyőzte a Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 27. fordulójában, így a fehérváriak a tabella élére álltak.
ápr. 22
1:15
Most tényleg itthon vagyunk – Szűcs András publicisztikája (She)
Itt vagyunk megint, itt vagyunk újra.Elérkezett a verőfényes napsütés, a nyárias április, amire Ted Sator azt mondta egykor, hogy a legjobb idős...
ápr. 22
1:19
Régi mánia – S. Tóth János jegyzete (She)
Három évvel ezelőtt Diana Taurasi, minden idők egyik legkiválóbb női kosárlabdázója nemet mondott a WNBA-szerződésre, s inkább az orosz UGMK Jek...
ápr. 22
6:33
Nikolics újabb hőstette Chicagóban (Infostart)
Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire 2-1-re nyert a New York Red Bulls otthonában az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szombati játéknapján.
ápr. 22
7:15
NB I: Csertői szerint az NS is felelős az FTC késői góljáért (She)
Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője szerint a Ferencváros azért egyenlített tizenegyesből a 95. percben a két csapat szombati bajnokiján, mert a „Nemzeti Sport egész héten osztotta és terrorizálta a játékvezetőket”. Ezt a mérkőzést követő sajtótájékoztatón mondta kollégánknak.
ápr. 22
7:30
Cristiano Ronaldo nem akárhol romantikázott barátnőjével (Ripost)
A portugál sztár boldog párja mellett.
ápr. 22
7:39
MLS: Németh 12 percet kapott; Ibráék otthon kaptak ki (She)
Németh Krisztián csereként 12 percet játszott az észak-amerikai profi labdarúgóliga vasárnap hajnali Columbus–New England mérkőzésén.
ápr. 22
7:51
NBA: szépített a Minnesota, fordított a Jazz a rájátszásban (She)
A Minnesota Timberwolves szépített a Houston Rockets elleni párharcában az NBA rájátszásában. A Utah Jazz az Oklahoma Cityben aratott győzelme után hazai pályán is nyert a Thunder ellen, és 2–1-re vezet. A New Orleans kiejtette a Portlandet.
ápr. 22
8:06
Egy helyen az OTP Bank Liga 27. fordulójának összefoglalói (m4sport.hu)
Élre állt a Videoton, a kiesés ellen továbbra is éles a harc.
ápr. 22
8:15
NB I: az FTC pontvesztése miatt játszott idegesen a Videoton (She)
A Videoton 1–0-ra legyőzte a DVSC-t a felcsúti Pancho Arénában, s ezzel a Ferencváros Paks elleni botlását kihasználva a tabella élére ugrott. Marko Nikolics, a székesfehérváriak vezetőedzője a meccs után elmondta, miért voltak idegesek az utolsó húsz percben. Az eltiltott Herczeg Andrást helyettesítő, a DVSC-t irányító másodedző, Bücs Zsolt arról
ápr. 22
8:24
Végre idehaza mondanánk A-t (Azenpenzem)
A Papp László Sportarénában ma megkezdődik a divízió I/A jégkorong-világbajnokság. Magyarország kilencedik alkalommal házigazdája hoki-vb-nek, s eddig kétszer sikerült teljesíteni a célt.
ápr. 22
8:27
NHL: a Tampa továbbment, a Washington 0–2-ről már vezet (She)
A Tampa Bay lezárta hazai pályán a New Jersey elleni párharcát az NHL rájátszásának első körében, a Bostonnak viszont nem sikerült ugyanez a Toronto ellen. A Washington újabb hosszabbításos meccset nyert meg, ezzel 0–2-ről 3–2-re megfordította a Columbus elleni párharcot.
ápr. 22
8:30
Spiller István lesz az m4sport.hu szakértője a hokivébén (m4sport.hu)
Ha hívják, akár a szurkolók közé is bemegy a szakkommentátor.
ápr. 22
8:36
Így értékelték az edzők és játékosok a sérülésekkel tarkított fordulót (m4sport.hu)
Inkább a sérülések, mint a gólok fordulója volt a 27., így a csapatok javarészt sebeiket nyalogatják.
ápr. 22
9:03
Videó: előbb gyomron ütötte Ingset, aztán pofon vágta Szalahot (She)
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool 2–2-es döntetlent játszott a West Bromwich Albionnal az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában. A találkozón több furcsa dolog is történt, az igazi rejtély azonban az, hogy úszta meg kiállítás és sárga lap nélkül a meccset Ahmed Hegazi.
ápr. 22
9:05
NB I: Kemény környéken nőttem fel, harcoltam, hogy kitörjek a gettóból – Henty (She)
Szakály Péter találatával nyert Mezőkövesden a házigazda Diósgyőr ellen a Puskás Akadémia a labdarúgó NB I 27. fordulójának kiesési helyosztóján. A találkozó után a felcsútiak nigériai játékosával, Ezekiel Hentyvel beszélgettünk, aki elmondta, hogy gettóban nőtt fel, ahol sok mindent megtanult az életről. Ezen kívül azt is elárulta, miért érzi jo
ápr. 22
9:15
Dubei Debóra és soproni társai életük meccsére készülnek (She)
Dubei Debóra csak azért nézte meg újra (és újra) edzéspárja, Jelena Milovanovics mindent eldöntő kosarát, hogy újra átélhesse a pályára rohanás felszabadult örömét.
ápr. 22
9:30
Győztes gólt szerzett Nikolics (ATV)
Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire 2-1-re nyert a New York Red Bulls otthonában az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szombati játéknapján.
ápr. 22
9:36
Mi lesz Vay Ádámmal? Ez a vb az övé lehet (Ripost)
Világelitben edződő, klasszis kapussal vág neki a magyar jégkorong-válogatott a budapesti divízió I/A-s világbajnokságnak.
ápr. 22
9:36
Ez a szabadrúgás a Vasas szenvedéseinek jelképe (m4sport.hu)
Vida lövésénél nincs, mi jobban leírná az angyalföldiek helyzetét.
ápr. 22
9:39
Magára talált és legyőzte a Houstont a Minnesota (She)
Az első két meccs gyengélkedése után hazai pályán kiváló támadójátékot mutatott be a Wolves az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában, így le tudta győzni az alapszakaszt megnyerő Houstont és szépíteni tudott a párharcban. Ismét megverte az OKC-t a Jazz, fizikális meccset nyert Miamiban Ben Simmons vezetésével a Philadelphia, míg a
ápr. 22
10:03
Anglia: az FA-kupa hivatalos oldala óriási troll volt Kane-nel (She)
Mint arról beszámoltunk, elsőként a Manchester United jutott be az angol labdarúgó FA-kupa döntőjébe, miután a Wembley Stadionban 2–1-re legyőzte a Tottenham Hotspurt. Harry Kane nem sokat tudott hozzátenni csapata játékához az elődöntőben, amit az FA-kupa hivatalos Twitter-oldala is kiszúrt.
ápr. 22
10:30
Nikolics büntetője kellett a Chicago győzelméhez (m4sport.hu)
A magyar csatár ezúttal is kezdő volt.
ápr. 22
10:39
„Tíz éve négy jó magyar center volt, ma három sorra való” (She)
Egy évtizede annak, hogy a Pat Cortina vezette válogatott visszahelyezte Magyarországot a jégkorongvilág térképére. A sporttörténelembe „szapporói hősökként” bevonuló hokisok közül Vas János és Benk András ott lesz a jégen a vasárnap 16 órakor a Kazahsztán elleni mérkőzéssel kezdődő divízió 1/A-világbajnokságon is.
ápr. 22
10:39
Ez tette a magyar focista, amíg te aludtál (Ripost)
Az ötödik gólját szerezte a válogatott támadó.
ápr. 22
10:41
NB I: Nagy trauma volt az Újpest ellen kihagyott két tizenegyes – Kovács István (She)
Kovács István sérüléséből felépülve hosszú idő után játszott újra 90 percet a Videotonban, a DVSC ellen 1–0-ra megnyert mérkőzésen. A középpályás a találkozó után értékelt az NSO Tv-nek, emellett elmondta, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat, mi segítette át a nehéz időszakon, s kitért az Újpest ellen kihagyott két tizenegyesére is. Továbbá azt is
ápr. 22
10:51
Anglia: elképesztő, mennyit kereshet az angol harmadosztályban (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) a Sunderland 2–1-es vereséget szenvedett a Burton Albiontól szombaton, ezzel eldőlt, az előző idényben még a Premier League-ben szereplő együttes a következő szezont már a harmadosztályban kezdheti meg. Erre pedig a játékosok szerződéseinek megkötésekor nem számítottak a vezetők…
ápr. 22
11:03
Barca: Iniesta nem tudta visszatartani a könnyeit, a napokban tesz bejelentést (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának kapitánya, Andrés Iniesta a Sevilla elleni győztes Király Kupa-döntő után elmondta, a soron következő héten árulja el, hogyan döntött a jövőjéről.
ápr. 22
11:15
Hoki-vb: megvan a kezdőkapus, piros mezben játszunk (She)
Megtartotta reggeli átmozgatását a Kazahsztán elleni nyitó mérkőzés előtt a magyar válogatott – pontosabban az a fele, aki nem élt a rápihenés lehetőségével.
ápr. 22
11:42
FA Kupa: Döntős a Manchester United (HírTV)
A Chelsea–Southampton párharc győztese lesz az ellenfelük.
ápr. 22
11:48
Sorozatban negyedszer kupagyőztes a Barcelona (HírTV)
Fölényes győzelmet arattak a fináléban.
ápr. 22
12:00
Győzött és megelőzte a Fradit a Videoton (HírTV)
A zöld-fehérek hazai pályán veszítettek pontokat.
ápr. 22
12:03
Horrorütközés: eszméletlenül terült el a pályán az NB I-es csapat kapusa, azonnal kórházba szállították – videó (Blikk)
A Haladás kapusát a mentők vitték le a pályáról azután, hogy összeütközött egy másik játékossal.
ápr. 22
12:15
Profi boksz: Amir Khan 39 másodperces meccsel tért vissza (She)
Majdnem két évvel legutóbbi mérkőzése – a Saúl Canelo Álvareztől elszenvedett súlyos veresége – után ismét kötelek közé lépett Amir Khan brit ökölvívó, akinek mindössze 39 másodpercre volt szüksége a kanadai Phil Lo Greco legyőzésére.
ápr. 22
12:18
Csertői: Nem csodálom, hogy két játékosunkat kórházba kellett vinni (m4sport.hu)
Az atomvárosiak vezetőedzője szerint helyenként lefocizták a Fradit.
ápr. 22
12:27
Férfi kézi BL: nem mindennapi gólt szerzett a volt szegedi kedvenc – videó (She)
Mint szombaton megírtuk, a PSG 34–28-ra nyert a Kielce otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ezzel fél lábbal már a kölni final fourban érezheti magát. Talant Dujsebajev lengyel csapata legfeljebb annak örülhet, hogy sikerült csökkenteni a félidei 12 gólos hátrányt, míg a hazai szurkolók a korábbi szegedi kedvenc, Dean Bomb
ápr. 22
12:29
Détári: A realitás az, hogy éppen beférünk az európai középmezőnybe (She)
A magyar futball utolsó klasszikus 10-ese április 24-én tölti be az ötvenötöt. Noha Détári Lajos arra készül, hogy lassan bejelenti visszavonulását, születésnapját még focival ünnepli: negyedszer ölti magára a magyar öregfiúk-válogatott szerelését. Beszélgetés az elszaladt időről, a grund erejéről, a frankfurti vásárlásokról és a feje felett m
ápr. 22
12:45
Dárdai nagy esélye, ismét csodát tesz a csapatával? (Ripost)
A legutóbbi két mérkőzését megnyerte a Hertha.
ápr. 22
13:03
UEFA Futsal Cup: lesz-e győri válasz a Barca elleni 0–7-re? (She)
A pénteki elődöntő után vasárnap már a helyosztókkal zárul a futsal Bajnokok Ligájának beillő UEFA Futsal Cup idei szezonja. A Győrre a katalán Barcelona vár a bronzmeccsen, míg a sorozat trófeájáért a címvédő, Madrid elővárosából érkező Inter Movistar és a portugál Sporting CP küzdhet meg.
ápr. 22
13:05
Sportlövő-vk: Péni István bronzérmes légpuskában (She)
Péni István bronzérmet nyert légpuskában a sportlövők dél-koreai világkupaversenyén Csangvonban.
ápr. 22
13:06
Hat év után kaphatja meg a londoni olimpiáért járó aranyat egy versenyző (ATV)
Christine Girard hivatalosan is olimpiai bajnok lett - tudatta honlapján vasárnap a budapesti székhelyű Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF).
ápr. 22
13:07
Dél-Afrika: döbbenetes brutalitás követte a vereséget – 18+ (She)
Elképesztő jelenetekkel zárult a Dél-afrikai Kupa elődöntője, miután a Kaizer Chiefs 2–0-s vereséget szenvedett a Free State Stars együttesétől. A dühös hazai szurkolók szó szerint darabjaira szedték a stadiont, majd a pályára rohantak, és székekkel, valamint a kamerákból kitépett darabokkal ütötték, akit csak láttak. Többen életveszélyes sérülések
ápr. 22
13:18
Péni István vk-bronzos Dél-Koreában (m4sport.hu)
Kifejezetten erős mezőnyben csípte meg a dobogót.
ápr. 22
13:24
Szerelem, évtizedekre prolongálva (Azenpenzem)
Bemutatkozásképpen a nagyon erős kazahok néznek farkasszemet a mieinkkel vasárnap délután és ilyenkor rögtön bevillan az embernek egy öt évvel ezelőtti pillanat.
ápr. 22
13:27
BL: húsz nap után ismét Liverpoolban fújja a sípot a német (She)
Az UEFA a német Felix Brychet jelölte ki a Bajnokok Ligája keddi Liverpool–Roma elődöntő játékvezetőjének.
ápr. 22
13:29
Női kézi: folytatódik Korsós kálváriája, magyar csapattársat kaphat (She)
Újabb műtét vár a német TuS Metzingen női kézilabdacsapatában légióskodó Korsós Dorinára.

Keresés