2018. április 14. szombat

ápr. 14
0:00
Prostik és részegeskedés, lejtőn a spanyol focisztár (Ripost)
A Real Madrid korábbi klasszisa nehéz időket él meg. Vajon van kiút?
ápr. 14
0:03
Prágai tavasz – Csillag Péter publicisztikája (She)
Szikrázóan kék égbolt, enyhe áprilisi szellő, jóleső szombat délelőtti ernyedtség. Hunyorogva élvezi az ébredező nap melegét a tribün közö...
ápr. 14
0:07
Real Kijev – Deák Zsigmond jegyzete (She)
Bayern München–Real Madrid klasszikus a BL elődöntőjében El: Marseille–Salzburg és Arsenal–Atlético Madrid a legjobb négy között!Ös...
ápr. 14
0:11
Tenisz: Fucsovics Márton orosz ellenféllel kezd Monte-Carlóban (She)
Fucsovics Márton a világranglista 48. helyén álló orosz Danyiil Medvegyevvel találkozik a vasárnap kezdődő monte-carlói salakpályás Masters-torna első fordulójában. Ha a magyar teniszező továbbjut, akkor a második körben a japán Nisikori Kei vagy a 2015-ös döntős cseh Tomás Berdych lesz az ellenfele.
ápr. 14
0:15
Ökölvívás: Bacskai a hatodik profi meccsét is megnyerte (She)
Az amatőrök között Európa-bajnok Bacskai Balázs remek teljesítménnyel, technikai KO-val nyerte meg a hatodik mérkőzését a profi ökölvívók között Nagyváradon, a Felix Promotion gáláján.
ápr. 14
4:51
Vettel vette át a vezetést Kínában; elfüstölt Ricciardo Red Bullja (She)
A Formula-1-es Kínai Nagydíjon az időmérő edzés előtti utolsó gyakorláson Sebastian Vettel vette át a vezetést, az eddig magabiztos teljesítményt nyújtó  Lewis Hamilton egyáltalán nem találta a formáját a hűvös időjárási körülmények között. Daniel Ricciardo alatt eközben elfüstölt a Red Bull, míg Kevin Magnussen fantasztikus kört jegyzett a lág
ápr. 14
6:12
A Red Bull elfüstölt, Hamilton csúszkált – Vettel meg az élre állt! (m4sport.hu)
Ez történt a Kínai Nagydíj harmadik szabadedzésén!
ápr. 14
6:54
Kínai Nagydíj: a szabadedzések összesített eredménye (m4sport.hu)
Így állunk az időmérő előtt!
ápr. 14
6:56
„Csodát kell tennie” a Red Bullnak az időmérő előtt (m4sport.hu)
Komoly gondba került a Red Bull Daniel Ricciardo motorhibájával – már megint. Kapkodás és aggályok az időmérő előtt.
ápr. 14
7:03
F1: Vettel vezényletével a Ferrari tartolt az utolsó edzésen (She)
Az időmérő előtti utolsó gyakorláson Sebastian Vettel vette át a vezetést Kínában, ahol az eddig magabiztos teljesítményt nyújtó  Lewis Hamilton egyáltalán nem találta a formáját a hűvös időjárási körülmények között. Daniel Ricciardo alatt eközben elfüstölt a Red Bull, míg Kevin Magnussen fantasztikus kört jegyzett a lágy keveréken. A Force India m
ápr. 14
7:12
Végre állást foglalt a Ferrari elnöke – „Ez nem fenyegetés” (m4sport.hu)
Sergio Marchionne először kommentálta a Liberty Media terveit. Meglepetést nem okozott.
ápr. 14
7:21
Hollywoodi történet, Katinka újra boldog (Ripost)
Hosszú Katinka pár hete osztotta meg a világgal a boldogságát: kibékült férjével, Shane Tusuppal. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő azóta kicsattan a boldogságtól. Jelenleg az Egyesült Államokban készülnek fel Shane-nel az előtte álló feladatokra, de sok programon is részt vesz a szerelmespár.
ápr. 14
7:27
F1: Vettel vezényletével a Ferrari tarolt az utolsó edzésen (She)
Az időmérő előtti utolsó gyakorláson Sebastian Vettel vette át a vezetést Kínában, ahol az eddig magabiztos teljesítményt nyújtó  Lewis Hamilton egyáltalán nem találta a formáját a hűvös időjárási körülmények között. Daniel Ricciardo alatt elfüstölt a Red Bull, míg Kevin Magnussen fantasztikus kört jegyzett a lágy keveréken. A Force India mindkét v
ápr. 14
7:39
Vettel a végén nevetett, Ferrari első sor Kínában; Hamilton a negyedik (She)
A Kínai Nagydíj időmérőjén Sebastian Vettel pályacsúccsal volt a leggyorsabb, így a Ferrari német pilótája indulhat az első helyről a vasárnapi futamon. A második helyen csapattársa, Kimi Räikkönen végzett, míg a Mercedes a második rajtsort sajátította ki magának Valtteri Bottas, Lewis Hamilton sorrendben. A Red Bull időben végzett Daniel Riccia
ápr. 14
7:51
NBA: dopping miatt huszonöt mérkőzéses eltiltás (She)
Huszonöt mérkőzésre szóló eltiltást kapott Jodie Meeks, az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) érdekelt Washington Wizards játékosa, miután fennakadt a doppingvizsgálaton.
ápr. 14
8:03
Tenisz: az első helyen kiemelt Isner kiesett Houstonban (She)
Az első helyen kiemelt amerikai John Isner három szoros játszmában kikapott honfitársától, a hatodikként rangsorolt Steve Johnsontól az 557 ezer dollár (141 millió forint) összdíjazású houstoni salakpályás tenisztorna pénteki negyeddöntőjében.
ápr. 14
8:06
Mit reggeliztél kisfiam? – családját is meglepte a szárnyaló Könyves (m4sport.hu)
A múlt héten kiszakadt a gólzsák.
ápr. 14
8:08
A Győrre könnyű, a Fradira roppant nehéz meccs vár a női kézilabda BL-ben (m4sport.hu)
Görbicz Anita bízik a győriek címvédésében.
ápr. 14
8:24
Bayern–Real előre hozva (Azenpenzem)
Bayern München–Real Madrid és Liverpool–Roma elődöntő lesz a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Előre hozott döntő? Lehet. Az EL-ben Gulácsi Péter csapata nagy esélyt szalasztott el Marseille-ben.
ápr. 14
8:36
Eppel Márton a dobogóra várja csapatát (m4sport.hu)
A kispestiek csatára szerint, ha kiküszöbölik az egyéni hibákat, három ponttal távozhatnak Felcsútról.
ápr. 14
8:39
Jégkorong: Elképesztően jó emlék az első hazai vb-m – Gőz (She)
A budapesti divízió 1/A világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott hosszabbításban 3–1-re nyert Japán ellen a Miskolcon rendezett felkészülési mérkőzésen. A találkozó után az NSO Tv-nek Gőz Balázs értékelt, aki 2013-ban már átélte, milyen hazai vb-n játszani.
ápr. 14
8:51
NHL: egyenlített a Philadelphia a címvédő ellen (She)
A Philadelphia Flyers 5–1-re nyert az elmúlt két évben Stanley Kupa-győztes Pittsburgh Penguins otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában, így 1–1-re alakította az állást az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban, a Keleti főcsoport negyeddöntőjében.
ápr. 14
9:06
A Bayernnél többször egyetlen csapat sem búcsúztatta a Realt a BL-től (m4sport.hu)
A Ronaldo fémjelezte Madrid ellen viszont már nem olyan impozáns a bajorok mérlege.
ápr. 14
9:15
F1: Vettelé a pole, Räikkönen a második az időmérőn (She)
A Kínai Nagydíj időmérőjén Sebastian Vettel pályacsúccsal volt a leggyorsabb, így a Ferrari német pilótája indulhat az első helyről a vasárnapi futamon. A második helyen csapattársa, Kimi Räikkönen végzett, a címvédő Lewis Hamilton a negyedik, a Red Bullé a harmadik sor.
ápr. 14
9:18
Ferrari első sor a Kínai Nagydíjon (m4sport.hu)
Bár az utolsó pillanatokig úgy tűnt, hogy Kimi Räikkönen állhat fel az első rajtkockához a vasárnapi Kínai Nagydíjon, de a végén csapattársa, Sebastian Vettel legjobb 3. szektoridejével megszerezte a pole-t. A Mercedesek fél másodperces hátrányban...
ápr. 14
9:27
Kenderesi: Hozzászoktam már, hogy egyedül vagyok (She)
Nagyot fordult a világ a Rióban bronzérmes úszóval, Kenderesi Tamással: míg jó ideig ő volt a sztár kétszáz pillangón, manapság már erről a számról sokaknak Milák Kristóf neve jut az eszébe.
ápr. 14
9:27
Itt a vége: zokogva búcsúzott el rajongóitól a dögös bajnoknő (Ripost)
Súlyos nyaksérülése miatt kell felhagynia a sportolással.
ápr. 14
9:30
Kínai Nagydíj: az első hármas nyilatkozata az időmérő után (m4sport.hu)
Így értékeltek a főszereplők.
ápr. 14
9:36
Marko Nikolics csak fél szemmel figyeli a Ferencvárost (m4sport.hu)
A Videoton vezetőedzője szerint, ha a zöld-fehérekre koncentrálnak, nem érik el céljukat.
ápr. 14
9:42
Vettel rajtol az élről, Hamilton csak negyedik (HírTV)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat az élről.
ápr. 14
9:45
Vettel rajtol az élről, Hamilton csak negyedik Kínában (Infostart)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte a Formula-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat az élről.
ápr. 14
9:51
Jégkorong: iskolai hokiosztály indul Ferencvárosban (She)
Jégkorongosztályt indít szeptembertől az FTC. A zöld-fehérek legfiatalabbjai a Ferencvárosi Sport Általános Iskolában kezdhetik el tanulmányaikat, miközben kitűnő körülmények között sportolhatnak a nagy múltú szakosztályban. A sikeres szakmai munkára és a gyerekek fejlődésére a klub utánpótlás szakmai igazgatója, Kercsó Árpád neve lehet a garancia.
ápr. 14
9:57
Vettel rajtol az élről Kínában (Blikk)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat az élről.
ápr. 14
10:15
A Roma–Barca és a Real–Juve példa lehet kézicsapatink előtt (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Ferencvárosnak csoda kellene a továbbjutáshoz a Rosztov Don otthonában, hiszen három góllal kellene győznie a klasszisok sorát felvonultató orosz csapat ellen. Ellenben a Győr jóval kényelmesebb helyzetből várhatja a Buducsnoszt elleni második mérkőzést. Ugyanakkor a hazaiakat ir
ápr. 14
10:15
Hihetetlen: húsz percig szenvedett lábszártöréssel a pályán egy ifista a budapesti utánpótlás-tornán (Blikk)
Elképesztő jelenetsor játszódott le a Future Talents Cup nevű en rendezett nemzetközi utánpótlás-tornán: az egyik mérkőzésen egy 16 éves diósgyőri játékos sípcsontja, illete szárkapocscsontja is eltörött, az orvosi ellátásra viszont húsz percet kellett várnia a pályán a szerencsétlenül járt ifistának, hatalmas fájdalmak közepette - számolt be az In
ápr. 14
10:17
Tenisz: „Federer és Nadal is elgondolkodna a visszavonuláson, ha...” (She)
A wimbledoni és olimpiai bajnok Michael Stich szerint az ő idejében több volt a Grand Slamet nyerni képes játékos, de a mostani generációra sem lehet panasz, nagyon jó teniszt láthattunk az elmúlt tizenöt évben is.
ápr. 14
10:18
Vettel megszerezte, Räikkönen eldobta? Így dőlt el a pole sorsa! (m4sport.hu)
Rosberg: Tudom milyen érzés, Lewis is mindig ezt csinálta velem.
ápr. 14
10:24
Megállítja-e a Tottenham (is) a Manchester City-t? - preview, day 34 (444.hu)
Pep Guardiola demotivált csapata veszélyes helyre látogat, és ha nem vigyáz, még közelebb engedheti magához a Manchester Unitedet.
ápr. 14
10:30
Vettel lenyűgöző, ismét nagyot alakított (Ripost)
Kitett magáért a német pailóta a Forma-1-es világbajnokság harmadik futamának időmérőjén.
ápr. 14
10:39
F1: kiosztották az első rajtbüntetést Sanghajban (She)
Marcus Ericsson, a Sauber pilótája nem lassított le eléggé a dupla sárga zászlós szakasz alatt, büntetést kapott érte.
ápr. 14
10:51
BL: ezt mondták Szalahnak a korábbi római csapattársak (She)
Mohamed Szalah számára egészen különleges lesz a Liverpool–Roma BL-elődöntő. Az egyiptomi támadó előző csapata ellen lép pályára. Az angol klub 25 éves játékosa elárulta, mit mondtak neki a korábbi római csapattársak a sorsolás után.
ápr. 14
10:51
Íme Cristiano Ronaldo remek fizikumának a titka! (Blikk)
Cristiano Ronaldo előszerettel villantja meg góljai után kidolgozott felsőtestét, melyet nem kevés munkával ért el a fiatalon vékonysága miatt kritizált futballista.
ápr. 14
10:53
BL: rájuk kell figyelni az elődöntőkben – infografika (She)
A Real Madrid és a Bayern München párharca előre hozott döntőnek is beillik, míg a másik elődöntőben a két meglepetéscsapat, a Liverpool és a Roma méri össze az erejét.
ápr. 14
10:54
Hátrasorolták a Sauber versenyzőjét, mégsem változik a rajthelye (m4sport.hu)
Ericssont megbüntették
ápr. 14
10:55
MLB: a japán újoncot máris Babe Ruthhoz hasonlítják (She)
Berobbant az MLB-be a japán újonc, Ohtani Sohei, és máris sorra dönti a rekordokat, teljesítményével többek között a legendás Babe Ruth nyomdokaiba lépett.
ápr. 14
10:57
82. JÉGKORONG-VILÁGBAJNOKSÁG, 2018, DÁNIA (She)
Május 4-én Koppenhágában és Herningben elkezdődik a 82. jégkorong-vb. A csoportküzdelmek május 15-én zárulnak, s ekkor eldől, melyik két csapat esik ki a divízió 1/A-ba. A kieséses szakasz végén, május 21-én avatják az idei év világbajnokát. Adatbankunkban minden fontos információt megtalál a dániai tornával kapcsolatban.
ápr. 14
11:00
Könnyű lecke, nehéz feladat (Azenpenzem)
A Ferencvárosra szinte megoldhatatlan feladat vár, miután a Dabason rendezett első mérkőzésen 31-29-re kikapott az orosz Rosztov-Dontól.
ápr. 14
11:06
„Aki lemarad, kimarad" – újra Mennyei megyei Horti Gáborral (m4sport.hu)
Visszatér az m4sport.hu egyedi sorozata!
ápr. 14
11:08
Alonso: A 13. hely volt a maximum (m4sport.hu)
Nem elégedett, de nem is szomorú.
ápr. 14
11:12
Tanácstalanság a Mercedesnél: Van min elgondolkodnunk (m4sport.hu)
Újabb pofont kapott a címvédő a Ferraritól. De honnan a gyengélkedés, és várható-e fordulat a versenyen?

Keresés