2018. július 7. szombat

júl. 7
0:24
Belga-francia elődöntő lesz, kiestek a brazilok (Azenpenzem)
Franciaország után Belgium jutott be másodikként a legjobb négy közé az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, miután a kazanyi negyeddöntőben 2-1-re legyőzte a brazil csapatot.
júl. 7
1:24
Puyol megrázta loboncát, és a németeknek annyi volt (She)
A labdarúgó-világbajnokságok történetét napról napra nyomon követő sorozatunk július 7-i részében nemcsak a spanyolok döntőbe jutásáról (2010), hanem az NSZK 1974-es diadaláról, az olaszok búfelejtő 1990-es bronzmérkőzéséről, valamint az 1998-as torna tizenegyespárbajba torkolló Brazília–Hollandia elődöntőjéről is mutatunk képeket. Ez
júl. 7
3:18
Sokkoló részletek a fiú vallomásából: orálisan elégítette ki diákjait a tanár budaörsi telkén (Blikk)
Elképesztő: budaörsi telkén orálisan elégítette ki fiatalkorú diákját az a tanár, akit szexuális kényszerítés bűntettével vádolnak.
júl. 7
7:06
Horner: Vettel ma jobb versenyző, mint volt a Red Bullnál (m4sport.hu)
Korábbi csapatfőnökének meggyőződése, Sebatian Vettel a kisebb hibái ellenére magasabb szinten áll versenyzőként, mint a Red Bullnál eltöltött utolsó bajnoki szezonjában.
júl. 7
7:21
Durva hír, halott barátja miatt került bajba a világsztár focista (Ripost)
A FIFA bekeményített, rászóltak Danijel Subasicra. A horvát csapatot is megbüntették rendesen.
júl. 7
7:24
Vb 2018: a 24. nap eseményei élőben az NSO-n! (She)
Az Oroszországban zajló 21. labdarúgó-világbajnokság 24., szombati napján eldől, hogy mely két együttes csatlakozik a már elődöntőbe jutott Franciaország, Belgium pároshoz: 16 órakor Svédország Angliával csap össze, míg 20 órakor a házigazda oroszok a horvátok ellen okozhatnak meglepetést.
júl. 7
7:30
Közös meccsen búcsúzik Hajnal és Gera? interjú (BorsOnline)
Gera Zoltán után egy másik Fradi-ikon, a 37 éves Hajnal Tamás is visszavonult. A zöld-fehér klub minden bizonnyal közös búcsúmeccset szervez a számukra.
júl. 7
8:00
Vb 2018: Nem ezt vártam Neymartól – Meunier (She)
Thomas Meunier sokkal többet várt klubbeli csapattársától, Neymartól és Brazíliától is, és úgy véli, Belgiumnak sokkal nehezebb dolga lesz a franciák elleni elődöntőben.
júl. 7
8:06
Ricciardo azt gondolta, többet tesz érte a Ferrari (m4sport.hu)
Elismerte, meglepte, hogy nem kellett eléggé Maranellónak.
júl. 7
8:30
Már ma bejelenti a Juve C. Ronaldo leigazolását? (BorsOnline)
Az olasz sajtó biztosra veszi, hogy a Juventus még ma bejelenti Cristiano Ronaldo szerződtetését, akit szinte napra pontosan kilenc éve mutattak be a Real Madridnál. A hírek szerint az ötszörös aranylabdás portugál klasszis magángéppel érkezik Torinóba, a Caselle repülőtérre, és egyenesen az Allianz Stadionba viszik bemutatni. Összeszedtük, mit leh
júl. 7
8:36
Másodszor verték meg a brazilokat, másodszor jutottak elődöntőbe (Infostart)
A két európai válogatott nyerte a világbajnokság első két negyeddöntőjét, ezzel eldőlt, hogy csak a mi kontinensünknek képviselője a legjobb négy között. A vesztes oldalon az uruguayiak Cavani, a brazilok Casemiro hiányzását szenvedték meg.
júl. 7
8:48
Már a lefújás előtt eltörött a mécses Giméneznél (m4sport.hu)
Biztosan nem a szabadrúgás miatt.
júl. 7
8:50
Jogos tizenegyestől fosztották meg a brazilokat? (m4sport.hu)
Parádés csellel játszotta be magát az ötösig Gabriel Jesus.
júl. 7
8:54
15 éves lett a darts foci világrekorder szállodája – fotók (Blikk)
Darts Foci a neve annak a játéknak, amelyet csillogó szemű labdarúgást kedvelő fiatalemberek és a Médiaválogatott sztárjai vettek körül Ráckevén a születésnapját ünneplő felnőttbarát Duna Relax & Event Hotel udvarán.
júl. 7
9:00
Courtois 94. perces bravúrja összetörte a brazil vb-álmokat (m4sport.hu)
Ennek a védésnek köszönhetően Belgium elkerülte a hosszabbítást.
júl. 7
9:06
Ha péntek van, akkor az Belgium (Azenpenzem)
Péntek este Belgium és Brazília csatájából nem kis meglepetésre az európaiak kerültek ki győztesen, így ők lesznek a franciák ellenfelei a legjobb négy között.
júl. 7
9:12
Nőiesség és határozottság – interjú az orosz bírószépséggel (She)
A nemzetközi népszerűségnek örvendő 22 éves bírónőnek meg kellett szoknia a sértő megjegyzéseket; a férfias közegben is szeretne elsősorban a szabályok betartására figyelni, de nem zavarja, ha szexszimbólumnak tartják.
júl. 7
9:12
Véget érhet az alpesi albán válogatott tündöklése (888.hu)
Kezd elege lenni a svájci szövetségnek is abból, amit az utóbbi években képviselt a svájci válogatott.
júl. 7
9:12
Új kerékvetővel tartják pályán a trükköző versenyzőket (m4sport.hu)
A versenyzők véleménye megoszlott a spielbergi magasított kerékvetők kapcsán – szombattól Silverstone-ban is szembesülnek párral!
júl. 7
9:24
Vb 2018: Horvátország? Anglia? Te kinek a győzelmére fogadnál? (She)
Az idei labdarúgó-vb negyeddöntőjének második napján délután Svédország és Anglia, este Oroszország és Horvátország válogatottja mérkőzik meg egymással a továbbjutásért! Vajon képes lesz az idáig nagy meglepetéseket okozó Svédország a gólkirályi címre esélyes Harry Kane vezette angolokat is legyűrni? Este kiderül, a házigazda oroszok menetelnek-e t
júl. 7
9:26
Vb 2018: a francia államfő is ott lesz az elődöntőn (She)
Emmanuel Macron francia államfő is ott lesz a francia labdarúgó-válogatott világbajnoki elődöntőjén kedden, Szentpéterváron.
júl. 7
9:27
Dzsudzsák Balázs korábbi játszótársai a világbajnokság sztárjai (Ripost)
Dzsudzsák korábbi eindhoveni csapattársai a labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjére készülnek. Ezzel szemben a PSV-ben kiemelkedő teljesítményt nyújtó Dzsudzsáktól kedden búcsúzott el előző klubja, az al-Vahda. A magyar válogatott csapatkapitányának jelenleg nincs csapata.
júl. 7
9:28
„Fentről fogták a kezem” – exkluzív interjú Christian Panuccival (She)
Christian Panucci, az olasz válogatott egykori védője játszhatott a Milanban, a Real Madridban, az Internazionaléban, a Chelsea-ben is. Kétszer nyert Bajnokok Ligáját, kétszeres olasz bajnok. Fabio Capello segítője volt az orosz válogatottnál, jelenleg az albán válogatott szövetségi kapitánya. Csillag Péter kollégánk telefonon érte el a korábbi kla
júl. 7
9:30
Guardado: És most ki megy haza? (m4sport.hu)
Szívére vette a brazil beszólását.
júl. 7
9:36
Vb 2018: „Anglián nincs nyomás, megnyerheti a tornát” (She)
Szombaton a Svédország–Anglia találkozóval folytatódik a labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőinek a sora. A korábbi angol szövetségi kapitány, Sven-Göran Eriksson úgy véli, a szigetországiak nyomás nélkül játszanak a vb-n, és ez az ő malmukra hajthatja a vizet.
júl. 7
9:42
Foci-vb: Retteg a nejétől a svéd sztár, Forsberg (BorsOnline)
Svédországban istenítik Emil Forsberget, ugyanis az RB Leipzigben szereplő focista góljával került nyolc közé Svájc ellen a Tre Kronor. Vérében van a futball, elvégre a nagypapája, Lennart a Sundsvall nagymenője volt, Leif, az apja meg olyan jól focizott, hogy 10-es mezét a sundsvalliak végleg visszavonultatták. Emil remekül jégkorongozott, és amik
júl. 7
9:48
Vb 2018: „Belgium mattolt. Fájdalmas lecke, mert egyszerű” – lapszemle (She)
A belga sajtó nem meglepő módon óriási bravúrként éli meg, hogy Belgium bejutott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elődöntőjébe, miután 2–1-re legyőzte Brazíliát. A dél-amerikai nemzet újságírói el vannak keseredve Neymarék kiesése miatt, mivel többet vártak Tite együttesétől.
júl. 7
10:00
Thaiföld: az idő szorításában küzdenek a barlangban rekedt focicsapatért (She)
Versenyt futnak az idővel a thaiföldi barlangban rekedt ifjúsági futballcsapat tagjainak kimentésén dolgozó szakemberek a helyi hatóságok szombati tájékoztatás szerint. Hozzátették, hogy az elkövetkező 3-4 napban nyílhatnak a legjobb lehetőségek a felszínre hozatalukra, mielőtt újabb heves esőzések sújtják a területet.
júl. 7
10:02
Vb 2018: Ibrahimovic fogadást ajánlott, Beckham belement (She)
A Svédország–Anglia világbajnoki negyeddöntő előtt Zlatan Ibrahimovic fogadásra invitálta David Beckhamet, aki természetesen bele is ment a játékba.
júl. 7
10:12
Szurkolói füzetek, 2017–2018 (She)
A Nemzeti Sport Online immár évek óta minden szezonban lehetővé teszi olvasói számára digitális szurkolói füzetek ingyenes letölt...
júl. 7
10:12
Vb-röviden: már csak európai csapatok maradtak versenyben (m4sport.hu)
Európai dominancia a világban.
júl. 7
10:18
A belga kapitány "a világ legbüszkébb embere" (Infostart)
Roberto Martinez, a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a világ legbüszkébb emberének tartja magát azok után, hogy csapata péntek este 2-1-re legyőzte a brazil együttest az oroszországi világbajnokság negyeddöntőjében, és bejutott a legjobb négy közé. Kollegája, a brazil Tite ugyanakkor fájdalmasnak tartja a kiesést.
júl. 7
10:18
Ki merte, és ki tudta? – versenyzők a DRS-kanyarról (m4sport.hu)
A Mercedes egyedi utat járt, ám Lewis Hamilton értelmetlennek és fölösleges kockázatnak tartja az újítást.
júl. 7
10:24
NB II: a Győrből távozó védő a Vasasnál folytatja (She)
A Nemzeti Sport Online korábbi értesüléseinek megfelelően a Győri ETO-tól távozó Rokszin Ádám a labdarúgó NB II-be kiesett Vasasban folytatja pályafutását. A 26 éves védő kettő plusz egy egy évre írt alá az angyalföldi klubhoz.
júl. 7
10:30
Lebukott Dzsudzsák Balázs, megvan a sztárfocista új csapata? (Ripost)
A válogatott alapembere az Instagramon kedvelt egy érdekes bejegyzést. A szurkolók fantáziája egyből beindult.
júl. 7
10:36
FTC: Paintsil az Instagramon üzent a szurkolóknak (She)
Mint ismert, a belga KRC Genk június közepén hivatalosan is bejelentette, hogy szerződteti a Tema Youthtól a 2017–2018-as szezont kölcsönben a Ferencvárosnál töltő Joseph Paintsilt. A ghánai támadó most a saját Instagram-oldalán búcsúzott el a Ferencváros-szurkolóktól.
júl. 7
10:38
Vb 2018: Kazanyban 11 vb-cím „veszett oda”; 16 éve nem fordított Brazília (She)
Az ötszörös világbajnok Brazília kiesésével immár biztos, hogy európai csapat hódítja el 2018-ban a labdarúgó-vb győztesének járó trófeát. Kazany a nagycsapatok „vesztőhelye” lett a világbajnokságon, s tovább folytatódott egy rossz brazil széria.
júl. 7
10:40
Serie A: másik nagyhoz szerződhet a Napoli belga klasszisa (She)
Olaszországi lapértesülések szerint az AS Roma továbbra is szeretné szerződtetni a Napoliban futballozó Dries Mertenst.
júl. 7
10:42
Macron is ott lesz az elődöntőn (HírTV)
A franciák a belgákkal találkoznak a fináléba kerülésért a vb-n.
júl. 7
11:00
Vb 2018: „Jó döntés volt a kapitánytól, hogy nem fogadta vissza Ibrát” (She)
A Svédországban negyven évig edzőként dolgozó Móré Imre álma, hogy 60 év elteltével ismét világbajnoki döntőt játsszon a svéd labdarúgó-válogatott.
júl. 7
11:00
Gasly: Nem működnek a Toro Rosso fejlesztései (m4sport.hu)
Miközben az ellenfelek javulnak, ők megrekedtek egy szinten.
júl. 7
11:12
Neymar eltűnt a Belgamuda-háromszögben, De Bruyne tette, ami eddig tilos volt (She)
Franciaország és Belgium is továbblépett a legjobb négy közé az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, megpróbáljuk néhány adattal megvilágítani, miért.
júl. 7
11:18
Kane egymaga annyi gólt lőtt eddig, mint a svédek összesen (Infostart)
Két olyan válogatott játszik ma a labdarúgó-világbajnokság szamarai negyeddöntőjében, amelyet csak legelszántabb hívei vártak a torna előtt az elődöntőbe. Pedig Anglia vagy Svédország közül az egyik biztosan ott lesz.
júl. 7
11:24
Vb 2018: Coutinho nem biztos benne, hogy ott lesz a 2022-es tornán (She)
Philippe Coutinho, a brazilok sztárja nem tudta megmondani, hogy ott lesz-e a labdarúgó-válogatottal a 2022-es, katari világbajnokságon.
júl. 7
11:24
A Benkő–Oláh páros győzelmet aratott a World Tour-versenyen – fotók (Blikk)
Hasznos nemzetközi tapasztalatokat gyűjtött három magyar páros is a héten, amelyeket az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság július 20-án kezdődő dunaújvárosi fordulójában is hasznosíthatnak.
júl. 7
11:24
Martinez, a belga kapitány a világ legbüszkébb emberének érzi magát (444.hu)
Még brazil kollégája is a belga kapust, Courtois-t magasztalta a meccs után.
júl. 7
11:24
Beckham csavart egyet Ibrahimovic kihívásán (m4sport.hu)
Egyikük kénytelen lesz teljesíteni a másik kérését.
júl. 7
11:30
Wolff: Hamilton öt évig maradhat a Mercedesnél (m4sport.hu)
Az sem zavarná, hogy időnként nem egyszerű kezelni a sportágon kívül is igen aktív szupersztárjukat.
júl. 7
11:33
Hátborzongató baleset, ronccsá zúzták a kocsiját az ismert focistának (Ripost)
Nikolics Nemanja chicagói csapattársa edzésre ment, amikor belé hajtottak. Az ütközéstől felborult a kocsija.
júl. 7
11:36
Vb 2018: távoznak az argentin szövetségi kapitány segítői (She)
Távoznak posztjukról Jorge Sampaolinak, a világbajnoki nyolcaddöntőben búcsúzó argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának segítői.

Keresés