2018. július 15. vasárnap

júl. 15
0:06
Simán kikapott a spanyoloktól a magyar női pólóválogatott (Infostart)
A címvédő magyar női vízilabda-válogatott 13-9-re kikapott a házigazda Spanyolország csapatától a Barcelonában zajló Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, szombaton.
júl. 15
0:18
Megszerezte első dobogós helyét a WTCR-ben Nagy Norbert (Infostart)
Gabriele Tarquini győzelmével ért véget a második verseny a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai versenyhétvégéjének második futamán. A második a fordított rajtrács miatt a pole pozícióból induló Nagy Norbert lett, aki első dobogós helyezését szerezte a sorozatban. A harmadik helyen Yvan Muller végzett. Michelisz Norbertet több pozíciót javítva a h
júl. 15
0:48
Nejmaricék – Deák Zsigmond publicisztikája (She)
Szegény Neymar (ha ez a szókapcsolat nem lenne eleve antagonizmus egy milliárdos futballsztár kapcsán...), nem elég, hogy a vezetésével már a ne...
júl. 15
0:52
Hazard-játék – Sinkovics Gábor jegyzete (She)
Eltelt hát a harmincegyedik nap is, s mi, futballőrültek kicsit fásultan, hátra- és oldalpasszoktól meggyötörten, enyhén elgémberedve lassan lel...
júl. 15
1:24
Magyarország álomgólokkal győzi le Brazíliát (She)
A magyar válogatott történetének egyik legszebb győzelméről nevezetes a labdarúgó-világbajnokságok július 15-i játéknapja: 1966-ban ezen a napon győzte le Baróti Lajos csapata 3:1-re a címvédő Brazíliát. Vb-öröknaptárunkból nem hiányozhat e liverpooli mérkőzés.
júl. 15
4:36
Hatalmas az izgalom: Ma kiderül, ki nyeri a foci vébét (ATV)
Horvátországban és Franciaországban már javában készülnek a holnapi döntőre. A horvátok most először kerültek be a futball-világbajnokság fináléjába. A franciák pedig abban reménykednek, hogy megismétlik 1998-as győzelmüket. További részletek a videóban.
júl. 15
5:48
Modricék most törleszthetnek a '98-as vb-ért (HírTV)
Franciaország másodszor vagy Horvátország először. Erre ad majd választ a moszkvai döntő.
júl. 15
7:00
Női junior kézi-vb: megérett a szőlő, meglett az arany – így ünnepeltek a lányok (She)
Bár a szünetben még a norvégok vezettek, a második félidő a magyar válogatotté lett, így veretlenül megnyerte a női junior kézilabda-világbajnokságot. A debreceni közönség tombolt, a lányok pedig teli torokból énekelték a himnuszt az éremátadásnál. Nézze meg vágatlanul az öröm pillanatait!
júl. 15
7:06
Tíz éve hunyt el Kolonics György olimpiai és világbajnok kenus (m4sport.hu)
Igazi példakép volt.
júl. 15
7:12
MLS: Stieber két gólpasszt adott, a harmadik a debütáló Rooneyé volt (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján több magyar érdekeltségű meccset is rendeztek, ám közülük csupán a D.C. United tudott nyerni: a Stieber Zoltánnal felálló gárda 3–1-re legyőzte a Vancouver Whitecapst, a magyar középpályás két gólpasszal vette ki a részét a sikerből.
júl. 15
7:24
Vb 2018: az utolsó nap eseményei élőben az NSO-n! (She)
Befejeződik az év legnagyobb sporteseménye, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság, méghozzá a Franciaország–Horvátország döntővel. Mi élő hírfolyamunk segítségével továbbra is igyekszünk beszámolni a legfrissebb és legérdekesebb hírekről, történésekről. Tartsanak velünk!
júl. 15
7:24
Az igazi kupa 20 millió dollárt ér, a világbajnok csak másolatot kap (m4sport.hu)
Betelik: 2038-ban várhatóan új serlegre lesz szükség.
júl. 15
7:30
Franciaország magára maradt, mindenki ellene van (Ripost)
Négy évet vártunk erre, ma végre eldől, melyik jelenleg a világ legjobb focicsapata. Vajon mit tehet a horvát Dávid a francia Góliát ellen?
júl. 15
7:36
Foci-vb röviden – ilyen volt az utolsó előtti nap (m4sport.hu)
A belgáké a bronzérem, jöhet a finálé.
júl. 15
7:36
Kapitánytörténelem: Mészöly Kálmán feladta a leckét a vb-rekordjával (BorsOnline)
Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Sorozatunkban a korábbi magyar szakvezetőkkel idézzük fel a múltat, s hogy mi történt velük azóta. A sorban Mészöly Kálmán következik.
júl. 15
7:48
Hetedszer is bajnok a Budapest Wolves (Infostart)
A Budapest Wolves nyerte a magyar amerikaifutball-liga kiemelt osztályát (HFL).
júl. 15
8:12
A győztesnek felbecsülhetetlen (Azenpenzem)
Első ránézésre kissé talán jelentéktelennek is tűnik: mindössze 36,8 centiméter magas, gond nélkül elfér egy kézben, és nem nagy kihívás a magasba emelni.
júl. 15
8:24
Vb 2018: a FIFA minden játékos után 7300 eurós napidíjat fizet (She)
Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság véget ér ma, és a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elkezdi számlázni a részt vevő játékosok után a már korábban megígért kompenzációt – minden egyes futballista minden, a vb-n eltöltött napja 7300 eurót ér a klubjának.
júl. 15
8:30
Szétbakizzák a vb-t a sztárkapusok (BorsOnline)
A szurkolók többsége inkább az oroszországi labdarúgó-vb szépségdíjas góljaira emlékszik, bennünk nyomot hagyott néhány kapusbaki is. A három legnagyobbat hibázó hálóőr közül a spanyol a világ legjobbja.
júl. 15
8:36
Vb 2018: Sampaoli távozik az argentin válogatottól, a hét elején jelentik be – sajtóhír (She)
Egybehangzó argentin sajtóértesülések szerint megszületett a döntés Jorge Sampaoli ügyében: az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) meneszti posztjáról a szakembert, utódjáról egyelőre nem született döntés.
júl. 15
8:38
Neked mi a legmenőbb labdatrükköd? (She)
Varga Roli, Szász Kitti és Kálnoki-Kis Dávid megmutatta az övét és leesett az állunk! Nézd meg az Instájukon, majd szállj be a kihívásba a #WhosTheGod hashtagen! (X)
júl. 15
8:48
Női junior kézi-vb: „Imádjuk, szeretjük egymást, ezért is tudtunk nyerni” (She)
Világbajnokságot nyerni óriási tett, hát még veretlenül! A magyar női junior kézilabda-válogatottnak mindez sikerült, mivel a döntőben 28–22-re legyőzte a norvégokat. Az éremátadás után friss világbajnokként Háfra Noémi, Márton Gréta, Pásztor Noémi és Suba Sára beszélt az NSO Tv-nek a diadalról, valamint üzent a mérkőzés közben kórházba szállított
júl. 15
8:50
Átvonatozott éjszakák, menekülés a rendőrök elől, városnézés Ladával (She)
Csillag Péter naplója az oroszországi labdarúgó-világbajnokságról.
júl. 15
8:54
Moszkvában tanulják a Ronaldo-gólörömöt a Juve-drukkerek (Azenpenzem)
A Vörös tér megtelt szurkolókkal, végre előkerültek a franciák, de volt egy argentin kisfiú Dybala-mezben, aki szorgalmasan gyakorolta a Ronaldo-féle gólörömöt.
júl. 15
9:00
Vb 2018: Macron magával viszi a döntőre a két lesérült franciát (She)
Emmanuel Macron francia államfő is ott lesz a labdarúgó-világbajnokság döntőjén, hogy a helyszínen drukkoljon a francia labdarúgó-válogatottnak. Találkozik természetesen Vlagyimir Putyinnal is, akárcsak Orbán Viktor, de a repülőgépen is lesz kivel beszélgetnie Macronnak a futballról, mivel két, a tornáról sérülés miatt lemaradó játékost is meghívot
júl. 15
9:02
Úszás: „Dave Salo és Hosszú Katinka kapcsolatának nem volt túl szép a vége” (She)
Újabb fejezet íródik Hosszú Katinka pályafutásában: a háromszoros olimpiai bajnok úszó visszatalált régi edzőjéhez, és az Eb-ig biztosan Dave Salóval készül Los Angelesben.
júl. 15
9:06
Dráma a döntőn: a pályáról vitték kórházba a világbajnok magyar kézislányok csapatkapitányát (Blikk)
Megésrült és kórházba került Lakatos Rita, a magyar női junior kézilabdaválogatott csapatkapitánya a szombati világbajnoki döntőn.
júl. 15
9:36
Fájdalmas napja ez a magyar sportnak: tíz éve halt meg a kenus zseni (Ripost)
Élete utolsó olimpiáján akart bizonyítani, de már nem marad rá ideje. Edzés közben állt le a szíve...
júl. 15
9:42
Bíró Attila: Biztos vagyok benne, hogy napról napra jobbak leszünk (m4sport.hu)
Néhány óra pihenés után a törökök ellen ugrik medencébe a magyar válogatott.
júl. 15
9:42
Vadócz Krisztián: Csak megmutatom, ki vagyok - interjú (BorsOnline)
Vadócz Krisztián egyelőre nem tervez hosszú távra sem Magyarországon, sem a kispestieknél, elsődleges célja, hogy megmutassa a hazai közönségnek, milyen focista ő, és mivel szolgált rá a külföldi karrierre.
júl. 15
9:48
Orbán Viktor is gratulált az aranylányoknak (Infostart)
A csapategységet emelte ki a világbajnok női junior kézilabda-válogatott edzője,
júl. 15
9:48
Frissebb, egységesebb, jobb – a vb-címet adjuk is oda a franciáknak! (She)
Szokás mondani, hogy a labdarúgás az a játék, amelyben egy mérkőzésre a leginkább eltüntethetőek az egyéni képességek közti különbségek. Miért ne alakulhatna ez így akár egy világbajnoki fináléban? De mi dönthet ilyenkor? Nüánszok. Olyan tényezők, mint hogy melyik félnél következik be egy végzetes dekoncentrációs hiba a hajrában, melyik kapitán
júl. 15
10:00
Hertha: kidőlt Dárdaiék alapembere, lemarad a szezonrajtról (She)
A Hertha BSC vasárnap a hivatalos honlapján közölte, hogy sérülés miatt nem számíthat Davie Selke játékára Dárdai Pál vezetőedző.
júl. 15
10:02
MotoGP: Márquez újabb csodapole-ja; ki lesz a gumivarázsló? (She)
A nem Mark Márquez drukkereknek rossz lehet ezt olvasni, de amit ez a 25 éves srác művel napjaink MotoGP-jében, arról tényleg csak szuperlatívuszokban lehet szólni. A regnáló világbajnok természetesen  a Német Nagydíj szombatján sem hazudtolta meg önmagát.
júl. 15
10:12
Vb 2018: a horvát játékosok még eldöntik, küldenek-e érmet Kalinicnak (She)
A nyár egyik nagy vesztese a horvát támadó, Nikola Kalinic, aki az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon hazája első csoportmérkőzésének hajrájában visszautasította, hogy csereként a pályára lépjen.
júl. 15
10:36
F1: Gasly úgy véli, a Ferrari-motor dönthet a Sauber javára (She)
A Toro Rosso, leszakadva a Renault által vezetett középmezőnytől, a Sauberrel vív szoros csatát az F1-es vb-összetett 8–9. helyén. A faenzai istálló pilótája, Pierre Gasly szerint a motor fog dönteni a két csapat harcában, amelyben nem a sajátja mellett tenné le a voksát.
júl. 15
10:38
Roma: a PSG-től érkezhet Alisson utódja (She)
Olasz lapértesülések szerint a Roma a Paris Saint-Germain kapusát, Alphonse Areolát szerződteti, amennyiben Alisson távozik az olasz fővárosból.
júl. 15
10:39
Orbán Viktor büszke, ő már világbajnokot avatott (Ripost)
Veretlenül zárták a mieink a tornát.
júl. 15
10:41
Dráma a pályán: azonnal kórházba kellett szállítani a magyar kézist (Ripost)
Csapatának nélküle kellett folytatni a döntőt.
júl. 15
10:48
Az aranyérem a tét - sportműsor (Infostart)
Jön a futball-világbajnokság döntője, Wimbledonban a férfi egyes fináléját rendezik, és folytatódik a vízilabda Eb is.
júl. 15
10:48
Pool: Lovrennek igaza van, ő az egyik legjobb védő – Klopp (She)
A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp egyetért a vb-döntőt játszó horvát futballválogatott védője, Dejan Lovren állításával, miszerint posztján ő a világ egyik legjobbja.
júl. 15
10:48
Orbán Viktor gratulált a kézis lányok junior-világbajnoki sikeréhez (ATV)
A miniszterelnök Facebook-oldalán gratulált a magyar lányok junior-világbajnoki aranyához.
júl. 15
11:00
Chelsea: az új menedzsert C. Ronaldo segítheti egykori kedvencéhez (She)
A Chelsea új menedzsere az olasz Maurizio Sarri, a Napoli eddigi vezetőedzője lett, aki elképesztő összegért magával vitte Nápolyból a középpálya motorját, de most egykori kedvencét is csábítja.
júl. 15
11:12
Kockázatos Hosszú Katinka döntése (Infostart)
Sós Csaba szövetségi kapitányt meglepte, hogy a háromszoros olimpiai bajnok újra Dave Salóval készül.
júl. 15
11:18
Döntöttek az argentin kapitányról (Infostart)
Argentin sajtóhírek szerint az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) meneszti posztjáról Jorge Sampaoli szövetségi kapitányt.
júl. 15
11:30
Sztoicskov: Argentína mindent megtett a kieséséért (BorsOnline)
Hriszto Sztoicskov, az FC Barcelona egykori bolgár klasszisa a TyC Sportsnak azt mondta, az argentin válogatott kiesése főleg annak tudható be, hogy teljesítménye csakis Lionel Messitől függött.
júl. 15
11:36
Märcz Tamás: ha nem félünk senkitől, már elégedett leszek (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott hétfőn kezdi meg szereplését a barcelonai Európa-bajnokságon. Märcz Tamás szövetségi kapitány azt reméli, hogy nemcsak csatákat, hanem háborút is tudnak nyerni.
júl. 15
11:36
PL: klubrekordért szerződött Rómából Londonba a brazil középpályás – hivatalos (She)
A West Ham United klubrekordot jelentő 35 millió fontért (39.5 millió euró) szerződtette a Lazio egyszeres brazil válogatott labdarúgóját, Felipe Andersont, aki négy évre szóló szerződést kötött új klubjával.
júl. 15
11:36
Mindenki azt kérdezi, lesz-e horvát csoda? (888.hu)
Az 1998-ban otthon győztes francia labdarúgó-válogatott a második, a húsz évvel ezelőtti világbajnokságon pedig bronzérmes - az elődöntőben éppen a franciáktól vereséget szenvedő - horvátok az első győzelmükért lépnek pályára vasárnap, az oroszországi vb moszkvai döntőjében.
júl. 15
11:38
Poszt-trauma: 3–1-re nyerik meg a franciák a döntőt? (She)
Franciaország és Horvátország vívja az esztendő legfontosabb mérkőzését, a labdarúgó-világbajnokság döntőjét, amely előtt – mint a Bajnokok Ligájának fináléja előestéjén – megvizsgáljuk, hogy kik nézhetnek leggyakrabban farkasszemet egymással, és mit ígérnek ezek a párviadalok. Természetesen ezernyi más duellt és szempontot górcső alá lehetne

Keresés