2018. július 11. szerda

júl. 11
0:00
Elég jó a buli Párizsban (444.hu)
Miután a keddi elődöntőn Franciaország simán verte Belgiumot, és ezzel bejutottak a világbajnokság döntőjébe, a fotók alapján meglehetősen nagy ünneplés indult a Diadalív környékén. A francia válogatott ellenfele a szerdai horvát-brit párharc győztese lesz majd vasárnap. (Fotó: Lucas Barioulet/AFP)
júl. 11
0:12
Vb 2018: jegyzőkönyv, góllövőlista, ágrajz – minden egy helyen (She)
Tekintse meg egy helyen a labdarúgó-világbajnokság első elődöntőjének jegyzőkönyvét, a találkozó utáni nyilatkozatokat, valamint a legfrissebb ágrajzot és a góllövőlista élcsoportját!
júl. 11
0:24
Csúcsragadozó – Bodnár Zalán jegyzete (She)
Sokan vélik úgy, hogy az olasz klubfutball hanyatlásához vezető okok egyike a tizenkét évvel ezelőtt kirobbant calciopolibotrány, amely nem csup...
júl. 11
0:24
1998 óta senki sem volt képes arra, amit a vb-döntős franciák elértek (m4sport.hu)
Didier Deschamps vasárnap egy rendkívül elit klub tagja lehet. Statisztikák, érdekességek.
júl. 11
0:48
Lehetünk horvátok? – Szöllősi György publicisztikája (She)
Érdekes téma volna ma már az is, hogy hányan és mi okból szurkolnak a Nemzeti Sport olvasói közül például Angliának, kik és miért érzik magukhoz...
júl. 11
1:00
NS: interjú Kuranyival és Salgadóval, Southgate-ostrom – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
júl. 11
6:30
Könnygázzal kellett feloszlatni a francia vébésikert ünneplőket (444.hu)
Elszabadult a párizsi mulatság, zavargás lett a vége.
júl. 11
6:42
Mbappé kiakadt: ezzel cikizi őt Neymar és Dani Alves (Blikk)
Piszkálják párizsi csapattársai a 19 éves francia labdarúgót, Kylian Mbappét.
júl. 11
6:48
Juve: „A legjobb döntés”; „Ez egy különleges nap” – CR-reakciók (She)
Kedden a Real Madrid a hivatalos oldalán bejelentette: Cristiano Ronaldo négy évre aláírt a Juventushoz. Nem sokkal később a torinói klub is megerősítette az átigazolás tényét. A portugál csillag váltása természetesen azonnali reakcióhullámot váltott ki a közösségi médiában – korábbi és új csapattársai különösen aktívak voltak.
júl. 11
7:00
Kiadós rugdosódás után feljutott a csúcsra a spanyol foci (She)
1982-ben Olaszország, 2010-ben Spanyolország lett világbajnok ezen a napon; videókra épülő vb-öröknaptárunk július 11-i epizódjában nemcsak a madridi és a johannesburgi finálé legfontosabb pillanatait idézzük fel, hanem az 1966-os angliai vb nyitányát, valamint az 1998-as, bizonyos értelemben történelmi jelentőségű bronzmérkőzést is, amely
júl. 11
7:06
Mire mennek a kifacsart horvátok a vb gólkirályjelöltjével? (m4sport.hu)
Harry Kane a hét napjai közül egyedül szerdán nem szerzett még gólt a válogatottban, a horvátok nem is tartanak tőle, mondván, ezen a vb-n már Lionel Messit és Christian Eriksent is sikerült semlegesíteniük.
júl. 11
7:12
Csak megérkeztek a franciák (Azenpenzem)
Érvényesült a vb-rutin. Franciaország és ­Belgium összecsapásából Szentpétervárott előbbi került ki győztesen, s készülhet a vasárnapi döntőre a labdarúgó-világbajnokságon.
júl. 11
7:36
Vb 2018: „Nem létezik, hogy az angolok döntőbe jussanak!” (She)
A franciák a belgák felett aratott 1–0-s sikerükkel bejutottak a 2018-as labdarúgó-világbajnokág döntőjébe. Az NSO Tv a siófoki plázson követte végig a mérkőzést, amely után mindkét csapat szurkolóit megszólaltatta. Az első elődöntő mellett szóba került az is, miért nem juthatnak döntőbe az angolok, és melyik válogatott a végső esélyes a vb-címre.
júl. 11
7:36
Apukája megjósolta Babos Tímea világelsőségét (BorsOnline)
Az első magyar világelső teniszező lesz Babos Tímea, aki Kristina Mladenoviccsal párosban veszi át a vezetést. Pedig édesapját, Csabát sokan kinevették, amikor évekkel ezelőtt megjövendölte ezt.
júl. 11
7:38
Női junior kézi-vb: folytatás Románia ellen – a helyosztók menetrendje (She)
A nyolcaddöntők befejeztével kialakult a legjobb nyolc és a helyosztók menetrendje a Debrecenben zajló női junior kézilabda-világbajnokságon.
júl. 11
7:48
Elképesztő számok a világbajnokságon (Infostart)
Ellenállhatatlanok – ez a főcím virított a szentpétervári elődöntő után a L’Équipe, a francia sportnapilap címlapján. A Kékek és az ország együtt ünnepelnek. Franciaország 1-0-ra nyert Belgium ellen a világbajnoki elődöntőben.
júl. 11
7:48
Vb 2018: jön a horvát–angol elődöntő – élő hírfolyam a 28. napról (She)
Szerda este a Horvátország–Anglia elődöntővel folytatódik az oroszországi világbajnokság, eldől, hogy melyik válogatott lesz Franciaország ellenfele a vasárnapi fináléban. Kövesse nyomon a nap eseményeit, híreit élő hírfolyamunk segítségével!
júl. 11
8:00
Vb 2018: 11 emberrel védekeztek 35 méterre a kaputól – Courtois (She)
Franciaország 1–0-ra legyőzte Belgiumot a 2018-as labdarúgó-világbajnokság első elődöntőjében, nem csoda hát, hogy a belga kulcsemberek a találkozó után elég morózusan válaszolgattak a kérdésekre a vegyes zónában.
júl. 11
8:06
A foci-vb röviden (28. nap) (m4sport.hu)
Megvan az első döntős, a francia válogatott ellenfélre vár.
júl. 11
8:18
Bíró Attila: ez nem egy kész csapat, de bárkit meg tud verni (Infostart)
Bíró Attila szövetségi kapitány címvédőként csak az Eb-arannyal lenne elégedett, de tudja, az átalakuló női vízilabda-válogatottól már egy érem is szép siker lenne. A csapat csütörtökön utazik Barcelonába, és szombaton a spanyolok ellen száll először vízbe.
júl. 11
8:30
Modric és Rakitic – A horvátoké a világ legjobb középpályás duója (m4sport.hu)
Eldughatják a labdát az angolok elől.
júl. 11
8:30
Batik Bence Fradi-sassal küzd a Kispestért (BorsOnline)
Európa-liga Első selejtező kör, Rabotnicski – Bp. Honvéd, Ma, 17.30 Tv: Duna World
júl. 11
8:36
Vidi: Gyenge futball, rengeteg probléma – Nikolics (She)
A magyar bajnok Mol Vidi FC kedden a luxemburgi Dudelange vendégeként 1–1-es döntetlennel rajtolt a Bajnokok Ligája selejtezőjében, lássuk, hogyan értékelte a találkozót a két szakvezető.
júl. 11
8:38
Vb 2018: „Hogyan védekezel Mbappé ellen? Kérlek, Uram, segíts!” (She)
Az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon szakértőként dolgozó Rio Ferdinand a Franciaország–Belgium (1–0) elődöntő után megvilágította a nézőknek, hogy egy védő szemszögéből nézve milyen ijesztő az az elképesztő sebesség, amellyel a franciák fiatal csatára, Kylian Mbappé közlekedik a pályán.
júl. 11
8:48
NB II: gólt lőtt a Besiktasnak, azonnal szerződést kapott (She)
A Siófok három évre szerződtette a Vasas Kubala Akadémiától érkező Csibra Dánielt, aki felkészülési mérkőzésen már pályára lépett az NB II-es labdarúgócsapatban, a Besiktas elleni minapi meccsen (1–1) ő szerezte az egyenlítő gólt.
júl. 11
8:54
Egyszer lent, de inkább fent – a pécsi dühöngőktől a magyar Eb-álomig (m4sport.hu)
Gera Zoltán kivételes pályafutása 30 percben.
júl. 11
9:00
El: Danilo egyedül maradt csatárként, ez neki könnyű és nehéz is egyben – Supka (She)
Szerdán fontos nemzetközi mérkőzést játszik a Budapest Honvéd. Supka Attila vezetőedző és Batik Bence bizakodva néz a szopjei Európa-liga-selejtező elé, Vadócz Krisztián szerint pedig nemcsak a kispestiek, hanem a magyar labdarúgás számára is fontos lesz a Rabotnicski elleni meccs, amelyen Danilótól várják a gólokat.
júl. 11
9:00
A Toro Rosso még vizsgálja Hartley furcsa balesetét (m4sport.hu)
Nyomozzák a pontos okokat.
júl. 11
9:02
Liverpool: már megint Karius… Itt az újabb potya gól ! (She)
A Bajnokok Ligája-döntős Liverpool labdarúgócsapata kedden lejátszotta szezonbeli második felkészülési mérkőzését, amelyen 3–2-re legyőzte a negyedosztályba feljutó Tranmere Roverset. A „vörösök” kapuját a második félidőben Loris Karius védte, aki ismét gondoskodott róla, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, a hazaiak első találatánál ugyan
júl. 11
9:12
Játékossors: „Elég volt, befejeztem!” – Rudolf is visszavonul (She)
Újabb válogatott labdarúgó vonul vissza: a nemzeti csapatban 28-szor szereplő Rudolf Gergely harminchárom évesen jelentette be, hogy befejezi a pályafutását.
júl. 11
9:24
WTCR: egy korábbi F1-es pilótával kevesebb a mezőnyben (She)
A túraautó-világkupában Alfa Romeókat indító Mulsanne-istálló bejelentette, hogy megválik Gianni Morbidellitől, és a szezon hátralévő részében Kevin Ceccon vezeti a Giuliettát.
júl. 11
9:24
Francia szövetségi kapitány: még nem minden tökéletes, de haladunk előre (ATV)
Szoros, kemény csatában jutott Franciaország elsőként az oroszországi labdarúgó-világbajnokság fináléjába, a Belgium elleni elődöntőt egy szöglet utáni fejesgól döntötte el, a két szakvezető szerint is minimális volt a különbség.
júl. 11
9:24
Hazard: Inkább kapok ki ezzel a belga csapattal, mint nyerek egy ilyen franciával (m4sport.hu)
A csapatkapitány büszke saját együttesére.
júl. 11
9:26
Alonso nem örülne az új pontrendszernek (m4sport.hu)
Úgy érzi, a változtatás rossz lépés lenne.
júl. 11
9:30
Ők lehetnek a franciák ellenfelei a foci-vb döntőjében – Ön mondja meg (Blikk)
Az már biztos, hogy a franciáké lesz az egyik csapat, de hogy ki lesz az ellenfél, az szerda este dől el! Szavazzon: az angolok, avagy a horvátok jussanak döntőbe a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon?
júl. 11
9:42
Zsótér: Magunkat adjuk, nem alkalmazkodunk senkihez (m4sport.hu)
Így látják az újpestiek az esélyeiket az EL-selejtező előtt.
júl. 11
9:42
Szobrot kapott Conor McGregor (BorsOnline)
Élethű szobort kap 30. születésnapjára a ketrecharcos Conor McGregor. A művész, Aspencrow öt hónapot dolgozott az alkotáson, amely márványból készült, az értéke pedig 50 ezer font (17,5 millió Ft). A szobrász a legapróbb részletekre is figyelt, így a ketrecharcos szakállát valódi hajból készítette el. A műalkotást július 14-én, McGregor születésnap
júl. 11
9:48
Akik nélkül nem lenne világbajnokság (She)
Ilku Miklós írása Moszkvából.
júl. 11
9:50
NB III: elkészült az új szezon csoportbeosztása (She)
Az MLSZ versenybizottsága elkészítette a 2018–2019-es NB III-as labdarúgó-bajnokság csoportbeosztását. Néhány klub már közölte az előző szezonhoz képest gyakorlatilag változatlan (értelemszerűen az NB II-es kiesőkkel és a megyei feljutókkal bővült) csoportnévsort, íme!
júl. 11
9:54
Nincs búcsúmeccs - ezzel a videóval köszönt el a Real Ronaldótól (Infostart)
Cristiano Ronaldo egy videót kapott búcsúzóul a Real Madridtól.
júl. 11
10:00
„Neymar lesz a Real Madrid első számú célpontja, ez biztos” (She)
Hat éve abbahagyta a profi labdarúgást Míchel Salgado, a Real Madrid és a spanyol válogatott korábbi jobbhátvédje, de a sportág közelében maradt. Az oroszországi világbajnokságon a FIFA nagyköveteként van jelen, és a moszkvai Vörös téren egy gálamérkőzés után válaszolt az újságírók kérdéseire. A Nemzeti Sportnak kiemelte, az európai válogatotta
júl. 11
10:00
„A La Liga és a Real Madrid is értékesebb Cristiano Ronaldónál” (m4sport.hu)
A ligaelnök szerint a játékosmozgások már nincsenek akkora hatással a bajnokságra.
júl. 11
10:02
Honvéd: az Újpest csatárával erősítenének a piros-feketék (She)
A Nemzeti Sport információja szerint távozhat Tischler Patrik az Újpest FC-től.
júl. 11
10:03
Drámai vallomás: magát hibáztatja barátja haláláért a sztárfocista (Ripost)
Sokáig nem tudott magának megbocsátani a horvát fociválogatott kapusa.
júl. 11
10:06
Button adott egy tanácsot Ricciardónak (m4sport.hu)
A Red Bull és a Honda együttműködését is véleményezte.
júl. 11
10:18
Macron a focimániás Orbánnak magyarázott Szentpéterváron, miközben a francia válogatott a vb döntőjébe jutott (444.hu)
A magyar válogatott pedig történelmi mélyponton van.
júl. 11
10:24
Lapszemle: a franciákat a vb, az olaszokat és a spanyolokat csak Ronaldo izgatja (She)
Kedden teljesen megosztotta a világ sportsajtójának figyelmét két fontos futballhír: míg a franciák ünneplik a válogatott világbajnoki döntőbe jutását, és más egyáltalán nem számít, Spanyolországban ls Olaszországban csak Cristiano Ronaldo szerződéséről hajlandóak tudomást venni.
júl. 11
10:26
NB I: az első két fordulóból hét meccs az M4 Sport műsorán (She)
Az MLSZ versenybizottsága közzétette az NB I első két fordulójának pontos menetrendjét. A szezon a Puskás Akadémia–Debrecen bajnokival rajtol, az első fordulóból négy, a másodikból három mérkőzés kerül képernyőre.
júl. 11
10:28
Kurányi: Dzsudzsák még mindig a legjobbak közé tartozik (She)
A korábbi német válogatott csatár, a magyar felmenőkkel bíró Kevin Kurányi a Nemzeti Sportnak elárulta, többször meglátogatta Dzsudzsák Balázst, egyébként meg reméli, hogy a horvátok nyerik a világbajnokságot.
júl. 11
10:30
Vb 2018: az angol játékos ettől lesz kirobbanó erőben ma este (She)
A labdarúgók étrendje nagy hatással van a teljesítményükre, nem véletlen, hogy a csapatok mellett dietetikusok, táplálkozás-szakértők és saját szakácsok dolgoznak. A meccsek előtt különösen fontos a magas szénhidráttartalom bevitele – a Csupasport cikkéből kiderül, mit eszik az angol válogatott Kyle Walker, hogy ideális erőállapotban legyen a hor

Keresés