2018. július 21. szombat

júl. 21
0:12
Kedv, remények, lilák – Deák Zsigmond jegyzete (She)
Először is szeretnék szívből gratulálni azoknak a kedves olvasóinknak, akik arra „mertek” tippelni az online oldalunkon meghirdetett szavazáson,...
júl. 21
0:48
Uruguay négyet számol Romániára – vb-öröknaptár (She)
A labdarúgó-világbajnokságok történetét napról napra feldolgozó, vége felé közelítő sorozatunkban ma csupán egyetlen mérkőzésről emlékezhetünk meg: arról az 1930. július 21-i csoportmeccsről, amelyen a házigazda Uruguay biztossá tette elődöntőbe kerülését.
júl. 21
5:15
Újdonságokkal rajtol a hétvégén az NB I (Ripost)
Négy mérkőzéssel ma indul a labdarúgó NB I 2018/19-es szezonja.
júl. 21
6:36
La Liga: Cazorla ismét fuballistának érezte magát (She)
Mint arról már beszámoltunk, Santi Cazorla, a Villarreal 33 éves középpályása csapata kedd esti felkészülési mérkőzésén, az Hércules ellen 636 nap után lépett pályára ismét – a középpályás még 2016 októberében szenvedett Achilles-ín-sérülést, és az azóta eltelt közel két évben összesen 10 alkalommal kellett megműteni.
júl. 21
6:48
Vitorlázás: Józsa Márton a Balaton Kékszalagjáról (She)
Volt idő, amikor a tengerek leggyorsabb vitorlása köthette árbocára a kék szalagot, majd a hagyományt továbbvitték a gőzösök, a vitorlássport elterjedésével pedig az európai tavakon is megszülettek azok a versenyek, amelyek győztese feltűzhette a szalagot. Hazánkban 1934-ben rendezték meg először a Kékszalagot, s azóta is a Balatont leggyorsabban k
júl. 21
6:54
Öt évig segíti az orosz állam a vb-stadionok fenntartását (Infostart)
Minden stadionban legyen egy csapat, és minden csapatnak legyen stadionja - az orosz elnök szerint erre kell törekedni.
júl. 21
7:00
ICC: a Dortmund legyőzte a Manchester Cityt a nyitányon (She)
A Dortmund Manchester City felett aratott győzelmével vette kezdetét a Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) Chicagóban, ahol Mario Götze tizenegyesből szerzett gólja döntött a németek javára.
júl. 21
7:36
NBA: New Yorkból kap játszótársat LeBron James (She)
A Los Angeles Lakers egy évre szóló, 3.5 millió dolláros szerződésről állapodott meg Michael Beasleyvel, a 2008-as NBA-draft második kiválasztottjával.
júl. 21
7:36
Rajtol az NB I! Nászút helyett a Fradi ellen készült Tamás Márk (BorsOnline)
Fényűző esküvőn mondta ki egymásnak a boldogító igent a DVTK focistája, Tamás Márk és a klub röplabdázója, Szabó Barbara. A nászút a szezonrajt miatt télre csúszik.
júl. 21
8:00
Légiósok: Itt egyszer sem kellett kipucolnom a cipőmet – Eppel (She)
A nyáron a Budapest Honvédtól Kazahsztánba szerződő Eppel Márton a Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt az Európa-liga-mérkőzésen elért mesternégyeséről, a tipikus csatárgólról, a Kajrat Almatinál tapasztalt elképesztő körülményekről, s arról, hogyan halad az orosz nyelv tanulásával.
júl. 21
8:06
Bajnokként sosem győzött még az OTP Bank Liga nyitányán a Vidi (m4sport.hu)
A Ferencváros–Diósgyőr meccsen két olyan együttes csap össze, amely hét éve egyszer sem kapott ki bajnoki rajton.
júl. 21
8:30
Szerelmével szurkol testvéréért a pólós Jansik (BorsOnline)
Szerelmével, Verrasztó Evelynnel szurkol a magyart férfi vízilabda-válogatott Eb-szereplésének az FTC pólósa, Jansik Szilárd, aki elsősorban testvéréért, Dávidért izgul. – Nem mondhatnám, hogy nagy vízilabda-szakértő lenne Evelyn, igaz, előttem nem is nagyon követte a sportágat, de gyorsan tanul, már szinte mindent tud. Én is szép lassan rázódom b
júl. 21
8:36
Légiósok: Jó úton járok, megéri dolgoznom – Nikolics Nemanja (She)
Az ESPY Awards-gálán ismét rangos elismerést kapott Nikolics Nemanja, a Chicago Fire csatára, aki boldog, kiegyensúlyozott, sikeres lett Amerikában.
júl. 21
8:36
Räikkönen: A családom is szeretné tisztán látni a jövőmet (m4sport.hu)
A jövőjével kapcsolatban tehetetlennek érzi magát Kimi Räikkönen, aki jelezte csapata felé, örülne, ha rövidesen megszületne a döntés 2019-ről.
júl. 21
8:38
Magyar focilecke Brazíliában, Neymar tornáján (She)
Százszázalékos teljesítménnyel, 16–0-ás gólkülönbséggel jutott tovább csoportjából a Zsírkréták, így minden esélye megvan, hogy a szombati döntőben Neymar és barátai ellen bizonyíthasson. Babják Bence jelenti a brazíliai Santosból.
júl. 21
8:48
Gasly és az igazságérzet: Vettel és Hamilton is mellém állt! (m4sport.hu)
Az FIA bíráinak ítéletét nevetségesnek tituláló Pierre Gasly mögé állt Lewis Hamilton és Sebastian Vettel a versenyzők hockenheimi eligazításán.
júl. 21
9:00
Chelsea: asztalon a harmadik Barca-ajánlat Willianért (She)
A Sky Sports News értesülései szerint a Barcelona újabb ajánlatot tett a Chelsea-nek: a katalánok 55 millió fontért szerződtetnék a londoniak brazil szélsőjét, Williant.
júl. 21
9:06
Feledtették a bakui kisiklást (Azenpenzem)
A lila-fehérek az idegenben összeszedett kétgólos hátrány (1-3) után magabiztos, helyenként szórakoztató játékkal 4-0-ra legyőzték az azeri Neftci Bakut.
júl. 21
9:12
Itt nézheti élőben a strandröpi ob-t (m4sport.hu)
A strandröplabda országos bajnokságot harmadik fordulóját kizárólag az m4sport.hu adja élőben.
júl. 21
9:24
Műúszás: ingyenes a hétvégi program a Duna Arénában (She)
A FINA junior műúszó-világbajnokság szervezőbizottsága – eltérően a korábban közöltektől – a sportág és a jelenlegi esemény további népszerűsítése érdekében úgy döntött, hogy a viadalra szombat délutántól vasárnap estig ingyen mehetnek be a Duna Arénába az érdeklődők.
júl. 21
9:26
PL: a Leicester szerződtette a Liverpool kapusát – hivatalos (She)
A Leicester City hivatalos oldalán jelentette be, hogy a Liverpool kapusa, Danny Ward a 2015–2016-os szezon angol bajnokánál folytatja pályafutását.
júl. 21
9:27
Brutális szépséggel bővül a focistafeleségek tábora (Ripost)
Örülhetnek az angolok, újabb szépséggel lesz több a Premier League mérkőzésein.
júl. 21
9:42
Síszövetség: Egy évtized munkáját húzzák le a wc-n (BorsOnline)
Kiabálás, ajtócsapkodás, tülekedés vezette fel a síszövetség tegnapi rendkívüli közgyűlését. Több klub mellett a sportág legismertebb alakja, Miklós Edit, az őt Magyarországra csábító Kaszó Klára és a korábbi főtitkár, Kapitány Ildikó sem jutott be az eseményre. A botrányt az okozta, hogy az áprilisban leváltott Bajai András elnök olyan közgyűlést
júl. 21
10:00
BVB: a világbajnok támadó visszatérhet a Premier League-be (She)
A Borussia Dortmund szóvivője megerősítette, hogy André Schürrle azért nem játszott a Manchester City elleni felkészülési mérkőzésen, mert jelenleg egy másik klubbal tárgyal.
júl. 21
10:00
Új Ferrari-trükkről pletykálnak; Hamilton szerint gyanús a javulás (m4sport.hu)
Boxutcai pletykák szerint egy ERS-sel kapcsolatos ügyes húzás áll a Ferrari-motoros csapatok látványos javulása hátterében.
júl. 21
10:02
Az Everton klubrekordnak számító 50 millió fontért rizikós igazolást tervez (m4sport.hu)
A csatár jelenlegi klubja nagyon jól járhat.
júl. 21
10:12
Vandoorne: Lehetetlen, hogy ekkora a különbség (m4sport.hu)
Élete legrosszabb péntekjeként írta le a tegnapit.
júl. 21
10:24
A Kisvárda 12 éve nem látott bravúrt mutathat be a címvédő ellen (She)
Vége a világbajnokságnak, elkezdődtek az európai kupaküzdelmek és elrajtol a labdarúgó NB I is: a hétvégén rendezik meg a 2018–2019-es idény 1. fordulóját. A bajnokság legnagyobb újdonsága a megrövidített téli szünet lesz. Az első fordulóban rögtön Ferencváros–DVTK és Újpest FC–MTK presztízsmérkőzéseket rendeznek, az abszolút újonc Kisvárda ped
júl. 21
10:30
Váratlan bejelentés, Hosszú Katinka erre nem számított (Ripost)
Biztosan meglepődött az augusztusi úszó Európa-bajnokságra készülő Hosszú Katinka.
júl. 21
10:32
Eldőlt a sorsa, külföldön marad a magyar válogatott csatár (Ripost)
Folytatja külföldi karrierjét a 32 éves magyar futballcsatár, aki ezúttal Törökországba szerződött.
júl. 21
10:48
A Balaton Kékszalagja – a két fő esélyest kérdeztük (She)
Volt idő, amikor a tengerek leggyorsabb vitorlása köthette árbócára a kék szalagot, majd a hagyományt továbbvitték a gőzösök, a vitorlássport elterjedésével pedig az európai tavakon is megszülettek azok a versenyek, amelyek győztesei feltűzhették a szalagot. Hazánkban 1934-ben rendezték meg először a Kékszalagot, s azóta is a Balatont leggyorsabban
júl. 21
11:00
Roma: Nem mondhattunk nemet a Pool ajánlatára – Totti (She)
Francesco Totti, a Roma korábbi kiválósága szerint a Liverpool olyan ajánlatot tett Alissonért, amit nem utasíthatott vissza az olasz klub.
júl. 21
11:06
Dénes Ferenc: fenntarthatatlan a hazai futball üzleti modellje (Infostart)
Alacsony a jegybevétel, kevés a néző és túl sok a közpénz - véli az InfoRádió által megkérdezett sportközgazdász. Dénes Ferenc szerint a teljes magyar labdarúgásnak kell vonzóvá válnia, egy-egy klub önmagában nem lehet üzletileg sikeres.
júl. 21
11:18
A helyzet nálunk változatlan (Azenpenzem)
A felkészülési időszak nagyon csendesen zajlott, nem hozott jelentősebb változásokat. A mezőnynek egy teljesen újonc tagja van, és a holt idényben mindössze egy kispadon történt váltás.
júl. 21
11:24
F1: Hamilton 2020-ban utolérheti Schumachert (She)
Lewis Hamilton csütörtökön további két évre írt alá a Mercedesszel, vagyis jelenlegi négy bajnoki címe mellé még három megszerzésére lehet esélye. A címvédő viszont úgy véli, nincs értelme az ilyenfajta feltételezéseknek, miközben azt sem tudja, ez volt-e az utolsó szerződése a Formula–1-ben.
júl. 21
11:24
Szaud-Arábiában folytatja a Fradi egykori brazil légiósa (m4sport.hu)
A francia Toulouse-tól igazol el.
júl. 21
11:36
Elmosta az eső a harmadik edzést, a Sauberek végeztek az élen (She)
Nem sokkal a harmadik szabadedzés kezdete előtt leszakadt az ég a Hockenheimring felett, és az eső egyáltalán nem akart csillapodni az utolsó tréning alatt. Egészen az utolsó tíz percig mindössze Nico Hülkenbergnek volt mért köre, míg Lewis Hamiltonról úgy tűnt, hogy részt sem vesz az edzésen. A Mercedes versenyzője végül pályára hajtott az utolsó
júl. 21
11:38
Kép: bemutatták a Tottenham új mezét, a szurkolók kiakadtak (She)
A Nike nemrég bemutatta a Tottenham labdarúgócsapatának új idegenbeli mezét a 2018–2019-es szezonra. Ezt követően több szemfüles Twitter-felhasználó is kiszúrta, hogy a mez alig különbözik a Barcelona aktuális edzőfelszerelésétől – ez pedig finoman fogalmazva sem nyerte el a londoni klub szurkolóinak tetszését, akik elsősorban azért reklamálnak, ho
júl. 21
11:48
PL: Conte a Chelsea-t, a Chelsea Contét perelné be (She)
Nem mondható békésnek Antonio Conte és a Chelsea szakítása: mindkét fél azt fontolgatja, hogy beperli a másikat, ráadásul nagyjából ugyanannyit is követelnek.
júl. 21
11:54
Kezdődik a világ legizgalmasabb bajnoksága! (888.hu)
Miközben három magyar csapat még Európában vitézkedik, a világbajnokság pedig alig ért véget, az NB I. már el is rajtol.
júl. 21
12:00
DVTK: modernebb, rockosabb – megújult a csapat indulója (She)
A boon.hu beszámolója szerint a 2018–2019-es NB I-es szezon kezdetére megújult a DVTK labdarúgócsapatának indulója: a diósgyőri focihimnuszt a REFLEX zenekar hangszerelte újra.
júl. 21
12:12
A leghosszabb út – így indult Gera Zoltán karrierje (She)
Visszavonult az elmúlt másfél évtized legjobb magyar labdarúgója, Gera Zoltán, akinek tanulságos életútjában szinte népmesei fordulatok követték egymást. Hogy miként vált a csavarlazítóval szipuzó csellengőből az egyetlen magyar futballistává, aki Európa-liga-döntőt játszott, s aki a 2016-os Európa-bajnokság legszebb gólját szerezte? Új sorozat
júl. 21
12:14
Válogatott: Rossi munkába állt, Gera is bekerült a stábjába (She)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya hivatalosan is munkába állt – olvasható az mlsz.hu-n. Az olasz szakember csütörtök estig még az Európa-ligában szereplő DAC vezetőedzői feladatait látta el, de emellett természetesen a magyar nemzeti együttessel kapcsolatos információkat is elkezdte gyűjteni. A megalakult szakm
júl. 21
12:42
Leválthatják a Ferrari elnökét? (m4sport.hu)
Szombaton sajtóhírek szerint a FIAT és a Ferrari igazgatótanácsa is Sergio Marchionne utódlásáról tanácskozik.
júl. 21
12:48
Ligue 1: Somália Szaúd-Arábiába szerződik – hivatalos (She)
A szaúdi élvonalbeli al-Sabab hivatalos közleményben jelentette be, hogy előszerződést kötött a Ligue 1-ben szereplő Toulouse középpályásával, Somáliával.
júl. 21
13:00
Vívó-vb: négyből egy férfi tőrözőnk jutott túl a selejtezőn (She)
Női kardban három, férfi tőrben pedig egy magyar léphet majd pástra kedden a kínai vívó-világbajnokságon, Vuhsziban.
júl. 21
13:12
F1: Leclerc és az eső volt az úr az utolsó edzésen Németországban (She)
A várakozásoknak megfelelően megérkezett szombaton Hockenheimbe az eső, ami el is mosta a Német Nagydíj harmadik és egyben utolsó szabadedzését. Ötvenöt perc elteltével egyedül Nico Hülkenberg rendelkezett mért körrel, miközben hat versenyző – a mercedesesek, a ferrarisok és a Force Indiások – pályára sem hajtottak. Az utolsó percekben aztán némile
júl. 21
13:18
Edzést nyert Leclerc az esőben – aggályok Hamilton egészsége körül (m4sport.hu)
Ez (nem) történt a hockenheimi harmadik szabadedzésen...
júl. 21
13:24
Gera Zoltán lett a magyar válogatott másodedzője (ATV)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya hivatalosan is munkába állt. Az MLSZ honlapján mutatták be az olasz szakember stábját, amiben Gera Zoltán is helyet kapott, mint másodedző.
júl. 21
13:24
Märcz Tamás: A játékosok álljanak a sarkukra (m4sport.hu)
Ki kell jönni a hullámvölgyből, de képesek lehetnek erre a válogatott játékosai.

Keresés