2018. május 27. vasárnap

máj. 27
17:06
Daniel Ricciardo erőt vesztve is nyert Monacóban! (m4sport.hu)
Kisebb nehézégek hátráltatták a verseny alatt, de végül ahogy az egész hétvégén, Daniel Ricciardo domináns győzelmet aratott a Monacói Nagydíjon. Az ausztrál is feliratkozott a monacói győztesek listájára.
máj. 27
17:09
Íme a nyerő hatos (Behaviour)
A 21. héten a következő számokat húzták ki:
máj. 27
17:12
Nehéz rajt-cél győzelmet aratott Ricciardo, Vettel Hamilton előtt végzett (She)
Daniel Ricciardo nyerte meg a Formula–1-es Monacói Nagydíjat annak ellenére, hogy a futam több mint felében erőforrás-problémák hátráltatták. A második Sebastian Vettel lett, aki ezzel csökkentette hátrányát a világbajnoki összetettben a harmadik helyen célba érő Lewis Hamiltonnal szemben. A versenyen csak hárman estek ki, Fernando Alonso váltóhiba
máj. 27
17:12
Nagy László visszatér a válogatottba (HírTV)
A Szlovénia elleni két selejtezőn léphet újra pályára a magyar klasszis kézilabdázó.
máj. 27
17:14
F1: Daniel Ricciardo rajt-cél győzelmet aratott Monacóban (She)
Az ausztrál pilóta idénybeli második győzelmét aratva győzött a Formula–1-es világbajnokság Monacói Nagydíján, megelőzve a ferraris Sebastian Vettelt és a világbajnoki címvédő Lewis Hamiltont.
máj. 27
17:16
NB II: élő eredménykövetés a 37. forduló mérkőzéseiről! (She)
Vasárnap kilenc mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 37. fordulójában. A Békéscsaba a Doroghoz látogat, a Mosonmagyaróvár megyei rangadón az ETO-t fogadja. A Nyíregyháza a Vácot látja vendégül, míg a Gyirmót a Budafokkal csap össze. A kiesés ellen küzdő Kazincbarcika a szintén a bennmaradásért hajtó Csákvárral játszik, míg a másik kiesési helyoszt
máj. 27
17:18
NB I: DVSC–Puskás Akadémia élőben az NSO-n! (She)
DVSC–Puskás Akadémia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 27
17:24
BL: Szalah sírva hagyta el a pályát, Ramos nevetgélt – videó (She)
Mint ismert, a Real Madrid 3–1-re legyőzte a Liverpoolt a labdarúgó Bajnokok Ligája kijevi döntőjében. A mérkőzés 26. percében a „vörösök” klasszisa, Mohamed Szalah Sergio Ramosszal akadt össze, majd az egyiptomi támadót nem sokkal később le kellett cserélni. Szalah sírva hagyta el a pályán, eközben Sergio Ramos az egyik asszisztenssel nevetgélve b
máj. 27
17:24
Ricciardo nyerte a Monacói Nagydíjat (Azenpenzem)
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, amely csapata történetének 250. F1-es futama volt.
máj. 27
17:26
Férfi kézi BL: egy gól döntött, bronzérmes a PSG (She)
A Paris Saint-Germain 29–28-ra legyőzte a Vardar Szkopjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének bronzmérkőzésén, ezzel sorozatban a harmadik évben nyert érmet. A macedón csapat sokáig vezetett a meccsen, de az utolsó percek a PSG-nek sikerültek jobban.
máj. 27
17:30
Nem lehet felhőtlen a madridi szurkolók öröme? Vezáráldozattal járhat az újabb, történelmi BL-siker (Blikk)
Nem sokáig örülhettek felhőtlenül a Real Madrid futballcsapatának szurkolói a sorozatban harmadik, összességében pedig a klub tizenharmadik Bajnokok Ligája-győzelmét követően.
máj. 27
17:30
Märcz bő keretet hirdetett, bízik Varga Dénes visszatérésében (m4sport.hu)
A Világliga szuperdöntője és az Eb következik.
máj. 27
17:32
Monacói Nagydíj: a dobogósok nyilatkozatai (m4sport.hu)
Így értékeltek a főszereplők.
máj. 27
17:36
NB I: Ferencváros–Diósgyőr élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Diósgyőr találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 27
17:42
Bemutatták az oroszországi világbajnokság trófeáját (HírTV)
A díjat a brazil világbajnok futballista, Gilberto Silva leplezte le a Téli Palota előtt.
máj. 27
17:48
Rajt-cél győzelem Monacóban: Ricciardo nyerte a Red Bull történetének 250. Forma-1-es nagydíját (Blikk)
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, amely csapata történetének 250. F1-es futama volt.
máj. 27
17:48
Férfi vízilabda: a tervezettnél bővebb a válogatott kerete (She)
A tervezettnél bővebb, 21 fős keretet hirdetett vasárnap Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
máj. 27
17:54
Hetedik győzelmét szerezte meg Ricciardo (Infostart)
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, amely csapata történetének 250. F1-es futama volt.
máj. 27
18:00
A csapatjáték diadala: a Montpellier mestermunkát végzett a Nantes ellen (She)
A Montpellier 32–26-ra legyőzte a Nantes-ot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében, ezzel 2003 után másodszor megnyerte az első számú európai kupasorozatot.
máj. 27
18:00
Alattomos, amit a spanyol focista csinált, ezt is megúszta (Ripost)
Nem csak az ellenfél legjobbját végezte ki Sergio Ramos a győztes BL-döntőn.
máj. 27
18:02
Iseum rali: Turán Frigyesék nyertek Szombathelyen (She)
A lehető legjobbkor szerezte a legtöbb pontot – Turán Frigyes és Bagaméri László parádés győzelmet aratott az ISEUM ralin, amellyel az összetettben is az élre állt.
máj. 27
18:04
Kajak-kenu vk: ezüstérmes a férfi kajak négyes Duisburgban (She)
Ismét ezüstérmet szerzett az egyik magyar férfi 500 méteres kajak négyes a világkupán: a duisburgi versenyen ezúttal a Tótka Sándor, Molnár Péter, Dudás Miklós, Kuli István alkotta egység állhatott fel a dobogóra.
máj. 27
18:06
Zubizarretát idézte a kövesdi kapus döbbenetes potyája (m4sport.hu)
Három méterrel az alapvonaltól jött egy erőtlen kis beadás...
máj. 27
18:12
Sportlövő-vk: Major ötödik légpisztollyal Münchenben (She)
Major Veronikának a számára kifejezetten pechesen alakult pénteki sportpisztoly versenyszámot követően a légpisztolyosok között sikerült döntőbe jutnia, és ott az ötödik helyen végzett a Münchenben zajló sportlövő világkupa-versenyen.
máj. 27
18:18
„Azóta sem aludtam, újra és újra lejátszódnak a jelenetek a fejemben” - mondja a Liverpool kapusa (444.hu)
Loris Karius halálos fenyegetéseket kap, olyan súlyosakat, hogy már a rendőrség is vizsgálódik. Azt mondja, ha tehetné, visszaforgatná az időt.
máj. 27
18:18
Egy fordulón sem jutott túl Venus Williams a Garroson (m4sport.hu)
A kínai Vang állította meg a kilencedik kiemeltet.
máj. 27
18:24
BL: Szalah sérülése nem súlyos, ott lehet a világbajnokságon (She)
Az egyiptomi ifjúsági és sportminiszter, Kaled Abd-Elaziz a Facebook-oldalán tett közzé néhány információt a labdarúgó Bajnokok Ligája kijevi döntőjében megsérülő Mohamed Szalah állapotáról.
máj. 27
18:24
Akkora eső volt Debrecenben, hogy beázott az új stadion, el kellett halasztani a mérkőzést (444.hu)
A játékoskijárónál és az öltözőfolyosókon is hömpölygött a víz, végül később kezdték a meccset. Pedig épp a Felcsút játszik.
máj. 27
18:24
A gondok, amik hőssé tették Ricciardót (m4sport.hu)
Már a verseny feladására készültek, de erőforrása 25%-át és két fokozatot elveszítve sem engedte ki a kezéből a győzelmet.
máj. 27
18:26
Roland Garros: „11-kor már játszom…” – rohannia kellett Dimitrov ellenfelének (She)
A Roland Garros főtáblájáról hullanak a férfiak, mint a legyek. Még az első játéknapon, vasárnap is ketten, a szerb Viktor Troicki és az ausztrál Nick Kyrgios jelentette be visszalépését sérülés miatt, így a selejtező nyolc szerencsés vesztese is a legjobbak között játszhat – pontosabban játszhatna.
máj. 27
18:28
Ajánló: energiaital vagy koffein nélküli placebo? (She)
A temesvári 24 órás, hosszútávfutó Európa-bajnokságon a magyar válogatott tagjai rendkívül egységes, egymásért küzdő csapatot alkotva futották végig az embert próbáló kontinensversenyt, amelynek 1.2 kilométer hosszú pályáját Temesvár egyik ligetes negyedében jelölték ki. Válogatottunk csapat-, illetve egyéni és férfi eredményeiről a www.csupasport.
máj. 27
18:36
Atlétika: országos rekord női 4x100 méteren Belgiumban (She)
Halász Bence az egyéni csúcsát megközelítve, 78.66 méteres eredménnyel a második helyen végzett a Hallében rendezett atlétikai dobóversenyen.
máj. 27
18:36
Halász Bence második lett Halléban (m4sport.hu)
Női 4x100-as váltónk országos rekordot futott.
máj. 27
18:48
Roland Garros: kiesett a korábbi győztes és a 2012-es döntős is (She)
Nem alakult jól az olasz hölgyek számára a francia nyílt teniszbajnokság, a Roland Garros első napja, hiszen a 2010-es győztes Francesca Schiavone és a 2012-es döntős Sara Errani már az első fordulóban kiesett. Előbbi játékost a 32. kiemelt francia Alizé Cornet verte meg három szettben, míg utóbbit a szlovák Viktória Kuzmová búcsúztatta. A férfiakn
máj. 27
18:48
Záporokkal, zivatarokkal indulhat a hét (Behaviour)
Délután 26 és 31 fok várható.
máj. 27
18:50
Giro d'Italia - Froome-nak sikerült a történelmi tripla (Behaviour)
A brit kerekes a pénteki, kulcsfontosságú szakasz előtt még negyedik volt az összetettben.
máj. 27
18:54
Daniel Ricciardo nyerte a Monacói Nagydíjat (ATV)
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, amely csapata történetének 250. F1-es futama volt.
máj. 27
19:00
A hajrában szerzett bombagól három pontot ért a Balmaznak (She)
Egészen a 91. percig gól nélküli döntetlenre állt a Paks–Balmazújváros mérkőzés, azonban ekkor Rus Adrián remekbe szabott szabadrúgásával betalált, ezzel három pontot szerezve a vendégeknek.
máj. 27
19:02
NB I: a Balmazújváros közelebb került a céljához Pakson (She)
A labdarúgó NB I 32. fordulójában a Balmazújváros Rus Adrián hajrában szerzett szabadrúgásgóljával elhozta a három pontot Paksról, ezzel elmozdult a kiesőzónából.
máj. 27
19:04
NB I: nagy potyával győzött az Újpest Mezőkövesden (She)
A labdarúgó NB I utolsó előtti, 32. fordulójában az Újpest Branko Pauljevics 11. percben szerzett szerencsés találatával 1–0-ra győzött a Mezőkövesd otthonában.
máj. 27
19:06
A sánta Red Bull is nagy falat volt – Vettel meghajolt Ricciardo előtt (m4sport.hu)
Hiába ellenfele problémái, Sebastian Vettel a gumikezelési gondok miatt képtelen volt támadni.
máj. 27
19:08
Mercedes: Rosszabb is lehetett volna… (m4sport.hu)
Tudták, hogy nehéz hétvége vár rájuk. Nehéz is lett!
máj. 27
19:12
NB I: a ráadásban elért góllal nyerő Vasas már nem utolsó (She)
A labdarúgó NB I 32. fordulójában a játéknapra sereghajtóként ráforduló Vasas a Haladást fogadta a Szusza Ferenc Stadionban. A gólszerzés a Vasasnak volt sürgősebb, ám egészen a 91. percig kellett várni, mire sikerült bevennie Király Gábor kapuját Jevhen Pavlov fejesével. Az angyalföldiek ezzel elmozdultak az utolsó helyről, és életben tartották es
máj. 27
19:12
A Békéscsaba lett a másodosztály bronzérmese (m4sport.hu)
A Budafok biztosította bennmaradását.
máj. 27
19:14
NB II: bent maradt a Budafok és a Csákvár, bajban a Szolnok (She)
A labdarúgó NB II 37. fordulójában a Budafok 2–1-re legyőzte a Gyirmótot, ezzel bent maradt a másodosztályban. A Csákvár a Kazincbarcikát verte meg 2–0-ra – ez az eredmény azt jelenti, hogy mindkét csapat meghosszabbította NB II-es tagságát. A ZTE hátrányból nyert Sopronban, és életben tartotta bennmaradási reményeit, míg a Szolnok ismét kikapott,
máj. 27
19:18
A 91. percben húzta be a három pontot a Vasas, de még kieső helyen áll (m4sport.hu)
A Vasas menekül a kiesés elől, most már a szombathelyi csapatot is megcsapta a másodosztály szele.
máj. 27
19:24
Az utolsó pillanatban szerezte a győztes gólt a Balmaz Pakson (m4sport.hu)
Gyenge meccsen, egy 25 méteres szabadrúgás döntött.
máj. 27
19:30
Történelmi győzelem a Giro d'Italián (Infostart)
Chris Froome győzött a vasárnap zárult Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen, amelynek utolsó szakaszát az ír Sam Bennett nyerte.
máj. 27
19:36
Ezt még a Liverpool kapusa is megtapsolná: elképesztő potyagóllal nyert az Újpest Mezőkövesden – videó (Blikk)
A Mezőkövesd 1-0-ra kikapott a vendég Újpesttől a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnapi, 32. fordulójában, így mivel a Balmazújváros és a Vasas is győzött, még nem biztosította be további NB I-es tagságát.
máj. 27
19:36
Micsoda vég: a címvédő ellen szerezte meg a bajnoki címet a Videoton! (She)
A címvédő Budapest Honvéd elleni felcsúti sikerével megnyerte a Videoton gárdája a labdarúgó NB I 2017–2018-as kiírását, egy fordulóval a záró, 33. kör előtt.

Keresés