2018. augusztus 19. vasárnap

aug. 19
0:00
NB I: Hová nyúl Lanzafame?!; Danilo demonstrál – képgaléria (She)
Tekintse meg a labdarúgó NB I 5. fordulójának mérkőzésein készült Nemzeti Sport-fotók galériáját!
aug. 19
0:12
NS – Vidi: Most már jöhet az AEK! Baji Balázsnak maradt esélye a döntőre – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
aug. 19
0:24
La Liga: Messié a 6000. is, győzelemmel kezdett a Barcelona (She)
Az FC Barcelona Lionel Messi és Philippe Coutinho góljaival 3–0-ra legyőzte az Alavést a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) első fordulójának szombati mérkőzésén.
aug. 19
0:36
Vasárnapi sportműsor: topligák, NB II, vb-döntőben kéziseink (She)
A Torino a Romát fogadja, az Inter a Sassuolóhoz látogat az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 1. fordulójának vasárnapi játéknapján. Spanyolországban a Real Madrid a Getafét látja elsőként vendégül a La Liga 2018–2019-es szezonjában. Pattog majd a labda az angol és a francia élvonalban, a Német Kupában, sőt idehaza az NB II-ben és
aug. 19
1:00
Körfűrész – Voleszák Gábor jegyzete (She)
Nagy tisztelettel kérdezem Erik Cikost: akkor most végleg felhagy a labdarúgással? Csak azért érdeklődöm, mert a jelek szerint a jegygyűrűje úgy...
aug. 19
1:04
A labdarúgás Chuck Berryje – Őri B. Péter publicisztikája (She)
Valószínűleg ma már kevés fiatalnak mond valamit a korszakos zseni, Chuck Berry neve, aki tavaly 90 éves korában halt meg. Pedig a rockzene egyi...
aug. 19
3:18
Dárdai Pál: nyugdíjas állás a kapitányi poszt (BorsOnline)
Kapitánytörténelem – Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Sorozatunkban korábbi magyar szakvezetőkkel idézzük a múltat, és azt, hogy azóta mi történt velük. Dárdai Pál a soros.
aug. 19
7:18
Vergne visszatérhet? (m4sport.hu)
Újabb váratlan fordulat következhet.
aug. 19
7:36
MLS: Nikolics betalált, Sallói és Németh gólpasszt adott (She)
Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire 2–1-re kikapott a Montreal Impacttól az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján. A Fire találatát Nikolics szerezte. A Sporting Kansas City 3–0-ra nyert hazai pályán – Sallói Dániel és Németh Krisztián is gólpasszal vette ki a részét a sikerből.
aug. 19
7:42
Button: Ha jó autót kap, Alonso visszatér az F1-be! (m4sport.hu)
Egy másik régi kolléga kételkedik abban, hogy ez megtörténhet.
aug. 19
7:48
NB I: Néhányan ma elbújtak a pályán, velük el fogok beszélgetni – Doll (She)
Az eddig tökéletes mérleggel rendelkező Ferencváros nem bírt hazai pályán a Pakssal, és a végén még az egy pontnak is örülhettek a fővárosiak. Thomas Doll szerint néhány játékosa elbújt a pályán, míg Csertői Aurél elmondta, a Fradi elleni teljesítményre lehet alapozni és megérdemelték az egy pontot.
aug. 19
7:48
Gondok vannak a AC Milan hátvédjének szívével (HírTV)
Szívizomprobléma miatt fel kell függesztenie sportpályafutását Ivan Strinicnek, az AC Milan és a horvát válogatott világbajnoki ezüstérmes labdarúgójának.
aug. 19
7:48
Danyi Gábor felpörgeti a győri lányokat (BorsOnline)
Új edzővel kezdi az idényt a BL-győztes győri női kézilabdacsapat. Danyi Gábor magyaros, pengés játékot ígér, és persze hangos sikereket. Gábor, ön szinte rezzenéstelen arccal vette tudomásul, hogy egyik klasszis játékosa, a holland Yvette Bruch ideiglenesen felmondta a szerződését – vetettük fel az 54 éves trénernek. Első az egészség, mivel fizi
aug. 19
8:21
Őket imádja ősszel az ország! Felismered a focistákat? (Ripost)
Ideje megnézni, kik érték el a nagy bravúrt a Vidi színeiben! Eléred a maximális pontszámot?
aug. 19
8:30
Sima győzelemmel kezdte az idényt a Barcelona (m4sport.hu)
A katalánok szezonbeli első gólját Lionel Messi szerezte.
aug. 19
8:36
Magyar-orosz döntő lesz ma kézilabda ifi vébén (Infostart)
A magyar női ifjúsági kézilabda-válogatott döntőbe jutott a Lengyelországban zajló korosztályos világbajnokság szombati napján.
aug. 19
8:48
NB I: A szurkolók már örülnek, a játékosok még nem – M. Nikolics (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában a címvédő Mol Vidi FC 3–0-ra nyert a Budapest Honvéd ideiglenes otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A fehérváriaknak a gól nélküli állásnál elhibázott büntető is bőven belefért a több mint egy félidőt emberhátrányban játszó kispestiek ellen. Így értékeltek a vezetőedzők a találkozó után.
aug. 19
8:48
Nikolics gólja ellenére kikapott a Chicago (m4sport.hu)
Sallói és Németh is gólpasszt jegyzett a szombati játéknapon.
aug. 19
8:54
Itt megnézheti az OTP Bank Liga 5. fordulójának összes gólját (m4sport.hu)
Összesen 16 gólt termeltek a csapatok.
aug. 19
8:54
Federer és Halep is döntös (HírTV)
A korábbi világelső svájci Novak Djokoviccsal, míg a nőknél Halep a holland Kiki Bertens ellen küzdhet.
aug. 19
9:00
A Mézes János, Farkas László duó nyerte a kerekesszékes tenisz ob-t (m4sport.hu)
Már a nap elején lejátszották a döntőnek beillő mérkőzést.
aug. 19
9:12
NB I: Idén gyakorlatilag a semmiből tud gólt kapni a Fradi – Dibusz Dénes (She)
Az eddig tökéletes mérleggel rendelkező Ferencváros nem bírt hazai pályán a Pakssal, és a végén még az egy pontnak is örülhettek a fővárosiak. Az NSO TV stábjának a mérkőzés után a két csapat kapusa, Dibusz Dénes és Nagy Gergely értékelt. Utóbbi többek között elárulta, mik az idei célkitűzések a csapatnál. A Fradi hálóőre pedig kitért Haraszti Zsol
aug. 19
9:12
Beugróként bizonyítanának (Azenpenzem)
Végeredményben ­megnyugtatóan megoldódott a kajak-kenut, azon belül elsősorban természetesen a férfi kajakosokat e nyáron megosztó újabb doppingügy.
aug. 19
9:14
Tenisz: Federer és Halep is bejutott a döntőbe (She)
A férfiaknál a korábbi világelső svájci Roger Federer, a nőknél pedig a jelenlegi világranglista-vezető román Simona Halep jutott másodikként döntőbe a Cincinnatiban zajló kemény pályás tenisztorna szombati játéknapján.
aug. 19
9:24
Megszólaltattuk Rasovszky Kristófot - Ezt mondja a magyar úszósport új csodája a világraszóló siker után (Blikk)
Erre talán még ő sem számított, de sporttörténelmi tettet hajtott végre Rasovszky Kristóf (21). A sportoló 5 és 25 kilométeren aranyérmes lett, valamint 10 km-en is csak célfotóval maradt le az első helyről, s szerzett ezüstérmet a glasgow-i Európa-bajnokságon. Ezzel pedig ő az első olyan nyílt vízi úszó, aki mindhárom távon dobogóra állhatott a ko
aug. 19
9:36
Ausztrália: megérkezett új csapatához Usain Bolt – kép (She)
Ugyan csak próbajátékra érkezett a labdarúgó-pályafutásra vágyó Usain Bolt, így is többtucatnyian fogadták a repülőtéren Sydneyben, a gyepbe pedig már belenyírták a jelképét.
aug. 19
9:42
Tetoválása miatt mellőzték Raduly Józsefet az Aranycsapatból (BorsOnline)
Balszerencsés Raduly József, ugyanis hat éve a hadifogsága miatt kiesett az élvonalbeli futballból, később pedig Aranycsapatunk  kapitánya, Sebes Gusztáv nem túlzottan kedvelte.
aug. 19
9:48
Arsenal: a szurkolók elégedetlenek, Özilre panaszkodnak (She)
A Premier League-ben szereplő Arsenal szurkolói nincsenek kibékülve kulcsjátékosuk, Mesut Özil hozzáállásával és teljesítményével.
aug. 19
10:00
Profi boksz: Fury kipontozta Pianetát, jöhet a Wilder elleni ütközet (She)
Szombaton éjszaka Belfastban húzott kesztyűt a hosszú kihagyást követően júniusban visszatérő korábbi nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury, akire ezúttal az olasz-német Francesco Pianeta várt, és a brit végül pontozásos győzelmet aratott.
aug. 19
10:00
Őrült meccsen tombolt a stadion Ronaldo első juvés tétmeccsén (SzMo)
Mindenki a portugál aranylabdást figyelte, aki végig pályán is volt. A meccs mégis tele volt meglepetésekkel. Mutatjuk a legjobb pillanatokat.
aug. 19
10:02
Arsenal: a filmvásznon is bemutatkozik a szélső – kép (She)
Hamarosan a filmvásznon is bemutatkozik Alex Iwobi, az Arsenal futballistája, igaz, hazánkba aligha jut el a nigériai Inpadius című „remekmű”.
aug. 19
10:12
Honvéd: a Liverpool korábbi csatára rajta van, hogy bemutatkozhasson az NB I-ben (She)
Bő egy hete a Honvéd két évre szóló szerződést kötött a korábbi francia utánpótlás-válogatott támadóval, David NGoggal, aki a Liverpool, a Bolton és a Swansea színeiben összesen 99 PL-meccsen lépett pályára, s ezeken 12 gólt szerzett. A csatár még nem mutatkozott be az NB I-ben – többek közt erről is beszélgetett vele az NSO Tv stábja, illetve azt
aug. 19
10:27
Nagy a baj, eltiltották a sporttól a foci-vb egyik hősét (Ripost)
Alapember volt a vb-ezüstérmes horvát labdarúgó-válogatottban. A nyáron igazolta le a Milan.
aug. 19
10:48
NFL: tíz év után ismét az oldalvonal mellett „a megszállott” (She)
Jon Grudent, a futballistáit a végletekig hajszoló megszállott edzőt tíz év kihagyás után és ajánlatok sokaságának visszautasítását követően végre újra az oldalvonal mellett láthattuk az Oakland Raiders előszezonjának nyitó meccsén.
aug. 19
10:54
Nem tudni, mikor tér vissza a győri kézis klasszis - Broch kezelése folyamatban (BorsOnline)
Nehezedett a BL-győztes Győr női kézilabda-csapatának helyezte, miután nemrégiben holland válogatott kiválósága, Yvette Broch szerződése időleges felfüggesztését kérte.
aug. 19
11:00
Kép: rózsaszín, fekete – ilyen lesz Beckham csapatának logója? (She)
Az angol válogatott és a Manchester United korábbi középpályása, David Beckham Indonéziában, Sumba szigetén tanította futballozni a helyi gyerekeket, akik lelkesen figyelték a volt klasszis tanácsait és mozdulatait.
aug. 19
11:30
Erre várt mindenki, ekkor játsszák a szezon meccsét Magyarországon (Ripost)
Egészen a következő év második napjáig kell várni a derbire.
aug. 19
11:36
Juventus: Allegrit teljesen lenyűgözte CR beilleszkedése (She)
Massimiliano Allegri, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus vezetőedzője úgy véli, csapatának „szüksége volt az emlékeztetőre”.
aug. 19
12:00
Vignjevics: A hozzáállás nem volt megfelelő; Dajka: Óriásit léptünk előre (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában 1–1-es döntetlent játszott egymással az Újpest és a Mezőkövesd, valamint a Puskás Akadémia és a Kisvárda, míg a Diósgyőr 1–0-ra nyert a Haladás ellen. Újpesti részről Nebojsa Vignjevics nem volt megelégedve a hozzáállással, miközben a kövesdiek majdnem sírva mentek haza az elmaradt győzelem miatt. A Kisvárda közelmú
aug. 19
12:06
Csertői Aurél: Muppet Show-ba illő gólokat kapunk (m4sport.hu)
A Paks edzője szerint reális döntetlen született a Fradi ellen.
aug. 19
12:24
Szeles 120 másodperc alatt felejtette el, hogy már van sárgája (m4sport.hu)
Az OTP Bank Liga 5. fordulójában a Mezőkövesd nagyon közel állt ahhoz, hogy elhozza a 3 pontot a Megyeri útról, de az Újpestnek a hajrában legalább az egyik pontot sikerült megmentenie. Ebben nagy segítségére volt, hogy egy teljes félidőt emberelőnyben játszott.
aug. 19
12:36
Gyász: szeptember 10-én kísérik utolsó útjára Fazekas Árpádot (She)
Szeptember 10-én, 15 órától kísérik utolsó útjára a nyolcvannyolc éves korában elhunyt Fazekas Árpádot a Fiumei úti temetőben.
aug. 19
13:00
Tereptriatlon: Poór Brigitta megvédte címét az Eb-n (She)
Poór Brigitta megvédte címét az XTERRA tereptriatlon Európa-bajnokságon a németországi Zittauban.
aug. 19
13:02
Juve: a kapus eszméletlenül feküdt, Dybala és Chiellini meg… (She)
Rengeteg kritikát kapott Paulo Dybala és Giorgio Chiellini, miután a Juventus szombaton 3–2-re legyőzte a Chievót a Serie A nyitó fordulójában.
aug. 19
13:12
Real: Lopetegui kekszről és paradicsomról beszélt az első bajnoki előtt (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban vasárnap bemutatkozó Julen Lopetegui állítása szerint felesleges összehasonlítani a Real Madridot a spanyol válogatottal.
aug. 19
13:14
NB I: A Fradi és a Honvéd meccse egy napon? Ez felhívás táncra – Hemingway (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában a címvédő Mol Vidi FC 3–0-ra nyert a Budapest Honvéd ideiglenes otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A találkozó után a kispesti klub tulajdonosával, George F. Hemingwayjel beszélgetett az NSO Tv stábja, aki elárulta: Batik Bence számíthat-e házon belül következményekre kiállítása miatt, illetve kifejtet
aug. 19
13:36
Már az is kínos lenne, ha valóban 589-en lettek volna Felcsúton a Fidesz-rangadóján, de még ennél is sokkal kevesebben voltak (444.hu)
A fűnél csak nézőből volt kevesebb a Pancho Arénában.
aug. 19
13:36
Doll kiakadt, változások jöhetnek a Fradinál (Ripost)
Néhányan elbújtak a pályán a zöld-fehérek vezetőedzője szerint.
aug. 19
13:42
Orrtörést szenvedett a Chievo kapusa, Ronaldóval találkozott (m4sport.hu)
A beszámolók szerint a portugál nem kímélte a veronai kapust.
aug. 19
13:48
Real: Modric beismerte, ő kereste meg az Intert – sajtóhír (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Real Madrid panaszt tett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA), amiért az Internazionale a klub beleegyezése nélkül tárgyalt Luka Modric lehetséges átigazolásáról. Nem várt helyről kapott segítséget az ügyben az olasz klub.

Keresés