2018. szeptember 2. vasárnap

szept. 2
0:12
Légiósok: Sallói és Németh sem segített a Sportingon (She)
A Sporting Kansas City labdarúgócsapata 3–1-es vereséget szenvedett a Seattle Sounders vendégeként az MLS legutóbbi játéknapján.
szept. 2
0:48
Federer olyan pontot ütött, hogy kétszer megnézed, jól láttad-e (444.hu)
Ez pedig itt az ellenfél Nick Kyrgios arca, miután meglátta a labdát.
szept. 2
3:24
Kemény Dénes szilveszterig pihenőt tart (BorsOnline)
Hat év elnökség után búcsúzik a vízilabda-szövetség éléről a 63 éves Kemény Dénes, aki szerint Vári Attila alkalmas utóda lehet.
szept. 2
3:42
Európa Liga: van remény a második helyre - Tieber: Drága Feri bátyánk odafenn mosolyog a Vidi-menetelés láttán (BorsOnline)
Tieber László amondó, a Chelsea mögött a második helyen a a labdarúgó Európa Liga egyenes ági folytatására van reménye léphet a MOL Vidi FC futballcsapatának.
szept. 2
7:00
NB I: Újpesten az egy pontnak is örülnünk kell – Supka Attila (She)
Nem hozott találatot az Újpest és a Budapest Honvéd találkozója a labdarúgó NB I 7. fordulójában. A szakadó esőben játszott mérkőzés után a két vezetőedző, Nebojsa Vignjevics és Supka Attila értékelte a 0–0-s döntetlent. Kitértek az új igazolásokra is.
szept. 2
7:02
Joaquín: A sevillai derbi sokkal többről szól, mint a három pont (She)
A Betis közkedvelt középpályása, Joaquín szerint elsősorban a génjeinek és a sok munkának köszönheti, hogy harminchét évesen is a világ egyik legerősebb bajnokságában futballozhat, és készülhet a semmi máshoz nem hasonlítható sevillai derbire.
szept. 2
7:06
Videó: így őrült meg a finn kommentátor Räikkönen sikerétől (m4sport.hu)
Nem szükséges finn nyelvlecke ahhoz, hogy az ember megértse, miről van szó…
szept. 2
7:30
Fekszik a cseh tinédzserlánynak New York (HírTV)
A 19 éves Marketa Vondrousova továbbjutott a nyolcaddöntőbe a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság női versenyében.
szept. 2
8:18
US Open: Gasquet annyira sem izzasztotta meg Djokovicsot, mint Fucsovics (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokság, a US Open 3. fordulójában a 6. helyen rangsorolt szerb Novak Djokovics a 26. kiemelt francia Richard Gasquet ellen még csak annyira sem izzadt meg, mint az 1. körben Fucsovics Márton ellen.
szept. 2
8:18
Egy percben történt a DVTK-Paks két legizgalmasabb jelenete (m4sport.hu)
Egy "csere" és egy hatalmas kihagyott helyzet egyazon percben.
szept. 2
8:42
Három vitatott eset is volt az MTK-Kisvárda mérkőzésen (m4sport.hu)
Mind a háromra lehet mondani, hogy mérkőzést befolyásoló. A kérdés, hogy hiba-e?
szept. 2
9:12
Ami apának nem megy, az a fiúnak négyszeresen a Juve serdülőben (m4sport.hu)
"Apa, így kell ezt csinálni!"
szept. 2
9:18
Räikkönennek mégis mennie kell a Ferraritól? (m4sport.hu)
Egy Sergio Marchionnével kötött korábbi egyezség kényszerítheti ki a finn leváltását Maranellóban.
szept. 2
9:24
NBA: londinernek hitték, később csapatuk sztárja lett (She)
Szeptember 2-án, vasárnap ünnepli 70. születésnapját Nate Archibald, az NBA 1973-as pontkirálya, aki nyáron gyakorlatilag újjászületett, szívátültetésen esett át.
szept. 2
9:24
Valami nem stimmel Ronaldóval, csalódottak a szurkolók (Ripost)
Szerencsére van a Juventusban olyan csatár, aki elvégzi a portugál feladatát.
szept. 2
9:24
Dajka: 20 év kell, hogy valakiből jó edző váljon (BorsOnline)
Dajka László sosem gondolt arra, hogy a Bp. Honvéd focistája legyen, mégis a fővárosban futott be karriert, ott avatták ötször magyar bajnokká.
szept. 2
9:26
Bundesliga: Nem alaptalanul fordítottunk – Szalai Ádám (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Hoffenheim 3–1-re megverte a Freiburgot a német Bundesligában, Szalai Ádám pedig két góllal járult hozzá csapata győzelméhez. A magyar támadó és az együttes vezetőedzője is elégedetten értékelt.
szept. 2
9:26
Bernd Storck újra munkába áll (BorsOnline)
A belga bhnet.be információja szerint a belga élvonalban jelenleg nulla ponttal tök utolsó Mouscronnál folytatja a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya. A belga bajnokságban eddig hat forduló ment le, a Mouscron mind a hat meccsét elvesztette, és 2 lőtt gólja belé bekapott tízet. A klub csütörtökön jelentette be, hogy megválnak Frank De
szept. 2
9:30
Vetélytársa akadt a Pirellinek az F1-ben! (m4sport.hu)
Az is kiderült, mely cég kel versenyre az olaszokkal a 2020-tól érvényes szerződésért.
szept. 2
9:36
Játékossors: Van még olyan ország, ahol nem játszottam – Vadócz (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport is beszámolt, Vadócz Krisztián közös megegyezéssel szerződést bontott a Budapest Honvéddal a nyári átigazolási időszak lejárta előtt. Míg keresi az új – lehetőség szerint európai – csapatát, addig nézőként volt ideje kilátogatni a kispestiek Újpest elleni mérkőzésére. A találkozó előtt beszélt az NSO Tv-nek döntése okair
szept. 2
9:42
NB I: Az élet furcsa fintora... – Tischler Patrik (She)
Gól nélküli döntetlennel zárult az Újpest és a Budapest Honvéd mérkőzése a labdarúgó NB I 7. fordulójában. Tischler Patrik négy napja még az Újpesttel edzett, szombaton azonban már a Honvéd vezetőedzője, Supka Attila küldte pályára a lilák elleni bajnokin. A csatár arról  beszélt az NSO Tv-nek, mennyire volt furcsa vendégként pályára lépni a Szusza
szept. 2
9:54
Sportlövő-vb: messze voltak a legjobbaktól a magyar vegyes csapatok (She)
A magyar duók nem jutottak döntőbe a légpuska és a légpisztoly vegyes csapatok versenyében a csangvoni olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokság első versenynapján.
szept. 2
10:00
Tenisz: Kyrgios sem hitte el, mit adott vissza Federer (She)
Roger Federer szombaton három szettben legyőzte Nick Kyrgiost a US Open harmadik fordulójában. A 37 éves svájci klasszis sok fiatalt megszégyenítő módon adta vissza az ausztrál elérhetetlennek tűnő labdáját az utolsó játszmában. Érdemes megnézni a reakciókat!
szept. 2
10:06
Tótka Sándor Budapest szívében is legyőzhetetlen (Infostart)
Szeptember 1-én a világ legjobb kajak-kenusai csaptak össze Budapest szívében, akik a Red Bull Vízisprint keretében egyedi helyszínen, a Városligeti-tavon, egy csak erre az alkalomra kialakított 100 méteres sprintpályán eveztek. A női kajakos futam első helyezettje Marta Walczykiewicz lett, míg a férfiaknál Tótka Sándor állhatott a dobogó tetejére.
szept. 2
10:12
Kajak-kenu: magyar győzelmek a városligeti vízisprinten – galéria (She)
Több magyar győzelem is született a Városligeti-tavon, a Red Bull Vízisprinten, amelynek keretében 100 méteren mérték össze tudásukat a világ leggyorsabb kajakosai és kenusai.
szept. 2
10:12
Ilyen is van: dicséri a Renault-motort a Red Bull! (m4sport.hu)
Bókokba csapott át a megszokott tányérdobálás. Optimizmusuk azonban nem a monzai másfél másodperces hátránynak szól.
szept. 2
10:18
Nemcsak gyorsak, pimaszak is Birkásék (BorsOnline)
Élvezet volt nézni a portugáliai kajak-kenu-világbajnokságon Balassa Márk és Birkás Balázs versenyzését. A kajak kettesek 200 méteres fináléjában olyan erővel robbantak ki az indítógépből, hogy még az olimpiai bajnok spanyol Saúl Craviotto, Cristian Toro duó álla is leesett meglepetésében. Olyan volt a döntőjük, mintha a jamaicai sprinter, Usain Bo
szept. 2
10:36
F1: Leclerc már aláírt, de Räikkönen pole-ja eltolta a bejelentést? (She)
A Ferrari az Olasz Nagydíjon tervezte bejelenteni a jövő évi pilótafelállását, ám Kimi Räikkönen váratlan pole pozíciója áthúzta a számításait. Ugyanis a vezetőség nem akarta, hogy Charles Leclerc leigazolása elhomályosítsa a finn fantasztikus eredményét – értesült az Auto Motor und Sport.
szept. 2
10:38
NB I: szabályos gólt vettek el az Újpesttől? (She)
Szombaton az Újpest gól nélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéddal a Szusza Ferenc Stadionban. A lila-fehérek Novothny Soma révén vezetést szerezhettek volna a 75. percben, azonban les miatt Iványi Zoltán játékvezető érvénytelenítette a találatot. Nézze meg az esetet videón!
szept. 2
10:42
Idegenbeli győzelemben bízik Nikolic a Ferencváros otthonában (m4sport.hu)
A három pont a legfontosabb a Vidi trénerének.
szept. 2
10:48
NB II: sérülések okoznak gondot a ZTE trénerének (She)
Aljosa Vojnovic, Zoran Lesjak, Szépe János és Novák Csanád is hiányzik a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE-ből a mai, Tiszakécske elleni bajnoki mérkőzésen – számolt be róla a megyei portál.
szept. 2
10:48
Olasz Nagydíj – rajtrács (m4sport.hu)
Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését!
szept. 2
11:18
Nem segíthetek Alonsón – Steiner (m4sport.hu)
„Ő csak magával foglalkozzon, ne másokat minősítsen! Szerintem ez egy jó kiindulópont az élethez”.
szept. 2
11:30
MLS: Sallói és Németh sem segített a Sportingon (She)
A Sporting Kansas City labdarúgócsapata 3–1-es vereséget szenvedett a Seattle Sounders vendégeként az MLS legutóbbi játéknapján.
szept. 2
11:30
Most jelentették be, meccs közben rabolták ki a focisztárt (Ripost)
A betörő kihasználta, hogy a holland játékos a pályán van. Őrületes összeggel lépett le.
szept. 2
11:32
NB II: 90 éves a nyíregyházi futball, a Vasas ellen ünnepelnek (She)
A Vasas elleni találkozón ünnepli a nyíregyházi futball a 90. születésnapját, emellett pedig közel negyven éve annak, hogy először az élvonalba jutott a nyíregyházi együttes, a csapat tagjait is a stadionban köszönti a klub vezetése – számolt be róla a Szpari honlapja.
szept. 2
11:34
NB I: a Puskás Akadémia edzője tudja, mi a legnagyobb probléma (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójának szombati meccsei után a mezőnyben immár egyedüliként nyeretlen Puskás Akadémia vezetőedzője, Benczés Miklós elárulta, mi a legnagyobb problémájuk. A Kisvárdától vereséget szenvedő MTK szakvezetője, Feczkó Tamás szerint a 2. félidőben végig náluk volt a labda, csak akkor nem, amikor az ellenfél játékosai fetreng
szept. 2
11:42
Videó: CR még nem talált be, a fia négy góllal kezdett (She)
Cristiano Ronaldónak még nincs gólja tétmérkőzésen a Juventusban, nagyobbik fia azonban egyből négy találattal kezdte a torinói csapatban az U9-es bajnokságot. A nyolcéves srác egyik gólja felkerült a világhálóra is, és azonnal hódításnak indult.
szept. 2
12:06
Asztalitenisz: a 14 éves Huzsvár Erik tarolt az őszi évadnyitón (She)
Három arany- és egy bronzéremmel zárta Huzsvár Erik a BVSC-Zugló sportiskola őszi évadnyitó elsőosztályú utánpótlás asztalitenisz ranglistaversenyét. A KSI 14 éves kiválósága serdülő és ifjúsági egyesben, valamint serdülő párosban is a dobogó legfelső fokára állhatott. Népes mezőny gyűjt össze a háromnapos eseményre.
szept. 2
12:06
Courtois szerint a média feszültséget akar teremteni (m4sport.hu)
Nincs ellentét a két kapus között, csak egészséges konkurenciaharc.
szept. 2
12:12
FTC–Vidi: Magunkban is érzem az erőt – Lanzafame (She)
A Vidi kellemetlen védőiről, a múlt héten kinevezett Szerhij Rebrovról, valamint a rangadók feszültségéről is beszélt a Ferencváros olasz csatára, Davide Lanzafame a Nemzeti Sportnak.
szept. 2
12:14
Videó: Neymart hergelték a szurkolók, parádésan reagált a brazil (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a PSG szombaton idegenben 4–2-re legyőzte a Nimes-et a francia labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A párizsiak vezető gólját Neymar szerezte, aki azonnal az ellenfél szurkolóihoz rohant.
szept. 2
13:12
Kép: Beckham nem túl boldog attól, milyen mezt visel a fia (She)
David Beckham Romeo James nevű fia szombaton lett 16 éves. A korábbi MU-sztár ez alkalomból több képet is megosztott a közösségi oldalain, egy azonban még ezek közül is kitűnik.
szept. 2
13:18
Olyat mentett Federer, hogy ellenfele nem hitt a szemének (HírTV)
Nem mindennapi pontot ütött a svájci klasszis az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 2
13:24
Ferrara: Ronaldo nem éri el a 30 gólt ebben a szezonban (m4sport.hu)
A 25 gól sem hangzik olyan nagyon rosszul.
szept. 2
13:54
Olyat ütött Federer, hogy ellenfelének szó szerint leesett az álla (SzMo)
Elképesztő bravúrt produkált a US Openen. Mutatjuk a videót!
szept. 2
14:06
Az utolsó napon a PSG okozta a legnagyobb meglepetést (She)
Véget ért a nyár, véget ért az átigazolási időszak is, emléke örökkön bennünk él, költségei meg a klubok pénzügyi könyveiben, illetve a játékosok és ügynökeik zsebében.
szept. 2
14:06
Vinícius Jr. hatalmas bombával üzent Lopeteguinek (m4sport.hu)
Ügyes a srác, nem véletlenül fizettek érte ennyi pénzt.
szept. 2
14:06
Megússza a sorkatonai szolgálatot a Tottenham támadója (HírTV)
A Koreai Köztársaság csapata nyerte az Ázsiai Játékok labdarúgótornáját, így Szon Hung Minnek nem kell bevonulnia.
szept. 2
14:08
FTC–Vidi: 30 ezer néző és bajnoki döntő – infografikán a történelem (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában vasárnap 18 órától csap össze az előző szezon ezüstérmese, a jelenlegi listavezető Ferencváros és a bajnoki címvédő, a minap El-csoportkörbe jutó Mol Vidi FC. A Nemzeti Sport infografikában eleveníti meg a párharc múltját, legfontosabb tudnivalóit.

Keresés