2018. szeptember 28. péntek

szept. 28
3:24
Shane Tusup kiforgatná Hosszú Katinkát a vagyonból (BorsOnline)
Megkezdődött a válóper, kétmilliárd a tét.
szept. 28
4:06
A 17 évesen elhunyt focista édesanyjának szívszorító vallomása: „Most sem tudom, ki a felelős a fiam haláláért” (Blikk)
Majdnem öt hónap telt el a tehetséges újpesti focista, Molnár Erik Emánuel (†17) tragédiája óta a gyászoló édesanya, Kolompár Orsolya (45) továbbra sem kapott választ arra, ki a felelős fia haláláért.
szept. 28
5:36
Andrea Pirlo segédedző lehet (Infostart)
A 2006-ban világbajnok olasz labdarúgó-válogatott játékosai közül Andrea Pirlo és Alberto Gilardino is elvégezte az olasz szövetség (FIGC) edzői tanfolyamát.
szept. 28
5:54
Sávoltnak ma felmondanak (Azenpenzem)
Az egyre inkább elharapódzó ügy több fordulatot vett, a szövetség elnöksége még júliusban döntött arról, hogy az edző bérköltségét a versenyzőnek utalja.
szept. 28
7:00
Ököllel eshetnek egymásnak titkos helyen a magyar focihuligánok (Ripost)
Titkos balhéra készül a Ferencváros és az Újpest egy-egy ultracsoportja. A két csapat meccsét szervezett ökölcsata előzheti meg, valahol Budapesten... Ahogy a fociban, itt is csak egy csapat nyerhet.
szept. 28
7:12
Cselgáncs-vb: ez már válság! (Azenpenzem)
.
szept. 28
7:36
NFL: Jared Goff parádézott, negyedszer is nyert a Rams (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 4. fordulójának rangadóján a Los Angeles Rams 38–31-re nyert a Minnesota Vikings ellen, s így egyedüli csapatként továbbra is százszázalékos.
szept. 28
7:36
Fradi-Újpest rangadó: Már a légiósokat sem kell feltüzelni (BorsOnline)
Böde a tizennyolcadik párharcára készül.
szept. 28
7:42
WTCR: Björk és Michelisz nyitott az élen Ningpóban (She)
Tizenegy hetes szünet után a kínai versenyhétvégék első állomásán, Ningpóban folytatódott a túraautó-világkupa (WTCR) idénye. Bár negyedórás késéssel indult az első szabadedzés, a száraz időben megrendezett félórás gyakorláson szinte végig nagy volt a forgalom a pályán. A legjobb időt az Yvan Muller Racing versenyzője Thed Björk ért el, míg a másod
szept. 28
8:00
Kilencven éves lenne az MTK és az Aranycsapat legendás hátvédje (HírTV)
Lantos Mihály, az Aranycsapat hátvédje 90 éve született.
szept. 28
8:03
Ennek a hírnek nagyon sokan fognak örülni Magyarországon (Ripost)
Fellégezhetnek a spanyol foci szerelmesei, pénteken már nézhetik a kedvenc ligájukat.
szept. 28
8:12
FTC–Újpest: Ez nem csak egy meccs, sokkal több annál – Vignjevics (She)
„Jó hangulat, jó meccs és Újpest-győzelem” – ezt várja a szombati, Fradi elleni rangadótól Nebojsa Vignjevics, a lila-fehérek szerb vezetőedzője, aki már öt éve irányítja az újpestieket, így bőven van tapasztalata a derbik terén.
szept. 28
8:42
Dárdaiék a Bayernt fogadják - sportműsor (Infostart)
Indul az Orosz Nagydíj, lesz jégkorong és kosárlabda is a tévékben.
szept. 28
8:48
Vita a kék zászlóról: legyen igazi előzés a lekörözés is? (m4sport.hu)
A szingapúri kavarodás után fölvetődött, szükség van-e egyáltalán a lekörözöttek félreállítására. Vélemények a boxutcából.
szept. 28
9:12
F1: a Honda már jövőre készül, Gaslyék emiatt a rajtrács végére kerülnek (She)
A Red Bull fiókcsapata, a Toro Rosso is büntetéssel kezdi meg a vasárnapi versenyt Szocsiban, Pierre Gasly és Brendon Hartley autójába ugyanis a Honda fejlesztései révén új erőforráselemek kerülnek be. Ezekkel a japán gyártó részben már a következő idényre tesztel.
szept. 28
9:12
A Haas is ismertette 2019-es versenyzőfelállását! (m4sport.hu)
Újabb ülések keltek el a 2019-es Forma–1-es szezonra. Ezúttal a Haas csapata véglegesítette jövő évi felállását!
szept. 28
9:36
Vettel az élen az első edzésen, de a Mercedesnél lehet az előny (She)
Sebastian Vettel elsőségével ért véget az Orosz Nagydíj első edzése, a Ferrari német versenyzőjét Max Verstappen követte a második helyen. Lewis Hamilton azonban úgy lett a harmadik, hogy a három keverékkel keményebb lágy gumikon autózta leggyorsabb körét, ráadádul mercedeses csapattársa, Valtteri Bottas is ezen a keveréken végzett a negyedik helye
szept. 28
9:38
Férfi vízi BL: miért kell selejteznie bajnokként az FTC-nek? (She)
Az ellenfeleknél is több gondot okozhat a kevés közösen eltöltött idő, de azért az FTC-Telekom az esélyese a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hétvégi selejtezőtornájának.
szept. 28
9:48
MU: Pogba „lázadó” csoportot alakított Mourinho ellen? (She)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, José Mourinho elvette a csapatkapitány-helyettesi titulust Paul Pogbától, és a csapat edzéséről ezután kikerülő videó is azt mutatja, finoman szólva sem jó a viszony a francia középpályás és a Special One közt. Ezt támasztják alá a legfrissebb angol sajtóhírek is…
szept. 28
9:50
Az „újpesti Buffon” tiszteli az FTC-t, de nem fél tőle (She)
Nem ijed meg a ferencvárosi játékosoktól a lila-fehérek kapusa, Filip Pajovics, aki szerint továbbra is Böde Dániel a legveszélyesebb támadó.
szept. 28
10:00
Nem lesz előre lefutott mérkőzés – rajtol a férfi kosár NB I (She)
Egyelőre úgy tűnik, szinte nem lesz előre lefutott mérkőzés a pénteken rajtoló férfi A-csoportos kosárlabda-bajnokságban, persze azért esélyese van a hosszú versenyfutásnak.
szept. 28
10:00
Így akar a világ legjobb versenyzőjévé válni Alonso (m4sport.hu)
A világ legjobb versenyzője akar lenni az F1-nek év végén búcsút intő Fernando Alonso. Beavatott abba, hogyan képzeli el ennek „megvalósítását”.
szept. 28
10:06
Sárvárra látogat a Fradi, NB II-es ellenfelet kapott a Mol Vidi (She)
Az MLSZ péntek délelőtt elkészítette a Magyar Kupa 7. fordulójának a párosítását. Az NB I-ben éllovas Ferencváros a harmadosztályú Sárvárhoz látogat, míg a Mol Vidi FC az NB II-es Váccal mérkőzik meg (egy évvel ezelőtt épp a váciak búcsúztatták az MK-ból a Videotont). A címvédő Újpest az ETO FC Győr vendége lesz, de nem lesz könnyű dolga a DVTK-nak
szept. 28
10:12
Óvatos átrendeződés zajlik (Azenpenzem)
Rasmussen bevallottan a jövő csapatát építi, összesen kilenc játékost hívott a felnőttválogatott győri edzőtáborába a junior-világbajnok garnitúra tagjai közül.
szept. 28
10:18
Ökölvívás: megvan a helyszíne a Wilder–Fury csörtének (She)
A Los Angeles-i Staples Center ad otthont decemberben Deontay Wilder nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok címmérkőzésének a brit Tyson Fury ellen.
szept. 28
10:20
WTCR: Hyundai-dominancia – Björk, Tarquini és Michelisz az élen (She)
Tizenegy hetes szünet után Thed Björk és Michelisz Norbert nyitott az élen a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói állomásának első szabadedzésén, és a két hyundaios sorrendje a második tréningen is változatlan maradt egészen az utolsó pillanatokig. Ugyanis Michelisz csapattársa, Gabriele Tarquini a kockás zászló megjelenése után befejezett körével ugr
szept. 28
10:24
Asztalitenisz-vk: Póta győzelemmel kezdett Kínában (She)
Póta Georgina győzelemmel kezdte meg szereplését pénteken a női asztalitenisz-világkupán, a kínai Csengtuban.
szept. 28
10:26
MK: Győrben játszik a címvédő Újpest, Sárvárra megy a Fradi (She)
A címvédő Újpest FC a másodosztályú ETO FC Győr, míg a Ferencváros a Sárvár FC otthonában lép pályára a Magyar Kupa 7. fordulójában.
szept. 28
10:42
Sárváron a Fradi, Vácon a Vidi a Magyar Kupában (m4sport.hu)
Nem tűnik megoldhatatlannak az elsőosztályú csapatok számára a továbbjutás.
szept. 28
10:48
F1: megvannak a Haas 2019-es pilótái – hivatalos (She)
Kevin Magnussen és Romain Grosjean marad a Haas amerikai Formula–1-es csapat két pilótája a következő idényre – jelentette be az istálló a hivatalos honlapján.
szept. 28
11:06
Vignjevics rekordot dönthet a hétvégén (m4sport.hu)
Az újpesti ikont, Várhidi Pált érheti utol.
szept. 28
11:12
Jó hírt kapott a Fradi-kedvenc az Újpest elleni rangadó előtt (Ripost)
Eddig 22 alkalommal lépett pályára hazája válogatottjában. Fontos láncszeme a Ferencvárosnak.
szept. 28
11:36
Hertha: Mint amikor régen a lányok minket figyeltek… – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője úgy véli, csapata esélyei minimálisak a Bayern München elleni összecsapáson.
szept. 28
11:38
F1: Vettel az élen Szocsiban, de a Mercedes magabiztosabb lehet (She)
Az Orosz Nagydíj első szabadedzésével folytatódott a 2018-as Formula–1-es szezon. Bár a másfél órás gyakorláson Sebastian Vettel (Ferrari) érte el a leggyorsabb kört, miközben vb-riválisa, Lewis Hamilton a harmadik lett, mégis utóbbi örülhet jobban. Ugyanis a brit lemaradása csupán 330 ezred volt úgy, hogy közben ő a lágyon, míg a német a hiperlágy
szept. 28
11:42
DVTK: tulajdonjogot kaphatnak a várostól a szurkolók (She)
Nem csupán a szurkolótábor, de a város vezetősége is elégedetlen a DVTK labdarúgócsapatának teljesítményével. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere a héten találkozott a szurkolói csoportok képviselőivel, és az átláthatóság érdekében új javaslattal állt elő: a szurkolókat képviselő egyesületet, Bundesliga-mintára, tulajdonosi jogokkal kívánja felr
szept. 28
11:42
Vettel minimális előnnyel nyitott az élen Szocsiban (m4sport.hu)
Ez történt az Orosz Nagydíj első szabadedzésén!
szept. 28
11:48
Megvan, hogy kivel játszik a Fradi a Magyar Kupában (Azenpenzem)
A másodosztályú ETO FC Győr lesz a címvédő Újpest FC ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa hetedik fordulójában, amelynek győztesei a legjobb 32 közé jutnak.
szept. 28
12:06
MU: az egész csapat Pogba gyémánt fülbevalóját kereste (She)
Nehéz napokat él át mostanság Paul Pogba. Nem elég ugyanis, hogy a Manchester United francia középpályása a Derby County elleni Ligakupa-kiesést követően összeszólalkozott José Mourino menedzserrel, az egyik reggeli edzésen még drága gyémánt fülbevalóját is elhagyta.
szept. 28
12:12
Újabb fordulat, felmondanak Fucsovics edzőjének (Infostart)
Folytatódik az egyeztetés a Magyar Tenisz Szövetség elnöke és Fucsovics Márton menedzsmentje között. Ezzel egyidejűleg a szervezet felmondja a játékos edzőjével, Sávolt Attilával fennálló megbízási jogviszonyt – írja a Magyar Idők.
szept. 28
12:24
Man. City: jótékony célra fordítja a gálameccs bevételét Kompany (She)
Jelentős pénzösszeggel segíti a hajléktalanokat Manchesterben Vincent Kompany.
szept. 28
12:26
La Liga: Diego Costa páros lábbal beleszállt Contéba (She)
„Az idő mindent és mindenkit a helyére tesz, nézzétek meg, hol van most Conte” – nyilatkozta a spanyol Marcának Diego Costa, az Atlético Madrid csatára, aki többek között volt olasz menedzserét hibáztatja rosszul végződő angliai karrierje miatt.
szept. 28
12:28
NB I: 7. csapata kispadján mutatkozik be Horváth Ferenc – térkép (She)
A hétvégén hetedik NB I-es csapata, a Szombathelyi Haladás élén is bemutatkozhat Horváth Ferenc, a vasiak új vezetőedzője – utánajártunk eddigi tréneri debütálásainak, és térképen is megmutatjuk nem mindennapi vándorútját. Az első útja még nem a kispadra vezet, hiszen már ő a Haladás vezetőedzője, ám az előző idény végéről magával hozott egy egy
szept. 28
12:42
A gigászok elbuktak, Nagy Ádám remekelt (Azenpenzem)
Nem mindennapos történet – egész pontosan 2015. január 4-én, tehát 1361 nap után fordult elő újra az, ami szerda későn este megtörtént.
szept. 28
12:48
A Győrrel játszik a címvédő Újpest a kupában (Infostart)
A másodosztályú ETO FC Győr lesz a címvédő Újpest FC ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa hetedik fordulójában, amelynek győztesei a legjobb 32 közé jutnak.
szept. 28
12:54
Tűz ütött ki a Haas garázsában (m4sport.hu)
Gumik lettek oda.
szept. 28
12:56
A németek már tudják, hogyan és kivel nyerhetik meg a 2024-es Eb-t (m4sport.hu)
Már össze is állították a csapatot, amelyik sikeres lehet a hazai rendezésű Eb-n.
szept. 28
13:00
Nagy visszatérő a válogatottban (Infostart)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya számít Bogdán Ádám kapusra.
szept. 28
13:06
F1: kigyulladt a gumimelegítő, a Haas új abroncsokat kérvényezett (She)
Nem indult zökkenőmentesen a jövő évi pilótapárosát az Orosz Nagydíj első szabadedzése előtt bejelentő Haas versenyhétvégéje, ugyanis az éjszaka leple alatt lángra kapott a gumimelegítő paplanokat vezérlő eszköz, aminek következtében két szett gumi is megsérült. Az amerikai gárda most új abroncsokat kérvényezett.
szept. 28
13:06
Diego Costa: Az idő mindent helyre tesz, nézd meg, hol van most Conte! (m4sport.hu)
A csatár azóta az ominózus sms óta nem szívleli a talján mestert.
szept. 28
13:08
PL: „Az Arsenal elvesztette az irányítást; Özil megtartása egy vagyonba került” (She)
A 75-szörös walesi válogatott, korábbi kiváló támadó Dean Saunders szerint az Arsenal egészen amatőr módon kezeli kulcsjátékosai szerződéshosszabbítását, erre Aaron Ramsey esete a legújabb példa.

Keresés