2018. szeptember 29. szombat

szept. 29
0:12
Szász-Kovács Emese gyásza; Koke: CR7 nem hiányzik a Realból (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
szept. 29
0:24
„Azzal tisztában van, hogy a Nemzeti edzőközpontban a Főtitkár úr irodája nagyobb, mint a kondi terem?” (444.hu)
Az egyetlen nemzetközileg jegyzett magyar edző, Sávolt Attila keményen beolvasott a milliárdokból gazdálkodó teniszszövetségnek és a fideszes elnöknek.
szept. 29
5:03
Komoly döntést hozott Király Gábor fia (Ripost)
Király Gábor 42 esztendősen is alapember a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás együttesében. Édesapjával, Király Ferenccel közösen vezetik a Király Sportegyesületet. A klubhoz szeptemberben csatlakozott a korábbi válogatott kapus fia, Mátyás.
szept. 29
6:00
WTCR: Björké a pole az első időmérőn; Michelisz a 3., míg Szabó a 7. (She)
Az erős pénteki kezdés után Thed Björk szerezte meg a pole pozíciót a szombati időmérőn a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói állomásán. A svéd versenyző azonban mindössze 0.053 másodperccel ment jobb kört a második helyen végző Frédéric Vervischnél, de a harmadik pozíciót megszerző Michelisz Norbert hátránya is minimális volt.
szept. 29
6:36
Elkapta a Bayern Münchent Dárdai Pál Herthája (Azenpenzem)
A berliniek a mostani sikerüket megelőzően legutóbb 2009 februárjában tudtak nyerni a Bayern München ellen a bajnokságban, hazai közönség előtt 2-1-re, akkor még Dárdaival a csapatban.
szept. 29
6:42
Duplázással kezdett Hosszú Katinka (Infostart)
A világklasszis magyar úszónő két aranyérmet nyert az úszók világkupájának eindhoveni rövidpályás állomásán, a pénteki nyitónapon.
szept. 29
7:06
Már elege van Verstappenből a Renault-nak! (m4sport.hu)
A franciák főnökénél betelt a pohár: helyére tette a hollandot, és már alig várja, hogy véget érjen a Red Bull-kapcsolat.
szept. 29
7:09
Az ország fele még mindig reklamál: így nézheted a spanyol focit (Ripost)
Szuperrangadó lesz ma a spanyol focibajnokságban, a Real Madrid-Atlético Madrid focimeccset azonban még mindig csak az ország fele láthatja.
szept. 29
7:12
Női kézi: A szívem vágyott rá – Kazai 30 évesen lett válogatott (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re legyőzte Montenegrót felkészülési mérkőzésen Győrben. A találkozó után az NSO Tv stábja a 30 évesen parádés teljesítménnyel debütáló Kazai Anitával beszélgetett, akiről Kim Rasmussen szövetségi kapitány is elmondta véleményét.
szept. 29
7:14
A szívem mindig vágyott rá – Kazai 30 évesen debütált a válogatottban (She)
.
szept. 29
7:36
Sterbik volt csapata ellen bizonyíthat (Infostart)
A tavalyi győztes macedón Vardar Szkopje csapatát fogadja a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, szombaton.
szept. 29
7:36
Marco Rossit máris kikarikírozták (BorsOnline)
Marco Rossi, a magyar fociválogatott szövetségi kapitányától kezdve a Szeged és a Barcelona férfi kézilabdázóin keresztül a hollywoodi színészeken és producereken át rengeteg rajongója van a 21 éves szegedi grafikus Hudi Dánielnek. A srácról már négyéves korában kiderült, hogy igen tehetséges. Először portrékkal foglalkozott, majd áttért a karikatú
szept. 29
7:42
Hertha: Ez a Bayern féken tartásának művészete volt – Dárdai Pál (She)
A Hertha BSC kilenc év után ismét legyőzte a Bayern Münchent, méghozzá először Dárdai Pál irányításával. A magyar szakember szerint a 2–0-s diadal kulcsa a fegyelem volt. A német sajtó szerint szerencsés, de megérdemelt győzelmet aratott a berlini csapat a Bundesliga 6. fordulójának nyitányán.
szept. 29
8:06
F2: Mick Schumacher jövőre felléphet az F1 „előszobájába” (She)
A Nemzeti Sport a Prema-istállóhoz közeli forrásából Szocsiban úgy értesült, hogy Mick Schumacher 2019-ben is az olasz csapatnál folytatja pályafutását, ám a egy kategóriával feljebb, a Formula–2-ben.
szept. 29
8:06
Kilencven éves lenne az Aranycsapat legendás balhátvédje (m4sport.hu)
Lantos Mihály 53 alkalommal öltötte magára a címeres mezt, és öt gól lőtt a válogatottban.
szept. 29
8:30
Fél lábbal veszi célba az olimpiát Averie (BorsOnline)
Kétéves korában egy, a térdtájékán keletkezett úgynevezett álízület miatt az amerikai Averie Mitchell jobb lábát térd alatt amputálták. Azóta kilenc esztendő telt el, és az oklahomai Hugóban élő lány egyre ügyesebb a tornaszereken, az épekkel azonos anyagerősségű gyakorlatok bemutatására képes. Édesanyja, Kim elmondta, a mű­tét ellenére négy­éve
szept. 29
8:36
Derbitörténelem: 113 éve verik egymást zöldre, lilára (Infostart)
Noha a harmincas évekbeli sajtó „igazságosan” mindhárom nagy, a Hungária (MTK), az Újpest és a Ferencváros a másik kettő elleni mérkőzését derbiként aposztrofálta, a modern időkre a zöld-fehérek és a kék-fehérek csatájából örökrangadó lett – a derbi pedig a két, a legnagyobb táborral rendelkező fővárosi csapat találkozója. A Fradi–Újpest, vagy éppe
szept. 29
8:36
Sávolt Attila nyílt levéllel válaszolt (Azenpenzem)
A szemben álló felek reakciókészségét ismerve borítékolható volt, hogy nem marad válasz nélkül a teniszszövetség szerződésbontása Sávolt Attilával.
szept. 29
8:48
„Ne búcsúzkodj!” – Szász-Kovács Emesével Kulcsár Győzőről beszélgettünk (She)
Tizenhét közös év, megannyi siker és mellette kudarcokkal is tarkított esztendők: Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok párbajtőröző hol sírva, hol nevetve beszélt szeretett Mesteréről, Kulcsár Győzőről.
szept. 29
8:54
NBA: 15 idény után visszavonult a „profik profija” (She)
Már az egyetemen is kimagasló teljesítményt nyújtott az allűröktől mentesen játszó, csak a hasznosságra törekvő erőcsatár, akit többé nem láthatunk a parketten.
szept. 29
9:06
Női kézi: „Olykor mintha robotok lennénk” – Amorim utolsó szerződése (She)
A Győri Audi ETO KC átlövője, Eduarda Amorim az őt képviselő ügynökség Facebook-oldalán adott hosszabb interjút a pénteken bejelentett szerződéshosszabbítása kapcsán. A brazil világklasszis többek között beszélt a pályafutását szüneteltető csapattárs, Yvette Broch esetéről, és megerősítette, tervei szerint a mostani volt az utolsó szerződés, amelye
szept. 29
9:06
Javuló Honda: Verstappen biztos a Renault lehagyásában (m4sport.hu)
Visszafogottan bizakodik a Toro Rosso a Honda új erőforrásának kipróbálása után. Eredményeiket a Red Bull is árgus szemmel figyeli.
szept. 29
9:12
Dárdai Pál elárulta a Bayern-verés titkát (Infostart)
Dárdai Pál vezetőedző szerint mindannyian büszkék lehetnek magukra a Hertha BSC-nél, mivel hazai pályán 2-0-ra legyőzték az eddig veretlenül listavezető, címvédő Bayern Münchent a német labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
szept. 29
9:12
Szívizomgyulladás miatt hónapokig nem röplabdázhat Dékány Bernadett (ATV)
Szívizomgyulladás miatt novemberig biztosan nem röplabdázhat Dékány Bernadett, a magyar válogatott szélső ütője.
szept. 29
9:12
A sokadik esély: Kvjat visszatér 2019-ben! (m4sport.hu)
Újabb ülés talált gazdára az F1-es mezőnyben: bejelentette Danyiil Kvjat szerződtetését a Toro Rosso!
szept. 29
9:24
Asztalitenisz-vk: Póta a nyolcaddöntőben kiesett Kínában (She)
Póta Georgina kiesett a nyolcaddöntőben a női asztalitenisz világkupán, a kínai Csengtuban.
szept. 29
9:24
Dárdai: Büszkék lehetünk magunkra (444.hu)
Vezetésével a Hertha 2009 után tudta ismét legyőzni a Bayern Münchent a német bajnokságban.
szept. 29
9:24
Nézőcsúcsot dönt a derbi a Groupamában (BorsOnline)
Fradi-Újpest rangadó! Rekord: 22 066 az eladott jegyek száma. Garantált a frenetikus hangulat a lelátókon. Ma, 19.30, Tv: M4 Sport
szept. 29
9:30
Röplabda: szívizomgyulladás miatt nem játszhat Dékány (She)
Szívizomgyulladás miatt novemberig biztosan nem röplabdázhat Dékány Bernadett, a magyar válogatott szélső ütője.
szept. 29
9:36
Ultrafutás: magyar siker a Spartathlon női versenyében (She)
Maráz Zsuzsanna 27:04:28 órás idővel megnyerte a Sparthatlont a nők versenyében. A magyar sportoló összetettben a 17. lett a görögországi ultrafutó viadalon – írta a csupasport.hu Facebook-oldala.
szept. 29
9:36
Végtelen háború - preview, Day 7 (444.hu)
Igen, jó az asszociáció. Ezúttal szuperhős-ligaként jelenkezünk az angol bajnokság beharangozójával.
szept. 29
10:06
F1: Danyiil Kvjat harmadszor is a Toro Rosso pilótája lesz (She)
Az előzmények ismeretében meglepő, ám az elmúlt hetek történései tükrében már kevéssé az, hogy a Toro Rosso a csapat korábbi pilótáját, Danyiil Kvjatot szerződtették a Red Bullhoz távozó Pierre Gasly helyére a 2019-es idényre. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy milyen hosszú szerződést kötött az istálló a Red Bull ifjúsági programjának teret
szept. 29
10:06
A továbbjutás helyett a kiesésre hajt a középmezőny a Q2-ben? (m4sport.hu)
Öt rajtkocka már pénteken gazdára talált a motorbüntetések miatt – az időmérő Q2-es felvonásában pedig következhet egy lassulási verseny a gumik miatt?
szept. 29
10:12
Olyat tehet meg a Fradi a derbin, ami 113 év alatt csak négyszer sikerült (She)
Végképp beköszöntött az ősz, jön a labdarúgó NB I 9. fordulója, benne a Ferencváros–Újpest derbivel – természetesen ezen a héten ez a mérkőzés áll történelmi-statisztikai érdekességekkel foglalkozó beharangozónk fókuszában. A héten kétszer is pályára lépő Mol Vidi FC a Diósgyőrhöz látogat, Felcsúton a Bp. Honvéd játszik presztízsmeccset.
szept. 29
10:18
NB I: Andó-Szabó Sándor vezeti a derbit – bíróküldés (She)
Az MLSZ elkészítette a labdarúgó NB I 9. fordulójának bíróküldését. A Ferencváros–Újpest derbit Andó-Szabó Sándor vezeti.
szept. 29
10:20
WTCR: Björk nyert, az összes magyar feladta az első ningpói versenyt (She)
Sima rajt-cél győzelmet aratott Thed Björk a túraautó-világkupa (WTCR) első ningpói versenyén. A harmadik helyről induló Michelisz Norbert már a rajtnál bukott egy pozíciót, majd hamar kiállt a bokszba, és feladta a versenyt. Szintén nem értek célba a Zengő Motorsport versenyzői, Szabó Zsolt és Nagy Norbert. Björk mellé Esteban Guerierri és Frédéri
szept. 29
10:24
Bódis Tamás negyedik lett a Spartathlonon, Maráz Zsuzsanna megnyerte a női mezőnyt (444.hu)
Nagyot futottak a magyar versenyzők az Athén és Spárta közötti 246 kilométeres ultramaratonon.
szept. 29
10:24
Dárdai Pál a Bayern elleni győzelemről: Büszkék lehetünk magunkra (m4sport.hu)
A magyar szakember szerint a fegyelmezett védekezéssel nyerték meg a meccset.
szept. 29
10:30
Rangadók napja a tévében - sportműsor (Infostart)
Szinte fel sem lehet állni a tévé elől: a Ferencváros-Újpest mellett lesz madridi és római derbi, a Chelsea a Liverpooollal, a Juventus a Napolival találkozik. Folytatódik a kézilabda BL és a Formula-1 is.
szept. 29
10:30
Videó: Ronaldinho, Puyol és egy labda – a brazil nem bírta ki (She)
A Johan Cruyff Alapítvány egy rendezvényén vett részt a Barcelona korábbi két labdarúgója, Ronaldinho és Carles Puyol. A klub szurkolói között nagy népszerűségnek örvendő volt futballisták közé bekerült egy labda, Ronaldinho pedig azonnal kapcsolt: egy nagyszerű lehetőség adódott…
szept. 29
10:30
Új bajnokot avattak: Maráz Zsuzsanna nyerte a Spartathlon női versenyét (ATV)
A nők mezőnyében Maráz Zsuzsanna nyerte a Spartathlon elnevezésű 246 kilométeres ultrafutó versenyt.
szept. 29
10:30
Dárdai Pál: Büszkék lehetünk magunkra (HírTV)
A Hertha legyőzte a címvédő Bayern Münchent a német labdarúgó-bajnokságban.
szept. 29
10:36
246 kilométeres futóversenyen diadalmaskodott Maráz Zsuzsanna (BorsOnline)
A nők mezőnyében Maráz Zsuzsanna nyerte a Spartathlon elnevezésű 246 kilométeres ultrafutó versenyt. Az Athén és Spárta között 1983 óta minden szeptember utolsó péntekén megrendezett verseny honlapja szerint az esztergomi sportoló 27:4:28 óra alatt teljesítette a távot, és a férfiak közül is csak 16-an tudták megelőzni, köztük volt a negyedik hely
szept. 29
10:42
Hamilton és a Mercedes tovább növelte az előnyét Szocsiban (She)
Az Orosz Nagydíj pénteki szabadedzései alapján a Mercedes tűnt a legerősebbnek Szocsiban, a szombati harmadik tréningen pedig folytatta meggyőző teljesítményét a címvédő istálló és különösen Lewis Hamilton. Ugyanis a brit második gyakorlás után a harmadikon is a leggyorsabbnak bizonyult, míg csapattársa, Valtteri Bottas tette teljessé a Mercedes
szept. 29
10:42
Verstappen a Renault-nak: A sok nyafogással nem lehet nyerni! (m4sport.hu)
Folytatódik Max Verstappen és Cyril Abiteboul „baráti” üzengetése...
szept. 29
10:54
Haladás: „Kedvelem Horváth Ferenc mentalitását, stílusát” (She)
Egy játékos biztosan örül neki, hogy Horváth Ferenc lett a Haladás vezetőedzője: az ukrán Jurij Habodva Balmazújvárosban Tamás Lászlóhoz hasonlóan együtt dolgozott a Michál Hippet váltó szakemberrel, és örömmel készül az újabb közös munkára.
szept. 29
11:12
MU: „Pogba soha nem volt csapatkapitány-helyettes” (She)
Korábban angol sajtóhírek alapján beszámoltunk róla, hogy az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere, José Mourinho elvette a csapatkapitány-helyettesi titulust Paul Pogbától. A portugál szakember szerint azonban a francia játékos soha nem is töltötte be ezt a szerepkört...
szept. 29
11:18
Magyar győzelem a Spartathlonon (Infostart)
A nők mezőnyében Maráz Zsuzsanna nyerte a Spartathlon elnevezésű 246 kilométeres ultrafutó versenyt.
szept. 29
11:18
Dárdaiék 9 év után nyertek újra a Bayern München ellen (ATV)
Dárdai Pál vezetőedző szerint mindannyian büszkék lehetnek magukra a Hertha BSC-nél, mivel hazai pályán 2-0-ra legyőzték az eddig veretlenül listavezető, címvédő Bayern Münchent a német labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
szept. 29
11:21
Ez a Dárdai-titok, bevált a magyar tréner trükkje (Ripost)
A Hertha nagy sikert aratott a német labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Keresés