2018. szeptember 8. szombat

szept. 8
0:12
Sölden: 50 nap múlva már világkupa futam! (Síelők)
Bár még sem az időjárás, sem a síelős hangulat nem jelzi, de hamarosan megkezdődik az alpesi síelők világkupa szezonja, szokás szerint a tiroli Sölden síterepének gleccserén. Szóval, már csak ezt a kis időt kell kivárni, hogy láthassuk a sztárokat, akik már javában gyakorolnak a gleccsereken, vagy a Föld déli féltekén.
szept. 8
0:18
Így nyomta Curtis egyedül a Belehalokot Kabát Peti búcsúmeccse előtt (BorsOnline)
Az országszerte 24 helyszínen megrendezett A Futball Éjszakájának programkeretén belül koncertezett a Szusza Ferenc Stadionban az újpesti közönségkedvenc, Curtis. A stadionlátogatás és számos interaktív program után több száz ember hallgatta végig, ahogy négy számot, köztük két Majkával közös slágerét rappelte el az ózdi rapperrel való szakítás utá
szept. 8
0:36
US Open: Nadal feladta az elődöntőt, Djokovics nem hibázott (She)
Rafael Nadal sérülés miatt nem tudta befejezni a Juan Martín del Potro elleni elődöntőt az Egyesült Államok nemzetközi teniszbajnokságának (US Open) pénteki versenynapján, így a két játszmát megnyerő argentin játékos jutott be a férfi egyes vasárnapi fináléjába.
szept. 8
0:48
Öttusa: ötödik lett a női váltó a világbajnokságon (She)
Az ötödik helyen zárt a Gulyás Michelle, Guzi Blanka összetételű női váltó a pénteken kezdődött mexikóvárosi öttusa-világbajnokságon.
szept. 8
0:52
Oroszlán- és nyestvadászaton – Ballai Attila publicisztikája (She)
Péntek délután írom e sorokat, ekkor még előttünk állt a Futball éjszakája rendezvénysorozat. Ami a terveknek megfelelően, esetleges „harmadik f...
szept. 8
0:56
Kincskeresés – Bobory Balázs jegyzete (She)
Szűcs András kollégám magához ragadta a pennát meg a billentyűzetet, és megpróbált itinert készíteni a jégkorongbarátoknak (lásd a Nemzeti Sport...
szept. 8
1:18
Döntetlen a magyar örökrangadón (Infostart)
Kabát Péter és Balajcza Szabolcs újpesti búcsúmeccse, valamint az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lejátszott Színész-Újságíró Rangadó volt a pénteken első alkalommal megrendezett Futball Éjszakája két kiemelkedő eseménye.
szept. 8
3:36
Egervári felül az ágyában, és már lábteniszről beszél (BorsOnline)
Örömteli módon javul Egervári Sándor állapota. Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya nemrégiben agyvérzést szenvedett, minek következtében a bal oldala megbénult. Állapotáról attól a Halmai Gábortól szereztük be a legfrissebb információt, akivel a 68 éves exkapitány 2004 óta utánpótlás futballiskolát működtet Pomáz
szept. 8
5:03
Pocsék szériát törne meg Marco Rossi a válogatottnál (Ripost)
Szombaton bemutatkozik a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Marco Rossi Tamperében, a Finnország elleni Nemzetek Ligája-meccsen debütál.
szept. 8
6:24
Nem bírt egymással Olaszország és Lengyelország (Infostart)
Olaszország válogatottja 1-1-es döntetlent játszott Lengyelországgal a labdarúgó Nemzetek Ligája pénteki játéknapján, Bolognában.
szept. 8
6:36
Történelmi japán siker a US Openen (HírTV)
Mindkét egyéni versenyben ott vannak a szigetország játékosai a legjobb 4 között.
szept. 8
6:48
Rettentő kínos baki az Európa-ligában (Infostart)
Stéphane Martin, a Girondins Bordeaux alelnöke elismerte, hogy elfelejtették benevezni a horvát Toma Basicot a labdarúgó Európa-liga csoportkörére.
szept. 8
7:06
Felkészülés: bajnokin remi lett, edzőmeccsen a Soroksár a jobb (She)
A válogatott mérkőzések miatt a hétvégén a labdarúgó NB II-ben sincs forduló, ezt kihasználva a Soroksár és a Vác edzőmeccset játszott egymással. A bajnokság 3. játéknapján már összecsaptak a felek, akkor Óbudán döntetlen született (0–0), míg a felkészülési találkozón a Soroksár bizonyult jobbnak.
szept. 8
7:42
Zűrzavar Újpesten – Kabát védett, Balajcza tizenegyest lőtt (She)
Bár Balajcza Szabolcs és Kabát Péter már visszavonult az aktív labdarúgástól, az Újpest a Futball Éjszakáján egy gálameccs keretében búcsúztatta el a klub korábbi alapembereit, közönségkedvenceit. A mérkőzés 7–7-tel zárult, mindkét főszereplő lőtt gólt, miután az egyik tizenegyesnél felcserélődtek a szerepkörök: Kabát állt a kapuba, Balajcza pedig
szept. 8
7:44
Videó – Zűrzavar Újpesten: Kabát védett, Balajcza tizenegyest lőtt (She)
.
szept. 8
8:06
Kedves emlékű ellenféllel kezdjük a Nemzetek Ligáját (m4sport.hu)
A finnek nagyon készülnek, de biztos tartanak az utolsó percektől.
szept. 8
8:12
Botrányos veszekedés, Neymar barátnőjét támadják (Ripost)
Bruna Marquezine kénytelen megvédeni magát, kőkemény támadás érte a közösségi oldalain.
szept. 8
8:30
A kezdést leszámítva remekül helytállt az überfiatal női öttusapáros (m4sport.hu)
Ha a vívás is sikerül, a vb-dobogó is összejöhetett volna.
szept. 8
8:42
Felkészülés: Diego Simeone fia góllal debütált az argentin válogatottban (She)
Míg Európában a Nemzetek Ligájában vitézkednek a válogatottak, az amerikai szuperkontinensen felkészülési mérkőzések zajlanak. Az oroszországi világbajnokságon negyeddöntős Uruguay 4–1-re kiütötte Mexikót, Brazília Neymar vezetésével győzte le az Egyesült Államokat, míg az újjáépülő Argentína két debütálója, valamint Giovani Lo Celso góljával 3
szept. 8
8:48
Nadal nem bírta, Del Potro vár Djokovicra a US Open döntőjében (m4sport.hu)
Samprast igyekszik majd befogni a szerb.
szept. 8
8:54
Itt a legoptimistább mondat a magyar labdarúgó-válogatottról (Infostart)
Finnországban az utóbbi időben jól ment a magyar válogatottnak. Alkalmasint ez a legoptimistább mondat, amelyet az idei szereplés alapján leírhat az ember a csapatról az eddigi idei eredmények alapján. A magyar labdarúgó-válogatott szombat este hat órától játssza első mérkőzését a Nemzetek Ligájában. Az ellenfél Tamperében Finnország csapata lesz.
szept. 8
8:54
Kosárlabda: spanyol profi szerződést kapott a 18 éves Somogyi Ádám (She)
A Vasas Akadémia korábbi növendéke, Somogyi Ádám már két éve pallérozódik Spanyolországban. A fiatal fiú amellett, hogy a szkopjei U18-as B divíziós Európa-bajnokság egyik legjobbja volt, meghívást kapott a felnőttválogatottba, sőt augusztus közepén aláírta szerződését a spanyol harmadosztályban szereplő Aquimisia Laboratorios Zamorano csapatához.
szept. 8
9:06
Babos az első magyar döntős a US Openen (Azenpenzem)
Babosék ellenfele a fináléban az első helyen kiemelt Barbora Krejcíková, Katerina Siniaková cseh kettőst búcsúztató Ashleigh Barty, Coco Vandeweghe ausztrál, amerikai páros lesz.
szept. 8
9:12
Kép: örömhírt jelentett be Vojvoda Dávid (She)
Egészséges fiúgyermeknek adott életet péntek reggel Budapesten Vojvoda-Bálint Dóra, Vojvoda Dávid, a Szolnoki Olaj és a magyar válogatott kitűnő kosárlabdázójának felesége.
szept. 8
9:15
Kiderült, ezt gondolja Hosszú Katinka új edzője Shane Tusupról (Ripost)
A Svájcból hazatérő tréner augusztus óta irányítja a háromszoros olimpiai bajnok úszónő felkészülését.
szept. 8
9:18
Varga József: Ennél talán több tiszteletet érdemeltem volna (She)
Amiért Fehérvárra szerződött, elérte Varga József, aki a fájó búcsúról, a hozzáállásáról, a remélt felcsúti vezérszerepről és a Vidi elleni bemutatkozásáról is beszélt.
szept. 8
9:18
Egymásnak feszültek a színészek és az újságírók (HírTV)
A Futball Éjszakája rendezvény keretében 5 budapesti és 16 vidéki helyszínen tárultak ki a klubok kapui.
szept. 8
9:24
Kerékpár: 2020-ban Budapestről rajtol a Giro d’Italia? (She)
Bátorfi Béla, a Pannon Cycling Team tulajdonosa tervei között szerepel a 2020-as Giro d’Italia három nyitó etapja, a Big Start Budapestre hozatala, sőt Alberto Contadorral karöltve kerékpáros-akadémiát létesítenének Magyarországon.
szept. 8
9:48
Futball Éjszakája: így bűvölte a labdát Rudolf Péter és Eperjes Károly – galéria (She)
A hazánkban első alkalommal megrendezett Futball Éjszakája elnevezésű programsorozat keretein belül az Új Hidegkuti Nándor Stadionban MTK–FTC öregfiúk-találkozóra (2–2), valamint a színész- és az újságíró-válogatott mérkőzésére, a legendás SZÚR-ra (6–6) is sor került. Tekintse meg a két meccsen készült képekből összeállított galériánkat!
szept. 8
9:48
Del Potro és Djokovic között fog eldőlni (HírTV)
Rafael Nadal combsérülés matt feladta a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság elődöntőjét.
szept. 8
9:50
Pintértől Leekensig senki sem debütált győzelemmel, sikerül-e Rossinak? (She)
A magyar férfi labdarúgó-válogatott szeptember 8-án megkezdi szereplését az UEFA által kiírt új sorozatban, a Nemzetek Ligájában. Az ellenfél Finnország, a kispadon pedig most először nemzeti csapatunk történetének első olasz szövetségi kapitánya, Marco Rossi. Vajon ő meg tudja-e törni a rossz debütálások sorát?
szept. 8
10:06
Hegymászó világbajnokságot is nézhet a foci mellett - sport a tévében (Infostart)
Nemzetek ligája minden mennyiségben, de szombaton lesz még tenisz, motorsport és még hegymászás is.
szept. 8
10:06
Kovács István megnyerte önöket - kirobbanthatatlan olvasóink csapatából (m4sport.hu)
Megfontolja-e Rossi a sokaság bölcsességét?
szept. 8
10:24
Németország: ezért hagyta ott a válogatottat Sané (She)
„A Joachim Löwvel való pénteki megbeszélés után személyes okokra hivatkozva Sané távozott a nemzeti csapat müncheni szállásáról” – olvashattuk a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) Twitter-oldalán pénteken. A német Bild azonban már azt is tudni véli, mi lehet az a személyes ok.
szept. 8
10:48
Soha nem érhet véget… – a futball dallamainak nyomában (She)
Miről szól az új Nemzetek Ligája-himnusz latin szövege? Mikor hangzott fel először a Soho Party 2016-os Eb-slágere? Melyik magyar színdarabból nőtt ki a You’ll Never Walk Alone? – a labdarúgás dallamainak nyomában.
szept. 8
10:54
Látogatás a meggyilkolt veszprémi kézilabdázó családjánál (Infostart)
„Érdes” környékről, de melegszívű emberek közül érkezett a kilenc és fél évvel ezelőtt meggyilkolt veszprémi kézilabdázó, a román Marian Cozma. A seb begyógyíthatatlan, de az áldozat apja, Petre Cozma igyekszik életben tartani a játékosként közszeretetnek örvendő fia emlékét. A riport Bukarestben készült.
szept. 8
10:54
Videó: hogyan tölti a meccs előtti délelőttjét Finnországban a válogatott? (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szombat délután Finnországban vívja első Nemzetek Ligája-mérkőzését. A találkozó napján rövid időt az NSO Tv stábja is eltölthetett a gárdával, így videónkból kiderül, hogyan telik a délelőtt a csapat háza táján.
szept. 8
10:56
Hogyan tölti a meccs előtti délelőttjét Finnországban a válogatott? (She)
.
szept. 8
11:18
Videó: Neymar elesett, tökéletes kérdést tett fel a vétkes (She)
Aki látott valamennyit a nyári oroszországi világbajnokságból, bizonyára arról is értesült, hogy a brazil válogatott sztárja, Neymar előszeretettel színészkedett a vb mérkőzésein. Brazília a minap felkészülési mérkőzésen lépett pályára az Egyesült Államok ellen, a játékvezető pedig egy alkalommal úgy látta, szabálytalanságot követtek el a PSG támad
szept. 8
11:18
Érkezik a baba: egy csapásra két álma vált valóra a világbajnok magyar kajakosnak (Blikk)
Februárban érkezik a világbajnok kajakos, Dudás Miklós gyermeke.
szept. 8
11:18
Második számú tartalékból főszereplő (Azenpenzem)
A francia válogatott harmadik számú kapusa kiváló védéseivel megakadályozta, hogy a világbajnok gárda a torna megnyerése utáni első meccsén vereséget szenvedjen a németektől.
szept. 8
11:21
Sokan biztatják Hosszú Katinkát, ezért van rá szüksége (Ripost)
Hosszú Katinka három éremmel nyitott az úszók idei világkupa-sorozatának nyitóállomásán.
szept. 8
11:24
Sportlövő-vb: Csonka Zsófia közel volt a bravúrhoz (She)
Csonka Zsófia a női sportpisztolyosok mezőnyének legjobb második napi teljesítményét produkálta, ám minimális különbséggel lemaradt a döntőről a dél-koreai Csangvonban zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon, amelyen a junior lány pisztolyos csapat bronzérmet nyert.
szept. 8
11:24
Csonka feltámadás sem ért döntőt a vb-n (m4sport.hu)
Majdnem megcsinálta a bravúrt, de 30 helyett csak 28-at előzött.
szept. 8
11:36
Válogatott: ezért hívják Finnország Manchesterének a szombati meccs helyszínét (She)
Finnország Manchestere – így is becézik Tamperét, vagyis azt a várost, ahol a magyar labdarúgó-válogatott a finnek ellen lép pályára a Nemzetek Ligájában. És hogy miért az összehasonlítás? A vörös téglás gyárépületek miatt, melyek a belvárosban találhatóak. Videónk és fotógalériánk segítségével ismerkedjen meg a finnek harmadik legnépesebb városáva
szept. 8
11:48
Nemzetek Ligája: bemutatkozik Marco Rossi (888.hu)
Szombat este a finnek ellen debütál az új kapitány, Marco Rossi.
szept. 8
11:48
Orbán fogorvosa Magyarországra hozná a Giro d’Italia rajtját (444.hu)
És a kormány segítségével világszínvonalú kerékpáros akadémiát is szeretne Bátorfi Béla.
szept. 8
12:00
Minifutball BL: egyetlen magyar csapat sem jutott be a 8 közé (She)
Egyetlen magyar csapat sem jutott be a Szlovéniában zajló minifutball Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe: a hazánk képviseletében utolsóként talpon maradó ECECE-Energofish a legjobb tizenhat között szétlövésben kapott ki a hazai közönség előtt szereplő Lomanosétól.
szept. 8
12:00
Ömlenek a milliárdok a magyar teniszbe, csak pont a játékosokra nem jut elég pénz (444.hu)
Fucsovics Márton és Babos Tímea ügye akár a teniszszövetség vezetésének bukásához is vezethet.
szept. 8
12:00
Dárdai kezdett az U20-as német válogatottban (m4sport.hu)
Újabb szintet ugrott meg.

Keresés