2018. szeptember 25. kedd

szept. 25
0:00
Nem a nyomor álmodik – Thury Gábor jegyzete (She)
A Budapest Honvéd FC tulajdonosa, George F. Hemingway a Digi Sport hétfő reggeli adásában nem tagadta, tízmillió eurót ajánló befektető esetén n...
szept. 25
3:06
Liu Shaolin Sándor újabb tetkót varratott magára (Blikk)
Újabb tetoválásokkal gazdagodott olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyaváltónk sztárja, Liu Shaolin Sándor (22).
szept. 25
5:00
Vízilabda: megvannak a magyar válogatottak ellenfelei (Infostart)
A nemzetközi szövetség elkészítette a csoportbeosztásokat a vízilabda világliga és az Európa Kupa selejtezőjére, amelyet együtt rendeznek meg.
szept. 25
6:33
Nemi erőszak-botrány: túl nagy a csend (Ripost)
Hi­va­ta­lo­san to­vábbra sem ke­res­ték meg a két ví­zi­lab­dá­zót a rend­őrök. Petícióban állnak ki a megvádolt vízilabdázók mellett.
szept. 25
6:54
Luka Modric lett az Év játékosa a FIFA-gálán (SzMo)
A horvát középpályás a válogatottban és a Real Madridban is kiemelkedőt nyújtott.
szept. 25
7:06
NFL: hazai pályán vesztette el veretlenségét a Tampa (She)
A profi amerikaifutball-bajnokság 3. fordulójának záró mérkőzésén az első két meccsét megnyerő Tampa Bay Buccaneers 30–27-re kikapott a szezonban első mérkőzését nyerő Pittsburgh Steelerstől. A vendégek a második negyedben nyerték meg a mérkőzést, amikor három TD-t és egy mezőnygólt jegyeztek, míg a Tampa a nagyszünet után hiába szerzett 17 po
szept. 25
7:12
Ajtóstul rontanának a házba (Azenpenzem)
Vad Lajos, az OSC férfi-vízilabdacsapatának újdonsült vezetőedzője nem óvatoskodott. A szokásos nyámnyila sablonok helyett „belecsapott a lecsóba”.
szept. 25
7:24
Egervári Sándor: sokáig tart, mire felépülök (BorsOnline)
Elsőként a Borsnak szólalt meg az agyvérzést szenvedett Egervári Sándor. A magyar fociválogatott egykori szövetségi kapitánya már elhagyta a kórházat, Budakeszin kezelik tovább.
szept. 25
7:42
Így szavazott Dzsudzsák Balázs és Marco Rossi a FIFA-gála legjobbjaira (m4sport.hu)
A válogatott csapatkapitánya az edzők között igazán váratlant húzott.
szept. 25
7:54
Real Madrid: Megnyerhetjük sorozatban negyedszer is a BL-t – Varane (She)
A hétfő esti FIFA-gálán a franciákkal világbajnoki címet, a Real Madriddal Bajnokok Ligája győzelmet ünneplő védő, Raphaël Varane bekerült az év csapatába is. A londoni gálát követően Varane beszélt arról, mit vár az idénytől, és elmondta azt is, mit jelent számára a csapattagság.
szept. 25
8:12
Haladás: előbb még meccsel az NB II-ben, utána jöhet az új edző (She)
Ahogy azt a Nemzeti Sport már a múlt héten, Michal Hipp távozásakor jelezte, Horváth Ferenc az egyik jelölt a Haladás labdarúgócsapatánál a vezetőedzői posztra, és immár ő az első számú kiszemelt, de még feladata van az NB II-es Balmazújvárosnál...
szept. 25
8:14
NB I: Berke Balázs vezeti a Vidi elmaradt meccsét (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Berke Balázs lesz a játékvezetője a 3. fordulóból elhalasztott Mol Vidi FC–Mezőkövesd Zsóry bajnoki mérkőzésnek, amelyet szerda este 20 órakor pótolnak a felcsúti Pancho Arénában.
szept. 25
8:36
NB I: Újpestre válogatott meghívó érkezett a friss igazolásért (She)
Alig egy héttel ezelőtt jelentette be az Újpest FC, hogy szerződtette a Vasastól a macedón Kire Risztevszkit. Most ismét a légióssal kapcsolatos örömhírről számolt be a lila-fehérek hivatalos honlapja.
szept. 25
8:36
Berahino: hat hét alatt három gyerek (BorsOnline)
Hatalmas bravúrt vitt véghez Saido Berahino, az angol másodosztályú Stoke City burundi csatára. Ám nem a pá­lyán, hiszen ott 913 nap után szerzett csak újra gólt, hanem a gyerekcsinálásban. A 25 éves focistának ugyanis hat hét alatt három lurkója is született az idén nyáron. Az első gyermek egy kisfiú, Costa, akit korábbi menyasszonya, Stephania
szept. 25
8:42
Folytatódik a cselgáncs-világbajnokság – sport a tévében (Infostart)
Futballbajnokság Németországban, Olaszországban, Franciaországban és Spanyolországban, Angliában pedig Ligakupa várja a labdarúgás kedvelőit.
szept. 25
8:48
FIFA-gála: Messi életében először CR-re is szavazott (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nyilvánosságra hozta, hogy a szövetségi kapitányok, a játékosok, a média és a szurkolók miként szavaztak az év legjobbjaira. Íme, a legérdekesebb voksok!
szept. 25
8:54
Roma: győzelem vagy edzőváltás – a volt Vidi-tréner jöhet (She)
Veszélyben Eusebio Di Francesco vezetőedző állása a Bajnokok Ligája-elődöntős Románál, a klub vezérkara a hírek szerint már ki is szemelte az utódját.
szept. 25
8:54
FIFA-gála: Messinél befért a legjobb háromba CR7, fordítva ez nem igaz (m4sport.hu)
Így szavaztak a legjobb válogatottak csapat- és szövetségi kapitányai.
szept. 25
9:06
NFL-rekordot passzolt az irányító, mégis kikaptak a Steelerstől (m4sport.hu)
Elszenvedte első vereségét a Tampa Bay Buccaneers.
szept. 25
9:12
Kép: csillogó szemű gyerekek közt járt olimpiai bajnokunk (She)
„Jártál már Izlandiában?” – Knoch Viktor szeme sem rebbent az aranyosan pontatlan kérdés hallatán, de úgy egyébként is nagyon magabiztosan mozgott hétfő délelőtt: az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a vecsési Andrássy Gyula Általános Iskolában járt, és csillogó szemű gyerekeknek mesélt pályafutásáról, a sport kínálta lehetőségekről, íg
szept. 25
9:12
Reagált ellenfele vádjaira Mick Schumacher (m4sport.hu)
Hidegen hagyja Mick Schumachert F3-as bajnoki ellenfele hangos vádaskodása – de azért egy kicsit ő is odapiszkált neki.
szept. 25
9:30
Horgászatban is bajnok Kenderesi Tamás (BorsOnline)
Nemcsak a medencében verhetetlen az olimpiai bronzérmes úszó, Kenderesi Tamás, hanem a tóparton is. A pillangóspecialista élete első horgászversenyén indulva rögtön diadalmaskodni tudott. Igaz, ehhez segítséget is kapott, ugyanis csapattársa, édesanyja, Kenderesiné Szűcs Ibolya is kivette a részét a sikerből. Érdekesség, hogy a ko­zármislenyi tavon
szept. 25
9:48
„Messi és Cristiano Ronaldo lejáratják a futballt” (Infostart)
Luka Modric kapta a 2017–2018-as esztendő legjobb játékosának járó díjat a FIFA The Best gáláján. Lezárult egy korszak, hiszen az elmúlt évtizedben mindig vagy Cristiano Ronaldót, vagy Lionel Messit koronázták meg. A két nagy sztár felettébb rosszul viselte, hogy másnak jutott a legfontosabb díj. Egyikük sem ment el Londonba.
szept. 25
9:54
Autósport: csapatvezetőként is világbajnok lett a korábbi F1-es bajnok (She)
A Formula–1 világát 2016 végén, a frissen megnyert világbajnoki címmel a zsebében hagyta el Nico Rosberg, aki az elmúlt hétvégén újabb vb-címre tett szert, igaz, ez alkalommal már csapatvezetőként jegyzi a sikert.
szept. 25
10:00
Cselgáncs-vb: Salánki Evelin nyolcaddöntős, Ohát Zoltán kiesett (She)
A 78 kilogrammos Salánki Evelin gyors győzelemmel továbbjutott a 16 közé kedden az olimpiai kvalifikációs baki cselgáncs-világbajnokságon.
szept. 25
10:02
NHL: Brian Gionta bejelentette visszavonulását (She)
Bejelentette visszavonulását Brian Gionta, aki 16 szezont játszott az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), s a Montreal Canadiens és a Buffalo Sabres csapatkapitánya is volt.
szept. 25
10:06
FIFA-gála: Modric minden futballszeretőnek ajánlja a díját (She)
A világ minden futballszerető emberének ajánlotta az Év játékosa-díját Luka Modric, a horvát válogatottal világbajnoki ezüstérmes középpályás, aki Londonban vette át az elismeréssel járó trófeát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hétfő esti gáláján.
szept. 25
10:08
Anglia: 7 hét alatt 3 nőtől 3 gyereke született a csatárnak (She)
Hét hét alatt három gyereke született három különböző nőtől Saido Berahinónak. A Stoke City 25 éves, burundi származású, de az angol utánpótlás-válogatottban is megforduló csatára először május 30-án exmenyasszonya révén lett apa, majd július 15-én egy kórházi nővér, két nappal később pedig egy amerikai modell szült neki utódot. Berahino a futballp
szept. 25
10:12
„Nincs elég magyar kézilabdázó a legmagasabb szinten” (m4sport.hu)
A külföldi sztárokat felsorakoztató Siófok norvég edzője szerint idő kell, hogy magyarosítsák a keretet.
szept. 25
10:18
Hertha: Davie Selke visszatérhet a kezdőcsapatba (She)
Kedden, a Werder Bremen elleni bajnokin visszatérhet a Hertha kezdőcsapatába Davie Selke, aki még a Bundesliga-rajt előtt dőlt ki, de azóta két meccsen csereként már 30 percet a pályán töltött.
szept. 25
10:24
F3 Eb: „Vesztes csatát vívok, mert nem vagyok Schumacher” (She)
Mick Schumacher nyolc győzelmet aratott a Formula–3-as Európa-bajnokság előzőt 13 futamán, s ezzel a középmezőnyből egészen a bajnoki versenyfutás élére röpítette magát. A német előnye 49 pont a Red Bull juniorprogramjában szereplő Dan Ticktum előtt, aki nem is elégedett a helyzetével. A brit úgy véli, érdekes riválisa hirtelen javulása, és egy
szept. 25
10:24
Focisulit épít Juhász Roland és Torghelle Sándor (BorsOnline)
Az aktív labdarúgás utáni életre készül Juhász Roland és Torghelle Sándor, akik a Pest megyei Tá­pióság tehetséges gyermekeinek focisulit építenek.
szept. 25
10:26
FIFA-gála: Igazságtalan, hogy Messit nem jelölték – Dani Alves (She)
A hétfőn Londonban megrendezett 2018-as FIFA-gála díjazottjaival sokan nem értettek egyet, így Dani Alves sem, aki szerint korábbi csapattársát, Lionel Messit mindenképpen jelölni kellett volna a FIFA Év játékosa-díjra.
szept. 25
10:30
Születésnapos Verstappen: fogy az idő a Vettel-rekord megdöntésére (m4sport.hu)
Szocsiban ünnepli 21. születésnapját Max Verstappen, és már csak hat lehetősége van arra, hogy újabb rekord birtokosa legyen.
szept. 25
10:36
Cselgáncs-vb: Salánki Evelin és Ohát Zalán is kiesett (She)
A 78 kilogrammos Salánki Evelin kikapott második mérkőzésén, így búcsúzott az olimpiai kvalifikációs baki cselgáncs-világbajnokságon kedden.
szept. 25
10:36
Az MLSZ döntésének hála futballünnep volt a hétvégén (888.hu)
Két igazi kupameccs beszámolójával folytatódik a Pörge szurkol!
szept. 25
10:42
Salánki Evelin nyolcaddöntős a dzsúdó-világbajnokságon (Infostart)
A 78 kilogrammos Salánki Evelin gyors győzelemmel továbbjutott a 16 közé kedden az olimpiai kvalifikációs bakui cselgáncs-világbajnokságon. A 100 kilogrammos Ohát Zalán azonban kikapott második mérkőzésén, így befejezte szereplését a tornán.
szept. 25
10:45
Dzsudzsák Balázsnak üzent az új magyar sztár (Ripost)
Sallai Roland legutóbb Dzsudzsák Balázs posztján játszott a magyar labdarúgó-válogatottban.
szept. 25
10:47
Teljesen kiakadtak a szurkolók: botrány lett a Puskás-díjból (Ripost)
Mohamed Szalah lett a nyertes, a drukkerek nem akartak hinni a szemüknek. Pedig a szavazást ők döntötték el.
szept. 25
10:48
Labdarúgás: „Rengeteget cigizek, tegnap majdnem megfulladtam” (She)
A korábbi olasz válogatott támadó, Daniel Osvaldo elárulta, a fegyelem és eltökéltség hiánya miatt nem tudott magas szinten játszani, edzésmunkája teljes mértékben az ellenkezője volt Cristano Ronaldóénak.
szept. 25
10:54
Boksz: kivel bunyózzon legközelebb Joshua? Ön is szavazhat! (She)
A világbajnoki öveit TKO-val megvédő Anthony Joshua hívei három ellenfél közül választhatnak.
szept. 25
11:00
FIFA-gála: a PL-ben nem érdemelt díjat Szalah Puskás-díjas gólja (She)
A FIFA hétfő esti gáláján Mohamed Szalah, a Liverpool egyiptomi klasszisa vihette haza a Puskás Ferencről elnevezett, a legszebb gól szerzőjének járó díjat. Érdekesség, hogy a 26 esztendős támadó decemberi, Everton ellen lőtt találatát a Premier League-ben akkor nem választották meg a hónap legszebb góljának.
szept. 25
11:02
Tenisz: Zvonarjova lesz Stollár Fanny ellenfele Taskentben (She)
A második helyen kiemelt Caroline Wozniacki két sima szettben legyőzte a svéd Rebecca Petersont a kínai Vuhanban zajló kemény pályás női tenisztorna keddi második fordulójában.
szept. 25
11:06
Orbán adja át a 3 milliárd adóforintból épült vajdasági akadémiát (444.hu)
Csütörtök ünnepnap lesz a szerb harmadosztályban vitézkedő topolyai klub életében.
szept. 25
11:18
Emlékezés: 30 éve nyerte első olimpiai aranyát Egerszegi Krisztina (She)
Napra pontosan 30 évvel ezelőtt magyar idő szerint délelőtt negyed 12 környékén rendezték a szöuli nyári olimpiai játékokon a 200 méteres női hátúszás döntőjét.
szept. 25
11:24
Szalah nyerte a tizedik Puskás-díjat (Azenpenzem)
Mivel az ötszörös aranylabdás portugál jelezte, hogy az UEFA-gálához hasonlóan nem kíván részt venni az eseményen, várhatóan Modric és Szalah között dőlt el a verseny.
szept. 25
11:24
Milner: Gratulálok, hogy a szezonban lőtt 7. legszebb gólod nyerte a Puskás-díjat (m4sport.hu)
A reakciók magukért beszélnek!
szept. 25
11:36
FIFA-gála: a Puskás Akadémia játékosa sztárokkal bulizott – KÉP! (She)
Spandler Csaba sztárokkal bulizott a londoni FIFA-gálán, ahol a Puskás Akadémia saját nevelésű játékosaként volt jelen a Puskásról elnevezett kitüntetés, az év góljáért járó Puskás-díj 10. átadásán.
szept. 25
11:42
Lesen vagyunk: nálunk Modric és Bale nyert! (She)
Túljutottunk a FIFA-gálán, Modric lett a világ legjobbja, Szeli Matyás (Nemzeti Sport) pedig elmesélte Moncz Attilának (Sport Tv) a Lesen vagyunk legújabb kiadásában, melyik kategóriában kire szavazott. Modric koronázása mellett abban is egyetértettek, hogy a Puskás-díj Bale-nek járt volna, illetve, hogy Zlatko Dalic hozzáadott edzői értéke vo
szept. 25
11:48
Ha már a Red Bull sem kötözködik… (m4sport.hu)
Az új erőforrás megerősítette Daniel Ricciardót abban, hogy jól választott, amikor aláírt a Renault-val 2019-re.

Keresés