2018. szeptember 27. csütörtök

szept. 27
0:00
La Liga: a Sevilla alaposan ellátta a Real Madrid baját (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 6. fordulójában a Sevilla a duplázó André Silva vezérletével 3–0-ra legyőzte a Real Madridot.
szept. 27
0:12
Mol Vidi: Miért nem tudott kijönni két-három ezer ember? – M. Nikolics csalódott (She)
A címvédő Mol Vidi FC könnyedén nyert 3–1-re Felcsúton a Mezőkövesd ellen a labdarúgó NB I 3. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.
szept. 27
0:30
A londoni ekhóhoz – Deák Zsigmond publicisztikája (She)
Egyik kedvenc olvasnivalóm a nagyobb sporteseményekről, fontosabb versenyekről, mérkőzésekről az úgynevezett nemzetközi sajtóvisszhang. Kifejeze...
szept. 27
0:36
Haragban a világgal – Thury Gábor jegyzete (She)
José Mourinho üstökösként robbant be a futballtörténelembe, csapata, az FC Porto 2003-ban hódította el az UEFA-kupát, majd rá egy évre a Bajnoko...
szept. 27
6:36
MLS: Villa betalált, Nikolicsot lecserélték New Yorkban (She)
Nikolics Nemanja kezdőként 75 percet játszott a New York City FC–Chicago Fire MLS-bajnokin, amelyet 2–0-ra megnyertek a hazaiak, s ezzel bejutottak a rájátszásba. A Fire veresége azt jelenti, hogy a chicagói csapat biztosan nem szerepelhet az idei playoffban.
szept. 27
6:36
A Barcelona után a Real Madrid is csúnyán kikapott (ATV)
A címvédő FC Barcelona után a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid is kikapott a spanyol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának szerdai játéknapján: a fővárosiak a Sevilla otthonában szenvedetek 3-0-ás vereséget.
szept. 27
6:51
Dárdai a téma Németországban, ilyen még nem volt a Bundesligában (Ripost)
A Hertha magyar vezetőedzője betette a kezdőcsapatba a fiát, Dárdai Palkót. Az Európa-ligában erre már volt példa.
szept. 27
7:00
Nagy Ádámék sem bírtak a Juventussal (Infostart)
A Nagy Ádámmal felálló Bologna 2-0-s vereséget szenvedett a címvédő, s továbbra is százszázalékos Juventus otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szerdai játéknapján.
szept. 27
7:06
Kiakadt a Vidi edzője, hogy nem voltak szurkolók a meccsükön (444.hu)
Pár százan voltak, szerencsére már kész a 14 ezres stadion.
szept. 27
7:12
Nehezen indult, kiütés lett a vége (Azenpenzem)
Két gólkirály még nem elég a bajnokcsapat ellen, többek között ez is kiderült a Népligetben, pedig 7-6-os Fradi-vezetésnél nem úgy tűnt, hogy sima lesz a vége.
szept. 27
7:24
Sallai Roland nem bírja a buldogja nélkül (BorsOnline)
Elkapta a fonalat Sallai Roland. A ciprusi APOEL-ből a Bundesligában szereplő Freiburgba szerződött válogatott futballista a görögök elleni erőpróbán bombagólt lőtt, majd első német bajnokiján, amin szóhoz jutott, fejesgóllal tette le névjegyét a Wolfsburg ellen idegenben. A csapata 3-1-s győzelmét hozó meccs után be is került a forduló álomcsapatá
szept. 27
7:30
Egy félidő alatt elintézte a Sevilla a Realt (m4sport.hu)
Nem ment a hétközi fordulóban az éllovasoknak.
szept. 27
7:36
F1: a Ferrari megtöri az orosz átkot, vagy a Mercedes mindent visz? (She)
Lewis Hamilton negyven pontos előnnyel érkezhet meg a 2018-as Formula–1-es szezon 16. nagydíjára Szocsiba, ahol tavaly bár vb-riválisa, Sebastian Vettel rajtolhatott az élről, a Ferrari még sosem aratott diadalt. Ellenben a Mercedesszel, amely gárda sorozatban az ötödik győzelmét szerezheti a pályán. Vajon a maranellóiak képesek lesznek megtörni az
szept. 27
7:48
Szécsi Zoltán lett az egri pólóklub új elnöke (m4sport.hu)
Elnökséget is választottak a hevesi együttesnél.
szept. 27
7:54
Videó: a spanyol játékos óriási gólt lőtt 40 méterről a Bilbaónak (She)
A Villarreal szerdán 3–0-ra nyert az Athletic Bilbao vendégeként a La Liga 6. fordulójában. A sárga mezesek vezető gólját a 22 esztendős Pablo Fornals szerezte – méghozzá körülbelül 40 méterről. Íme!
szept. 27
7:56
Vízilabda: Így készül a szezonrajtra az FTC-Telekom (She)
Alig egy hete gyakorol komplett kerettel az FTC-Telekom magyar vízilabdabajnok csapata, amely a hétvégén már a Bajnokok Ligája selejtezőjében szerepel. A Nemzeti Sport meglátogatta az edzést, és Koncz György le is fotózta a bajnoki címvédőt.
szept. 27
8:00
Megkezdődött Hosszú Katinka és Shane Tusup milliárdos válása (BorsOnline)
Egyre nő a feszültség az olimpiai bajnok életében. Közeleg az úszó világkupa budapesti versenye, ráadásul a felkészüléssel párhuzamosan elindult az idegtépő válási procedúra is. Hosszú Katinka és Shane Tusup még idén januárban beadták a válókeresetet férjével, ám rövid ideig úgy tűnt, hogy mégis képesek lesznek megmenteni a házasságukat, így ekkor
szept. 27
8:12
Videó: 4 perc kellett a Szoboszlai-gólhoz, majd jött a gólpassz is (She)
Mint beszámoltunk róla, Szoboszlai Dominik megszerezte első gólját tétmeccsen a Red Bull Salzburgban: az Osztrák Kupa második fordulójában a Regionalligában szereplő (azaz harmadosztályú) Schwaz ellen volt eredményes. Négy perccel azt követően talált be, hogy csereként pályára lépett. Íme, a találat, ami után még egy gólpasszt is kiosztott.
szept. 27
8:24
La Liga: 1361 nap után kapott ki „egyszerre” a Real és a Barca (She)
Szerdán a spanyol élvonalban listavezető FC Barcelona és első számú üldözője, a Real Madrid is vereséget szenvedett. Több mint három évvel ezelőtt fordult elő legutóbb, hogy a két gigász ugyanazon a napon maradjon pont nélkül.
szept. 27
8:26
NB I: a Vidi a győztes, a kövesdi szurkolók a hősök (She)
A Mol Vidi FC 3–1-re legyőzte a Mezőkövesdet szerda este, a hivatalos adatok szerint 696 néző előtt lejátszott bajnokin. Marko Nikolics, a fehérváriak vezetőedzője a mérkőzés után a szurkolókkal is foglalkozott, akik a Micheller Szilvia fotóiból összeállított galériánkban is feltűnnek. Többen a Mezőkövesdet is elkísérték a szerda esti bajnokira.
szept. 27
8:36
FTC–Újpest: Eszünk ágában sincs visszaállni – Sigér Dávid (She)
Gyerekként is érzékelte a Ferencváros–Újpest derbi körüli felhajtást Sigér Dávid, a zöld-fehérek 27 éves játékosa, ám a nehéz pillanatokban nem is gondolta volna, hogy egyszer pályára léphet a legnagyobb rangadón.
szept. 27
8:36
Ledöbbentette Baji Balázst Hosszú Katinka brutális edzése (BorsOnline)
Tanácsokkal látta el az Iron Lady a gátfutót.
szept. 27
8:38
Haladás: ma ír alá az új edző – a győztes NB II-es bajnoki után (She)
Ahogy azt már jeleztük, Horváth Ferenc veheti át a Haladás labdarúgócsapatának irányítását, az új vezetőedző csütörtökön írhat alá a vasi klubhoz.
szept. 27
8:54
Shane Tusup bekeményített: ezzel a húzással akarja kiforgatni a vagyonából Hosszú Katinkát? (Blikk)
Nehéz időszak kezdődik a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka életében.
szept. 27
8:54
„Kimi már nem is annyira Jégember” (m4sport.hu)
Valentino Rossi mindig szenvedélyesnek, Kimi Räikkönen mindig ridegnek tűnik, mégis van egy közös vonásuk a finn korábbi csapattársa szerint.
szept. 27
8:57
Számolja a napokat: visszakapja féltett kincsét a magyar sztár (Ripost)
Sallai Roland hamarosan újra találkozhat házi kedvencével, akit az apja visz ki Németországba.
szept. 27
9:12
A Milan zárja a fordulót - sportműsor (Infostart)
Futball, cselgáncs, tenisz és kézilabda is van a mai kínálatban.
szept. 27
9:24
Birkózó-vb: szerencsét hozhat Lőrincz Tamásnak a kabalazokni (She)
A 77 kilogrammban induló versenyző tavaly ezüstérmesként zárt a francia fővárosban. Közben a szervezőbizottság mindegyik munkacsoportja minden idők legnagyobb birkózó-világbajnokságára készül, és az is kiderült, hogy még mindig lehet jelentkezni önkéntesnek.
szept. 27
9:30
Női kosár NB I: erősödtek a Sopron kihívói – pénteken rajt (She)
Az elmúlt évtizedek talán legkiegyenlítettebb idényét játszhatják a csapatok az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokságban, amelyben nincs egyértelműen első számú bajnokesélyes.
szept. 27
9:30
Bírósági per lett a Force India eladásából (m4sport.hu)
Beperelte a csapatot eladó csődbiztosi céget a hoppon maradt érdeklődő.
szept. 27
9:30
Gyulay Zsolt:  30 év után újra nekünk szólt a Himnusz (BorsOnline)
Szöulba látogatott az 1988-as olimpia 30. évfordulója alkalmából a kétszeres ötkarikás győztes, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, Gyulay Zsolt, aki a bajnok kajaknégyesük másik két tagjával, Ábrahám Attilával és Hódosi Sándorral, valamint a szintén olimpiai első öttusázóval, Fábián Lászlóval utazott Dél-Koreába. A programot a magyar k
szept. 27
9:36
Légiósok: Életem legnehezebb időszaka volt – Korhut Mihály (She)
Az izraeli Hapoel Beer-Seva labdarúgócsapatának balhátvédje, Korhut Mihály a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt a sérülést követő hónapokról, arról, hogy miért maradt csapatánál, és elárulta, mi motiválja edzés közben. Továbbá megcáfolta azokat az izraeli sajtóhíreket, melyek szerint elégedetlenül vette tudomásul, hogy a legutóbbi bajnokin a
szept. 27
9:38
Kézilabda: Eb-re készül a kerekesszékes válogatott (She)
Tavaly vetődött fel először a Magyar Kézilabda-szövetség parasport-albizottságában, hogy a csörgőlabda mellett a kerekesszékes kézilabda hazánkban is önálló sportág legyen. A szövetség vezetői a kezdeményezés mellé álltak, és a szakemberek néhány hónap alatt kiválasztották a játékosokat, az edzőket, a technikai személyzetet, és megtalálták a s
szept. 27
9:42
U-válogatottak: 10 Eb-selejtezőt rendezünk, ebből hetet ad a tv (She)
Október közepéig négy korosztályos labdarúgó-válogatottunk játszik hazai pályán Európa-bajnoki selejtezőt. Íme, a menetrend!
szept. 27
9:42
Klubrekordot döntött a százszázalékos PSG (m4sport.hu)
Neymarék szombaton beállíthatják a Lyon 82 éves csúcsát
szept. 27
9:44
A nyolcaddöntőben búcsúzott a cselgáncs-vb-től a magyar csapat (m4sport.hu)
Ezzel véget ért a viadal küldöttségünk számára.
szept. 27
9:48
Vidi: Tőlem sosem fogják azt hallani, fáradt vagyok – Kovács I. (She)
A Mol Vidi FC könnyedén nyert 3–1-re Felcsúton a Mezőkövesd ellen a labdarúgó NB I 3. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A találkozó után az NSO Tv stábja Kovács Istvánnal beszélgetett.
szept. 27
9:50
Tőlem soha nem fogják azt hallani, hogy fáradt vagyok – Kovács István (She)
.
szept. 27
9:54
Minden marad a régiben (Azenpenzem)
A bizalmi szavazás elmaradt, pedig a Szűcs Lajos vezette elnökségnek jelenleg nincs markáns, az elvei mellett bátran kitartó ellenfele a teniszszövetségben.
szept. 27
10:12
Tenisz: a gyenge adogatójáték Babosék vereségéhez vezetett (She)
Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős 6:2, 7:5-re kikapott az Aojama Suko, Lidzija Marozava japán, fehérorosz duótól a vuhani kemény pályás női tenisztorna páros versenyének negyeddöntőjében.
szept. 27
10:14
Cselgáncs: kiesett a magyar vegyes csapat, vége a vb-nek (She)
A magyarok 4:2-re kikaptak a francia válogatottól, ezzel búcsúztak csütörtökön az olimpiai kvalifikációs baki cselgáncs-világbajnokság vegyescsapatversenyében.
szept. 27
10:18
Liverpool: Klopp nem habozik változtatni, Hazard gólját méltatja (She)
Szerda este a Chelsea 2–1-re legyőzte a Liverpoolt az Anfielden. A győztes gólt szerző Eden Hazard elárulta, gólját pályafutása legfontosabb, legszebb találatai közé sorolja. A vesztes féltől Jürgen Klopp menedzser reméli, hogy nem kell erőnléti okokból változtatni a csapatán, de biztos benne, hogy ha mégis kell, akkor nem tétovázik megtenni a szom
szept. 27
10:18
Nyolc között esett ki Babosék párosa Vuhanban (m4sport.hu)
Kiemeltként egy meccset tudtak nyerni a tornán.
szept. 27
10:24
PSG: sosem kezdte ilyen jól a szezont a párizsi klub (She)
Klubrekordot döntött a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata azzal, hogy szerdán idénybeli hetedik bajnoki mérkőzését is megnyerte.
szept. 27
10:30
Finnország: a rekordbajnok megvédte címét, 29-edszer aranyérmes (She)
A finn HJK szerdán 2–1-re győzött az Ilves vendégeként, ezzel története 29. bajnoki elsőségét szerezte a finn élvonalban.
szept. 27
10:32
Videó: a jelek szerint Kaká szereti az adrenalint… (She)
„Szabadság” – ezzel a címmel tett ki videót az Instagramjára a világbajnok Kaká, aki a jelek szerint szereti az adrenalint. A felvételen ugyanis egy repülőgépből ugrik ki, hogy aztán felszabadultan, széles vigyorral az arcán élvezze, amint kinyílik az ejtőernyője, és lobogó hajjal úszik a levegőben. Szerencsére a landolás is sikeres volt, és gyanít
szept. 27
10:42
Sallai Roland: valódi villámrajt valódi topligában (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatottban is fontos gólt szerző szélső a Bundesligába sem pihenni ment, fontos láncszemnek tűnik a sikeresen rajtoló Freiburgban.
szept. 27
10:42
Egy nem, és egy majdnem nem: rosszul halad az F1 naptárbővítése (m4sport.hu)
A Liberty Media több versenyt és még több utcai futamot akar, de nem jut előrébb. Vannak, akik azt mondják: szerencsére...
szept. 27
10:54
Davis-kupa: jövőre Madridban lesz a 18 csapatos torna (She)
Madridban lesz a jövőre megújuló tenisz Davis-kupa évzáró tornája 2019-ben és 2020-ban.
szept. 27
10:54
Előnyről buktak el: ennyi volt a kínai tenisztorna Baboséknak (Blikk)
Vuhan – A negyeddöntőben búcsúzott Babos Tímea és Kristina Mladenovic a kínai Vuhanban zajló, 2,7 millió dollár (753 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztorna páros versenyétől.

Keresés