2018. szeptember 17. hétfő

szept. 17
1:00
Darts: a nagyok gyengén dobtak, egyvalakinek viszont jól ment (She)
A végéhez közeledik a PDC European Tour elnevezésű sorozata, az utolsó előtti állomásnak a németországi Riesa adott otthont a hétvégén. Több sztár eleve hiányzott, aki ott volt, sem dobott jól – így lépett elő Gerwyn Price, és orozta el az elsőséget.
szept. 17
3:18
Újabb megdöbbentő állítás: nevelőapját is szexvádba keverte a sportolókat gyanúsító lány (BorsOnline)
Kételyek merültek fel annak a 13 éves kislánynak a szavahihetőségét illetően, aki szexuális erőszak gyanújába kevert két ismert vízilabdaedzőt. Lehet, hogy az egykori olimpikon és társa lejáratása csak egy bosszúhadjárat?
szept. 17
5:21
Döbbenetes dolgot állítanak a pólósokat erőszakkal vádoló kislányról (Ripost)
A kislány állítja, a két sportoló 11 éves korában létesített vele szexuális kapcsolatot, ám a kislányról is döbbenetes dolgot állítanak....
szept. 17
6:54
MLS: Nikolics remekelt, csapata kiütéssel nyert (She)
Nikolics Nemanja két góljára építve a Chicago Fire hazai pályán 4–0-ra legyőzte az Orlando City legénységét az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) vasárnap késő esti mérkőzésén.
szept. 17
7:12
Nincs bocsánat Lanzafaménak (Azenpenzem)
Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban idén még egyszer sem voltak ennyien, és rangadó volt a javából a Honvéd–FTC találkozó, hiszen a második fogadta a listavezetőt.
szept. 17
7:27
Végre összejött, sokat várt erre a magyar válogatott focista (Ripost)
A Sporting Kansas City 5-1-re győzte le a San Jose Earthquakes együttesét.
szept. 17
7:30
Hamilton nyert az éjszakában, és 40 pont az előnye (BorsOnline)
A két négyszeres világbajnok öldöklő küzdelme folytatódott. A szingapúri F1-es vb-futamból a brit Lewis Hamilton jött ki jobban, aminek következtében a német Sebastian Vettel előtt immár 40 pontosra hizlalta előnyét. Amúgy egy csendes éjszakai futamon esett túl a mezőny, igaz, a rajt után két Force India-pilóta egymás idegeire ment. Ebből Esteba
szept. 17
7:48
Sastin Marianna remek teljesítménnyel nyert aranyérmet Minszkben (m4sport.hu)
Többek között az olimpiai bronzérmest is legyőzte.
szept. 17
7:54
Hollandia: „Dzsudzsák valóban opció, de még semmi sem biztos” (She)
A holland élvonalban szereplő Fortuna Sittard másodedzője, Kevin Hofland a vasárnapi bajnoki után elismerte, hogy valóban terítéken van Dzsudzsák Balázs szerződtetése.
szept. 17
8:00
A Világkupát nyerő magyar pólósok a hétfői Sporthíradó főszereplői (m4sport.hu)
Kezdje sportosan a hetet!
szept. 17
8:06
Dárdai: Ha megtalálnak, hogy a csapatomban játszik a fiam, nem érdekel (She)
Úgy érzi, szerencséje volt, hogy játékosként Berlinbe került, ahol felépíthette magát és az életét, ugyanakkor nemcsak ő és felesége, hanem három fia is szereti Magyarországot, a balatoni nyaralásokat. Dárdai Pállal, a Hertha BSC vezetőedzőjével berlini otthonában beszélgettünk, amelynek kertjében néhány gyümölcsfa még őriz egy talpalatnyi Pé
szept. 17
8:18
NFL: a Jacksonville elégtételt vett a Patriotson (She)
A Jacksonville Jaguars hazai pályán 31–20-ra legyőzte a New England Patriots legénységét a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2. fordulójában, némi elégtételt véve az AFC legutóbbi döntőjében elszenvedett vereségért.
szept. 17
8:18
Eltiltást érhet egy következő hiba Grosjeannak (m4sport.hu)
Charlie Whiting szerint a legalapvetőbb szabályt szegte meg a kék zászló figyelmen kívül hagyásával.
szept. 17
8:20
Nikolics-dupla Chicagóban, két hónap után nyert újra a Fire (m4sport.hu)
Csapata kiütötte az Orlandót.
szept. 17
8:24
Félvak magyar lovat csodál a világ (BorsOnline)
Megérkezett az egyesült államokbeli Tryonba Caccho Blue II., a félvak magyar ló, akivel Krucsó Szabolcs benevezett a díjugrató vb-re. A 11 éves pej jól viselte a hétórás repülőutat, bár a testsúlyából leadott pár kilót. – Hamar visszanyeri, ugyanis kedvencét, a banánt csak úgy falja – újságolta a Borsnak Krucsó. – Ha húsz közé, azaz döntőbe kerüln
szept. 17
9:12
NB I: megvan a Ferencváros–Újpest derbi időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) közzétette az NB I előttünk álló öt fordulójának pontos menetrendjét, beleértve a televíziós közvetítéseket. Kiderült, hogy a jövő heti Ferencváros–Újpest derbit szombaton 19.30-kor rendezik.
szept. 17
9:24
NBA: Dwyane Wade döntött, még nem vonul vissza (She)
Dwyane Wade, a háromszoros NBA-bajnok kosárlabdázó hosszú gondolkodás után úgy döntött, hogy egyelőre nem vonul vissza, inkább visszatér legnagyobb sikerei helyszínére, és lehúz még egy idényt a Miami Heatben.
szept. 17
9:30
Három városban is dúl a tenisz – sport a tévében (Infostart)
A futball-rajongók a német, angol, olasz és török bajnokságok mérkőzéseit követhetik. A magyar kosárlabda-válogatott Olaszországgal küzd meg a pályán. Folytatódik a magyar jégkorongliga is
szept. 17
9:30
Märcz Tamás a siker ellenére is tudja, hol a helyünk (m4sport.hu)
A kapitány szerint jelenleg 8-10 csapat esélyes a nagy tornákon az éremszerzésre.
szept. 17
9:33
Micsoda pár, a legdögösebb konyhatündérrel jár a világbajnok (Ripost)
André Schürrle igazán szerencsés figura. A német focistát egy igazi szépség várja otthon.
szept. 17
9:36
Haladás: a drukkerek számon kérték a csapatot, a vezetők az edzőt fogják (She)
Keresztülutaztak az országon egy szégyenteljes vereségért – nem is hagyták szó nélkül a vasi drukkerek a Haladás gyatra, kisvárdai teljesítményt, amelynek 4–1-es vereség lett a vége. A drukkerek a csapatot kérték számon, a vezetők az edzővel, Michal Hipp-pel beszélgetnek el a hét elején.
szept. 17
9:42
Két százszázalékos csapat maradt az angol bajnokságban - review, Day 5 (444.hu)
Csak a végén kellett kicsit izgulnia a Liverpoolnak a Spurs elleni rangadón, míg a Chelsea-nek az újonc Cardiff ellen pont, hogy csak a meccs elején. Összefoglaló.
szept. 17
9:48
Serie A: Douglas Costa elnézést kért a köpésért; Allegri kifakadt (She)
Nem múlt el visszhang nélkül Douglas Costa vasárnapi kiállítása, az ellenfelét leköpő Juventus-futballista ugyan elnézést kér utólag, ám Massimiliano Allegri vezetőedző így sem kímélte.
szept. 17
9:48
Vettel: Mindig védeni fogom a csapatot! (m4sport.hu)
Elszúrták a taktikát, vagy a Mercedes ejtette őket csapdába? A német örül, hogy a győzelemért megpróbálták.
szept. 17
10:00
Úszás: Eric, az angolna kontra Liu Shaolin, Berki, Torghelle (She)
Bár a FINA úszó világkupa 4., budapesti állomása önmagában is igazi sztárparádét ígér, a szervezők két extra versenyszámmal is szórakoztatják a Duna Arénába kilátogató nézőket. Budapestre érkezik Eric Moussambani, aki a sydneyi olimpián vált világhírűvé 1:52.72 másodperc alatt „leúszott” 100 méterével – ő azóta már hazája, Egyenlítői-Guinea szövets
szept. 17
10:00
Legyőzték a mumust is (Azenpenzem)
Férfi vízilabdázóink tizenkilenc esztendő elteltével diadalmaskodtak ismét a világkupában, az elődöntőben Szerbiát, a fináléban Ausztráliát felülmúlva.
szept. 17
10:18
A Vasasé az NB I. legfiatalabb csapata (m4sport.hu)
18,94 év az együttes átlagéletkora.
szept. 17
10:36
Férfi kézi BL: veszprémiek a forduló legjobbjai között (She)
Jól indult a férfi kézilabda Bajnokok Ligája a magyar csapatok számára, hiszen a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is győzelemmel rajtolt. Előbbi Kielce elleni sikerének több mozzanata is bekerült a hétvége legszebbjeit taglaló összeállításba az EHF-nél.
szept. 17
10:36
Ezeket a dolgokat nehéz lesz megszokni a foci BL-ben (Ripost)
Kedden indul a Bajnokok Ligája 2018/19-es évadja. Az új időpontok mellett több újdonság is vár a szurkolókra.
szept. 17
10:42
Tokió 2020: az utca emberei – gördeszka az olimpián (She)
A 2020-as tokiói olimpián öt új sportág mutatkozik be: sportmászás, gördeszkázás, hullámlovaglás, karate és a visszatérő baseball/softball. Közülük harmadikként egy életérzést is képviselő sportágat, a gördeszkázást mutatjuk be, amely több évtizedes múltra tekint vissza, már szakszövetsége is létezik, ám sokan nem kívánják versenysportként defi
szept. 17
10:54
NB I: hallgassa meg, hogy énekel a PAFC győztes gólt szerző légiósa (She)
A hétvégén csereként pályára lépve győztes góllal mutatkozott be az élvonalban Bryan de Jesús, a Puskás Akadémia ecuadori támadója, akiről kiderült, ha úgy adódna, nemcsak a futballpályán futhatna be szép karriert, hanem a zenei világban is megállná a helyét.
szept. 17
10:54
Megvan a derbi és a Vidi halasztott meccseinek időpontja (m4sport.hu)
Főműsoridőben lesz a Fradi-Újpest csata.
szept. 17
10:56
Légiósok: Kitörtek belőlem az érzelmek – Nagy Dominik (She)
Nagy Dominik (Legia Warszawa) győztes gólt lőtt a Lech Poznan elleni presztízsmeccsen (1–0) a lengyel labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján, és úgy véli, hogy a döcögős idénykezdet után csapata rátalált a helyes útra.
szept. 17
10:58
Arbeloa – A világ legjobb érzése a Real Madridban játszani (She)
.
szept. 17
11:00
Videó: „A világ legjobb érzése a Real Madridban játszani” (She)
Hazánkba látogatott Álvaro Arbeloa, aki karrierje során szinte mindent megnyert, amit egy labdarúgó megnyerhet. A világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes spanyol hátvéd a Hankook meghívására a Real Madrid nagyköveteként érkezett Telkibe, ahol a klub edzői csapatával tartott tréninget az SOS Gyermekfalvak csaknem 50 lakójának. Az NSO Tv-nek
szept. 17
11:06
F1: Vettel továbbra is magabiztos, mostantól minden futamon győzne (She)
Sebastian Vettel a Szingapúri Nagydíj esélyeseként érkezett meg, végül mégis vesztesként távozott, hiszen míg fő riválisa újabb győzelmet aratott, addig ő csak harmadik lett, és a hátránya 40 pontra nőtt a vb-összetettben. Miközben a német úgy véli, innentől csakis a győzelem elfogadható eredmény számára, Lewis Hamilton nem bízza el magát, ver
szept. 17
11:06
A versenyzést megtiltja, és Pérezt hibáztatja a Force India (m4sport.hu)
Ütközéssel alapozta meg a csapat pocsék vasárnapját a Force India két versenyzője. Elégedetlen főnökük Sergio Pérezt hibáztatja, és újra megtiltja a házon belüli küzdelmet.
szept. 17
11:18
Barcelona: holland fiatalt akartak szerződtetni, de... (She)
A goal.com információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona a nyári átigazolási időszakban 30 millió eurós ajánlatot tett az Ajax fiatal holland középpályásért, Frenkie de Jongért, akit a 2018–2019-es szezonra még kölcsönadtak volna jelenlegi csapatának, az amszterdamiak viszont elutasították az érdeklőd
szept. 17
11:18
A paksi játékos a hordágyon ünnepelte csapata második gólját (m4sport.hu)
Hahn Árpád sérülten is úgy örült, mintha ő lőtte volna a gólt.
szept. 17
11:20
Légiósok: Szoboszlai gyorsan gyógyult, jött is gólpassz (She)
A Red Bull Salzburg magyar labdarúgója, Szoboszlai Dominik auguszuts második felében szenvedett kisebb bokasérülést, akkor úgy tűnt bő egy hónapot kell kihagynia, ehhez képest a hétvégén az osztrák másodosztályú fiókcsapatban, a Lieferingben már gólpasszal jelentkezett.
szept. 17
11:30
Hamilton büszke, hogy nem követ el olyan hibákat, mint Vettel (m4sport.hu)
„Az autónk nyers tempója száz százalék, mi viszont százkettőt hozunk ki belőle”
szept. 17
11:32
Óriási rangadóval rajtol a BL-idény az M4 Sporton! (m4sport.hu)
A Liverpool és a PSG is százszázalékos hazája bajnokságában.
szept. 17
11:39
Parádés gólok, ismét a magyar csatárt ünneplik (Ripost)
Két és fél hónapot vártak a Chicago Fire szurkolói az újabb győzelemre. Nikolics Nemanja volt a meccs hőse.
szept. 17
11:48
Strandröpi: magyar sikerek Bibionéban (Blikk)
Nagyszerűen szerepeltek a magyarok a Bibionéban rendezett Beach Volley Marathonon, hiszen egy-egy első és harmadik hellyel tért haza a népes küldöttség.
szept. 17
11:48
A Jaguars simán verte Tom Bradyéket (m4sport.hu)
Megszületett az idény második döntetlenje.
szept. 17
11:54
IndyCar: Scott Dixon ötödik bajnoki címét szerezte meg (She)
Vasárnap este véget ért a tengerentúli IndyCar-versenysorozat idei szezonja, a bajnoki címet Scott Dixon szerezte meg, miután a 2. helyen zárt a kaliforniai Sonomában rendezett Sonoma GP-n a futamot megnyerő Ryan Hunter-Reay mögött. Dixon pályafutása során ötödik alkalommal hódította el a kategória bajnoki címét: 2003, 2008, 2013 és 2015 után d
szept. 17
12:00
Köves Gábor: Senki sem számított rá, hogy így tudunk játszani (m4sport.hu)
Nagyon büszke játékosaira a szövetségi kapitány.
szept. 17
12:18
„Nem a mi feladatunk azzal foglalkozni, Neymar színészkedik-e” (m4sport.hu)
A balbekk vajon a játékvezetőenk üzent?
szept. 17
12:20
Tíz év után kapta meg olimpiai érmét a fehérorosz öttusázó (m4sport.hu)
Vb-győzelem után kapta meg a pekingi bronzot.
szept. 17
12:24
Ronaldo a Juventusban is elkezdte (Azenpenzem)
A portugál klasszis a Sassuolo ellen előbb egy szöglet után közelről pofozta be a labdát a vendégek kapujába, majd egy kiugratás után 14 méterről talált be.

Keresés