2018. szeptember 22. szombat

szept. 22
0:24
Tiszteletteljes búcsú – Cserháti András jegyzete (She)
Még mindig érzem a bokámon és a vádlimon a gyom érdes levelének érintését.Mintha csak egy hete lett volna, pedig van már vagy tizenöt éve is.Leg...
szept. 22
0:28
Ósdi történetek üde fiataloknak – Csinta Samu publicisztikája (She)
Csillogó szempárok százai néztek ránk, és nekem folyamatosan az volt az érzésem, hogy meghalad a feladat. Ami nagyjából azt feltételezte, hogy é...
szept. 22
3:18
Így küzd a teljes felépülésért sztroke-ja után Egervári Sándor (Blikk)
Budakeszi ‒ Nagyon nehéz időszakot követően, minden energiájával a teljes felépülésért küzd Egervári Sándor (68).
szept. 22
5:03
Dzsudzsák Balázs erről a három focistáról vehet példát (Ripost)
Ázsiából sem lehetetlen bekerülni egy európai légiósnak hazája labdarúgó-válogatottjába. Az ismét az Egyesült Arab Emirátusokba szerződő Dzsudzsák Balázsnak tehát nincs minden veszve, Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya innen is behívhatja. Három, a a Közel-Keleten játszó labdarúgót válogattunk ki, akik megkerülhetetlenek hazájuk nemzeti
szept. 22
6:24
Női kézi: „Nem értettem, Szabó Edina miért beszél így velem” – kitálalt az Érd távozó légiósa (She)
Négy sikeres év után távozik az Érd női kézilabdacsapatától a kétszeres világbajnoki ezüstérmes balátlövő, Mariama Signaté – de nem saját akaratából, sőt, ő sem tudja, miért kell elmennie.
szept. 22
7:18
F1: Ocont és Vandoornét is az IndyCarba csábítják (She)
Jelenleg az F1-ben versenyző pilótával pótolná 2019-ben az augusztusi versenybalesetben súlyos sérüléseket szenvedő Robert Wickenst a Dale Coyne-istálló az IndyCarban.
szept. 22
7:24
Magyarázza a magyarázhatatlant Dzsudzsák (BorsOnline)
Miután aláírt az Egyesült Arab Emírségek első osztályába idén feljutott Al-Ittihad Kalba csapatához – amelyben tegnap góllal debütált –, Dzsudzsák Balázs, a magyar fociválogatott csapatkapitánya közleményt adott ki. Ebben beszámol arról, hogy szeretett volna egy jegyzettebb nyugat-európai bajnokságba vagy a nemzetközi kupaporondon érdekelt együttes
szept. 22
7:30
Légiósok: Úgy érzem, megbecsülnek a klubomnál – Guzmics Richárd (She)
A tízmeccses eltiltásról, a kínai szövetség büntetéséről, a klubelnök beszédéről, valamint a válogatottságról is beszélt az Eb-t megjáró Guzmics Richárd a Nemzeti Sportnak.
szept. 22
8:00
Teke: áll a bál – bojkott után büntetések a Szuperligában (She)
Miután több csapat nem ért egyet a tekézők férfi Szuperligájának új versenyrendszerével, a mérkőzések kétharmada elmaradt a 2. és a 3. fordulóban. A szövetség pénteken fegyelmi határozatokat hozott: a SalgÓzdtól 1, illetve 2 pontot levont, egyúttal kétszer 150 ezer forintra büntette a borsodiakat.
szept. 22
8:12
Meglepő, ezért nem fürdött a boldogságban a kapitány a pólósiker után (Ripost)
Märcz Tamás természetesen nagyon örült a világkupa-aranynak, de...
szept. 22
8:30
Ez igen! Leiskolázta a világot a magyar íjászbajnok (Blikk)
Első helyen végzett az osztrák 3D íjász-világbajnokság „barebow”, azaz „csupasz íj” kategóriában Rabotka György Viktor (27) Ausztriában.
szept. 22
8:36
NHL: Zetterberg távozásával lezárult egy korszak Detroitban (She)
Tényleg lezárult egy korszak az „autóvárosban”: a csapatkapitány, a Red Wings utolsó aranycsapatának oszlopa, Henrik Zetterberg is befejezte pályafutását.
szept. 22
8:36
A Veszprém megtörné rossz barcelonai sorozatát, a Szeged Faluvégiéket fogadja (m4sport.hu)
A Nantes magyar légiósa alig várja a szegedi meccset.
szept. 22
8:36
Lőrincz Tamásnak egyéves kislánya is drukkol (BorsOnline)
Testvérével, Viktorral történelmet írna.
szept. 22
8:48
Magyar Kupa: minden, amit a sorozatról tudni kell – infografika (She)
Szombaton megkezdődnek a labdarúgó Magyar Kupa 2018–2019-es főtáblájának a küzdelmei. A mezőny immár teljes – a sorozat selejtezőjében korábban öt fordulót rendeztek –, a tizenkét NB I-es és a húsz NB II-es klub mindegyike pályára lép.
szept. 22
8:54
Egysíkúság, fáradtság (Azenpenzem)
A BATE Boriszovtól csütörtök este elszenvedett 2-0-s vereség természetesen fájó a Mol Vidi FC számára, de korántsem párosul a kilátástalanság érzetével.
szept. 22
9:24
Kép: Szöulban emlékeztek sikereikre olimpiai bajnokaink (She)
Újraélhették az 1988-as ötkarikás játékokon aratott sikereiket a Szöulba látogató magyar küldöttség tagjai, akiknek még a Himnuszt is eljátszották a figyelmes házigazdák.
szept. 22
9:36
Égi pálya – képzelt interjú a Bozsik-stadionnal (She)
Ma, azaz 2018. szeptember 22-én este utoljára gyúlnak ki a fények… Merthogy búcsúzik a stadion, amely Puskás Ferenc és Bozsik József otthona volt. Búcsúzik a stadion, amely megszámlálhatatlan sikernek volt szemtanúja. Búcsúzik a stadion, amelyet sújtott vihar és tűzvész is, de újra és újra feltámadt poraiból. Búcsúzik a stadion, amelynek főkapuján
szept. 22
9:42
Tipsport Liga: balhé Miskolcon, több szurkolót előállítottak (She)
A szlovák élvonalbeli jégkorong-bajnokság (Tipsport Liga) alapszakaszának 4. fordulójában a DVTK Jegesmedvék hazai pályán 5–0-s vereséget szenvedett a zólyomi csapattól. A péntek esti mérkőzésen sajnos nem csupán a sport került előtérbe, ugyanis a vendégszurkolók egy része rendbontást hajtott végre.
szept. 22
9:42
Fáradtan, sikerre éhes kicsik ellen kellene tartani a tempót a Top 6-nak - preview, Day 6 (444.hu)
A Manchester City Walesbe, a Chelsea pedig a londoni rangadókon mindig veszélyes West Hamhez látogat, miközben Pochettino sem mehet biztosra a sirályok földjén.
szept. 22
9:44
Kép: nagy az öröm mostanában Sofron Istvánéknál (She)
Nagy az öröm mostanában Sofron Istvánnál és párjánál, Aryee Claudiánál. Egyik legjobb jégkorongozónk és kedvese, a szép műsorvezető Instagram-profilján, illetve YouTube-csatornáján jelentette be a nagy hírt: hamarosan már hárman lesznek, „Tücsi” ugyanis várandós, a pár első gyermekét hordja a szíve alatt. „Bővülni fog a mi kis Mukicsaládunk egy Kis
szept. 22
9:46
Lang Ádám: Nem vagyok hibátlan, embernek születtem (She)
A kolozsvári CFR légiósa, Lang Ádám őszintén beszélt az FCSB elleni megingásáról, Marco Rossi szövetségi kapitány stílusváltásáról, valamint a 2020-as Európa-bajnoksággal kapcsolatos reményekről.
szept. 22
10:00
Védéssel és visszavágással folytatták a felek (Azenpenzem)
A Fucsovics Márton és csapata kontra Magyar Teniszszövetség ügy komoly fordulatot vett, nem mintha eddig lebecsültük volna a szociális média jelentőségét.
szept. 22
10:06
Paks: a klub is csatlakozott a jótékonysági akcióhoz (She)
Csatlakozott a Paksi FC a Szemem Fénye Alapítvány akciójához, amely mindenkit arra kér, hogy szeptember 28-án, a Köszikávé program napján legalább egy kávé árával támogassa az első hazai gyermekhospice-ház, a pécsi Dóri Ház működését.
szept. 22
10:18
Új fejlemény a nemi erőszak-botrányban, megszólaltak a szülők (Ripost)
Hivatalosan továbbra sem keresték meg a két vízilabdázót a rendőrök.
szept. 22
10:20
Új fejlemények, barátja beszélt a súlyos beteg magyar edzőről (Ripost)
Az agyvérzésen átesett Egervári Sándor már a rehabilitációs intézetben gyógyul.
szept. 22
10:30
Juventus: az eltiltott Douglas Costa megsérült, a keretből is kihagyták (She)
Volt már jobb hete Douglas Costának: a Juventus futballistáját az előző hétvégén köpés miatt kiállították, az olasz szövetség eltiltotta, majd a Valencia elleni BL-meccsen (2–0) megsérült – és még a brazil válogatott keretéből is kihagyták.
szept. 22
10:32
Gyorskorcsolya: a jégen kívül is dobogóra hajt Liu Shaolin Sándor (She)
Szokatlan módját választja az országos bajnokságra való hangolásnak Liu Shaolin Sándor olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó. Az október 6–7-i ob előtt, október 4-én rajtkőre lép a Duna Arénában az úszók világkupa-sorozatának negyedik állomásán, a „sztárok” futamában. A vízben a 2000-es olimpián világhíressé váló Eric Moussambanival, az
szept. 22
10:34
Profi boksz: Joshua összecsap a Fehér Oroszlánnal a Wembleyben (She)
Szombat este telt ház lesz a Wembleyben, de nem futballmeccsen: a boksz királykategóriájának brit uralkodója, Anthony Joshua hatodik címvédő összecsapásán a nála 10 évvel idősebb orosz Alekszandr Povetkin ellen lép a ringbe.
szept. 22
10:48
DVTK: két alapember is kidőlt hosszú hetekre (She)
Antal Botond és Forgács Dávid több hétig nem állhat Fernando Fernández vezetőedző rendelkezésére – olvasható a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos oldalán.
szept. 22
10:54
Cselgáncs-vb: Ungvári és Szabó nyert, Karakas megsérült (Infostart)
A 73 kilogrammos Ungvári Miklós és Szabó Frigyes is sikerrel vette az első akadályt, az 57 kilós Karakas Hedvig viszont megsérült az olimpiai kvalifikációs bakui cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.
szept. 22
10:54
Cselgáncs-vb: dráma Bakiban, Karakas ismét megsérült (She)
A 73 kilogrammos Ungvári Miklós első két meccsét megnyerte az olimpiai kvalifikációs baki cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján. Szabó Frigyes egy győzelem után kikapott, az 57 kilós Karakas Hedvig viszont megsérült.
szept. 22
10:54
Ungvári és Szabó nyert, Karakas megsérült a cselgáncs vb-n (m4sport.hu)
Karakas Hedvig térde bánta a Kim Dzsin Á elleni mérkőzést.
szept. 22
11:18
Férfi kosár: Markovics kikerült a fehérvári keretből (She)
Fegyelmi okok miatt az Alba Fehérvár férficsapatának vezetősége a második együttes keretébe irányította Markovics Lukát.
szept. 22
11:18
Ungvári újabb győzelmet ünnepelhetett, Szabó kiesett (m4sport.hu)
37 évesen is remek formában Ungvári.
szept. 22
11:48
Asztalitenisz Eb: már biztosan érmes a Póta, Ekholm duó (She)
A Póta Georgina, Matilda Ekholm kettős hét játszmában legyőzte német ellenfelét az alicantei Európa-bajnokságon, ezzel bejutott a szombat délutáni elődöntőbe.
szept. 22
11:54
Köteleztek, hogy gyilkoljak – emlékezik vissza a Liverpool legendája (m4sport.hu)
A foci mentette meg az életét.
szept. 22
12:12
Tenisz: kikapott a Federer, Djokovics páros Chicagóban (She)
Európa 3:1-re vezet a többi kontinens ellen a teniszezők Laver-kupájának első napja után. A golfozók Ryder-kupájának megfelelő, Roger Federer által megálmodott eseményt Chicagóban rendezik meg.
szept. 22
12:14
Férfi kézi BL: Világszenzációra törekszünk Barcelonában – Vranjes (She)
A Barcelona és a Veszprém trénere szerint is hatalmas taktikai csata várható csapataik szombati rangadóján a kézilabda Bajnokok Ligájában.
szept. 22
12:30
Szlovákiai huligánok verekedtek egy miskolci hokimeccsen (444.hu)
A rendőrség többeket is előállított közülük. A miskolci klub kéri, hogy drukkereik ne kísérjék el őket Szlovákiába.
szept. 22
12:48
Cselgáncs-vb: Ungvári Miklós is kiesett Azerbajdzsánban (She)
A 73 kilogrammos Ungvári Miklós kikapott harmadik mérkőzésén, ezzel befejezte szereplését az olimpiai kvalifikációs baki cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.
szept. 22
12:54
Új korszak közeleg: igazi dizájnbomba lesz az új F1-es autó (Blikk)
Új korszak közeleg a Forma–1-ben.
szept. 22
13:00
Jesus Szaúd-Arábiában sem nyugszik, megbüntették (m4sport.hu)
Mindig vehemens, ilyen a stílusa, azért léteznek határok.
szept. 22
13:06
Póta párjával elődöntős az asztalitenisz Eb-n (m4sport.hu)
Még egyesben is él az éremesély.
szept. 22
13:18
PSG: „Neymar a futball Kim Kardashianje” (She)
Igen élesen bírálta a francia L’Équipe-nek adott interjújában Joey Barton a francia Paris Saint-Germain labdarúgóját, Neymart. A jelenleg az angol harmadosztályú Fleetwood Townt irányító korábbi játékos szerint a brazil csillag nem üti meg Cristiano Ronaldo és Lionel Messi szintjét.
szept. 22
13:24
Ungvári nem bírt koszovói ellenfelével, kiesett a vb-n (m4sport.hu)
"Egyszerűen nem voltam ott fejben" - vallja a magyar judós.
szept. 22
13:27
Dráma a vébén, könnyezve búcsúzott a magyar sztár. Oda az olimpia? (Ripost)
Karakas Hedvig dzsúdóst üldözi a balszerencse, most is idő előtt kellett befejeznie a versenyt.
szept. 22
13:30
Asztalitenisz Eb: Póta egyesben búcsúzott, párosban délután elődöntőzik (She)
Az alicantei asztalitenisz Európa-bajnokság női egyes nyolcaddöntőjében Póta Georgina a stílus miatt neki nem kedvező német Petrissa Solját kapta ellenfélül, s viszonylag gyorsan, négy játszmában vereséget szenvedett.
szept. 22
13:36
Póta Georgina egyesben kiesett az Eb-n, párosban még áll (m4sport.hu)
Egykori klubtársa parancsolt megállj a magyar asztaliteniszezőnek.
szept. 22
13:42
Szlovák huligánok támadtak magyar hokiszurkolókra Miskolcon (BorsOnline)
Nőket, gyerekeket és időseket is ütöttek-rúgtak a vendég zólyomi „szurkolók".

Keresés