2024. október 17. csütörtök

okt. 17
21:15
A Szolnok veretlen, a Honvéd nyeretlen maradt az Eurokupában (m4sport.hu)
A Szolnok a második mérkőzését is megnyerte, a Honvéd viszont ismételten vereséget szenvedett a férfi vízilabda Eurokupa csoportkörében.
okt. 17
21:30
Ott lesz a 2026-os világbajnokságon? Lionel Messi válaszolt (Sportal)
Juan Ignacio Gallardo, a Marca nevű spanyol sportlap igazgatója és Jorge Mas, az Inter Miami elnöke átadta Lionel Messinek a trófeát, amely a történelem legeredményesebb játékosaként ismeri el őt.
okt. 17
21:39
Tökéletességgel venné el a Red Bull összes kifogását az előléptetését küzdő Cunoda (m4sport.hu)
Liam Lawson megérkezett, Cunoda Juki pedig készen áll a hatversenyes szétlövésre – a Red Bull üléséért. A japán gondoskodna róla, hogy felettesei ne találhassanak kifogást az előléptetésével kapcsolatban.
okt. 17
21:48
Több mint kétórás meccsen a világelső megint legyőzte Novak Djokovicsot (Sportal)
Jannik Sinner három szettben legyőzte Novak Djokovicsot a szaúdi bemutató torna elődöntőjében, a Hat Király Tornán Rijádban.
okt. 17
22:27
Elismerte az "eszköz" létezését a Red Bull – megegyeztek az FIA-val (m4sport.hu)
Megerősítette a Red Bull, hogy létezik az a hasmagasságot állító megoldás, amivel az ellenfelek szerint lehetőségük nyílt a szabálytalanságra. Megállapodtak az FIA-val.
okt. 17
22:36
Aron Pálmarsson visszatér a Veszprém kézilabdacsapatához (Sportal)
Az izlandi irányító, Aron Pálmarsson visszatér a bajnoki címvédő Veszprém Hc férfi kézilabdacsapatához a Handball-Planet.com szakportál csütörtöki értesülése szerint.
okt. 17
22:42
A férfiaknál csak Szudi Ádám ment tovább a nyitókörből az asztalitenisz Eb-n (Sportal)
Az öt magyar játékos közül egyedül Szudi Ádám jutott tovább az első fordulóból férfi egyesben a linzi egyéni asztalitenisz Európa-bajnokságon.
okt. 17
22:48
Legyőzte dán ellenfelét a Veszprém, de súlyos veszteség érte a bakonyiakat (HírTV)
A Veszprém házigazdaként 34-32-re legyőzte a tabellán sereghajtó dán Fredericia HK-t a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, csütörtökön. Ugyanakkor úgy tűnik, Jehia el-Dera személyében egy nagyon fontos játékos kényszerpihenőn lesz a szezon hátralevő részében.
okt. 17
23:00
Szita Zoltán és Fazekas Gergő csapata, a Wisla Plock először nyert idén a férfi BL-ben (Sportal)
A lengyel Orlen Wisla Plock hazai pályán 26-18-ra nyert az északmacedón Eurofarm Peliszter otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki játéknapján.
okt. 17
23:02
Dán arany férfi csapatüldözőben, két japán siker a pályakerékpáros vb-n (Sportal)
A hazai közönség örömére a címvédő dán csapat állhatott a dobogó tetejére az üldözéses számban a Ballerupban zajló pályakerékpáros világbajnokság csütörtöki versenynapján, amelyen két szám is japán sikert hozott.
okt. 17
23:03
Norris, Piastri: A mini DRS-ünk okos határfeszegetés, a Red Bull megoldása szabálysértés (m4sport.hu)
Amennyiben trükközött a Red Bull, Lando Norris szerint előnyükre válik a hasmagasság módosításával kapcsolatban bevezetett austini szigorítás. Utalása azt jelzi, hogy a McLaren fizette vissza a szingapúri kölcsönt?

Keresés