2024. február 13. kedd

febr. 13
21:57
A Fehérvár öt gólt kapott Klagenfurtban (Sportal)
A Hydro Fehérvár Av19 jégkorongcsapata négy bajnoki után szenvedett vereséget a Klagenfurt otthonában az osztrák bajnokság 48. fordulójában.
febr. 13
22:03
A listavezető FTC könnyedén győzte le a Dunaújvárost (Sportal)
A magyar bajnoki címvédő, listavezető Ferencváros 5-1-re győzte le a vendég Dunaújvárost a jégkorong Erste Liga egyetlen keddi mérkőzésén.
febr. 13
22:27
Elindult a jegyértékesítés a budapesti Eb-re (Sportal)
Május 22-26-án a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg a negyvenedik Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokságot, melyre február 13-tól válthatnak jegyet a nézők az eventim oldalán.
febr. 13
22:57
Tizenegy siker után veszített újra Eb-döntőt a török klasszis (Sportal)
Megszakadt a nehézsúly török legendájának, Riza Kayaalpnak a nagy sorozata, miután kedden kikapott a bukaresti birkózó Európa-bajnokság fináléjában, így tizenegy diadal után veszített ismét Eb-döntőt - írta az Mti.
febr. 13
23:09
A Real Madrid alig-alig foglalkoztatta Gulácsit, látványos szólógóllal mégis előnybe került a lipcsei BL-nyolcaddöntőn (m4sport.hu)
Bár a vendéglátó RB Leipzig veszélyesebben játszott a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első meccsén, Brahim Díaz remekbe szabott szólógóljával mégis a sérülésektől sújtott Real Madrid nyert 1-0-ra.
febr. 13
23:15
Egyetlen villanás döntött a Lipcse-Real Madrid mérkőzésen (Sportal)
A Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló Rb Leipzig csak helyzetekig jutott a Real Madrid ellen, így Brahim Diaz bombagóljának köszönhetően a spanyolok várhatják előnyből a Bl-nyolcaddöntő visszavágóját.
febr. 13
23:17
A Man. City hozta a kötelezőt, megnyugtató előnyt szerzett a BL-nyolcaddöntőben (Sportal)
A Manchester City 3-1-re nyert a dán Fc Köbenhavn otthonában a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén.
febr. 13
23:39
A címvédőnek már csak formalitás a visszavágó: két góllal nyert a City (m4sport.hu)
A címvédő Manchester City az FC Köbenhavn vendégeként győzött 3-1-re, így közel került a továbbjutásához a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Keresés