Vérten Orsolya

Női kézilabda: Vérten Orsolya nem utazik a bakui Eb-selejtezőre
2009 október 16.   She
Vérten Orsolya nélkül utazik a magyar női kézilabda-válogatott Bakuba, ahol vasárnap Európa-bajnoki selejtezőt játszik a csoport leggyengébbnek tartott együttesével, Azerbajdzsánnal – erről a kezi.hu oldal számolt be.
Kétgólos győri bravúrgyőzelem a BL-döntő első meccsén
2009 május 9.   Infostart
Kétgólos, 26-24-es győzelmet aratott szombaton a Győr női kézilabdacsapata a dán Viborg vendégeként a Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzésén, Aalborgban. A sérült Görbicz Anita csak a lelátóról nézte társait, akik közül különösen Vérten Orsolya, Herr Anita, Tomori Zsuzsa és Pálinger katalin remekelt.
Kézilabda női BL, A-csoport: győzött és továbbjutott a Győr
2009 január 11.   She
Könnyedén, 19–9-es félidő után 35–20-ra győzte le a Győri Audi ETO KC a macedón Kometal Szkopje csapatát a női kézilabda BL A-csoportjának vasárnapi mérkőzésén. A Görbicz Anita nélkül játszó, a 9 gólos Vérten Orsolya vezérelte győriek ezzel továbbjutást ünnepelhetnek, és átvették a vezetést a csoportban.
Magyar győzelem a szerbek ellen
2008 december 30.   Behaviour
A magyar férfi közönség-válogatott "bulimeccsen" 41-36-ra nyert a szerb csapat ellen a veszprémi Budapest Bank Kézilabda Gálán, míg Vérten Orsolya a szakma és a közönség szavazat alapján az év játékosa lett.
Fantasztikus hanglatú Kézilabda Gála
2008 december 30.   hirado.hu
Győzelem a szerbek ellen, Vérten tarolt
Vérten tízet lőtt a Fradinak
2008 december 28.   hirado.hu
A női kézilabda Bajnokok Tornáján a Győr legyőzte az FTC-t
Vérten visszatér az ukránok ellen?
2008 december 9.   BorsOnline
A magyar női kézilabda-válogatott a macedóniai Eb „halálcsoportjából” látványos finissel verekedte tovább magát a tizenkettő közé. Mától újabb három összecsapás vár Görbicz Anitáékra. Imre Vilmos szövetségi kapitány úgy véli, ahhoz, hogy elődöntőt játsszon a csapat, bravúrokra lesz szükség.
Kézilabda Eb: Vérten továbbra is harcképtelen
2008 december 7.   She
A Franciaország elleni sorsdöntő Eb-találkozót is a sérült Vérten Orsolya nélkül kell megvívnia a magyar női kézilabda-válogatottnak.
Női kézilabda Eb: döntetlen a dánok ellen
2008 december 6.   Behaviour
A magyar női kézilabda-válogatott 26-26-os döntetlent játszott a dán csapattal a macedóniai Európa-bajnokság 2. fordulójában, így csak akkor juthat tovább a középdöntőbe, ha vasárnap nem kap ki a pont nélküli francia együttestől. A csoport (Szkopje): Dánia-Magyarország 26-26 (16-17)gól: Skov, Dalby 5-5, Nielsen, Moeller 4-4, Kristensen, Troelsen 2-2, Aaen, Mikkelsen, L. Mortensen, Fruelund 1-1,…
Női kézilabda Eb: döntetlen a Magyarország–Dánia meccsen
2008 december 5.   She
A magyar válogatott egyik legjobbja, a sérülés miatt hiámnyzó Vérten Orsolya nélkül állt ki a Dánia elleni második csoportmeccsre. Görbicz Anitáék az első félidőben sokkal bátrabban kezdtek, mint az első fordulóban a románok elleni vereség alkalmával. A magyar csapat többször is vezetett három góllal a mérkőzésen, de a dánok mindig feljöttek, sőt hét perccel a vége előtt a vezetést is átvették. Az…
Női kézilabda Eb: Vérten és Pastrovics biztosan nem játszik
2008 december 5.   She
Imre Vilmos Vérten Orsolyát és Pastrovics Melindát nem nevezte a 20.15 órakor kezdődő Magyarország–Dánia mérkőzésre.
Női kézilabda Eb: Vérten a dánok ellen biztos nem játszhat
2008 december 4.   She
Vérten Orsolya tegnap a románok ellen 27–21-re elveszített Eb-mérkőzésen megsérült. A magyar válogatott játékosának a bokája sérült meg, és a dánok elleni, pénteki meccset biztosan kihagyja.
Női kézilabda: öt kulcsjátékossal hosszabbított a Győri Audi ETO
2008 november 28.   She
A Győri Audi ETO KC vezetői a napokban hosszabbítási ajánlatott tettek a lejáró szerződésű és több külföldi, illetve hazai klubtól megkörnyékezett kulcsjátékosoknak, akik közül Görbicz Anitával (további három év), Katarina Mravikovával (egy év), Pálinger Katalinnal (három év), Tomori Zsuzsannával (két év) és Vérten Orsolyával (három év) pénteken megállapodtak.
Vérten és Iváncsik az év kézilabdázója
2008 november 26.   hirado.hu
A kapusok között a győri bajnokcsapatban védő Pálinger Katalin, illetve a Pick Szeged hálóját őrző Puljezevics Nenad lett az első
Hajdu: "A kiállítások kivégeztek bennünket"
2008 augusztus 23.   Infostart
A negyedik hely jó eredmény, de ha a három meghatározó játékos, Vérten Orsolya, Görbicz Anita és Tóth Tímea nem sérül meg, akkor jobb helyezést is elérhetett volna a magyar női kézilabda-válogatott a pekingi olimpián - mondta az InfoRádiónak a szövetségi kapitány. Hajdu János hozzátette: bár a két játékvezető a legjobbak közé tartozik, a bronzmeccsen sorsdöntő szituációkban a magyar csapat kárára…
Hajdu: "A kiállítások kivégeztek bennünket"
2008 augusztus 23.   Infostart
A negyedik hely jó eredmény, de ha a három meghatározó játékos, Vérten Orsolya, Görbicz Anita és Tóth Tímea nem sérül meg, akkor jobb helyezést is elérhetett volna a magyar női kézilabda-válogatott a pekingi olimpián - mondta az InfoRádiónak a szövetségi kapitány. Hajdu János hozzátette: bár a két játékvezető a legjobbak közé tartozik, a bronzmeccsen sorsdöntő szituációkban a magyar csapat kárára…
Női kézilabda: Vérten Orsolya az All Star csapat balszélsője
2008 augusztus 22.   She
Vérten Orsolya bekerült a pekingi olimpia női kézilabdatornájának All Star-csapatába. A magyar balszélső részleges bokaszalag-szakadás miatt nem játszhat a Koreai Köztársaság elleni, szombati bronzmérkőzésen.
Női kézilabda: Vérten nem játszhat a bronzmeccsen
2008 augusztus 22.   She
Részleges bokaszalag-szakadása van Vérten Orsolyának, így a magyar női kézilabda-válogatott szélsője nem játszhat szombaton a Koreai Köztársaság elleni bronzmérkőzésen.
Nem játszhat a bronzmeccsen Vérten Orsolya
2008 augusztus 22.   Infostart
Csütörtöki sérülése miatt ki kell hagynia a pekingi olimpia bronzmérkőzését Vérten Orsolyának, a magyar női kézilabda-válogatott jobbszélsőjének.
Görbicz hétig jutott, biztos siker kezdésként
2008 augusztus 9.   Infostart
Győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a pekingi olimpián. Hajdu János szövetségi kapitány együttese 30-24-re nyert a svéd csapat ellen. Görbicz Anita és Vérten Orsolya hét-hét gólig jutott, Tomori Zsuzsanna hatot lőtt, míg Pálinger Katalin szokása szerint kiválóan védett.