Decsi Tamás

Vívó Eb: Ezüstérmes a magyar férfi kardcsapat
2019 június 22.   ATV
Ezüstérmes lett a Szatmári András, Szilágyi Áron, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású magyar férfi kardcsapat szombaton a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon, miután a döntőben 45-43-ra kikapott a házigazda Németország válogatottjától.
Vívó Eb: Szatmári kiesett, nincs magyar érem férfi kardban
2019 június 19.   She
Nem jutott a négy közé Szatmári András a férfi kardozók versenyében a düsseldorfi Európa-bajnokságon. A tizenhat között Szilágyi Áron búcsúztató vívó a negyeddöntőben 15:10-re kapott ki a korábban Decsi Tamást is legyőző grúz Szandro Bazadzétól.
Bronzérmet szerzett a férfi kardcsapat a vívó-világbajnokságon
2018 július 25.   ATV
Bronzérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat a kínai vívó-világbajnokságon, Vuhsziban.
Szenzációs: világbajnoki bronzérmesek Szilágyi Áronék
2018 július 25.   Blikk
Bronzérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat a kínai vívó-világbajnokságon, Vuhsziban.
Vívó-vb: bronzérmes lett a férfi kardcsapat
2018 július 25.   She
Bronzérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat szerdán a kínai vívó-világbajnokságon, Vuhsziban.
Világbajnoki bronzérmes a férfi kardcsapat
2018 július 25.   Infostart
Bronzérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat szerdán a kínai vívó-világbajnokságon, Vuhsziban.
Vívó Eb: Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat
2018 június 21.   HírTV
A Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású csapat 45-33-ra győzött az olaszok ellen.
Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat az Európa-bajnokságon
2018 június 21.   Azenpenzem
A Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású együttes magabiztos vívással, minden asszó után vezetve diadalmaskodott.
Vívó Eb: aranyérmes lett a férfi kardcsapat Újvidéken
2018 június 21.   She
A Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású magyar férfi kardcsapat aranyérmet nyert az újvidéki vívó Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, mivel a fináléban 45:33-ra legyőzte az olasz együttest.
Vívó Eb: Aranyérmet szerzett a magyar férfi csapat
2018 június 21.   ATV
A Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású magyar férfi kardcsapat aranyérmet nyert az újvidéki Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, miután a fináléban 45-33-ra legyőzte az olasz együttest.
Lipcsei egyenleg: férfimunka, női szeszély
2017 július 28.   Azenpenzem
Férfikard egyéniben Szatmári András arany-, férfikardcsapatunk (Szatmári, Szilágyi Áron, Gémesi Csanád, Decsi Tamás) ezüst-, férfipárbajtőr egyéniben Rédli András bronzérmes lett a szerdán befejeződött lipcsei vívó-világbajnokságon, vagyis teljes az éremkollekciónk – sajnos az elégedettségünkre ugyanezt nem mondhatjuk el.
Vívó-vb – Ezüstérmes a férfi kardcsapat
2017 július 24.   Azenpenzem
Ezüstérmet nyert hétfőn a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású kardválogatott a lipcsei vívó-világbajnokságon.
Vívó vb: Decsi Tamás is csatlakozott Szilágyi Áronékhoz
2017 július 19.   She
Szilágyi Áron, Szatmári András és Gémesi Csanád is a főtábláról kezdi meg a férfi kardozók küzdelmeit a lipcsei vívó-világbajnokságon. Így a selejtezőben csak Decsi Tamás volt érdekelt.
Szilágyi Áron két érmet hozhat Tbilisziből
2017 június 17.   Infostart
Bronzérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású magyar kardcsapat szombaton a grúziai vívó Európa-bajnokságon, Tbilisziben. Az olimpiai bajnok az egyéni ezüst után a csapattal is szerzett egy érmet.
Vívó Eb: Szilágyi Áron ezüstérmet szerzett Tbilisziben
2017 június 15.   She
Szilágyi Áron ezüstérmes lett a tbiliszi vívó Európa-bajnokságon. A kétszeres olimpiai bajnok kardozó a döntőben a német Max Hartunggal vívott, aki korábban a nyolcaddöntőben Szatmári Andrást, a negyeddöntőben Decsi Tamást búcsúztatta. A világbajnok vívó 15:7-es diadallal szerezte meg az Európa-bajnoki címet. Gémesi Csanád Decsihez hasonlóan a legjobb nyolcig jutott.
Vívó-vk - Szilágyi bronzérmes
2017 június 3.   Alternatív Energia
Gémesi Csanád az első, Decsi Tamás a második fordulóban kapott ki.
Szilágyi Áron esélyeshez méltó vívással ott van a legjobb 16 között
2016 augusztus 10.   444.hu
A másik páston Decsi Tamásnak sajnos nem sikerült a bravúr az esélyesebb orosz Kovaljov ellen.
Ezüstérmes a férfi kardválogatott
2016 április 27.   Metropol
Ezüstérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Iliász Nikolász, Decsi Tamás összeállítású kardválogatott szerdán a vívó csapat-világbajnokságon.
Vívó-vk - Szilágyi Áron ezüstérmes Bostonban
2015 december 14.   Infostart
Szilágyi Áron ezüstérmet nyert a férfi kardozók bostoni Grand Prix-viadalán. Ugyanitt Decsi Tamás, illetve a nők versenyében Márton Anna nyolcaddöntős volt, ami mindkettejük számára értékes pontokat eredményezett az olimpiai kvalifikációs sorozatban.
Vívó-vb: Szilágyi és Szatmári továbbjutott, Decsiék kiestek
2015 július 14.   She
Szilágyi Áron és Szatmári András sikerrel vette a férfi kardozók főtáblájának első körét, Decsi Tamás és Iliász Nikolász viszont kiesett a moszkvai vívó-világbajnokság keddi versenynapján.