Knapek Edina

Vívó Eb: a tőröző Knapek bejutott az elődöntőbe, így már biztosan érmes
2011 július 15.   She
A tőröző Knapek Edina bejutott az elődöntőbe, így már biztosan érmes a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
Vívás: megműtik Knapek Edina térdét, kihagyja a budapesti világkupát
2011 március 21.   She
Porcsérüléssel műtik Knapek Edinát, így ő nem indulhat a hétvégi budapesti női tőr világkupaversenyen.
Vb-kilencvedik a női tőrválogatott
2010 november 11.   Behaviour
Nehéz lenne azt állítani, hogy a párizsi vívó-világbajnokság a magyarok vb-je lenne, mert a tegnapi versenynapon sem termett sok babér a mieinknek. A magyar női tőrválogatott a negyeddöntőbe jutásért vívott meccset elbukta Lengyelországgal szemben (34-26 - Knapek: plusz 10, Kreiss: mínusz 3, Mohamed: mínusz 7, Varga: mínusz 8), ami eleve beszűkítette a csapat lehetőségeit.
Vívó-vb: Kínát legyőző női tőrcsapatunk a 9. helyen végzett
2010 november 10.   She
A Mohamed Aida, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Gabriella összetételű női tőrcsapatunk utolsó mérkőzésén 45:37-re győzött Kína ellen, így a kilencedik helyen végzett a Párizsban zajló vívó-világbajnokságon.
Vívó-vb: a Kínát legyőző női tőrcsapatunk a 9. helyen végzett
2010 november 10.   She
A Mohamed Aida, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Gabriella összetételű női tőrcsapatunk utolsó mérkőzésén 45–37-re győzött Kína ellen, így a kilencedik helyen végzett a Párizsban zajló vívó-világbajnokságon.
Vívó-vb: a brazilokat legyőző női tőrcsapatunkra a britek várnak
2010 november 10.   She
A Mohamed Aida, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Gabriella összeállítású női tőrcsapatunk 45:28-ra nyert Brazília ellen a párizsi vívó-vb-n a 9–16. helyért zajló helyosztón. A mieink következő ellenfele a Kanadát legyőző Nagy-Britannia lesz.
Mindkét kardcsapatunk kikapott az Eb-n
2010 július 20.   HírTV
A magyar női tőr-, valamint a férfi kardcsapat is kikapott első mérkőzésén a vívó Európa-bajnokságon. A Mohamed Aida, Knapek Edina, Kreiss Fanny összeállítású együttes 32-31-re kapott ki a házigazda németektől, míg a Lontay Balázs, Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Iliász Nikolász alkotta csapat 45-36-ra bukta el az oroszok elleni mérkőzését.
Vívó Eb: női tőrben sem lesz magyar a dobogón
2010 július 17.   She
A férfi kardozókhoz hasonlóan női tőrben sem került magyar vívó dobogóközelbe szombaton, a lipcsei Európa-bajnokság első napján. Knapek Edina a 15., Mohamed Aida a 18., Varga Katalin a 26., Varga Gabriella pedig a 31. helyen végzett a 40 fős mezőnyben.
Vívó-vb: aranyérmet szerzett az olasz női tőrcsapat
2009 október 7.   She
Az Antalyában zajló vívó-világbajnokságon a női tőrözők csapatversenyét az olasz válogatott nyerte meg, amely a döntőben 45-33-ra verte Oroszországot. A Varga Gabriella, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Katalin összeállításban pástra lépő magyar együttes a tizedik helyen végzett.
Dolgozik és vív a babája mellett az Európa-bajnok
2009 július 15.   BorsOnline
Knapek Edina alig hét héttel a szülés után már azon gondolkozik, mikor térhet vissza a pástra, és miként tudja továbbra is sikeresen vezetni a Honvéd vívószakosztályát. Az igazgatóasszonynak nagy segítségére van a párja, a portugál Goncalves Marco, aki vívóedző és az édesanyja, aki szívesen vigyáz Dominikra.
Még a bronzról is lecsúsztunk
2008 augusztus 17.   BorsOnline
Hiába vitt véghez káprázatos feltámadást a női tör elődöntőjében Mohamed Aida, a magyar csapat 35-33-ra kikapott az amerikaiaktól, majd tetézve a bajt, 32-23-ra elbuktuk az olaszok elleni bronzmeccset is. Ami az előbbi ütközetet illeti, a németek elleni győztes negyeddöntőt követően Varga Gabriella, Knapek Edina és Mohamed Aida tekintélyes hátrányba került, a tengerentúliek már 33-19-re vezettek.…
Vívás, női tőr: 4. a magyar csapat
2008 augusztus 16.   She
A Knapek Edina, Mohamed Aida, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összetételű magyar női tőrcsapat a negyedik helyen végzett a pekingi olimpián, miután vereséget szenvedett az 1992 és 2000 között mindhárom játékokat megnyerő olasz csapattól (2004-ben nem szerepelt ez a szám az olimpia műsorán).
Női tőr: hat asszó után öt tus a hátrányunk
2008 augusztus 16.   She
A negyedik párban Knapek Edina Thompsonnal vívott, az eredmény 4–2 oda, összesítésben öt tus a hátrány. Vargának sikerült két tust lefaragnia a hátrányból, de Mohamed Aida 4–2-re kikapott Crosstól, így visszaállt az öttusos különbség.
Női tőr: három asszó után három tus a hátrányunk
2008 augusztus 16.   She
A női tőr elődöntőben az Egyesült Államok csapatával vívnak a magyar hölgyek. Az első párban Knapek Edina 4–3-ra verte Smartot, utána Mohamed Aida ellen 3–2-re bizonyult jobbnak Hanna Thompson. Ezután Varga és Cross következett, itt hamar három tus hátrányba kerültünk, majd Varga fegyvert cserélt, de ez sem használt – összesítésben 11–8 oda.
Női tőr: Valentina Vezzali nyerte az ötkarikás játékokat
2008 augusztus 11.   She
A Knapek Edinát búcsúztató Valentina Vezzali nyerte a női tőr versenyeit a pekingi ötkarikás játékokon, s ezzel már a harmadik olimpiai aranyát szerezte egyéniben. Az olasz vívóhölgy hatalmas csatában 6–5-re győzte le dél-koreai Nam Hjun Hit.
Női tőr: döntőben van a Knapeket búcsúztató Vezzali
2008 augusztus 11.   She
A Knapek Edinát búcsúztató olasz Valentina Vezzali és a dél-koreai Nam Hjun Hi vívja majd a női tőr döntőjét Pekingben.
Női tőr: Knapek újabb kínai ellen nyert, így negyeddöntős
2008 augusztus 11.   She
Nagyszerűen szerepel a női tőrözők egyéni számában Knapek Edina, a magyar vívónő immár a második kínai ellenfelét győzte le. A 32-es táblán Szun Csao volt az áldozata (15–13), a nyolcaddöntőben pedig a szintén a házigazda küldöttségéhez tartozó Szu Van-vent győzte le 15–10-re, és már a legjobb nyolc között van.
Női tőr: Mohamed Aida simán győzte le 50 éves ellenfelét
2008 augusztus 11.   She
Knapek Edina és Varga Gabriella után Mohamed Aida is bejutott a nyolcaddöntőbe a női tőrözők között. A magyar vívónő 15–7-re győzött az 50 éves kanadai Jujie Luan ellen.
Vívó Eb: ezüstérmet szerzett Kijevben a női tőrcsapat
2008 július 8.   She
Ezüstérmet szerzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású tőrcsapat a kijevi vívó Európa-bajnokságon.
Vívás Világkupa: ezüstérmes lett a női tőr válogatott Tokióban
2008 május 11.   She
Ezüstérmes lett a Knapek Edina, Mohamed Aida, Varga Gabriella, Ujlaky Virgine összeállítású magyar válogatott a tokiói női tőr Világkupa csapatversenyében.