Knapek Edina

Vívó ob: nem volt címvédés
2007 december 15.   Metropol
Női tőrben Knapek Edina, férfi tőrben Berjozkin Anton, női kardban Pető Réka, férfi kardban Nagy Pál, női párbajtőrben Szász Emese, férfi párbajtőrben pedig Szényi Péter bizonyult a legjobbnak a vívók gödöllői országos bajnokságán.
Mohamed Aida bronzérmes a vivó-vébén
2007 október 5.   Metropol
Kiválóan szerepeltek a magyar női tőrözők a szentpétervári vívó-világbajnokságon, az egyéni versenyben: Mohamed Aida bronzérmet szerzett, Knapek Edina hetedik, Újlaky Virginie nyolcadik, Varga Gabriella pedig 13. lett.
Vívó-vb, Szentpétervár: Mohamed és három olasz döntős női tőrben
2007 október 4.   She
Három olasz és egy magyar - Mohamed Aida - jutott be az elődöntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokság női tőr versenyében.Mohamed Knapek Edinát (képünkön) verte a legjobb nyolc között, pedig utóbbi 5-3-ra, 7-5-re és 8-6-ra is vezetett kettejük párharcában.
Vívó-vb, Szentpétervár: Knapek, Mohamed, Újlaky a nyolc között
2007 október 4.   She
Knapek Edina, Mohamed Aida és Újlaky Virgine is bejutott a negyeddöntőbe, s mivel előbbi kettő azonos ágon szerepel, biztosan lesz magyar érmes a szentpétervári vívó-világbajnokság női tőr versenyében.
Vívó-vb, női tőr: biztos lesz magyar érmes
2007 október 4.   Metropol
Knapek Edina, Mohamed Aida és Újlaky Virgine is bejutott a negyeddöntőbe, s mivel előbbi kettő azonos ágon szerepel, biztosan lesz magyar érmes a szentpétervári vívó-világbajnokság női tőr versenyében.
Vívó Eb: magyar dobogósok, éremtáblázat
2007 július 7.   Behaviour
A magyarok négy éremmel - két arannyal, egy ezüsttel és egy bronzzal - zárták a genti vívó Európa-bajnokságot. Győzött a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású tőrcsapat, a Boczkó Gábor, Imre Géza, Kulcsár Krisztián, Kovács Iván alkotta párbajtőregyüttes, második lett a Szász Emese, Nagy Tímea, Hormay Adrien, Mincza-Nébald Ildikó párbajtőrnégyes, s a dobogó…
Aranyérmes lett a női tőr válogatottunk
2007 július 5.   HírTV
Aranyérmet szerzett a magyar női tőr válogatott a genti vívó Európa-bajnokság negyedik napján. A Knapek Edina, Mohamed Aida, Varga Gabriella, Újlaky Virgine összeállítású négyes Oroszországot győzte le a döntőben.
Vívó Eb: megvan az első aranyérem
2007 július 5.   Metropol
A Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású tőrválogatott révén éremmel - mégpedig arannyal - zárták a csapatversenyek első napját a magyarok a genti vívó Európa-bajnokságon.
Európa-bajnok a magyar női tőrcsapat
2007 július 5.   Infostart
Aranyérmet szerzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású női tőrcsapat a genti vívó Európa-bajnokságon. A magyarok a döntőben 45-31-re verték a címvédő oroszokat.
Vívó Európa-bajnokság: döntőbe került a női tőrcsapat
2007 július 5.   She
Bejutott a döntőbe a magyar női tőrcsapat a genti vívó Európa-bajnokságon. Knapek Edináék az olasz együttest győzték le az elődöntőben 40:39-re.
Mohamed Aida mindenkit megvert
2007 június 15.   Behaviour
Mohamed Aida diadalmaskodott a havannai női tőr Világkupa-versenyen. A 116 indulót számláló mezőnyben a magyar vívó az elődöntőben egy tussal bizonyult jobbnak Ilaria Salvatorinál, majd a fináléban 12-9-re verte a szintén olasz Valentina Vezzalit - a magyar szövetség tájékoztatása szerint. Varga Gabriella a nyolcadik, Knapek Edina a 18., Újlaky Virgine a 34., Kreiss Fanny az 54. helyen végzett.
Vívó Vk: ezüstérmes lett a női tőrcsapat Szöülban
2007 május 6.   She
A Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie, Mohamed Aida összeállítású magyar csapat ezüstérmet nyert a tőrözők szöuli Világkupa-versenyén.