2007. november 15. csütörtök

nov. 15
18:42
Írország: a newcastle-i Stephen Carr visszavonult a válogatottól (She)
Bejelentette a válogatottól való visszavonulását Stephen Carr, a Newcastle United ír jobbhátvédje. A 31 éves védő, aki hosszabb ideje sérüléssel bajlódik, így a mostani idény nagy részét kihagyta, negyvennégy válogatott mérkőzés után vonul vissza a nemzeti csapattól.
nov. 15
18:42
A MÚSZ fegyelmi bizottsága nem fellebbez (Metropol)
Gyárfás Tamás nem kíván élni fellebbezési jogával Kovács Ágnes ügyében. A fegyelmi bizottság tagjai hisznek az úszónőnek, de aggódnak a jövőt illetően.
nov. 15
18:53
Spanyolország, Barcelona: nincs veszélyben Rijkaard állása (She)
Txiki Begiristain, az FC Barcelona labdarúgócsapatának sportigazgatója cáfolta azokat a híreket, miszerint veszélyben lenne Frank Rijkaard (képünkön) vezetőedző állása.
nov. 15
19:03
Labdarúgás: menesztették az örmény szövetségi kapitányt (She)
Menesztették az örmény labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Tom Jonest, akit korábban csak átmeneti jelleggel nevezték ki.
nov. 15
19:08
Férfi kézilabda BL: továbbjutott a Ciudad Real és a Portland (She)
Két spanyol csapat is pályára lépett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hétközi két találkozóján. A Ciudad Real otthon győzte le a Flensburgot, a Portland a dán Gudme otthonában ért el döntetlent ? így mindkét hispán csapat továbbjutott csoportjából.
nov. 15
19:29
Kerékpár: Michael Rasmussen egyezkedik vagy perel (She)
Michael Rasmussen, az idei Tour de France-ról doppingvétség miatt, vezető helyről visszaléptetett dán kerékpáros szeretne peren kívül megegyezni volt klubjával. Ha ez nem sikerül, akkor a kétéves eltiltással fenyegetett versenyző bírósághoz fordul.
nov. 15
19:55
A MÚSZ reméli, nyugvópontra került a Kovács Ági-ügy (Behaviour)
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) vezetősége csütörtökön kiadott közleményében reményét fejezi ki, hogy a fegyelmi bizottság döntése után, amely szerint Kovács Ágnes nem követett el doppingvétséget, nyugvópontra kerül a nagy vihart kavart ügy és a jövőben a sportteljesítményekre vetül majd a figyelem. Az MTI-hez eljuttatott levélben a MÚSZ egyben őszinte sajnálatának adott hangot amiatt, hogy az…
nov. 15
20:12
A MÚSZ reméli, hogy a dopping helyett a teljesítményre irányul a figyelem (Metropol)
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) vezetősége csütörtökön kiadott közleményében reményét fejezi ki, hogy a fegyelmi bizottság döntése után, amely szerint Kovács Ágnes nem követett el doppingvétséget, nyugvópontra kerül a nagy vihart kavart ügy és a jövőben a sportteljesítményekre vetül majd a figyelem.
nov. 15
20:33
Női kosárlabda Európa Kupa: szegedi siker, győri vereség (She)
A Szeged hazai környezetben 11 ponttal nyert a német Wasserburg ellen, így második mérkőzésén megszerezte első győzelmét a női kosárlabda Európa Kupában.
nov. 15
20:44
Olasz futballbotrány – Seedorf szerint a kormány a hibás (Metropol)
Clarence Seedorf, az AC Milan holland labdarúgója szerint elsősorban az olasz kormány a hibás a helyi futballban kialakult helyzet miatt.
nov. 15
21:48
Futsal nemzetközi négyes torna: vereség Irántól (Metropol)
A magyar futsal-válogatott kétgólos vereséget szenvedett Irán csapatától a Debrecenben zajló négyes torna második fordulójában.
nov. 15
21:48
Rasmussen egyezkedik, vagy perel (Behaviour)
Michael Rasmussen, az idei Tour de France-ról doppingvétség miatt, vezető helyről visszaléptetett dán kerékpáros szeretne peren kívül megegyezni volt klubjával. Ha ez nem sikerül, akkor a kétéves eltiltással fenyegetett versenyző bírósághoz fordul.
nov. 15
22:40
Jégkorong Ob I: a 3. harmadban fordított az Újpest a Fradi ellen (She)
A harmadik harmadban parádézott és így idegenben nyert az Újpest a Jégkorong Ob I-ben. A lila-fehérek a gólnélküli első felvonás után a másodikban 2-1-es hátrányba kerültek a Fradi ellen, azonban megfordították az eredményt.
nov. 15
23:22
Kosárlabda Euroliga, férfiak: tíz ponttal nyert a Panathinaikosz (She)
A görög Panathinaikosz férfi kosárlabdacsapata tíz ponttal legyőzte hazai pályán a Barcelona csapatát az Euroliga 4. fordulójában. A Roma otthon könnyed sikert aratott a Brose Baskets felett.

Keresés