2010. február 24. szerda

febr. 24
20:09
BL: Milito és Eto'o az Inter csatárduója - kezdőcsapatok (She)
José Mourinho, az Internazionale, illetve Carlo Ancelotti, a Chelsea szakvezetője is kihirdette kezdő tizenegyét a 20.45-kor kezdődő BL-nyolcaddöntőre.
febr. 24
20:11
Férfi vízilabda: kiütéses magyar siker a Volvo-kupán (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott tükörsima, 18–4-es győzelmet aratott Ausztrália ellen a Volvo-kupa 1. fordulójában.
febr. 24
20:27
Juventus: Buffon megsérült edzésen, egy hónapot ki kell hagynia (She)
Megsérült a Juventus labdarúgócsapatának kapusa, Gianluigi Buffon a torinóiak edzésén, és körülbelül egy hónapot kell kihagynia.
febr. 24
20:29
Vancouver 2010: Görgl vezet, Vonn kiesett óriás-műlesiklásban (She)
Szerdán a női óriás-műlesiklást rendezték meg a téli olimpián alpesi síben. Az első futamot az osztrák Elisabeth Görgl nyerte, de mindössze két századdal a francia Taina Barioz és tizenhattal honfitársnője, Kathrin Zettel előtt. A futam szorosságát jól jellemzi, hogy az első tizenkét versenyző egy másodpercen belül ért célba. Nem így az összetett világkupa éllovasa, az amerikai Lindsey Vonn, aki…
febr. 24
20:45
Serie A: a Milan a 92. percben lőtte a győztes gólt Firenzében (She)
A Milan Pato 92. percben lőtt góljával 2–1-re nyert idegenben a Fiorentina ellen a Serie A 17. fordulójából havazás miatt elhalasztott mérkőzésen. A másik bepótolt találkozón az Udinese 2–1-re legyőzte a Cagliarit.
febr. 24
20:47
Videó: bombagóllal egyenlített a CSZKA Moszkva a Sevilla ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, Moszkvában 1–1-es döntetlennel ért véget a CSZKA-Sevilla Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzése. Tekintse meg Negredo vezető találatát és a válaszul érkező González egyenlítő bombagólját!
febr. 24
21:03
Bajnokok Ligája: Internazionale-Chelsea élőben az NSO-n (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első összecsapásán az Internazionale Milánóban fogadja a Chelsea-t. A slágermérkőzést ön is figyelemmel követhető élő, szöveges tudósításunkon!
febr. 24
21:05
Sakk, Gott’Art-kupa: két győzelem és három döntetlen a harmadik fordulóban (She)
A Szentgotthárdon zajló Gott’Art-kupa nemzetközi sakkverseny szerdai, harmadik fordulójában két győzelem mellett három összecsapás döntetlenre végződött.
febr. 24
21:06
BL: remi Moszkvában, Mourinho győzelme (Metropol)
A Sevilla 1-1-es döntetlent játszott szerdán Moszkvában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, az Internazionale hazai pályán 2-1-re nyert a Chelsea ellen.
febr. 24
21:07
Női kosárlabda MK: a ZTE a Vasas otthonában szerzett előnyt (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjének 1. mérkőzésén a Zalaegerszeg 77–68-ra győzött a Vasas-Csata otthonában.
febr. 24
21:21
José Mourinho nyert a Chelsea ellen - de Ancelotti sem lehet elégedetlen (Infostart)
Két mérkőzést játszottak ma a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A korábban kezdődő moszkvai estében a Sevilla 1-1-re végzett a CSZKA-val. A második találkozón az Inter a Chelsea-t fogadta, s egygólos előnyt szerzett a visszavágóra.
febr. 24
21:21
Tenisz: Ljubicic hamar véget vetett Tsonga dubai kalandjának (She)
Az ötödik kiemelt Jo-Wilfried Tsonga már a második fordulóban kiesett a Dubaiban zajló tenisztornán. A francia játékost Ivan Ljubicic győzte le 7:5, 6:3-ra.
febr. 24
21:39
Jégkorong ob I: 89 percnyi kiállítás az FTC-Dab mérkőzésen (She)
Az élvonalbeli jégkorongbajnokság középszakaszában a Dab.Docler Pesterzsébeten kétgólos győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként. A listavezető dunaújvárosiak hetedik sikerüket könyvelték el a playoffban, a zöld-fehérek hatodik vereségüket szenvedték el.
febr. 24
21:41
Videó: Milito góljával már a 3. percben vezet az Inter a Chelsea ellen (She)
Rögtön a mérkőzés elején megszerezte a vezetést az Inter a Chelsea elleni BL-nyolcaddöntőn. Tekintse meg videón Milito gyors gólját!
febr. 24
21:42
Mocsai a szakmai igazgató (Metropol)
1985-től 1989-ig volt a férfiválogatott szövetségi kapitánya. Az MKB Veszprém vezetőedzője ismét a világbajnoki selejtező előtt álló nemzeti csapatnál. Interjú!
febr. 24
21:57
Videó: a hajrában nyerte meg a Fiorentina elleni meccsét a Milan (She)
A havazás miatt elhalasztott korábbi meccsét pótolta a Milan a Fiorentina ellen, és a hajrában vesztes állásból a maga javára is fordította. Tekintse meg a milánóiak 2–1-es sikerét videón!
febr. 24
21:59
Vancouver 2010: a norvég curlingesek a nadrágjukkal is hódítanak (She)
A norvég férfi curlingcsapat nemcsak remek teljesítményével hívta fel magára a figyelmet a vancouveri olimpián, hanem öltözékével is. A piros-kék-fehér mintás nadrágjuknak a rajongók a Facebook nevű közösségi portálon külön oldalt szenteltek, amely már több mint 400 ezer rajongóval büszkélkedhet.
febr. 24
22:15
Vancouver 2010: svéd aranyérem a férfi 4x10 km-es sífutóváltóban (She)
A férfi 4x10 km-es váltóversennyel folytatódtak szerdán a sífutók küzdelmei a téli olimpián. Az aranyérmet a Rickardsson, Olsson, Södergren, Hellner összeállítású svéd csapat nyerte a toronymagas esélyes norvégok és a csehek előtt.
febr. 24
22:18
Az ausztráloknál 14 góllal volt jobb a magyar pólóválogatott (Behaviour)
Nagyon simán, 14 gólos különbséggel nyerte meg bemutatkozó mérkőzését a magyar férfi vízilabda-válogatott az ausztrálok legjobbjai ellen a 4. Volvo Kupáért kiírt nemzetközi torna szerdai nyitónapján, Hódmezővásárhelyen.
febr. 24
22:33
A svédek a férfiváltót is megnyerték sífutásban (She)
A férfi 4x10 km-es váltóversennyel folytatódtak szerdán a sífutók küzdelmei a téli olimpián. Az aranyérmet a Rickardsson, Olsson, Södergren, Hellner összeállítású svéd csapat nyerte a toronymagas esélyes norvégok és a csehek előtt.
febr. 24
22:35
Férfi kézilabda: a Barcelona négygólos vereséget szenvedett a Ciudad Realtól (She)
Az élvonalbeli spanyol kézilabda-bajnokság (Liga Asobal) 19. fordulójában a Barcelona négygólos vereséget szenvedett a nagy honi rivális Ciudad Real otthonában.
febr. 24
22:37
Videó: Kalou egyenlít, de négy perccel később már ismét az Inter vezet (She)
A második félidőben is góllal nyitottak a csapatok, sőt rögtön kettővel. A Chelsea előbb egyenlített Kalou révén az 51. percben, az Inter azonban négy percre rá ismét vezetést szerzett Cambiasso góljának köszönhetően. Nézze meg a találatokat videón!
febr. 24
22:51
Bajnokok Ligája: az Inter minimális előnnyel várhatja a visszavágót (She)
Hazai pályán egygólos előnyt szerzett az Internazionale a Chelsea ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A fekete-kékek Diego Milito és Esteban Cambiasso találatával 2–1-re legyőzték az angol riválist, így  minimális előnnyel készülhetnek a március 16-i visszavágóra.
febr. 24
23:09
Vancouver 2010: elhalasztották a női óriás-műlesiklás rajtját (She)
A rossz időjárási körülmények, elsősorban a nagy köd miatt előbb helyi idő szerint 13:45-re, majd 14:15-re halasztották el a női óriás-műlesiklás második futamának rajtját a téli olimpián. Ha nem javulnak a látási viszonyok, elképzelhető, hogy más napra teszik át a futamot.
febr. 24
23:11
FA-kupa: a Tottenham és az Aston Villa már a nyolc között van (She)
A Tottenham és az Aston Villa is megismételt mérkőzésre kényszerült az FA-kupa nyolcaddöntőjében, de hazai pályán végül kiharcolta a továbbjutást.
febr. 24
23:13
Bajnokok Ligája: Tisztességes, nagy csata volt - Cambiasso (She)
Rendkívül harcos visszavágót vár az Internazionale és a Chelsea között a labdarúgó BL nyolcaddöntőjében Esteban Cambiasso, a milánói 2–1-es mérkőzést eldöntő Inter-középpályás.
febr. 24
23:27
Bajnokok Ligája: elképzelhető, hogy Cech szalagsérülést szenvedett (She)
Az első jelentések szerint elképzelhető, hogy Petr Cech térdszalagja sérült meg az Internazionale–Chelsea (2–1) Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn.
febr. 24
23:29
Vancouver 2010: az Egyesült Államok jutott elsőként az elődöntőbe (She)
A Vancouverben zajló téli olimpia férfi jégkorongtornáján az Egyesült Államok válogatottja jutott be elsőként a négy közé, miután a negyeddöntőben 2–0-ra nyert Svájc ellen. Az amerikaiak a Csehország–Finnország összecsapás győztesével játszanak majd a döntőbe jutásért.
febr. 24
23:45
FA-kupa: a Stoke hosszabbításban nyert a Manchester City ellen (She)
Nem jutott be az FA-kupában a legjobb nyolc közé a Manchester City, miután megismételt mérkőzésen hosszabbítás után 3–1-re kikapott a Stoke City otthonában. Ugyancsak túlórában harcolta ki a továbbjutást a Reading, amely a West Brom vendégeként nyert 3–2-re.

Keresés