2010. február 4. csütörtök

febr. 4
21:31
Arsenal: Eduardo nem játszhat, Diaby szereplése kérdéses hétvégén (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló Arsenal csatára, Eduardo sérülése miatt nagy valószínűséggel nem játszhat a hétvégi, Chelsea elleni Premier League-mérkőzésen – nyilatkozta Arsene Wenger, az ágyúsok menedzsere.
febr. 4
21:45
Tenisz: minden kiemelt továbbjutott a johannesburgi tornán (She)
A johannesburgi férfi tenisztorna 2. fordulójából minden kiemelt versenyző továbblépett. Legkönnyebb dolga a spanyol Ferrernek volt, bár az összes mérkőzésen elég volt két szett a döntéshez.
febr. 4
21:47
Premier League: Dindane végleg a Portsmouth játékosa lett (She)
A tavaly nyáron vásárlási opcióval kölcsönadott Aruna Dindane végleg az angol bajnokság utolsó helyén álló Portsmouth játékosa lett – adta hírül az elefántcsontparti csatár korábbi klubja, a franciaországi Lens.
febr. 4
21:49
Inter: 13 ezer eurót kell fizetnie az újságírót megtámadó Mourinhónak (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint José Mourinhót 13 ezer euró megfizetésére kötelezték, amiért összetűzésbe keveredett egy újságíróval az Atalanta elleni bajnoki után.
febr. 4
22:03
REAC: a ferencvárosi Pölöskey kölcsönjátékosként érkezik a klubhoz (She)
A másodosztályú REAC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Pölöskey Péter, a Ferencváros fiatal támadója – írja a rákospalotai klub hivatalos oldala.
febr. 4
22:05
Argentina: Ayala nem zárta ki, hogy újra válogatott lesz (She)
Roberto Ayala nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egyszer (vagy többször) még láthatjuk az argentin labdarúgó-válogatottban játszani.
febr. 4
22:07
Kecskemét: nem kap szerződést a brazil középpályás és a cseh kapus (She)
A KTE Ereco hivatalos honlapján tette közzé, hogy nem kívánja szerződtetni az eddig próbajátékon szerepelő 27 éves brazil középpályást, David „Douglas" Fernandes, valamint a rutinos cseh kapust, Michal Vorelt.
febr. 4
22:21
DVTK: a QPR-tól hazatérő Takács Péter nagy élményen van túl (She)
Az elmúlt napokban a Championshipben szereplő QPR-nál vendégeskedő Takács Péter a Diósgyőr hivatalos honlapjának elmondta, nagy élmény volt Buzsáky Ákos csapatánál készülni.
febr. 4
22:23
NB II: az albán második ligából igazolhat afrikai légióst a Bőcs (She)
Visszatért Bőcsre az élvonalbeli DVTK által tesztelt kameruni futballista, Abdouraman Mohamadou, így nagy valószínűséggel az NB II-es együttesben szerepel a tavasszal.
febr. 4
22:39
Manchester City: Mancini rettentő bosszús Mariga elszalasztása miatt (She)
Roberto Mancini hihetetlennek nevezte az angol Belügyminisztérium azon döntését, hogy nem adtak munkavállalási engedélyt McDonald Marigának, így a kenyai labdarúgó a Manchester City helyett az Internazionale játékosa lett.
febr. 4
22:57
Férfi kosárlabda Euroliga: a Real Madrid elszalasztotta lehetőségét (She)
A Real Madrid kosárlabdacsapata nagy lehetőséget szalasztott el: 81–76-ra kikapott Izraelben a Maccabi Electrától, így még nem tudta bebiztosítani továbbjutását a negyeddöntőbe a férfi kosárlabda Euroligában.
febr. 4
23:15
Belgium: Axel Witsel ezúttal győztes góllal hívta fel magára a figyelmet (She)
A korábban több alkalommal is brutális szabálytalanságaival a hírekbe kerülő Axel Witsel (Marcin Wasilewski lábát eltörte, nemrégiben pedig Juhász Rolanddal szemben szabálytalankodott piros lapot érően) ezúttal győztes góllal hívta fel magára a figyelmet: a Standard Liege Charleroi ellen 3–2-re megnyert bajnokiján szerzett fontos találatot az utolsó pillanatban.
febr. 4
23:18
Női kosárlabda Európa Kupa - Sima vereséggel búcsúzott a Győr (Behaviour)
A visszavágón 41 ponttal maradt alul a Győr a vendég Dinamo Kurszk csapatával szemben, így kettős vereséggel búcsúzott.
febr. 4
23:51
Videó: íme, Vucsinics és Mexes gólja az Olasz Kupában! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Roma 2–0-ra győzött hazai pályán az Udinese ellen a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!

Keresés